Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Basia1968']Karinko - jakby co to Nancy do mnie przyjedzie na 10 dni na ferie[/quote] Kochana Nancy ze mną wraca do domu, o ile nie zostanie u tej pani :roll: ja mam 2 szczylki jeszcze, cudne, urocze, ale od razu dziewczynom mówiłam, że 10/11 lutego wracam do domu i nie dam rady wziąć wszystkich.. Mają wszystkie allegro, ogłoszenia, były w Metrze i nic konkretnego :shake: Quote
Bazyliah Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Soema - wrzuć jeszcze gumtree, jest bardzo popularne. Do mnie z wczorajszego Metra dziś dzwonią. Z całej Polski, ale nie z W-wy i Krk-owa :roll: Quote
Basia1968 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Karinko - jakby co to Nancy do mnie przyjedzie na 10 dni na ferie Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Chyba mają gumtree.. ale zaraz im wystawię jeszcze raz. Nie dam rady wziąć 3 psów do domu + torby.. Z busa mie wyrzucą :eviltong: To nie są psiaki, które siądą na kolanach i prześpią podróż :roll: poza tym moja ONka znów choruje, masa badań robiona i będę z nią jeździć do weta/wetów, bo to już ludzkie pojęcie przechodzi ile czasu ją leczą :angryy: Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Marlena:)']Soemko,dasz radę zrobić lepsze zjęcia? Na tych strasznie mało widać :roll:..[/quote] Właśnie w tym problem, że dysponuję tylko aparatem w telefonie..:oops: poza tym tylko jak śpią da się im zrobić foty, niemożliwe jest inaczej:roll: nie mam od kogo pożyczyc aparatu, bo współlokatorki robi jeszcze gorsza niż moja komórka...:shake: Quote
Marlena:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Soemko,dasz radę zrobić lepsze zjęcia? Na tych strasznie mało widać :roll:.. Quote
Basia1968 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 oooo yaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
chita Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 o jenyyyy:loveu: jakie fotki:loveu: robilam im gumtree i dzis rano przyszedl mail ze usunieto bo wg ich regulaminu mozna wystawic ogloszenie jednemu psakowi a ja im zrobilam razem:roll: moge wieczorem im porobic osobno;) Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='chita']o jenyyyy:loveu: jakie fotki:loveu: robilam im gumtree i dzis rano przyszedl mail ze usunieto bo wg ich regulaminu mozna wystawic ogloszenie jednemu psakowi a ja im zrobilam razem:roll: moge wieczorem im porobic osobno;)[/quote] A co to za regulamin?:crazyeye: mi nie chcą na gumtree zdjęcia wejść :angryy: widzicie jaki mam porządek koło łóżka?:eviltong::oops: Psy chyba odkryły w sobie talent dekorowania wnętrz, bo wszystko jest przestawiane :diabloti: nie mogę się napatrzeć na nie :) w Nancy się tak wtulają, gryzą, zaczepiają, a ona to bardzo dzielnie to znosi, choć czasem patrzy na mnie czy wolno jej warknąć :eviltong: Quote
Bazyliah Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Soema']A co to za regulamin?:crazyeye: mi nie chcą na gumtree zdjęcia wejść :angryy: widzicie jaki mam porządek koło łóżka?:eviltong::oops: Psy chyba odkryły w sobie talent dekorowania wnętrz, bo wszystko jest przestawiane :diabloti: nie mogę się napatrzeć na nie :) w Nancy się tak wtulają, gryzą, zaczepiają, a ona to bardzo dzielnie to znosi, choć czasem patrzy na mnie czy wolno jej warknąć :eviltong:[/quote] A nie zapamiętałaś sobie przypadkiem logowania na gumtree? Ja kiedyś zrobiłam ten błąd. Teraz każdorazowo potwierdzenie ślę na maila, mimo, że mam konto - nie loguję się. Quote
zaginiona sara Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jak te psiaki sie zgraly slodziutkie jesli masz dom dla jakiegos psiaka sprawdzony zostaw tam Nancy jesli nie zostawiasz jej na stale ona jak widac ma najmniejsze szanse, ale tylko dom taki pewny ona sie okrutnie przyzwyczaila i im wczesniej znajdzie dom tym lepiej dzisiaj znowu spotkalam Mandragore i mame Nancy poznala mnie mala od razu, bardzo sie cieszyla co sadzisz o domku , zeby Nancy oddac? ale maluszki urocze sa Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Jutro tam jadę, to samotna pani, pracuje w szpitalu, więc psiak będzie kilka godzin sam musiał zostawac,.. Zobaczymy jutro.:roll: Quote
