Melisa89 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bałam sie cos mówic na fo bo ostatnio powiedziałam i nie wypaliło :) Quote
agaga21 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Melisa89 napisał(a):Bałam sie cos mówic na fo bo ostatnio powiedziałam i nie wypaliło :) to teraz mocno trzymajmy kciuki zeby tym razem się udało! :thumbs: Quote
andzia69 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no to my dalej nic nie wiemy:diabloti: i nie zapeszamy:p:p Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Budrysku .....przynoszę Ci życzenia ...aby Nowy Rok przyniósł Ci domek Quote
Melisa89 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Budrysek w sobotę jedzie do domu :multi: Przyjedzie po niego cała rodzinka :cool3: Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Melisa89']Budrysek w sobotę jedzie do domu :multi: Przyjedzie po niego cała rodzinka :cool3: to ja zaciskam :kciuki: za Szczęśliwą Sobotę Quote
basiapron Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Melisa89 napisał(a):Budrysek w sobotę jedzie do domu :multi: Przyjedzie po niego cała rodzinka :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Melisa89 napisał(a):Budrysek w sobotę jedzie do domu :multi: Przyjedzie po niego cała rodzinka :cool3: to ja się ucieszę dopiero jak z nim wyjadą....psina jeszcze bezpańska a póki go nie wzieli...nie zapeszajmy! Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Melisa89']Budrys pojechał do domku :multi: Temat do przeniesienia :multi: hurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]DZISIAJ JEST CHYBA MAGICZNY DZIEŃ DLA ASTÓW! Quote
Melisa89 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Budrys pojechał do domku :multi: Temat do przeniesienia :multi: Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Melisa89']Budrys pojechał do domku :multi: Temat do przeniesienia :multi: :razz::razz: są fotki z pozegnania ;) Szczęśliwego życia Budrysku :multi::loveu: Quote
doddy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Super, ze Budrysiowi sie udalo. Oby mial domek juz do swych ostatnich dni i oby byl baaaardzo szczesliwy! Quote
Melisa89 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz: są fotki z pozegnania ;) Szczęśliwego życia Budrysku :multi::loveu: Niestety nie ma, ale dzwonili do mnie i mówili że spi sobie w aucie. Bo jak wyjeżdżali to chodził po wszystkich :evil_lol: Quote
basiapron Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no to czekamy na wieści z nowego domku:) Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ;) no to czekamy na wieści i może podeślą kiedyś jakieś fotaski ;) Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wrocila pesymistka .... super ze Budrys jest juz w nowym domu to nie ulega watpliwosci :multi: niestety na jego miejsce do hotelu w srode trafi kolejny amstaff, zwrot z adopcji, niewychowany, z niszczycielskimi zapedami, z podejrzeniem choroby serca ... zycie pisze ten scenariusz Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 mam nadzieje , ze to takie samo chore serducho jak ostatnio było :razz:... i że domeczek inny się znajdzie Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 doddy napisał(a):Dominiko, który pies wraca z adopcji? bialy mlody amstaff (nie moj Omen) z naszego schroniska, poszedl do adopcji na akcji adopcyjnej w weekend przed swietami ... niestety nie dane bylo mu sie dlugo cieszyc nowym domem ... jak tylko zaloze mu watek zaraz go tu wkleje ;) Quote
Tengusia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 watek naszej nowej sierotki http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/#post11536861 Quote
kiiniaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Wspaniale:multi: Niech ci się wiedzie Budrysku!!! Quote
doddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Co tam u Budrysa? Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? On był takie fajne ciacho. :loveu: Jak po kastracji? Quote
Tengusia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 u psa wszystko wporzadku, wyslalam Ruda na kontrole :diabloti: kastracja dopiero bedzie i nie omieszkam raz jeszcze sprawdzic czy aby napewno :diabloti: oczywiscie za posrednictwem Rudej :evil_lol: Quote
Recommended Posts