Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ziele77 napisał(a):
Bardzo znajomy kocyk :lol:

Przyznaję się bez bicia :oops: pamiątka po Roxi, pojechała z transporterkiem z Nancy.
Ale przyznaj tymczasowiczki zawsze mam cudowne..:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Przyznaję się bez bicia :oops: pamiątka po Roxi, pojechała z transporterkiem z Nancy.
Ale przyznaj tymczasowiczki zawsze mam cudowne..:)

No jak najbardziej,Nancy jest fajniutka ;)

Posted

Ale tu cisza.. to, że mała teraz kooperek grzeje u Basi i tam w towarzystwie idealnym jest nie znaczy, że można ją zaniedbać :nonono2:
mam nadzieję, że dziś już nie zasponsoruje sąsiadom koncertu po ciszy nocnej..:diabloti:

Posted

Soema napisał(a):
No nikt Nancy nie odwiedził :-o powinnyśmy się obrazić..

Oj bo ja neta nie mam w weekend :oops: Dziś już jestem :eviltong: No chyba nie myslisz ze mogłabym o Nancy zapomnieć :mad:
Basia ale fajniutkie zdjęcia :loveu: DZIĘKI ZA OPIEKĘ nad kruszynką!!!!!!!!!

Posted

Pamiętamy, tylko z czasem przed świętami krucho.
Nie wiem, jak w najbliższych dniach z netem będzie (przy takiej pogodzie raczej go nie ma).
Więc wszystkiego najlepszego z okazji świąt :) I głaskanko dla Nancy!

Posted

Nancy - a raczej Pysiek - jak na nią mówimy - jest cudowna, bardzo pocieszna, chociaz ma takie momenty, że ucieka na kocyki. Szczeka do lusterka - to chyba rytuał:evil_lol::evil_lol:, na koty także, odgania koty od jej miski:evil_lol::evil_lol: Wczoraj dostała zastrzyk - który omalże do-prowadził do "rękaczynów" pomiędzy mna i moją rodzinką:evil_lol::evil_lol: bo mała zaskowyczała i w ogóle zaczęli sie na mnie drzeć, że po co jej dałam zastrzyk i takie tam inne:eviltong::eviltong: Ale wszystko wróciło do normy:lol::lol: Pysiek umie wołać na polko, staje na dwóch łapeczkach przy drzwiach i wiadomo, ze coś chce. Po czym idziemy na pole i ona wąha wszystko a robić to co trzeba ani dudu:evil_lol::evil_lol: Witaminki zjada chętnie - nie tak jak moja kocica, którą musimy trzymać w troje żeby jej cokolwiek dać do pyszczka.
Sunieczka to naprawdę cudowne stworzonko - jest bardzo miluśka, grzeczniutka, czyściutka i taka kochana, że wiecie aż serce boli, że ona nie ma domeczku jeszcze:-(:-( Całuje wszystkich, wystawia brzucholek do głaskania i merda wciąz tym ogoneczkiem. Jedzonko oczywiście pasuje to co z lodówki lub np kurczaczek, chrupeczki też zjada ale to tak na dodatek:loveu::loveu: Zachęcam do adopcji Nancy bo to cudowna psinka i taka maleńka. Przeszła wszystkie testy - na kota, na inne psy i na dzieci - bo akuratnie u mnie cały zestaw w komplecie:evil_lol::evil_lol:
Więc adoptujcie Nancy!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Basiu jeszcze lepiej reklamujesz Nancy/Pysiek ode mnie :lol:
wyjątkowy psiak, grzeczny, kochany, nie narzuca się, ale widać że strasznie potrzebuje bliskości człowieka..
A ja codziennie rano się budzę i szukam jej koło łóżka :oops:

Posted

Nancy nie poznałam niestety osobiście, ale jak to córeczka mamusi zapewne jest super. Jej mama-Nina jest genialna! Merda ogonem tak, że aż cała doopa chodzi na boki. Pewnie mała odziedziczyła tę miłość...Taki psiak na pewno bedzie bardzo wdzięczny za dom na stałe.

Posted

„Jest w moim Kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,
Przy wejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny, Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie”. (C.K.Norwid)

Zdrowych i Spokojnych Świąt

Posted

Tak myślę, że następnym razem jak Nancy będzie u weta to trzeba by spytać i pomyśleć o zaszczepieniu jej pierwszy raz.. Duża dziewucha i bez szczepienia :roll:

A tak w ogóle to

WESOŁYCH ŚWIĄT :lol:

Posted

[CENTER]Wesołych Świąt - dużo spokoju i miłości a dla naszych pupili duzo smakołyków :loveu:

życzę też sobie i Wam żeby wszystkie bidy, które na te Święta są bez domków, znalazły je w nowym roku :loveu:
[/CENTER]
[LEFT]
Nancy na pewno trafi na swojego człowieka :p[/LEFT]

Posted

Cześć Kochana mam nadzieję, że porozmawiasz z Basią za godzinkę :)

Życzę nam żebyśmy znalazły Tobie i innym psiakom cudowne domki, bo na takie zasługujecie.