evel Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Soemo kochana, może wrzuć rozliczenia do pierwszego postu albo gdzieś na pierwszą stronę coby się później nikt nie czepiał, że coś tam i żeby było przejrzyście itd. ;) Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 evl napisał(a):Soemo kochana, może wrzuć rozliczenia do pierwszego postu albo gdzieś na pierwszą stronę coby się później nikt nie czepiał, że coś tam i żeby było przejrzyście itd. ;) Się robi :cool1: Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Żeby nie było, że spiskuję za plecami. Jestem w kontakcie z domkiem z Wrocławia i Ulv. Może uda się przeprowadzić dziś wizytę i rozmowę. Jutro jest transport do Wrocławia (karusiap) Mówiłam o leczeniu, że może być długie i kosztowne, nie zraziło to Panią. Wysłałam link do wątku. Zobaczymy jak to się ułoży wszystko, nie ma co panikować i zapeszać. Quote
Basia1968 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Soema napisał(a):Nie wiem jak ja się odwdzięczę :oops: żeby tylko Nancy wstydu nie przyniosła :diabloti: pierwsze dni będą ciężkie pewnie, ale ona z czasem coraz wspanialsza jest :) no cos Ty damy radę :loveu::loveu: nie z takimi "potworeczkami" dawałam sobie radę:evil_lol::evil_lol: a o odwdzięczaniu nie ma mowy - przeciez my kochamy zwierzęta i robimy to, co w danej chwili możemy dla nich - chociaz odrobinkę. Nie mogę jej dac domu na stałe, ale chociaz "ferie" jej zapewnię. Nie mam domu dużego, luksusów w nim, ale malutkie mieszkanko. Quote
rufusowa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 cały czas trzymam kciuki za Nancy :loveu: Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 rufusowa napisał(a):cały czas trzymam kciuki za Nancy :loveu: Dzięki Ciotka :) ja za te Twoje Cuda tak samo :lol: wszystkim znajdziemy super domki :cool1: Basiu ja wiem, że u Ciebie Mała będzie wypieszczona prawie jak u mnie :eviltong: choć mam nadzieję, że Święta spędzi już u "swoich" ludzi...:oops: Quote
zaginiona sara Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 niedlugo beda pieniazki z bazarku takze sie troszke zmniejszy dlug musimy tylko technicznie sie dogadac z Pusiakowa trzymam kciuki za nowy domek Quote
Masza4 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Czy wiadomo coś nt. domku we wrocławiu? To tak na szybko trochę... Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Masza4 napisał(a):Czy wiadomo coś nt. domku we wrocławiu? To tak na szybko trochę... Nic nie jest na szybko, bo rozmowy trwają, a umieszczanie ogłoszeń wstrzymane. Jeszcze nic nie wiem, czekam na informację..:roll: Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Jestem po rozmowie z Ulv, domek tak jak myślałam - dobry i odpowiedzialny, jednak nie wiemy czy idealny dla Nancy. Jutro rano Pani ma się odezwać, jeśli nie nasza Mała to na pewno jakiś starszy psiak z Wrocławia znajdzie u nich dom :) Quote
zaginiona sara Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 widzialam dzisiaj ogloszenie w metrze :) Quote
Soema Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 zaginiona sara napisał(a):widzialam dzisiaj ogloszenie w metrze :) Nancy jest w Metrze?:crazyeye: Quote
zaginiona sara Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tak dzisiaj z powodu ogromnych korkow musialam wysiasc duzo wczesniej i pojsc piechotka wzielam gazetke czytam patrze a tu nasza Nancy niestety ona na zdjeciach wychodzi na wieksza niz jest ale za to tak ladnie patrzy:) Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 To nawet nie wiedziałam.. :roll: domek chyba nie dla Nancy.. Szukamy innego, jeszcze lepszego! Quote
RIVER Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zaginiona sara napisał(a):widzialam dzisiaj ogloszenie w metrze :) Normalnie ciotki w konspiracji działają :eviltong: Nancy jeszcze sama DS nie ma a już innej bidzie pomogła znaleźć domek KOCHANA DZIEWCZYNKA :loveu: Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Czasem lepiej nie zapeszać :) a Mała nie tylko mi szczęście przynosi.:lol: Quote
zaginiona sara Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 czyli dalej trzeba oglaszac i szukamy domku jesli ktos moze prosze zrobcie takie zdjecia zeby bylo widac ze ona jest malutka ja nie moglam, jakos mi duza wychodzi ale to psi drobiazg Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Na str 26 są zdjęcia robione przez Salibinkę przy moich nogach. Trzeba robić ogłoszenia, ale to pewnie po Świętach..:roll: Quote
evel Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zaginiona sara napisał(a):czyli dalej trzeba oglaszac i szukamy domku jesli ktos moze prosze zrobcie takie zdjecia zeby bylo widac ze ona jest malutka ja nie moglam, jakos mi duza wychodzi ale to psi drobiazg są zdjęcia, jak Maluch siedzi na rączkach i obok Soemy i widać, że jest maleńka, tylko fotki gdzieś zaginęły w wątku ;) Quote
salibinka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jakby co, służę;) - w dużej rozdzielczości - proszę podać adres mailowy na pw - prześlę. Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 moze te strone 26 trzeba by tez podac w opisie bo te fotki sa naprawde ladne:loveu:czy o nie dzis mala jedzie na ferie???:lol: Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 chita napisał(a):moze te strone 26 trzeba by tez podac w opisie bo te fotki sa naprawde ladne:loveu:czy o nie dzis mala jedzie na ferie???:lol: Jedzie jutro ze mną :lol: bo koleżanka autobusem wraca i by się biedna sama nie zabrała, bo to psiak+wyprawka jedzie ;) mnie chłopak pomoże :cool1: Hmm.. no to edytuje pierwszy post :oops: Quote
chita Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 super:lol: jutro bede trzymac kaciuki za mala zeby sie nie stresowala:evil_lol: Quote
Soema Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 chita napisał(a):super:lol: jutro bede trzymac kaciuki za mala zeby sie nie stresowala:evil_lol: Ona jest kochana podczas jazdy, tuli się i rozgląda :) pewnie będzie jechać na kolanach :eviltong: Quote
Recommended Posts