Soema Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Nancy... była zadowolona, do czasu, aż zamiast się bawić zaczęła się nadstawiać Małemu :roll: dostała opieprz i strzeliła focha :diabloti: stwierdziła chyba, że protestuje, bo się z nimi nie bawi. Jak ją gryzą to stoi nieruchomo :razz: Co do ogłoszeń - na bieżąco Nancy robi Ciotka Bazyliah. Allegro kiedyś robiła Masza4. Małym ma robić Jusstyna85 i chita.:loveu: Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To jak juz bedzie to podeślij link :cool3:... Quote
Soema Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Cekinko czytałam :-( nie dam rady.. Quote
Cekinka13* Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 UWAGA !!! DOSTAŁAM MAILA: "Biały piesek został wywieziony przez okolicznych sąsiadów ...nie wiem gdzie... może został gdzieś przywiązany w lesie....Straszny ból był taki sympatyczny. Został tylko ten brązowy. Boję się, że z nim zrobia to samo." POMOCY !!! BŁAGAM O JAKIŚ DT !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-pilnie-dt-inaczej-zostanie-wywieziony-zabity-130080/ Quote
Soema Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziewczyny :loveu: Dwa czarnuchy :eviltong: Jeden brzuch :lol: Drugi brzuch :evil_lol: (Nancy chciała ją zagnieść) Z lotu ptaka.. teraz śpią tak :) Quote
evel Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 mnie się zdaje, czy Nancy ma "pieprzyka" na pycholu? :cool3: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='evl']mnie się zdaje, czy Nancy ma "pieprzyka" na pycholu? :cool3:[/quote] A ma :diabloti: twarzowy/pyskowy, nieprawdaż?:eviltong: Quote
evel Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Soema']A ma :diabloti: twarzowy/pyskowy, nieprawdaż?:eviltong:[/quote] a owszem, prawie jak merlin z mordą... tfu, Marilyn Monroe :evil_lol: Quote
Soema Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='evl']a owszem, prawie jak merlin z mordą... tfu, Marilyn Monroe :evil_lol:[/quote] Mamy XXI wiek i nowy symbol sexu :cool1: ehh.... a propos - niech ta cieczka się już skończy :mad: Quote
zaginiona sara Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ale pieknosci podobny do biszkopta ten jasny troszke :) widzialam dzisiaj Nancy mame wreszcie ja odwiedzilam zrobila sie kluseczek strasznie dlugo chodzilysmy po dworze poznala mnie malutka paroweczka na poczatku tak niesmialo a pozniej juz na calego moze jej wlascicielka wrzuci jakies zdjecia cos napisze o niej ale jak narazie piesek chroni ja przed szkodliwym wplywem internetu :diabloti: obgryzl kabel Quote
Soema Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 No ładniutkie są, w Metro jest ich ogłoszenie, dziwni ludzie dzwonią :roll: mają też z Nancy allegro.. Mają tydzień żeby dom znaleźc :roll: Quote
Marlena:) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A ja mam takie niedyskretne pytanie :eviltong: Jak dodać ogłoszenie do Metra? :cool3: Moim też by sie przydałoo:razz: Quote
Soema Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Marlena:)']A ja mam takie niedyskretne pytanie :eviltong: Jak dodać ogłoszenie do Metra? :cool3: Moim też by sie przydałoo:razz: A widzisz.. to nie takie proste :eviltong: robisz sobie konto na cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt dodajesz ogłoszenie.. i czekasz, czy wylosują :p W czwartek jadę do pewnego domku. Nie wiem którą sunię tam zostawię :roll::roll: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hejcia zrobiłam dla Was banerek :oops: Ta mała niunia z drugiego banerku baaardzo przypomina mi moją tymczasowiczkę, którą miałam jakiś rok temu. Bardzo jej kibicuję, żeby znalazła domek, reszcie również :Rose: Quote
Soema Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dziękuję :loveu: widzę, że podkarpackie nad nami czuwa :cool1: ojj za Nancy będę płakać :roll: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Soema']Dziękuję :loveu: widzę, że podkarpackie nad nami czuwa :cool1: ojj za Nancy będę płakać :roll:[/quote] Fajnie, że się podobają;) Quote
Marlena:) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A bo ja weny nie miałam i niezawodną i utalentowaną Polę poprosiłam :evil_lol::evil_lol: Co Soemka,jak wykorzystywać to wszystkich :lol: hihi Quote
Soema Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Aż się Ciebie zaczynam bać :-o ale do marca jeszcze daleko.. uff :cool1: Aa zapomniałam pochwalić się inteligencją w rodzinie.. Wujek, o którym pisałam, że ma sunię - Kropkę chorą.. Niestety suni nie udało się uratować (*) kupił psa na sandomierskiej targowicy.. za 10zł:flaming: nie wiem czy źle, czy dobrze zrobiłam, że nie powiedziałam mu o Nancy. Quote
Bazyliah Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Soema - Nancy też zapewne czeka na idealny domek :) Doszły do Ciebie te piguły? TŻ miał za zadanie wysłać poleconym - zeznaje, że wysłał. Quote
Soema Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nie wiem, czy ona w ogóle sobie zdaje sprawę, że ma czekać. :roll: Coraz bardziej się "zgrywamy".. i ani dla mnie, ani dla niej to nie jest dobre.. Mi to chyba serce pęknie :-( ehh.. Doszły :oops: mam awizo.. ale grypa mnie uziemiła, odbiorę w czwartek, albo piątek.:oops: dziękuję :Rose: Quote
Marlena:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzień dobry Nancy i reszto :evil_lol: Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Żeby nie było, że jesteśmy niegościnni :diabloti: Witamy :loveu: przynieście nam szczęście i domki.. :mad: Quote
Bazyliah Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 To i ja się przywitam. Bo wyjdzie, żem warszawski boorack ;) I jak szykują się jakieś fajne domki? Quote
Soema Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Bazyliah'] I jak szykują się jakieś fajne domki?[/quote] No właśnie..:shake: małe mogą max. do 10 być u mnie. Metro nie zdało egzaminu, robi się nerwowo. Jutro jadę na wizytę do Pani z Krk, biorę sunie obie. Jakaś sunia na pewno dom znajdzie jak nie moje to inna bida, ale co dalej? Czarny jęczyd*pa zostanie i będzie niefajnie..:roll: Jeszcze w maju jadę na 10 dni do Niemiec, bo wygrał nasz projekt i takie coś z Wwa sponsoruje nam wszystko i Nancy musi znaleźc dom, a z ogłoszeń cisza. Jusstyna85 z Chitą robiły i nic.. Quote
Recommended Posts