Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja uważam, że Nancy znajdzie taki dom, że ciotkom kapcie pospadają z wrażenia! :lol: chyba trzeba po prostu czasu. btw, czy maluch ma ogłoszenia jakieś? Bazyliah'owe chyba jeszcze są gdzieś, tak?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evl napisał(a):
ja uważam, że Nancy znajdzie taki dom, że ciotkom kapcie pospadają z wrażenia! :lol: chyba trzeba po prostu czasu. btw, czy maluch ma ogłoszenia jakieś? Bazyliah'owe chyba jeszcze są gdzieś, tak?

EVL są, miałyśmy uaktualniać, no ale cieczka... To by dodatkowy stres chyba dla niej był. I tak teraz jest taka smutna i inna trochę :roll:

Posted

pieski rasy husky sa sliczne

niestety podobno czesto uciekaja
fajnie by bylo na sankach pojezdzic psi zaprzeg :)

Nancy zaczyna powoli miec uszka stojace:lol:
pod Lublinem niedawno zaginal husky dorosly czarno bialy chyba samiec
jakby ktos cos widzial to dajcie znac bo ogloszenia wisza

Posted

Hejka dorosła psia panno :evil_lol: ale się tu dzieje :crazyeye:
Evl jak był artykuł o schronisku w Krzesimowie w Dzienniku Wschodnim /w grudniu, ale nie pamiętam dokładnie/ było ogłoszenie o poszukiwaniu husky, mam ten numer w domu, sprawdzę może to ten psiak, tam nawet zdjęcie było ale ja mam sklerozę :oops: Moze ktoś go ukradł i teraz uciekł...
Mizianko dla Nancy :loveu:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
chyba Pusiakowej te ksiazeczki ale jej ostatnio nie ma

Często jest..:oops: banerki robi.. Zaraz napiszę pw :roll: Salibinko..:oops::oops:

Posted

salibinka napisał(a):
Pytam, bo może ja coś przeoczyłam... :roll:

Nie, też kiedyś się zastanawiałam nad tym, ale mi wyleciało z głowy..

Muszę z Nancy do weta jechać..:roll: robi jej się łysa plama na grzbiecie, mam podejrzenia, że zaraziła się od jednego psa z bloku - cały grzbiet ma łysy :angryy: a facet olał moje pytanie, a że korzystamy tu z wind to mogła się zarazić..:mad:

Posted

Soema napisał(a):
Nie, też kiedyś się zastanawiałam nad tym, ale mi wyleciało z głowy..

Muszę z Nancy do weta jechać..:roll: robi jej się łysa plama na grzbiecie, mam podejrzenia, że zaraziła się od jednego psa z bloku - cały grzbiet ma łysy :angryy: a facet olał moje pytanie, a że korzystamy tu z wind to mogła się zarazić..:mad:

Ech, kurcze. Bidulka, teraz z cieczką jest bardziej osłabiona .

Posted

TŻ z nią wychodzi ;) ona z innego powodu teraz chce wychodzić :mad: chłopów się chce... Nancy zaczęła sierść odrastać w tym miejscu, na razie kontrolujemy. Jak będzie gorzej to będziemy leczyć. Apetyt ma urosła przez te 1,5 miesiąca bardzo. Myślałam, że będzie mniejsza :) nabiera ciała.. Grzeczna nadal, jutro pewnie będzie szaleństwo:diabloti: a mi już lepiej..

Posted

Pochwalimy się

Jedynym problemem jest to, że nie mam 3 rąk :eviltong: no i że Nancy ma cieczkę.. ale pracujemy nad tym.. Piesek wielkości prawie Nancy, sunia mniejsza.

Posted

[quote name='Soema']Obraziła się trochę, bo nakrzyczałam na nią, bo się nie słuchała. Strzeliła mega focha :cool1: zaraz wymiziamy i przejdzie :eviltong:

to przez ten wiek dojrzewania:eviltong:wkoncu nastolatka z niej:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
jakie slodziaki:loveu:to sie Nancy nie nudzi:eviltong:

Obraziła się trochę, bo nakrzyczałam na nią, bo się nie słuchała. Strzeliła mega focha :cool1: zaraz wymiziamy i przejdzie :eviltong:

Posted

Nooo trafiłam :mad:
Noo dziewczyna dla mojego Syriusza :evil_lol:.Suuper.Ile brzydulka waży? Musze ocenić,czy większa :lol:.
Kluski super:loveu: - a mówisz,ze ja zakundlona :diabloti:

Posted

Wystarczyło spytać :eviltong:
ale są baardzo podobne, Nancy waży trochę ponad 5kilo, może teraz koło 6kg.
Wiesz, pozazdrościłam i się "dokundliłam" :diabloti: to przez gorączkę :evil_lol: