Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema, obiecałam Ci, że będziemy z Tobą :placz: Wiem, że Ci ciężko ;) /Mam tymczasowicza od ponad miesiąca, jeszcze nikt o niego nie pyta a ja już zaczynam panikować, czy przyszły dom sobie z nim poradzi :evil_lol:/

CUDOWNIE, że Pysiak ma dom :multi:

Posted

[quote name='zaginiona sara']wszystko sie super ulozylo
a moze przeniesiemy do dzialu w nowym domu?
Wątek jest przeniesiony już dawno :)

MMS od Pani Agnieszki:
"Tu miłości jeszcze nie ma

za to tu już jest" :)

Posted

Napastowałam mailami to dostałam :eviltong: właśnie widziałam, że do Cięteż poszło :) on jest... jamnikiem :-o:evil_lol: zaraz go na zamojski wkleję :)

a do Nancuni jutro zadzwonię.. już tydzień w nowym domu..

Posted

Karina, dostałam furę fotek i filmik od Wojtka - w odpowiedzi na Twojego maila;). Mam nadzieję, że to nie pomyłka, tylko wysyłał hurtem (bo też miałam obiecane) i że je masz:lol:
Ale i tak nie mogę się powstrzymać - wstawiam jedno - dzięki, Nancy, za gościnność:loveu:, te uszy są kooooosmiczne:-o:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Soema']

jak byście kiedyś widzieli młodą sunię boksera w potrzebie to oferuję DT, z przedłużeniem ;)

Na pocieszenie :evil_lol::
[quote name='modliszka84']
Mamy za to takie dziecko bokserze, bardzo wychudzone, ma chyba coś ze skórą...

Posted

Zulugula !! Widziałam... TŻ widział,.. pół soboty siedzieliśmy i szukaliśmy po schronach. I wczoraj.. wygłodzona, roczna sunia w Krakowie jest prześliczna.. i 2 szczeniaki boksera w BB pilnie DT potrzebują..:roll: rozmowy trwają.. gdyby nie mój wyjazd do Niemiec w maju, nawet bym nie myślała. Ale nie chcę znowu byc zmuszona, szukac czegoś na 10 dni.. a TŻ u siebie nie może miec..
Rozmawiam z wszystkimi co się da.. szlag by to trafił :-( wczoraj rano potwierdziłam ostatecznie wyjazd..:wallbash:

Posted

Soema- jak bedziesz dzwonic, koniecznie pozdrow cala rodzinke Pani Agnieszki ode mnie :) Nancy juz pewnie czuje sie pelnoprawnym czlonkiem rodziny i tresuje kota :p
a ten ucholek mnie rozbroil zupelnie :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Ale ja egoistka jestem...:oops:
Nancy / Mini :loveu: jest jak zawsze ideałem. Państwo zakochani w niej..
Pani się uśmiała, bo mówi, że jak kiedyś ich bardzo długo nie było, to Nancy załatwiła się... do kuwety :evil_lol:
Wszyscy z niej dumni, bo jest pierwszą obrończynią domu :lol:
Długo rozmawiałam z panią.. W każdym razie teraz Nancunia będzie miała sterylkę, żeby w weekend majowy posiedziała z rodziną :)
Owczarek (potężny, długowłosy) przyjaciółki p. Agnieszka zakochał się w Nancy :eviltong: niestety ona tylko na niego szczekała i siedziała pod krzesłem. On próbował ją łapą wyciągnąć :diabloti: Pani mówi, że jak się udało to tak wylizał Nancuńkę, że z niej ciekło, pani też miała spodnie mokre. Co najlepsze, Nancy tam w sierpniu spędzi 2 tygodnie :-o utonie mi dziewczyna...
Jak się uda to w czerwcu się zobaczę z Nancy, bo Państwo będę na wakacjach w pobliżu Krakowa :)

Posted

chita napisał(a):
jak wspaniale:lol:Soema pomolestuj pania o zdjecia :diabloti:jestem ciekawa jak ta kruszynka teraz wyglada:loveu:

Mam tylko jedno Nancy pod kocykiem, ale na komórce. Jak zgrają program to na pewno mi wyślą :) ale nie wiem, czy to nie dopiero jak wrócę z Niemiec,..:roll:

Posted

Soema napisał(a):
Mam tylko jedno Nancy pod kocykiem, ale na komórce. Jak zgrają program to na pewno mi wyślą :) ale nie wiem, czy to nie dopiero jak wrócę z Niemiec,..:roll:

Soema to ty wyjezdzasz ...a kto mnie bedzie na dogo przesladowal:diabloti::razz:zebys mi szybko wrocila:mad::diabloti:

Posted

chita napisał(a):
Soema to ty wyjezdzasz ...a kto mnie bedzie na dogo przesladowal:diabloti::razz:zebys mi szybko wrocila:mad::diabloti:

Znajdę Cię, nie martw się :eviltong: wrócę za dwa tygodnie ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Najnowsze wieści :)

Przepraszam że z takim opóźnieniem wysyłam zdjęcia, ale niestety brak czasu
J
U nas wszystko OK.
Weterynarz kazał przełożyć sterylkę na wakacje, ponieważ Mini nie ma jeszcze
roku, a jego zdaniem jeśli skończy rok nie będzie komplikacji związanych z
rozwojem pęcherza. Na razie więc czekamy.

Mini generalnie szaleje.
Dziś idziemy na festyn z okazji dnia dziecka w jakiejś jednostce wojskowej,
chłopcy chcą mieć czterech pancernych i psa J

Mała je głównie suche jedzonko, oraz to co jej "spadnie" podczas
przygotowywania posiłków.
Stoją takie dwa sępy ( kotek i piesek) kiedy tylko zacznę robić coś w kuchni
.
Apetyt ma ogromny ale to kot je pierwszy, ona czeka.
Co prawda potem często wyjada kocie jedzenie, ale kot nie jest jej dłużny i
wyjada psie:)
Za to kiedy cos im skapnie ze stołu to Mini zawsze jest pierwsza.
Melek podchodzi "z godnością".

Pozdrawiam serdecznie

Agnieszka J