chita Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 oczy mi sie spocily:roll: a fotki sliczne:loveu: Quote
Soema Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 chita napisał(a):oczy mi sie spocily:roll: a fotki sliczne:loveu: Nie tylko Tobie... Mój chłopak tak siedzi, mizia ją... łzy w oczach i "jestem twardziel" ... On wie, jak mnie rozśmieszyć :grins: Dzwonię do rodziców.. mój tata: "jak tylko by było coś nie tak to po nią pojadę" - on pracuje w Warszawie :) Faceci bywają fajni.... :loveu: Aleee mi ciężko, idziemy się przewietrzyć... :oops::roll: Quote
zaginiona sara Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 biszkopcik fajny wygladal labkowato w iniaturce chyba :) trzymamy kciuki Quote
evel Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 zdjęcia przeurocze... :cool3: rety, Nancy jedzie do domu! :sweetCyb: Soema, przesyłam dobre fluidy :buzi::loveu: Quote
domi_nique Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a ja sie zaczynam stresowac :oops: mam nadzieje, ze wszystko sie ladnie uda i Nancy szybciutko zamieszka z nowa rodzina :) juz sie za nia boje, tyle nowych ludzi, nowych miejsc... musze sie odstresowac, bo malutkiej sie udzieli moj niepokoj. bardzo sie ciesze, ze ja poznam i ze troche przyczynie sie do tego, zeby Nancy miala cudowny dom :loveu: P.S. i zeby mi przypadkiem nikt nie probowal zwracac kosztow biletu suni! nieczesto mam okazje podrozowac w tak milym towarzystwie, wiec te podroz prosze potraktowac jako zaproszenie Nancy na przejazdzke :) Quote
Soema Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Domi.. właśnie miałam pytać ile dać. Już mówiłam Pati, że dam kasę dla Cię. Dzięki :) mam nadzieję, że Nancy zaprzyjaźni się z szynszylami. Ona jest kochana, mam nadzieję, że wstydu nie przyniesie :) ehhh... jak to mówi mój TŻ "jestem twardziel.. jestem twardziel.." :splat: Quote
Poker Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 trzymam kciuki za Was wszystkich.Ciekawe w jakiej dzielnicy będzie mieszkać Nancy? Może kiedyś ją spotkam. A Twój TZ zupełnie taki sam twardziel jak mój :evil_lol: Quote
Soema Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Za to go kocham :loveu: (mojego, nie Twojego :eviltong:) oni mieszkają na obrzeżach Wrocławia, Pani mówiła, że prawie to już nie Wrocław :) Quote
domi_nique Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ciekawe, z ktorej strony Wroclawia, bo ja moge powiedziec dokladnie tak samo :) moze bedemiala sasiadke? mieszkam na Strachocinie. Quote
Soema Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Jak tylko będę wiedziała to napisze.. Smutno mi...:oops: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 salibinka napisał(a):Soemko, :glaszcze: To jest ciężka noc... :roll::oops: :placz::placz::placz::placz: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nancy będzie mieszkać w Smolcu, na osiedlu Leśnym ;) Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nancy pojechała po lepsze życie. Bądź szczęśliwa Moja Kochana... Zawsze będziesz w moim sercu :) odwiedzimy Cię na pewno.. tak myślałam, że dam te dwie zamiast jednej.. Sigma byłaby gratis..:oops: schowam się pod kołdrę.... :splat: Quote
domi_nique Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Patrycja mi wlasnie napisala, ze juz wyjechaly. o 10:30 bede na dworcu (tata mnie podrzuci). dam znac, jak sie Nancy sprawuje w podrozy. trzymaj sie, malutka bedze szczesliwa! :calus: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Dziękuję :) bardzo się bała.. a wstała taka radosna :roll: Dziękuję za pomoc, bardzo..:oops: Quote
domi_nique Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Nancy powinna juz byc w nowym domu :multi: przeurocza sunia, grzeczna, przytulasna i kochana... bardzo potrzebuje ciepla i spokoju, jak zestresowala sie halaesm na dworcu, po prostu bardzo mocno sie we mnie wtulila. a w pociagu grzecznie spala, potem wygladala przez okno, lizala mi reke i merdala do wspolpodroznych :) szynszyle nie zrobily na niej najmniejszego wrazenia. za to ja bylam pod wrazeniem, jak ona ladnie chodzi przy nodze! wzielam ja na chwile na dwor przez odjazdem i musialam sie troche przeorganizowac z bagazami, bo Nancy chciala isc tylko przylewej nodze :) zdjecia z podrozy: i zdjecie z nowa Pania (Nancy sie po prostu rozglada, nie byla tak przerazona, na jaka wyglada :) ) Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Spod nowego domu :) będę za Tobą tęsknic.. już tęsknię.. Quote
Basia1968 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Soema dasz rade. Zobacz jaką jej Pani ma pogodną twarzyczkę - to super wróży. Będzie dobrze zobaczysz.:loveu::loveu: Quote
domi_nique Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ale piekne szelki dostala i juz uszka nie leza smutno :loveu: balam sie, ze nancy bedzie nieufna, nie bedzie chciala ze mna jechac, ale byla naprawde niesamowita! posadzilam ja na kolana- siedziala, mowilam "chodz"- grzecznie szla ogladajac sie na mnie caly czas. jak z nia rozmawialam, to patrzyla mi w oczy i sluchala uwaznie. no i zakochalam sie w jej nosku!:loveu: a rodzina naprawde bardzo sie ucieszyla, wszyscy przyjechali i czekali na nia :) Quote
chita Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Soemo Nancy jest wspaniala i to tez dzieki Tobie:lol:odwalilas kawal dobrej roboty wychowujac sunke:loveu::klacz::klacz::klacz: Quote
salibinka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Powodzenia, maleńka Nancy:loveu:. Soema - wspaniale oglądać ten efekt Twojej pracy. :Rose: Quote
Soema Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Cieszę się, że ma dom.. przecież o to nam chodziło :) a i smutno, że straciłam mojego małego Skarba..:oops: ale odwiedzimy ją z TŻ na pewno. Mam nadzieję, że te 2 gamonie szybko domy znajdą i trochę odreaguję to wszystko. Poza tym te psy są przeciwieństwem mojej Kochanej Nancy :shake: już nie mam siły.. a zniszczeń coraz więcej. Moja Suniu Kochana codziennie będę myślała o Tobie, o Twoim cudownym różowym nosku :loveu: o Twoim szaleństwie, gdy wiedziałaś że idziemy na spacer i gdy wracałam do domu. O zaczepianiu w tak rozkoszny sposób ludzi na ulicy.. Mój Mały Psi Ideał :loveu: Quote
Recommended Posts