Soema Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 No wcześnie dojrzewa :eviltong: zaskoczyła mnie,..:oops: a mieliśmy dziś iść do parku żeby się wylatała...:mad: Quote
Bazyliah Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A szampana i tort kupiłaś? Pierwsza cieczka to psie święto jest. Coś jakby 18-stka :razz: Quote
Soema Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Bazyliah napisał(a):A szampana i tort kupiłaś? Pierwsza cieczka to psie święto jest. Coś jakby 18-stka :razz: Nie pomyślałam.. to zdarzyło się tak nagle...:eviltong: zaraz TZ-ta wyślę :evil_lol: Quote
zaginiona sara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no ale z cieczka to troche problem nie sama radosc Quote
Soema Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 zaginiona sara napisał(a):no ale z cieczka to troche problem nie sama radosc No za chwilę te starsze psy nie będą tak przed nią uciekać :mad: damy radę, prac będziemy znów co chwilę wszystko, nie wiem czy zakładać jej majtki..:eviltong: Quote
salibinka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mała biszkoptowa niespodzianka :loveu: (dostałam dzisiaj): Gary - poznajecie?:lol: Quote
Soema Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ooo :loveu::loveu: a my tęsknimy :oops: Cieczka blokuje adopcje? Można odnawiać ogłoszenia? Spacery z Nancy to teraz istne szaleństwo, na razie nie pachnie jeszcze intensywnie, ale lata jak szalona:roll: no i spacerów jest o wiele więcej, bo sika non stop :eviltong: Quote
Soema Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Miziać, pieścić, kochać:loveu: Tak się uśmiechamy, jak na spacer chcemy (aż się ogonek rozmył):lol: cudne ma te uszka :eviltong: Quote
Bazyliah Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Eeee, no cieczka to sama radość;) Jak do mnie przyjechała tymczasowiczka z cieczką, to stado psów za mną leciało, a jeden nawet próbował zapłodnić moją nogę :roll: O spacerach z suką nie wspomnę - koszmar. Tak swoją drogą - nie rozumiem właścicieli suk, którzy są przeciwni sterylkom. Taką frajdę im te spacery sprawiają? Quote
Soema Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Właśnie miałam o tym pisać..:roll: Nancy jeszcze tak nie "pachnie", ale dziś już za nami wpadł "kajtuś" do windy.. Się dopiero zacznie, poza tym psina też swoje odczuwa i nie jest jej na pewno za fajnie.. Ale jak na dogo przeczytałam wątek o cieczkach to się przeraziłam, tam nikt za sterylką nie był :roll: Quote
zaginiona sara Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 czasem sa powiklania ale jej mamuska jest po i ma sie dobrze i problemu nie ma moze uciekac za psami... Quote
Soema Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Zawsze jest jakieś ryzyko, trzeba będzie jej zrobić badania, potem sterylkę.. :roll: a siostra Nancy ma już cieczkę? Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Soema - Ty może sobie na wszelki wypadek jakieś ochraniacze na łydki przed wyjściem z domu montuj. Bo jeszcze chwila i obie będziecie ponętnie pachnieć ;) Quote
zaginiona sara Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 musisz byc ostrozna ale w koncu minie:) Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dajemy jeszcze radę..:roll: zaraz muszę pranie puścic.. Najgorsze chyba przed nami dopiero :mad: Quote
Bazyliah Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 I co tam u ślicznej młodej damy słychać? Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Bazyliah napisał(a):I co tam u ślicznej młodej damy słychać? Nie lubię jej :nonono2: spacery to katorga pomału.. W takich momentach mieszkanie na osiedlu psiolubnym to przekleństwo.. :help1: Szedł starszy pan, z młodym dogiem argentyńskim.. Samiec. Mówię, że mała ma cieczkę i uciekam, a on z psem za mną "on jest duży nie skopuluje jej":razz: Quote
evel Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 cześć dziewczyny... przyszłam Wam coś pokazać... :razz: http://schronisko-zwierzaki.lublin.pl/pix/dogs/original/46v99ciuk1tqap_1.jpg Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='evl']cześć dziewczyny... przyszłam Wam coś pokazać... :razz: http://schronisko-zwierzaki.lublin.pl/pix/dogs/original/46v99ciuk1tqap_1.jpg Ooo matko :crazyeye: daj mi go :loveu: :eviltong: zginął komuś? Quote
evel Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 niunia siedzi w schronie lubelskim... może powinnam dodać wątek na PwP... "przygarnij evl - płomienny husky gratis!" :evil_lol: załamałam się trochę... taki pies w schronie... :shake: Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Evl równie piękne widziałam.. wiesz co wklej tu zdjęcie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/10-mies-husky-z-lancucha-wykupiona-od-idoty-brakuje-50-zl-dt-129456/index15.html#post11685046 a może się uda, dużo chętnych jest na tamtą psine :) A Nancy non stop szuka kontaktu wzrokowego i zmusza mnie do spaceru..:roll: ale teraz mam mecz :cool1: i oglądamy :lol: Quote
zulugula Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Qrcze spóźniłam się z gratulacjami :oops: Nancy też trafi do fantastycznego domku. Czasami wymaga to tylko więcej czasu. Przecież mój Franek ma domek, a był spisany na straty (z "0" szansami) :razz: Quote
Soema Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Na razie sobie nie wyobrażam momentu, gdy będę ją oddawać ..:roll: no ale.. szukam jakichś bid bo do 10 lutego mogę jeszcze jakiegoś szczeniaka wziąć..:) A Ty Franka w cudownego psa przemieniłaś :loveu: Quote
Recommended Posts