zaginiona sara Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jesli tylko beda do siebie pasowac i wszystko bedzie ok. to prosze niech mala ma domek juz wiem ze ciezko bedzie ale jesli nie jest daleko bedziesz mogla ja czasem odwiedzic Quote
Bazyliah Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='zaginiona sara']jesli tylko beda do siebie pasowac i wszystko bedzie ok. to prosze niech mala ma domek juz wiem ze ciezko bedzie ale jesli nie jest daleko bedziesz mogla ja czasem odwiedzic[/quote] To jest dobre wyjście. Nancy coraz starsza, a wraz z wiekiem zmniejszają się szanse na adopcję. Jeśli to niedaleko, to dodatkowo będziesz miała kontakt, będziesz mogła dopilnować leczenia, sterylki. Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='zaginiona sara']jesli tylko beda do siebie pasowac i wszystko bedzie ok. to prosze niech mala ma domek juz wiem ze ciezko bedzie ale jesli nie jest daleko bedziesz mogla ja czasem odwiedzic[/quote] Wiesz, to wszystko będzie zależeć od Pani. Bo ja na siłę nie wepchnę komuś psa. Zobaczę jak wypadnie wizyta, jak się pani będzie zachowywać. Znam Nancy najlepiej i tak też dla niej chcę. Ona mi ufa i nie mogę zawieść.,. Jeśli pani zakocha się w małej i będzie dom okey, ją zostawię. A może jakąś starszą znajdę? Nie mam pojęcia na razie. Ja wiem, że chcesz dla niej najlepiej, ale to psiak z problemami do tej pory. Jest o niebo lepiej, ale dom musi być idealny ;) Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 No i Nancy ma jeszcze cieczkę...:roll: Quote
Bazyliah Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 trzymam kciuki, żeby się w sobie zakochały ;) Quote
mandragora33 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wreszcie jestem........musiałam kupic nowy zasilacz do laptopa. A Nela(przechrzcilismy ja jakis czas temu, Nina zle nam nie kojarzyla:evil_lol:) ma na swoim koncie wiecej grzeszkow, np. przegryziona ładowarka do tel, do komp, obgryzione ksiazki, poduszki. Heh...łobuziak sie z niej zrobil. Wszystko co lezy na łozku( i o dziwo tylko na nim) zostaje przez nia pogryzione :mad: wiec mam dzieki nij porzadek :eviltong: Nela niestety bedzie musiała miec opreacje:-( W pon rozmawiałam z wetem. Ma wypadajaca rzepke kolanowa i wet zalecił zabieg, bo z czasem moze byc gorzej. Przy okazji usunie jej kamien nazebny. Mysle ze bedzie to w przyszlym tyg wiec napewno Wam napisze. Kluska sie z niej robi niestety, wiec musze bardzo uwazac na jej diete. Zdjecia mam;) OTO NELA [img=http://img8.imageshack.us/img8/8246/cimg01691hv8.th.jpg] [img=http://img8.imageshack.us/img8/8017/cimg01811un8.th.jpg] [img=http://img8.imageshack.us/img8/1285/cimg01881yc1.th.jpg] Chyba mnie lubi :oops: [img=http://img8.imageshack.us/img8/1754/cimg03073ub9.th.jpg] [img=http://img8.imageshack.us/img8/2940/cimg01083kr8.th.jpg] [img=http://img8.imageshack.us/img8/1139/cimg01622xi0.th.jpg] Tą poze lubi chyba najbardziej :p [img=http://img8.imageshack.us/img8/6654/cimg01652fz7.th.jpg] Ojj Przepraszam ze tak duzo...ale nie wiedzialam ktore wybrac :lol: Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Ale ona śliczna :loveu: drobniejsza od Nancy :lol: trzymamy kciuki za operację ;) Quote
zaginiona sara Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 sliczna ta kluseczka takie malenstwo jak ma swojego czlowieka to jeszcze lepiej wyglada urocza jest moze zaloz jej watek w dziale w nowym domu Quote
Soema Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='chita']i jak tam wizyta:roll:dzwonil ktos??[/quote] W ciągu tygodnia mam miec odpowiedź, czy Nancy ma dom. Przepraszam, napiszę jutro więcej, bo nie mam dziś do tego głowy... Quote
Bazyliah Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wnioskuję, że domek fajny, skoro dałaś Pani szansę ;) Trzymam więc kciuki :) Quote
Recommended Posts