chita Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ma jeszcze siostre:cool3:tu je znalazlam 3 miesięczne piękne, małe szczeniaczki (583399772) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
RIVER Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Soema, obiecałam Ci, że będziemy z Tobą :placz: Wiem, że Ci ciężko ;) /Mam tymczasowicza od ponad miesiąca, jeszcze nikt o niego nie pyta a ja już zaczynam panikować, czy przyszły dom sobie z nim poradzi :evil_lol:/ CUDOWNIE, że Pysiak ma dom :multi: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Witamy Cioteczko :) widziałam jakiego rozbójnika masz :mad: też Cię dużo pracy czeka.. Quote
zaginiona sara Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 wszystko sie super ulozylo a moze przeniesiemy do dzialu w nowym domu? Quote
Soema Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='zaginiona sara']wszystko sie super ulozylo a moze przeniesiemy do dzialu w nowym domu? Wątek jest przeniesiony już dawno :) MMS od Pani Agnieszki: "Tu miłości jeszcze nie ma za to tu już jest" :) Quote
Soema Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Napastowałam mailami to dostałam :eviltong: właśnie widziałam, że do Cięteż poszło :) on jest... jamnikiem :-o:evil_lol: zaraz go na zamojski wkleję :) a do Nancuni jutro zadzwonię.. już tydzień w nowym domu.. Quote
salibinka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Karina, dostałam furę fotek i filmik od Wojtka - w odpowiedzi na Twojego maila;). Mam nadzieję, że to nie pomyłka, tylko wysyłał hurtem (bo też miałam obiecane) i że je masz:lol: Ale i tak nie mogę się powstrzymać - wstawiam jedno - dzięki, Nancy, za gościnność:loveu:, te uszy są kooooosmiczne:-o:loveu::evil_lol: Quote
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Soema'] jak byście kiedyś widzieli młodą sunię boksera w potrzebie to oferuję DT, z przedłużeniem ;) Na pocieszenie :evil_lol:: [quote name='modliszka84'] Mamy za to takie dziecko bokserze, bardzo wychudzone, ma chyba coś ze skórą... Quote
Soema Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Zulugula !! Widziałam... TŻ widział,.. pół soboty siedzieliśmy i szukaliśmy po schronach. I wczoraj.. wygłodzona, roczna sunia w Krakowie jest prześliczna.. i 2 szczeniaki boksera w BB pilnie DT potrzebują..:roll: rozmowy trwają.. gdyby nie mój wyjazd do Niemiec w maju, nawet bym nie myślała. Ale nie chcę znowu byc zmuszona, szukac czegoś na 10 dni.. a TŻ u siebie nie może miec.. Rozmawiam z wszystkimi co się da.. szlag by to trafił :-( wczoraj rano potwierdziłam ostatecznie wyjazd..:wallbash: Quote
domi_nique Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Soema- jak bedziesz dzwonic, koniecznie pozdrow cala rodzinke Pani Agnieszki ode mnie :) Nancy juz pewnie czuje sie pelnoprawnym czlonkiem rodziny i tresuje kota :p a ten ucholek mnie rozbroil zupelnie :loveu: Quote
Soema Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Taki był Biszkopt, jak do mnie przyjechał Nancy go uwielbiała :lol: za nim bardzo tęskniła.. Pewnie, że pozdrowię. :) Quote
