Bazyliah Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Wpisuję wszystko, gdzie są w miarę aktualne ogłoszenia: aleokazja, kupiepsa, ojej, kupsprzedaj, alegratka, petworld, dwukropek, kokosy, pineska, pajeczyna, bono-polska. Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Bazyliah napisał(a):Wpisuję wszystko, gdzie są w miarę aktualne ogłoszenia: aleokazja, kupiepsa, ojej, kupsprzedaj, alegratka, petworld, dwukropek, kokosy, pineska, pajeczyna, bono-polska. Dzięki Ciotka widzę po mailu, że szalejesz :) już wieczorem powinnam mieć normalnego neta to zrobię gumtree i nadrobię zaległości, wstyd sie przyznać, ale nigdy nie byłam na wątku Zuli..:oops::oops: Quote
zaginiona sara Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mam koszmarne problemy z netem juz bazarek zakonczony i niebawem bede przelewac wszystkie pieniazki postaram sie przelac je razem Soemo usunelam nr konta i prosze podaj jeszcze raz dane do przelewu Quote
Masza4 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 łojejciu...1/3 Nancy :evil_lol: To musi byc piękne :loveu: Odrobaczcie szybko, skoro brzuchol taki wielgachny. Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nancy ma.. kolegę :) miała być koleżanka, ale coś nie wyszło. Malutkie 1/3 jej, z potwornie wielkim brzuchem.. TZ zostawiłam samego z nimi na pół godziny, to 5 razy się załatwił olbrzymimi kupami :oops: Nancy bardzo zazdrosna, trochę była obrażona. Ale pilnuje go, niestety net jeszcze niesprawny więc fotek nie będzie... Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Masza4 napisał(a):łojejciu...1/3 Nancy :evil_lol: To musi byc piękne :loveu: Odrobaczcie szybko, skoro brzuchol taki wielgachny. Jest piękny!:loveu: był odrobaczany, powtórka 13, 14, 15 ma taką wielgachną pigułkę, na 3 ma być podzielona. Tam na zamojskim wątku są zdjęcia, szczeniaka, suni której odbyt wyszedł na wierzch :angryy: tak są tam karmione.. A tu ciągle trwa przepychanka o ucho :diabloti: Quote
beka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Soema napisał(a): TZ zostawiłam samego z nimi na pół godziny, to 5 razy się załatwił olbrzymimi kupami :oops: Coo ten TZ jadł???:diabloti: Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 beka napisał(a):Coo ten TZ jadł???:diabloti: O mosh.. pięknie..:oops::oops: to chyba tak od tego zapachu :roll: Mały, nowy nabytek smrodzi tu równo :diabloti: ehh, ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak jak z Twoją małą. Quote
Bazyliah Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Soema napisał(a): TZ zostawiłam samego z nimi na pół godziny, to 5 razy się załatwił olbrzymimi kupami :oops: Ja Wam mówię, zeżarł psom ucho :evil_lol: Kilka postów wcześniej już Soemie ślinka leciała na te uszy :diabloti: Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Bazyliah napisał(a):Ja Wam mówię, zeżarł psom ucho :evil_lol: Kilka postów wcześniej już Soemie ślinka leciała na te uszy :diabloti: Ale se Ciotka grabisz...:mad: ja się chyba wybiorę do Zielonki, moment ukrócę :eviltong: jestem odurzonaa zapachami :diabloti: 7 kupa SZCZENIAKA poszła :crazyeye: nie wiem kiedy on się ostatni raz załatwiał :roll: Ale Nancy jest chyba pełna podziwu, bo ja refleks uskuteczniam :diabloti: mam w kieszeni papier/ręcznik/chusteczkę i staram się na czas podłożyć :evil_lol: Quote
