Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
A szampana i tort kupiłaś? Pierwsza cieczka to psie święto jest. Coś jakby 18-stka :razz:

Nie pomyślałam.. to zdarzyło się tak nagle...:eviltong: zaraz TZ-ta wyślę :evil_lol:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
no ale z cieczka to troche problem
nie sama radosc

No za chwilę te starsze psy nie będą tak przed nią uciekać :mad:
damy radę, prac będziemy znów co chwilę wszystko, nie wiem czy zakładać jej majtki..:eviltong:

Posted

Ooo :loveu::loveu:
a my tęsknimy :oops:

Cieczka blokuje adopcje? Można odnawiać ogłoszenia? Spacery z Nancy to teraz istne szaleństwo, na razie nie pachnie jeszcze intensywnie, ale lata jak szalona:roll: no i spacerów jest o wiele więcej, bo sika non stop :eviltong:

Posted

Eeee, no cieczka to sama radość;) Jak do mnie przyjechała tymczasowiczka z cieczką, to stado psów za mną leciało, a jeden nawet próbował zapłodnić moją nogę :roll: O spacerach z suką nie wspomnę - koszmar.

Tak swoją drogą - nie rozumiem właścicieli suk, którzy są przeciwni sterylkom. Taką frajdę im te spacery sprawiają?

Posted

Właśnie miałam o tym pisać..:roll: Nancy jeszcze tak nie "pachnie", ale dziś już za nami wpadł "kajtuś" do windy.. Się dopiero zacznie, poza tym psina też swoje odczuwa i nie jest jej na pewno za fajnie.. Ale jak na dogo przeczytałam wątek o cieczkach to się przeraziłam, tam nikt za sterylką nie był :roll:

Posted

Bazyliah napisał(a):
I co tam u ślicznej młodej damy słychać?

Nie lubię jej :nonono2: spacery to katorga pomału.. W takich momentach mieszkanie na osiedlu psiolubnym to przekleństwo..
:help1:
Szedł starszy pan, z młodym dogiem argentyńskim.. Samiec. Mówię, że mała ma cieczkę i uciekam, a on z psem za mną "on jest duży nie skopuluje jej":razz:

Posted

niunia siedzi w schronie lubelskim... może powinnam dodać wątek na PwP... "przygarnij evl - płomienny husky gratis!" :evil_lol:

załamałam się trochę... taki pies w schronie... :shake:

Posted

Qrcze spóźniłam się z gratulacjami :oops: Nancy też trafi do fantastycznego domku. Czasami wymaga to tylko więcej czasu. Przecież mój Franek ma domek, a był spisany na straty (z "0" szansami) :razz:

Posted

Na razie sobie nie wyobrażam momentu, gdy będę ją oddawać ..:roll:
no ale.. szukam jakichś bid bo do 10 lutego mogę jeszcze jakiegoś szczeniaka wziąć..:)

A Ty Franka w cudownego psa przemieniłaś :loveu: