Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
jak podniosę głos na któregoś malucha, to ona zawsze się boi labo podchodzi i próbuję się tak jakby "wstawić" za nim :eviltong:

w przyszlym wcieleniu bedzie adwokatem :diabloti:narazie mam Nancy na
Ogłoszenia - Adopcje - Nancy...psie dziecko:( - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
[url=http://www.mojpupil.pl/ogloszenia]W po

Posted

Zrobiłabym im zdjęcie razem, ale nie da rady. Bo to chwile tylko, jak się gryzą albo jak piją.. Inna opcja nie wchodzi w grę :eviltong:

Nancunia już grzecznie chodzi bez smyczy :) nawet nie ma manii, że musi każdego psa zaczepić, wraca jak się ją woła. Postępy są ogromne.
Umie "siad", "leżeć" i "hop" :cool1: tyle, że jak podniosę głos na któregoś malucha, to ona zawsze się boi labo podchodzi i próbuję się tak jakby "wstawić" za nim :eviltong:

Posted

No w sumie jakieś 60kg :cool1:
Ale swoją drogą palnę Cię Kobieto :eviltong: jak zawsze wszystko Twoja wina :lol: (jeszcze nie wiem co, ale wymyślę :lol:)

Posted

Moja wina to,że Ty mówisz,że ja Ci powiedziałam,że to Twoja wina,a tak naprawde Ty mi mówiłaś,że to moja wina..ogólnie mówiąc narzuciłaś kontrowersyjny temat,na temat tego kto tu jest winny.Ja nie wiem skąd u Ciebie taka chęć konwersacji...wogóle słowo palnę,może się kojarzyć z bronią palną,typu pistolet kieszonkowy,jednocześnie mogę przez to zrozumieć,że mi grozisz!! Ide do mamy!!!!:placz:

Posted

A widzisz? Potwor trzyma moją stronę :evil_lol::evil_lol:..
Wnioskując z Twojej przedostatniej wypowiedzi sądzę,iż powodem naszych dość rozwiniętych postów na watku Nancy jest to,że zadługo przebywamy na Dogo.Dla mnie jest to bardziej sensowne niż to,że świrujemy razem z naszymi brzydalami :eviltong:.
Duże znaczenie może mieć w tym wypadku wypowiedź innych dogomaniaków świadcząca o tym iż potwierdzaja to co napisałam. BO WSZYSCY DOGOMANIACY TO ŚWIRY!:loveu: Łączmy się! :evil_lol:

pe o zet de er a wu i a em :eviltong:

Posted

A idź, a poczekam :cool1:
Ogólnie rzecz biorąc, mając na uwadze wszelkie przesłanki, ploty i nie tylko.. Śmiem twierdzić, że zarówno Ty jak i ja, pałamy niezmierzoną chęcią konwersacji, spowodowaną zapewne, spędzaniem zbyt wielu, długich godzin z naszymi, jak że cudownymi, bracmi mniejszymi.. Dla niewtajemniczonych - futrzakami. Dlatego też chcę, śmiem twierdzić, że pragnę utrzymywać ową konwersację..
Wracając do powyższego Twego postu - wiedźmy były palone na stosie. W związku z tym, Ty zagroziłaś jako pierwsza, więc pójdę do współlokatorki! Ona jest "duuża" i może na Cię siąśc i nie będzie Ci miło :eviltong:

Posted

chita napisał(a):
znam znam....:diabloti:Soemodogi Male :eviltong::evil_lol:

Jestem sławna :cool1: :multi:
ten post zapewne przeskoczy.
Trzymac kciuki, żebym zastała pokój w całości :eviltong:

Posted

a to terrorystka mała...:diabloti:

Soemo, jeśli się uda to wystawię na bazarku ładowarkę samochodową do telefonu i może będzie jakiś grosik, który dołożymy do Nancy'owej sterylki? ;)

Posted

Dzięki Kochana :) jestem na etapie dowiadywania się cen i darmowych sterylek :oops: póki co najtaniej jest w Stalowe Woli u moich wetów. 80zł.

Posted

ładowarka samochodowa, jednak z "grubszą" wtyczką, nie tą cieniutką najnowszą :(
wszyscy chcom z cienkom końcówkom :placz:

Posted

Soema napisał(a):
No niestety 3310 i inne idą do lamusa..:roll: ale może.. może...

ale nie chodziło mi o 3310, ładowarka jest kompatybilna z naprawdę wieloma modelami, ale nie pasuje do N90 i tych innych cudek :-(

Posted

Pani z Warszawy interesuje się Lusią. Chce wiedzieć, czy jest ona zdrowa (książeczka zdrowia), szczepienia. Na główce ma jakieś znamię. Pani myślała, że to nużyca. Ja przypuszczam, że to pamiątka po uderzeniu :mad: Jak sunia reaguje na ludzi; czy jest bardzo zestresowana? Czy jest nauczona czystości w mieszkaniu? Jak radzi sobie ze smyczą? Czy niszczy w mieszkaniu, hałasuje podczas nieobecności właścicieli? Jakiej docelowo bedzie wielkości (ile kg)?

Soema ta sama Pani interesuje się też Twoją Nancy (podałam telefon do Ciebie). Domek wydaje się być bardzo fajny.

Mój Lusiaczek w sobotke mknie zagranicę a Nancy przecież prawie identyczna jak Lusia.