Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niunię znalazłam 1,5 roku temu na forum dogomanii. Odsiadywała wyrok za ludzką głupotę w brodnickim schronie, ale kochana pańcia ją wypatrzyła i wyratowała z tego strasznego miejsca. A oto Niunia:

Niunia i jej ulubione zajęcie, czyli kopanie dziur, gdzie popadnie - tu akurat w lesie
;)

Moja mała kopareczka
:loveu::

Każde miejsce jest dobre do kopania nawet śnieg!!
:lol:

Taaaaaką dziurę wykopałam!! (no może trochę pomagał mi mój wilczasty kumpel Misiek, ale on nie załapał się na fotkę ;))

Posted

Moje Słoneczko :loveu:

Ulubione miejsce Niusi, czyli kolanka pańci:

A tu jeszcze Niusia z Klususiem, który odszedł od nas w tamtym roku mając 18lat - był ze mną przez całe moje życie odkąd miałam 4 latka. Klususiu

• Jestem tu w sumie nowa (znaczy rzadko się udzielam), więc miło mi będzie dostać od Was jakieś komentarze ;)
    Pozdrawiam!

• Posted

Ano... cała rodzina płakała jak Klususia zabrakło :-( nawet Niunia była jakaś nieswoja przez pierwszy miesiąc, gdy odszedł...

Wstawię Wam zdjęcia z pierwszego dnia Niunii u mnie, w swoim nowym domku. Zawsze mnie będzie zaskakiwać to jak psy, które przeszły przez piekło, potrafią tak szybko zaufać, gdy wyciągnie się do nich rękę i je pokocha. Ja z tej Miłości szalonej jechałam po mój Skarb ok. 200 km jakimś obskurnym PKSem, ale warto było! :loveu:

Niunia na moim łóżeczku:

Pierwszy spacer na wolności, to się nazywa uśmiech! :lol:

Tu Niunia śpi oparta a moją nogę w drodze do nowego domku:

Pozdrawiamy :)