Soema Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 ziele77 napisał(a):Bardzo znajomy kocyk :lol: Przyznaję się bez bicia :oops: pamiątka po Roxi, pojechała z transporterkiem z Nancy. Ale przyznaj tymczasowiczki zawsze mam cudowne..:) Quote
ziele77 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Soema napisał(a):Przyznaję się bez bicia :oops: pamiątka po Roxi, pojechała z transporterkiem z Nancy. Ale przyznaj tymczasowiczki zawsze mam cudowne..:) No jak najbardziej,Nancy jest fajniutka ;) Quote
Soema Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Ale tu cisza.. to, że mała teraz kooperek grzeje u Basi i tam w towarzystwie idealnym jest nie znaczy, że można ją zaniedbać :nonono2: mam nadzieję, że dziś już nie zasponsoruje sąsiadom koncertu po ciszy nocnej..:diabloti: Quote
Soema Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No nikt Nancy nie odwiedził :-o powinnyśmy się obrazić.. Quote
RIVER Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Soema napisał(a):No nikt Nancy nie odwiedził :-o powinnyśmy się obrazić.. Oj bo ja neta nie mam w weekend :oops: Dziś już jestem :eviltong: No chyba nie myslisz ze mogłabym o Nancy zapomnieć :mad: Basia ale fajniutkie zdjęcia :loveu: DZIĘKI ZA OPIEKĘ nad kruszynką!!!!!!!!! Quote
Bazyliah Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Pamiętamy, tylko z czasem przed świętami krucho. Nie wiem, jak w najbliższych dniach z netem będzie (przy takiej pogodzie raczej go nie ma). Więc wszystkiego najlepszego z okazji świąt :) I głaskanko dla Nancy! Quote
zaginiona sara Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 zagladamy ale na krociutko wiemy ze mala w dobrych rekach i sie nie martwimy prosimy o info jak tam male sie sprawuje Quote
Basia1968 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nancy - a raczej Pysiek - jak na nią mówimy - jest cudowna, bardzo pocieszna, chociaz ma takie momenty, że ucieka na kocyki. Szczeka do lusterka - to chyba rytuał:evil_lol::evil_lol:, na koty także, odgania koty od jej miski:evil_lol::evil_lol: Wczoraj dostała zastrzyk - który omalże do-prowadził do "rękaczynów" pomiędzy mna i moją rodzinką:evil_lol::evil_lol: bo mała zaskowyczała i w ogóle zaczęli sie na mnie drzeć, że po co jej dałam zastrzyk i takie tam inne:eviltong::eviltong: Ale wszystko wróciło do normy:lol::lol: Pysiek umie wołać na polko, staje na dwóch łapeczkach przy drzwiach i wiadomo, ze coś chce. Po czym idziemy na pole i ona wąha wszystko a robić to co trzeba ani dudu:evil_lol::evil_lol: Witaminki zjada chętnie - nie tak jak moja kocica, którą musimy trzymać w troje żeby jej cokolwiek dać do pyszczka. Sunieczka to naprawdę cudowne stworzonko - jest bardzo miluśka, grzeczniutka, czyściutka i taka kochana, że wiecie aż serce boli, że ona nie ma domeczku jeszcze:-(:-( Całuje wszystkich, wystawia brzucholek do głaskania i merda wciąz tym ogoneczkiem. Jedzonko oczywiście pasuje to co z lodówki lub np kurczaczek, chrupeczki też zjada ale to tak na dodatek:loveu::loveu: Zachęcam do adopcji Nancy bo to cudowna psinka i taka maleńka. Przeszła wszystkie testy - na kota, na inne psy i na dzieci - bo akuratnie u mnie cały zestaw w komplecie:evil_lol::evil_lol: Więc adoptujcie Nancy!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Basiu jeszcze lepiej reklamujesz Nancy/Pysiek ode mnie :lol: wyjątkowy psiak, grzeczny, kochany, nie narzuca się, ale widać że strasznie potrzebuje bliskości człowieka.. A ja codziennie rano się budzę i szukam jej koło łóżka :oops: Quote
zaginiona sara Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 bierzcie pieska ideal rozpieszczone rasowce przy niej wymiekaja :lol: to jest stworek na kolana Quote
Masza4 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nancy nie poznałam niestety osobiście, ale jak to córeczka mamusi zapewne jest super. Jej mama-Nina jest genialna! Merda ogonem tak, że aż cała doopa chodzi na boki. Pewnie mała odziedziczyła tę miłość...Taki psiak na pewno bedzie bardzo wdzięczny za dom na stałe. Quote
RIVER Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 „Jest w moim Kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny, Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie”. (C.K.Norwid) Zdrowych i Spokojnych Świąt Quote
zaginiona sara Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wesolych Swiat duzo glaskow dla Nancy :lol: Quote
Soema Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Tak myślę, że następnym razem jak Nancy będzie u weta to trzeba by spytać i pomyśleć o zaszczepieniu jej pierwszy raz.. Duża dziewucha i bez szczepienia :roll: A tak w ogóle to WESOŁYCH ŚWIĄT :lol: Quote
rufusowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [CENTER]Wesołych Świąt - dużo spokoju i miłości a dla naszych pupili duzo smakołyków :loveu: życzę też sobie i Wam żeby wszystkie bidy, które na te Święta są bez domków, znalazły je w nowym roku :loveu: [/CENTER] [LEFT] Nancy na pewno trafi na swojego człowieka :p[/LEFT] Quote
Masza4 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Szczepienie-jak najbardziej :) Ja również życzę wszystkim wesołych Świąt!!! Quote
zulugula Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Franek, ja i reszta życzymy Wam wesołych świąt DOMKI NA PEWNO BĘDĄ. ZAMIAST CHOINKOWYCH PREZENCIKÓW. Quote
Masza4 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dziś wigilia Maluchu...Może powiesz coś ludzkim głosem? :evil_lol: Quote
evel Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 przyszłam na chwilę życzyć wesołych Świąt Maluszkowi i wszystkim osobom, które się o nią troszczą :calus: :tree1: Quote
Soema Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Cześć Kochana mam nadzieję, że porozmawiasz z Basią za godzinkę :) Życzę nam żebyśmy znalazły Tobie i innym psiakom cudowne domki, bo na takie zasługujecie. Quote
Soema Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [LEFT]Basiu czekamy na wiadomości no i na zdjęcia :diabloti: [/LEFT] Quote
evel Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 pozwoliłam sobie wkleić naszą ślicznotkę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11486532-post9.html ;) Quote
Soema Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='evl']pozwoliłam sobie wkleić naszą ślicznotkę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/11486532-post9.html ;) Dzięki :) ale od razu mówię, że bardzo ostrożnie do takich ogłoszeń podchodzę. :oops: Zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie do schronu po psa nie pojadą :niewiem: i takie tam.. Quote
Recommended Posts