Bazyliah Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Soema napisał(a):Ale se Ciotka grabisz...:mad: ja się chyba wybiorę do Zielonki, moment ukrócę :eviltong: jestem odurzonaa zapachami :diabloti: 7 kupa SZCZENIAKA poszła :crazyeye: nie wiem kiedy on się ostatni raz załatwiał :roll: Ale Nancy jest chyba pełna podziwu, bo ja refleks uskuteczniam :diabloti: mam w kieszeni papier/ręcznik/chusteczkę i staram się na czas podłożyć :evil_lol: Ślizgiem, Ciotka, ślizgiem do tych gówienek. Tylko uważaj, żeby w porę zahamować :evil_lol: Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Bazyliah napisał(a):Ślizgiem, Ciotka, ślizgiem do tych gówienek. Tylko uważaj, żeby w porę zahamować :evil_lol: Uczę się, uczę.. :evil_lol: jak coś to na korepetycje do Cię przyjadę :eviltong: TZ śpi... Nancy, wbiła na łóżko śpi... mały przytulił się do kolan, śpi.. a ja... nie mam miejsca :mad: Quote
Bazyliah Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mimo, że mnie nie lubisz to ja Cię lubię :eviltong: Jak przyjdą do mnie polarki, to Ci legowisko uszyję :cool3: Quote
Soema Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ty czy TZ?:eviltong: nie martw się, mam jeszcze fotel rozkładany :diabloti: ajj no lubię Cię :loveu: ...:evil_lol: Quote
zaginiona sara Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Soema podziwiam Cie jeszcze w sesji pomagasz nastepnemu maluszkowi super moze on byl bardzo glodny i sie najadl strasznie i z tego takie niespodzianki daje dalas mu porzadnego jedzenia a on nigdy takiego nie widzial i jest zachlanny Nancy jest zazdrosna ale pewnie sie polubia bardzo :) Quote
Soema Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Zobaczymy jak mi sesja pójdzie :diabloti: w tym tyg już dwa egzaminy..:cool1: a wieczorem Kłopotek przyjeżdża na noc do nas (psiak z Krk, znalazł dom w Katowicach) jutro jedzie do domku stałego :lol: A co do małego, w Zamościu źle się szczenięta karmi, zawsze są problemy. A on dostał zupki z ryżem, marchewką, kurczakiem i w końcu mógł się załatwić porządnie :) A Nancy mu strasznie matkuje i znów go zaczepia :evil_lol: z ogłoszeń nikt nie dzwoni. Quote
Masza4 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pokochaj psie dziecko - wiele już wycierpiało!!! (527065994) - Aukcje internetowe Allegro Alllegro oo :) Quote
Soema Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziękujemy :loveu: Nasza panna dzielnie się spisuje w roli opiekunki :) do kuchni jej nie wolno wchodzić, a jak Mały zmierza w tamtą stronę to łapie go za tylną łapę i wyciąga :diabloti: czasem próbuje mu drogę zastawić, ale on bez problemu pod nią przechodzi :eviltong: Quote
Soema Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jak obiecałam, net śmiga to zobaczcie naszą Pannę :) Trudno ich złapać w bezruchu :evil_lol: złap mnie za łapkę.. Quote
zaginiona sara Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jaki slodki czy to Nancy urosla czy to taki maluszek:crazyeye: Quote
Basia1968 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 te psiaczki są cudowne:loveu::loveu: Pysiek to cud psineczka, a jaka wygodna:evil_lol::evil_lol: łóżeczko:evil_lol::evil_lol: Maluszek śliczny. A u nas jest takie cudo podobne do Nancy - na ostatniej stronie wąku http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-bezdomne-spia-juz-w-budach-tarnobrzeg-teraz-szukamy-im-domu-125604/index28.html Quote
Soema Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 zaginiona sara napisał(a):jaki slodki czy to Nancy urosla czy to taki maluszek:crazyeye: A jedno i drugie. Z Nancy się piękna pannica robi, a to małe (nadal bez imienia) jest naprawdę malutkie i bardzo spragnione miłości. Nancy go strasznie poniewiera :lol: ale mały ją tak obszczekał dziś i warczał na nią, że sama mu ucho oddała i uciekła :eviltong: potem go wytarmosiła za łapki i uszka :diabloti: Jadę dziś z nimi do weta, psiaka trzeba zbadać, bo ma katarek, a Nancy zaczyna znów sierść wypadać. Jednak nie ma tak dobrze i chyba trzeba będzie podać kolejne zastrzyki. Quote
Recommended Posts