Bazyliah Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 To co - robić dalej ogłoszenia? Ja wykorzystywałam przede wszystkim zdjęcia salibinki ;) W tej rozdzielczości wystarczają, a nawet na niektóre potrale musiałam zmniejszać. Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Bazyliah']To co - robić dalej ogłoszenia? Ja wykorzystywałam przede wszystkim zdjęcia salibinki ;) W tej rozdzielczości wystarczają, a nawet na niektóre potrale musiałam zmniejszać. Na razie o swoją gromadkę się martw BAZYLIO :lol: ale dziękuję, pewnie po Świętach ruszymy z ogłoszeniami, teraz dość że zastój to jeszcze Mała nie będzie na miejscu. Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Zapomniałam Wam powiedziec, że Nancy się... uśmiecha..:lol: pokazuje, że chce iść na dwór i jak tylko usłyszy dźwięk kluczy to mordka jej się zmienia. Podskakuje jak źrebak, a co najlepsze - otwiera pyszczek i robi minkę jak uśmiech. :loveu: dziś to nawet zębami kłapała, jakby coś mówiła.:eviltong: Dziś czeka nas mnóstwo wrażeń, no i Nancy do Basi pojedzie..... Quote
RIVER Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pierwsze ferie "naszej dziewczynki" :p Ciotki się pewnie denerwują się jakby chrześnika na zimowisko wysyłały. Basiu :Rose: Quote
Basia1968 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 oj pewnie się denerwują, ale przyznam się, że ja też :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia z pobytu u mnie będą oczywiście na forum. Quote
evel Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Soema napisał(a):Zapomniałam Wam powiedziec, że Nancy się... uśmiecha..:lol: pokazuje, że chce iść na dwór i jak tylko usłyszy dźwięk kluczy to mordka jej się zmienia. Podskakuje jak źrebak, a co najlepsze - otwiera pyszczek i robi minkę jak uśmiech. :loveu: dziś to nawet zębami kłapała, jakby coś mówiła.:eviltong: to kolejny etap ewolucji psów :razz: ;) trzymam kciuki, żeby wszystko było OK, z feriami i w ogóle :cool3: Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Ojj denerwują się, denerwują..:roll: najbardziej, że ona znów będzie taka smutna. Ale Ciotka się tam nią na pewno dobrze zajmie ;) może uda się mi ją przez Święta jakoś odwiedzić.. :oops: Quote
zaginiona sara Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 jesli pies sie usmiecha to musi byc tak szczesliwy :loveu: po osiedlu biega suczka podobna troche do Nancy, dluzsze nozki odrobinke i inny kolor podobna wielkosc pisalam kiedys do Maszy co z nia zrobic czy dzwonic po schron ale napisala zeby nie dzwonic myslalam ze moze komus zginela, nie weim moze wlasciciel ja puszcza na spacery...:angryy: ale ona szuka czlowieka, idzie za kazdym kto ja zawola, poglaska boi sie troche innych psow moge pomoc przy jej lapaniu ale co dalej.. jest taka malutka, a juz tak zimno Quote
Basia1968 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wszystko będzie dobrze - wcale nie pozwolę, żeby Nancy się smuciła - będzie tulona, pieszczona, kiziana i w ogole i w ogóle:loveu::loveu: Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 My dotarliśmy i jesteśmy u mnie na razie. Miałam Nancy zawieźć do Basi już, ale warunki atmosferyczne są okropne i czekam aż tata z Wwa wróci, bo w sumie ponad miesiąc nie jeździłam samochodem i mama nie chce mi go dać :oops: Stwierdzam, że albo Nancy jest malutka, albo moje owczarki bardzo urosły.:diabloti: Więcej informacji będzie wieczorem. Quote
Bazyliah Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 To czekamy cierpliwie na wieści :cool3: Quote
Masza4 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Dobrze, że już dłuższa podróż za Nancy :) Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Ona podróże bardzo dobrze znosi, u mnie w domu też się rozgościła. ;) Już jest u Basi.. i wcale się nie cieszę..:roll: choć opiekę i towarzystwo będzie mieć wyborowe :loveu: a ja dziś znów rozmawiałam z panią z Wrocławia..:) Quote
Basia1968 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No więc jestem chwilowo. Nancy jest śliczniutka, o milion razy śliczniejsza niz na zdjęciach - i taka maleńka:loveu::loveu: mniejsza od moich kotów:evil_lol: Zaraz wstawię zdjęcie piesiuteczka - baterie padły i jutro będę robić zdjęcia. Bianka (moja sunia) kłapnęła na kocura jak chciał Nancy powąchać - czyli taka troche mamuśka. Ale Biance nie podobało sie, ża mała na kocyk włazi i troche posyczała, ale skrzyczałam i śpią już razem. Kocica zajęła telewizor i patrzy z niedowierzaniem - oczy jak stare 5 zł ma:evil_lol::evil_lol: Nancy jest wystraszona - ale nic dziwnego. Jest taka słodziutka, że po prostu możnaby ją schrupać. Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 A ja najbardziej reakcji Bianki się bałam..:roll: moja Mama też stwierdziła, że jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach, a w Jej ustach to naprawdę mega komplement ;) To jest taka pchełka kochana :loveu: a mi już jej brakuje.. Quote
Basia1968 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 będzie dobrze :loveu::loveu: stres minie szybko Quote
Soema Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Basia1968 napisał(a):będzie dobrze :loveu::loveu: stres minie szybko Nie spodziewałam się, że tak szybko z Bianką się zaprzyjaźni.:) Quote
zaginiona sara Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jaki komplecik faktycznie jest ladniejsza niz na zdjeciach ale ta fotka kolo nog jest naprawde fajna bardzo sie boi malenka? Quote
Masza4 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 O matko :crazyeye: Jak się wszystkie idealnie rozstawiły :evil_lol: Gdy zobaczyłam mamę Nancy-Ninę, też wydawała mi się 100 razy ładniejsza jak na zdjęciach. No i mniejsza...To naprawdę nakolankowe nalusieńkie psy :loveu: Cieszę się, że cała ferajna przywitała się w zgodzie :multi: Quote
zaginiona sara Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nancy faktycznie jest chyba mniejsza od kota jak jej skora? Quote
Soema Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 zaginiona sara napisał(a):Nancy faktycznie jest chyba mniejsza od kota jak jej skora? Jest mniejsza, zwłaszcza od kota Basi no i Yoriji, od której pożyczałam transporterek :) 2 razy mniejsza..:diabloti: ze skórą, pyszczek na pewno lepiej, ale coś w okolicach oczu się sierść przerzedziła. W niedzielę Nancy dostanie 3 zastrzyk, ma szampon - po nim sierść jest cudowna i w dotyku i zapach :) Quote
zaginiona sara Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 siersc odrasta? takie miala zdjecie co wargi jakby ma opuchniete biedactwo Quote
Basia1968 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nancy szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cudny ma głosik - oczywiście szczeka na kocice:evil_lol::evil_lol: Łazi za Bianka krok w krok:loveu::loveu: Rozprawia sie też z kocykiem:eviltong::eviltong: Jest coraz bardziej śmiała Quote
ziele77 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Basia1968']Nancy szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cudny ma głosik - oczywiście szczeka na kocice:evil_lol::evil_lol: Łazi za Bianka krok w krok:loveu::loveu: Rozprawia sie też z kocykiem:eviltong::eviltong: Jest coraz bardziej śmiała Bardzo znajomy kocyk :lol: Quote
Recommended Posts