evel Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ja uważam, że Nancy znajdzie taki dom, że ciotkom kapcie pospadają z wrażenia! :lol: chyba trzeba po prostu czasu. btw, czy maluch ma ogłoszenia jakieś? Bazyliah'owe chyba jeszcze są gdzieś, tak? Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 evl napisał(a):ja uważam, że Nancy znajdzie taki dom, że ciotkom kapcie pospadają z wrażenia! :lol: chyba trzeba po prostu czasu. btw, czy maluch ma ogłoszenia jakieś? Bazyliah'owe chyba jeszcze są gdzieś, tak? EVL są, miałyśmy uaktualniać, no ale cieczka... To by dodatkowy stres chyba dla niej był. I tak teraz jest taka smutna i inna trochę :roll: Quote
evel Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 OK, święta racja, poczekamy z ogłoszeniami. Quote
zaginiona sara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 pieski rasy husky sa sliczne niestety podobno czesto uciekaja fajnie by bylo na sankach pojezdzic psi zaprzeg :) Nancy zaczyna powoli miec uszka stojace:lol: pod Lublinem niedawno zaginal husky dorosly czarno bialy chyba samiec jakby ktos cos widzial to dajcie znac bo ogloszenia wisza Quote
RIVER Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hejka dorosła psia panno :evil_lol: ale się tu dzieje :crazyeye: Evl jak był artykuł o schronisku w Krzesimowie w Dzienniku Wschodnim /w grudniu, ale nie pamiętam dokładnie/ było ogłoszenie o poszukiwaniu husky, mam ten numer w domu, sprawdzę może to ten psiak, tam nawet zdjęcie było ale ja mam sklerozę :oops: Moze ktoś go ukradł i teraz uciekł... Mizianko dla Nancy :loveu: Quote
salibinka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A co z aukcją książeczkową? Zamówiłam chyba dwie książki na Nancy, ale nikt mi nie przysłał danych. To było już jakiś czas temu:roll: Quote
zaginiona sara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 chyba Pusiakowej te ksiazeczki ale jej ostatnio nie ma Quote
Soema Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 zaginiona sara napisał(a):chyba Pusiakowej te ksiazeczki ale jej ostatnio nie ma Często jest..:oops: banerki robi.. Zaraz napiszę pw :roll: Salibinko..:oops::oops: Quote
salibinka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Pytam, bo może ja coś przeoczyłam... :roll: Quote
Soema Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 salibinka napisał(a):Pytam, bo może ja coś przeoczyłam... :roll: Nie, też kiedyś się zastanawiałam nad tym, ale mi wyleciało z głowy.. Muszę z Nancy do weta jechać..:roll: robi jej się łysa plama na grzbiecie, mam podejrzenia, że zaraziła się od jednego psa z bloku - cały grzbiet ma łysy :angryy: a facet olał moje pytanie, a że korzystamy tu z wind to mogła się zarazić..:mad: Quote
Bazyliah Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Soema napisał(a):Nie, też kiedyś się zastanawiałam nad tym, ale mi wyleciało z głowy.. Muszę z Nancy do weta jechać..:roll: robi jej się łysa plama na grzbiecie, mam podejrzenia, że zaraziła się od jednego psa z bloku - cały grzbiet ma łysy :angryy: a facet olał moje pytanie, a że korzystamy tu z wind to mogła się zarazić..:mad: Ech, kurcze. Bidulka, teraz z cieczką jest bardziej osłabiona . Quote
Soema Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 :placz::placz: d**a... jestem chora, 39 stopni :-( zróbcie mi coś.. Powiedzcie mi, czy jak Nancy ma cieczkę mogę ją za tydzień zaszczepić? Będzie szczepienie hurtowe, bo będziemy mieli gości w niedzielę z tego wątku.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-szczeniaki-7-tygodniowe-pilnie-szukaja-dt-nawet-platnego-127774/index16.html#post11706378 Quote
zulugula Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja swojej suki nie mogłam szczepić, gdy miała cieczkę. Quote
zaginiona sara Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak mala? a Soema biedna choruje :( Nancy pewnue chce na dwor Quote
Soema Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 TŻ z nią wychodzi ;) ona z innego powodu teraz chce wychodzić :mad: chłopów się chce... Nancy zaczęła sierść odrastać w tym miejscu, na razie kontrolujemy. Jak będzie gorzej to będziemy leczyć. Apetyt ma urosła przez te 1,5 miesiąca bardzo. Myślałam, że będzie mniejsza :) nabiera ciała.. Grzeczna nadal, jutro pewnie będzie szaleństwo:diabloti: a mi już lepiej.. Quote
Soema Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pochwalimy się Jedynym problemem jest to, że nie mam 3 rąk :eviltong: no i że Nancy ma cieczkę.. ale pracujemy nad tym.. Piesek wielkości prawie Nancy, sunia mniejsza. Quote
chita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jakie slodziaki:loveu:to sie Nancy nie nudzi:eviltong: Quote
chita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Soema']Obraziła się trochę, bo nakrzyczałam na nią, bo się nie słuchała. Strzeliła mega focha :cool1: zaraz wymiziamy i przejdzie :eviltong: to przez ten wiek dojrzewania:eviltong:wkoncu nastolatka z niej:evil_lol: Quote
Soema Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 chita napisał(a):jakie slodziaki:loveu:to sie Nancy nie nudzi:eviltong: Obraziła się trochę, bo nakrzyczałam na nią, bo się nie słuchała. Strzeliła mega focha :cool1: zaraz wymiziamy i przejdzie :eviltong: Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nooo trafiłam :mad: Noo dziewczyna dla mojego Syriusza :evil_lol:.Suuper.Ile brzydulka waży? Musze ocenić,czy większa :lol:. Kluski super:loveu: - a mówisz,ze ja zakundlona :diabloti: Quote
Soema Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Wystarczyło spytać :eviltong: ale są baardzo podobne, Nancy waży trochę ponad 5kilo, może teraz koło 6kg. Wiesz, pozazdrościłam i się "dokundliłam" :diabloti: to przez gorączkę :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fajniste te maluchy :) Nancy zadowolona z towarzystwa? Quote
Marlena:) Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Soema wystawiasz gdzieś te swoje kundlusy pospolitusy? :lol:... Może allegro? Quote
Recommended Posts