Soema Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ale ja egoistka jestem...:oops: Nancy / Mini :loveu: jest jak zawsze ideałem. Państwo zakochani w niej.. Pani się uśmiała, bo mówi, że jak kiedyś ich bardzo długo nie było, to Nancy załatwiła się... do kuwety :evil_lol: Wszyscy z niej dumni, bo jest pierwszą obrończynią domu :lol: Długo rozmawiałam z panią.. W każdym razie teraz Nancunia będzie miała sterylkę, żeby w weekend majowy posiedziała z rodziną :) Owczarek (potężny, długowłosy) przyjaciółki p. Agnieszka zakochał się w Nancy :eviltong: niestety ona tylko na niego szczekała i siedziała pod krzesłem. On próbował ją łapą wyciągnąć :diabloti: Pani mówi, że jak się udało to tak wylizał Nancuńkę, że z niej ciekło, pani też miała spodnie mokre. Co najlepsze, Nancy tam w sierpniu spędzi 2 tygodnie :-o utonie mi dziewczyna... Jak się uda to w czerwcu się zobaczę z Nancy, bo Państwo będę na wakacjach w pobliżu Krakowa :) Quote
Basia1968 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 cudnie takie wiadomości czytać:loveu::loveu: Quote
chita Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 jak wspaniale:lol:Soema pomolestuj pania o zdjecia :diabloti:jestem ciekawa jak ta kruszynka teraz wyglada:loveu: Quote
Soema Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 chita napisał(a):jak wspaniale:lol:Soema pomolestuj pania o zdjecia :diabloti:jestem ciekawa jak ta kruszynka teraz wyglada:loveu: Mam tylko jedno Nancy pod kocykiem, ale na komórce. Jak zgrają program to na pewno mi wyślą :) ale nie wiem, czy to nie dopiero jak wrócę z Niemiec,..:roll: Quote
chita Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Soema napisał(a):Mam tylko jedno Nancy pod kocykiem, ale na komórce. Jak zgrają program to na pewno mi wyślą :) ale nie wiem, czy to nie dopiero jak wrócę z Niemiec,..:roll: Soema to ty wyjezdzasz ...a kto mnie bedzie na dogo przesladowal:diabloti::razz:zebys mi szybko wrocila:mad::diabloti: Quote
Soema Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 chita napisał(a):Soema to ty wyjezdzasz ...a kto mnie bedzie na dogo przesladowal:diabloti::razz:zebys mi szybko wrocila:mad::diabloti: Znajdę Cię, nie martw się :eviltong: wrócę za dwa tygodnie ;) Quote
Soema Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Najnowsze wieści :) Przepraszam że z takim opóźnieniem wysyłam zdjęcia, ale niestety brak czasu J U nas wszystko OK. Weterynarz kazał przełożyć sterylkę na wakacje, ponieważ Mini nie ma jeszcze roku, a jego zdaniem jeśli skończy rok nie będzie komplikacji związanych z rozwojem pęcherza. Na razie więc czekamy. Mini generalnie szaleje. Dziś idziemy na festyn z okazji dnia dziecka w jakiejś jednostce wojskowej, chłopcy chcą mieć czterech pancernych i psa J Mała je głównie suche jedzonko, oraz to co jej "spadnie" podczas przygotowywania posiłków. Stoją takie dwa sępy ( kotek i piesek) kiedy tylko zacznę robić coś w kuchni . Apetyt ma ogromny ale to kot je pierwszy, ona czeka. Co prawda potem często wyjada kocie jedzenie, ale kot nie jest jej dłużny i wyjada psie:) Za to kiedy cos im skapnie ze stołu to Mini zawsze jest pierwsza. Melek podchodzi "z godnością". Pozdrawiam serdecznie Agnieszka J Quote
zaginiona sara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 fajnie ze sa nowe wiadomosci na pancernego nawet kolor ma taki owczarkowaty :) Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Jak ktoś będzie chciał.. mam więcej fotek Nancy :lol: Quote
evel Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Soema napisał(a):Jak ktoś będzie chciał.. mam więcej fotek Nancy :lol: to co się nie dzielisz? :mad: Quote
evel Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Soema napisał(a):Bo nikt nie pyta :eviltong::cool1: ja tak cichaczem zaglądam co jakiś czas :oops: Quote
Soema Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 evl napisał(a):to co się nie dzielisz? :mad: Bo nikt nie pyta :eviltong::cool1: Quote
Recommended Posts