Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nancy... była zadowolona, do czasu, aż zamiast się bawić zaczęła się nadstawiać Małemu :roll: dostała opieprz i strzeliła focha :diabloti: stwierdziła chyba, że protestuje, bo się z nimi nie bawi. Jak ją gryzą to stoi nieruchomo :razz:

Co do ogłoszeń - na bieżąco Nancy robi Ciotka Bazyliah. Allegro kiedyś robiła Masza4. Małym ma robić Jusstyna85 i chita.:loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny :loveu:

Dwa czarnuchy :eviltong:

Jeden brzuch :lol:

Drugi brzuch :evil_lol: (Nancy chciała ją zagnieść)

Z lotu ptaka.. teraz śpią tak :)

Posted

[quote name='Soema']A ma :diabloti: twarzowy/pyskowy, nieprawdaż?:eviltong:[/quote]

a owszem, prawie jak merlin z mordą... tfu, Marilyn Monroe :evil_lol:

Posted

[quote name='evl']a owszem, prawie jak merlin z mordą... tfu, Marilyn Monroe :evil_lol:[/quote]
Mamy XXI wiek i nowy symbol sexu :cool1: ehh....
a propos - niech ta cieczka się już skończy :mad:

Posted

ale pieknosci
podobny do biszkopta ten jasny troszke :)
widzialam dzisiaj Nancy mame wreszcie ja odwiedzilam
zrobila sie kluseczek
strasznie dlugo chodzilysmy po dworze
poznala mnie malutka paroweczka
na poczatku tak niesmialo a pozniej juz na calego
moze jej wlascicielka wrzuci jakies zdjecia cos napisze o niej
ale jak narazie piesek chroni ja przed szkodliwym wplywem internetu
:diabloti: obgryzl kabel

Posted

Aż się Ciebie zaczynam bać :-o
ale do marca jeszcze daleko.. uff :cool1:

Aa zapomniałam pochwalić się inteligencją w rodzinie.. Wujek, o którym pisałam, że ma sunię - Kropkę chorą.. Niestety suni nie udało się uratować (*) kupił psa na sandomierskiej targowicy.. za 10zł:flaming: nie wiem czy źle, czy dobrze zrobiłam, że nie powiedziałam mu o Nancy.

Posted

Nie wiem, czy ona w ogóle sobie zdaje sprawę, że ma czekać. :roll: Coraz bardziej się "zgrywamy".. i ani dla mnie, ani dla niej to nie jest dobre.. Mi to chyba serce pęknie :-( ehh..
Doszły :oops: mam awizo.. ale grypa mnie uziemiła, odbiorę w czwartek, albo piątek.:oops:
dziękuję :Rose:

Posted

[quote name='Bazyliah']
I jak szykują się jakieś fajne domki?[/quote]
No właśnie..:shake: małe mogą max. do 10 być u mnie. Metro nie zdało egzaminu, robi się nerwowo. Jutro jadę na wizytę do Pani z Krk, biorę sunie obie. Jakaś sunia na pewno dom znajdzie jak nie moje to inna bida, ale co dalej? Czarny jęczyd*pa zostanie i będzie niefajnie..:roll:
Jeszcze w maju jadę na 10 dni do Niemiec, bo wygrał nasz projekt i takie coś z Wwa sponsoruje nam wszystko i Nancy musi znaleźc dom, a z ogłoszeń cisza. Jusstyna85 z Chitą robiły i nic..