Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Wpisuję wszystko, gdzie są w miarę aktualne ogłoszenia: aleokazja, kupiepsa, ojej, kupsprzedaj, alegratka, petworld, dwukropek, kokosy, pineska, pajeczyna, bono-polska.

Dzięki Ciotka widzę po mailu, że szalejesz :)
już wieczorem powinnam mieć normalnego neta to zrobię gumtree i nadrobię zaległości, wstyd sie przyznać, ale nigdy nie byłam na wątku Zuli..:oops::oops:

Posted

Nancy ma.. kolegę :) miała być koleżanka, ale coś nie wyszło. Malutkie 1/3 jej, z potwornie wielkim brzuchem..
TZ zostawiłam samego z nimi na pół godziny, to 5 razy się załatwił olbrzymimi kupami :oops:
Nancy bardzo zazdrosna, trochę była obrażona. Ale pilnuje go, niestety net jeszcze niesprawny więc fotek nie będzie...

Posted

Masza4 napisał(a):
łojejciu...1/3 Nancy :evil_lol: To musi byc piękne :loveu:
Odrobaczcie szybko, skoro brzuchol taki wielgachny.

Jest piękny!:loveu: był odrobaczany, powtórka 13, 14, 15 ma taką wielgachną pigułkę, na 3 ma być podzielona. Tam na zamojskim wątku są zdjęcia, szczeniaka, suni której odbyt wyszedł na wierzch :angryy: tak są tam karmione..

A tu ciągle trwa przepychanka o ucho :diabloti:

Posted

Soema napisał(a):

TZ zostawiłam samego z nimi na pół godziny, to 5 razy się załatwił olbrzymimi kupami :oops:

Coo ten TZ jadł???:diabloti:

Posted

beka napisał(a):
Coo ten TZ jadł???:diabloti:

O mosh.. pięknie..:oops::oops: to chyba tak od tego zapachu :roll:

Mały, nowy nabytek smrodzi tu równo :diabloti:
ehh, ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak jak z Twoją małą.

Posted

Soema napisał(a):

Ja Wam mówię, zeżarł psom ucho :evil_lol: Kilka postów wcześniej już Soemie ślinka leciała na te uszy :diabloti:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ja Wam mówię, zeżarł psom ucho :evil_lol: Kilka postów wcześniej już Soemie ślinka leciała na te uszy :diabloti:

Ale se Ciotka grabisz...:mad: ja się chyba wybiorę do Zielonki, moment ukrócę :eviltong: jestem odurzonaa zapachami :diabloti: 7 kupa SZCZENIAKA poszła :crazyeye:
nie wiem kiedy on się ostatni raz załatwiał :roll:
Ale Nancy jest chyba pełna podziwu, bo ja refleks uskuteczniam :diabloti: mam w kieszeni papier/ręcznik/chusteczkę i staram się na czas podłożyć :evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Ale se Ciotka grabisz...:mad: ja się chyba wybiorę do Zielonki, moment ukrócę :eviltong: jestem odurzonaa zapachami :diabloti: 7 kupa SZCZENIAKA poszła :crazyeye:
nie wiem kiedy on się ostatni raz załatwiał :roll:
Ale Nancy jest chyba pełna podziwu, bo ja refleks uskuteczniam :diabloti: mam w kieszeni papier/ręcznik/chusteczkę i staram się na czas podłożyć :evil_lol:

Ślizgiem, Ciotka, ślizgiem do tych gówienek. Tylko uważaj, żeby w porę zahamować :evil_lol:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Ślizgiem, Ciotka, ślizgiem do tych gówienek. Tylko uważaj, żeby w porę zahamować :evil_lol:

Uczę się, uczę.. :evil_lol: jak coś to na korepetycje do Cię przyjadę :eviltong:

TZ śpi... Nancy, wbiła na łóżko śpi... mały przytulił się do kolan, śpi.. a ja... nie mam miejsca :mad:

Posted

Soema
podziwiam Cie
jeszcze w sesji pomagasz nastepnemu maluszkowi
super
moze on byl bardzo glodny i sie najadl strasznie i z tego takie niespodzianki daje

dalas mu porzadnego jedzenia a on nigdy takiego nie widzial i jest zachlanny
Nancy jest zazdrosna ale pewnie sie polubia bardzo :)

Posted

Zobaczymy jak mi sesja pójdzie :diabloti: w tym tyg już dwa egzaminy..:cool1:
a wieczorem Kłopotek przyjeżdża na noc do nas (psiak z Krk, znalazł dom w Katowicach) jutro jedzie do domku stałego :lol:
A co do małego, w Zamościu źle się szczenięta karmi, zawsze są problemy. A on dostał zupki z ryżem, marchewką, kurczakiem i w końcu mógł się załatwić porządnie :)
A Nancy mu strasznie matkuje i znów go zaczepia :evil_lol: z ogłoszeń nikt nie dzwoni.

Posted

Dziękujemy :loveu:

Nasza panna dzielnie się spisuje w roli opiekunki :) do kuchni jej nie wolno wchodzić, a jak Mały zmierza w tamtą stronę to łapie go za tylną łapę i wyciąga :diabloti: czasem próbuje mu drogę zastawić, ale on bez problemu pod nią przechodzi :eviltong:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
jaki slodki
czy to Nancy urosla czy to taki maluszek:crazyeye:

A jedno i drugie.
Z Nancy się piękna pannica robi, a to małe (nadal bez imienia) jest naprawdę malutkie i bardzo spragnione miłości. Nancy go strasznie poniewiera :lol: ale mały ją tak obszczekał dziś i warczał na nią, że sama mu ucho oddała i uciekła :eviltong: potem go wytarmosiła za łapki i uszka :diabloti:
Jadę dziś z nimi do weta, psiaka trzeba zbadać, bo ma katarek, a Nancy zaczyna znów sierść wypadać. Jednak nie ma tak dobrze i chyba trzeba będzie podać kolejne zastrzyki.