Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soemo kochana, może wrzuć rozliczenia do pierwszego postu albo gdzieś na pierwszą stronę coby się później nikt nie czepiał, że coś tam i żeby było przejrzyście itd. ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evl napisał(a):
Soemo kochana, może wrzuć rozliczenia do pierwszego postu albo gdzieś na pierwszą stronę coby się później nikt nie czepiał, że coś tam i żeby było przejrzyście itd. ;)

Się robi :cool1:

Posted

Żeby nie było, że spiskuję za plecami.
Jestem w kontakcie z domkiem z Wrocławia i Ulv. Może uda się przeprowadzić dziś wizytę i rozmowę. Jutro jest transport do Wrocławia (karusiap)
Mówiłam o leczeniu, że może być długie i kosztowne, nie zraziło to Panią. Wysłałam link do wątku.
Zobaczymy jak to się ułoży wszystko, nie ma co panikować i zapeszać.

Posted

Soema napisał(a):
Nie wiem jak ja się odwdzięczę :oops: żeby tylko Nancy wstydu nie przyniosła :diabloti:
pierwsze dni będą ciężkie pewnie, ale ona z czasem coraz wspanialsza jest :)

no cos Ty damy radę :loveu::loveu: nie z takimi "potworeczkami" dawałam sobie radę:evil_lol::evil_lol: a o odwdzięczaniu nie ma mowy - przeciez my kochamy zwierzęta i robimy to, co w danej chwili możemy dla nich - chociaz odrobinkę. Nie mogę jej dac domu na stałe, ale chociaz "ferie" jej zapewnię. Nie mam domu dużego, luksusów w nim, ale malutkie mieszkanko.

Posted

rufusowa napisał(a):
cały czas trzymam kciuki za Nancy :loveu:

Dzięki Ciotka :) ja za te Twoje Cuda tak samo :lol: wszystkim znajdziemy super domki :cool1:
Basiu ja wiem, że u Ciebie Mała będzie wypieszczona prawie jak u mnie :eviltong:
choć mam nadzieję, że Święta spędzi już u "swoich" ludzi...:oops:

Posted

Masza4 napisał(a):
Czy wiadomo coś nt. domku we wrocławiu?

To tak na szybko trochę...

Nic nie jest na szybko, bo rozmowy trwają, a umieszczanie ogłoszeń wstrzymane. Jeszcze nic nie wiem, czekam na informację..:roll:

Posted

Jestem po rozmowie z Ulv, domek tak jak myślałam - dobry i odpowiedzialny, jednak nie wiemy czy idealny dla Nancy. Jutro rano Pani ma się odezwać, jeśli nie nasza Mała to na pewno jakiś starszy psiak z Wrocławia znajdzie u nich dom :)

Posted

zaginiona sara napisał(a):
widzialam dzisiaj ogloszenie w metrze
:)

Normalnie ciotki w konspiracji działają :eviltong: Nancy jeszcze sama DS nie ma a już innej bidzie pomogła znaleźć domek KOCHANA DZIEWCZYNKA :loveu:

Posted

zaginiona sara napisał(a):
czyli dalej trzeba oglaszac i szukamy domku
jesli ktos moze prosze zrobcie takie zdjecia zeby bylo widac ze ona jest malutka
ja nie moglam, jakos mi duza wychodzi ale to psi drobiazg

są zdjęcia, jak Maluch siedzi na rączkach i obok Soemy i widać, że jest maleńka, tylko fotki gdzieś zaginęły w wątku ;)

Posted

chita napisał(a):
moze te strone 26 trzeba by tez podac w opisie bo te fotki sa naprawde ladne:loveu:czy o nie dzis mala jedzie na ferie???:lol:

Jedzie jutro ze mną :lol: bo koleżanka autobusem wraca i by się biedna sama nie zabrała, bo to psiak+wyprawka jedzie ;) mnie chłopak pomoże :cool1:
Hmm.. no to edytuje pierwszy post :oops:

Posted

chita napisał(a):
super:lol: jutro bede trzymac kaciuki za mala zeby sie nie stresowala:evil_lol:

Ona jest kochana podczas jazdy, tuli się i rozgląda :) pewnie będzie jechać na kolanach :eviltong: