Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bazyliah']To co - robić dalej ogłoszenia? Ja wykorzystywałam przede wszystkim zdjęcia salibinki ;) W tej rozdzielczości wystarczają, a nawet na niektóre potrale musiałam zmniejszać.

Na razie o swoją gromadkę się martw BAZYLIO :lol: ale dziękuję, pewnie po Świętach ruszymy z ogłoszeniami, teraz dość że zastój to jeszcze Mała nie będzie na miejscu.

Posted

Zapomniałam Wam powiedziec, że Nancy się... uśmiecha..:lol:
pokazuje, że chce iść na dwór i jak tylko usłyszy dźwięk kluczy to mordka jej się zmienia. Podskakuje jak źrebak, a co najlepsze - otwiera pyszczek i robi minkę jak uśmiech. :loveu: dziś to nawet zębami kłapała, jakby coś mówiła.:eviltong:

Dziś czeka nas mnóstwo wrażeń, no i Nancy do Basi pojedzie.....

Posted

Soema napisał(a):
Zapomniałam Wam powiedziec, że Nancy się... uśmiecha..:lol:
pokazuje, że chce iść na dwór i jak tylko usłyszy dźwięk kluczy to mordka jej się zmienia. Podskakuje jak źrebak, a co najlepsze - otwiera pyszczek i robi minkę jak uśmiech. :loveu: dziś to nawet zębami kłapała, jakby coś mówiła.:eviltong:

to kolejny etap ewolucji psów :razz: ;)

trzymam kciuki, żeby wszystko było OK, z feriami i w ogóle :cool3:

Posted

Ojj denerwują się, denerwują..:roll: najbardziej, że ona znów będzie taka smutna. Ale Ciotka się tam nią na pewno dobrze zajmie ;) może uda się mi ją przez Święta jakoś odwiedzić.. :oops:

Posted

jesli pies sie usmiecha to musi byc tak szczesliwy :loveu:
po osiedlu biega suczka podobna troche do Nancy, dluzsze nozki odrobinke i inny kolor
podobna wielkosc
pisalam kiedys do Maszy co z nia zrobic czy dzwonic po schron ale napisala zeby nie dzwonic
myslalam ze moze komus zginela,
nie weim moze wlasciciel ja puszcza na spacery...:angryy:
ale ona szuka czlowieka, idzie za kazdym kto ja zawola, poglaska
boi sie troche innych psow

moge pomoc przy jej lapaniu ale co dalej..
jest taka malutka, a juz tak zimno

Posted

My dotarliśmy i jesteśmy u mnie na razie. Miałam Nancy zawieźć do Basi już, ale warunki atmosferyczne są okropne i czekam aż tata z Wwa wróci, bo w sumie ponad miesiąc nie jeździłam samochodem i mama nie chce mi go dać :oops:
Stwierdzam, że albo Nancy jest malutka, albo moje owczarki bardzo urosły.:diabloti:
Więcej informacji będzie wieczorem.

Posted

Ona podróże bardzo dobrze znosi, u mnie w domu też się rozgościła. ;)
Już jest u Basi.. i wcale się nie cieszę..:roll:
choć opiekę i towarzystwo będzie mieć wyborowe :loveu:
a ja dziś znów rozmawiałam z panią z Wrocławia..:)

Posted

No więc jestem chwilowo. Nancy jest śliczniutka, o milion razy śliczniejsza niz na zdjęciach - i taka maleńka:loveu::loveu: mniejsza od moich kotów:evil_lol: Zaraz wstawię zdjęcie piesiuteczka - baterie padły i jutro będę robić zdjęcia. Bianka (moja sunia) kłapnęła na kocura jak chciał Nancy powąchać - czyli taka troche mamuśka. Ale Biance nie podobało sie, ża mała na kocyk włazi i troche posyczała, ale skrzyczałam i śpią już razem. Kocica zajęła telewizor i patrzy z niedowierzaniem - oczy jak stare 5 zł ma:evil_lol::evil_lol:
Nancy jest wystraszona - ale nic dziwnego. Jest taka słodziutka, że po prostu możnaby ją schrupać.

Posted

A ja najbardziej reakcji Bianki się bałam..:roll:
moja Mama też stwierdziła, że jest dużo ładniejsza niż na zdjęciach, a w Jej ustach to naprawdę mega komplement ;) To jest taka pchełka kochana :loveu:
a mi już jej brakuje..

Posted

O matko :crazyeye: Jak się wszystkie idealnie rozstawiły :evil_lol:
Gdy zobaczyłam mamę Nancy-Ninę, też wydawała mi się 100 razy ładniejsza jak na zdjęciach. No i mniejsza...To naprawdę nakolankowe nalusieńkie psy :loveu:
Cieszę się, że cała ferajna przywitała się w zgodzie :multi:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Nancy faktycznie jest chyba mniejsza od kota
jak jej skora?

Jest mniejsza, zwłaszcza od kota Basi no i Yoriji, od której pożyczałam transporterek :) 2 razy mniejsza..:diabloti: ze skórą, pyszczek na pewno lepiej, ale coś w okolicach oczu się sierść przerzedziła.
W niedzielę Nancy dostanie 3 zastrzyk, ma szampon - po nim sierść jest cudowna i w dotyku i zapach :)

Posted

Nancy szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cudny ma głosik - oczywiście szczeka na kocice:evil_lol::evil_lol: Łazi za Bianka krok w krok:loveu::loveu:
Rozprawia sie też z kocykiem:eviltong::eviltong: Jest coraz bardziej śmiała

Posted

[quote name='Basia1968']Nancy szczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cudny ma głosik - oczywiście szczeka na kocice:evil_lol::evil_lol: Łazi za Bianka krok w krok:loveu::loveu:
Rozprawia sie też z kocykiem:eviltong::eviltong: Jest coraz bardziej śmiała

Bardzo znajomy kocyk :lol: