agaga21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 to okropne że ten piękny piesek nie ma jeszcze swojego kąta. :-( Quote
Melisa89 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 agnethka napisał(a):Pixie znalazła domek (:multi:) to w wolnej chwili zapodam Budryska na moją www ;) Bardzo dziękujemy :multi: Ostatnio w sprawie Budrysa się ruszyło, w przeciągu ostatnich 3 dni miałam chyba 10 telefonów w tym 3 osoby które już chcą brać Budrysa do domu. Dzisiaj się spotykam z 2 panami, zobaczymy czy któryś z nich będzie się nadawał :diabloti: Trzymajcie kciuki :) Tengusiu w razie czego mogłabyś jechać na wizytę przed adopcyjną do Katowic? Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Melisa89 napisał(a):Bardzo dziękujemy :multi: Ostatnio w sprawie Budrysa się ruszyło, w przeciągu ostatnich 3 dni miałam chyba 10 telefonów w tym 3 osoby które już chcą brać Budrysa do domu. Dzisiaj się spotykam z 2 panami, zobaczymy czy któryś z nich będzie się nadawał :diabloti: Trzymajcie kciuki :) Tengusiu w razie czego mogłabyś jechać na wizytę przed adopcyjną do Katowic? :crazyeye: mam nadzieję że ci panowie nie szukają prezentów świiątecznych dla swoich dzieci...a tak naprawdę to MOCNO ZACISKAM KCIUKI!!!:thumbs: Quote
kiiniaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Trzymam kciuki ;) Taki piękny facet i tyle czeka ( jest idealnie w moim typie:evil_lol:) Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Melisa89 napisał(a): Tengusiu w razie czego mogłabyś jechać na wizytę przed adopcyjną do Katowic? jak najbardziej sluze pomoca :p Quote
Melisa89 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Więdz tak. Jeden pan zrezygnował, z panią sie pokłóciłam bo chciała żeby już dzisiaj jej przywiozła Budrysa bo ona nie ma czasu żeby po niego przyjechac, a jak jej powiedziałam że najpierw musi przejść wizytę przedadopcyjna to powiedziała że mogłam jej wcześniej powiedzieć to by sobie głowy nie zaprzątała :mad: Drugi pan bardzo konkretny, chce jak najszybciej załatwić formalności zeby jeszcze na święta zabrać Budrysa do domu. Niestety dzisiaj nie mogliśmy się spotkać i przełożyliśmy to na poniedziałek. Pani jest z Katowic więdz jeżeli wszystko będzie ok to miałabym do Ciebie Dominiko prośbę żebyś pojechała bo pana we wtorek. I co z kastracją? Quote
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 oby sie udało! oby się udało! oby się udało! Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 no to zaciskam :kciuki: ja spisując umowę wydając Neferka zaznaczałam , ze pies musi zostać wykastrowany do miesiąca ....i kontrola czy zrobiono ...nie wiem jak zdecydujecie ... u nas była inna sytuacja Quote
Tengusia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Alicja']no to zaciskam :kciuki: ja spisując umowę wydając Neferka zaznaczałam , ze pies musi zostać wykastrowany do miesiąca ....i kontrola czy zrobiono ...nie wiem jak zdecydujecie ... u nas była inna sytuacja cioteczka Tengusia przypilnuje wszystkiego :diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Tengusia']cioteczka Tengusia przypilnuje wszystkiego :diabloti: :razz::razz: no nie wątpie ;) Quote
Tengusia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 na koncie na Budrysa mam 175 zl :multi::multi::multi: ... allegro jeszcze trwa i jeszcze nie wszyscy wplacili ;) Quote
basiagk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 To ja tradycyjnie wstrzymuje oddech:p Quote
Melisa89 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Bazarek zakończony. Uzbierało się 115 zł :multi: Quote
Melisa89 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Kciukasy nic nie dały :-( facet okazał się strasznie nie.... i nie przyjechał na umówione spotkanie :mad: a od tygodnia do mnie wydzwaniał o Budrysa... czekałam na niego godzinę, dzwoniłam bo myślałam ze może nie może trafić... odrzucał połączenia:angryy: mógł chociaż zadzwonić... Wesołych Świąt Budrysku :tree1: Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Melisa89']Kciukasy nic nie dały :-( facet okazał się strasznie nie.... i nie przyjechał na umówione spotkanie :mad: a od tygodnia do mnie wydzwaniał o Budrysa... czekałam na niego godzinę, dzwoniłam bo myślałam ze może nie może trafić... odrzucał połączenia:angryy: mógł chociaż zadzwonić... Wesołych Świąt Budrysku :tree1: zal to mowic ale spodziewalam sie ze tak wlasnie bedzie, jesli komus zalezy to zrobi wszystko byleby jak najszybciej adoptowac psa jesli ktos zaczyna przekladac z dnia na dzien spotkanie to znaczy ze nie traktuje sprawy powaznie ... niestety :shake: Budrysek nadal szuka domu, poki co jakas kasa jest na jeden miesiac pobytu Budrysa w hotelu co bedzie dalej ... niewiem naprawde niewiem ;( o Omena telefon milczy, ja nie dam rady uzbierac kasy na dwa hotele to ponad moje mozliwosci ... nie wiem co z tym wszystkim poczac :shake: Budrys oby nowy rok byl dla ciebie lepszy niz poprzednie :loveu: Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 cegiełka Budryska za udzial w aukcji allegro :loveu: Quote
andzia69 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 mam nadzieję, że w nowym roku wszystkie bullki znajdą domki.....takie marzenie:-( Quote
Tengusia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dzisiaj przelalam na konto fundacji 190 zl ... Budrys gdzie ten twoj dom !!!!!!!!! Quote
Tengusia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 JEST ŹLE CZY BĘDZIE JESZCZE GORZEJ !!!!!!! a wiec finansowo sprawa Budrysa wyglada nastepujaco ma on oplacony hotel do 22.XII - 380zl my na koncie fundacji uzbierane mamy 159,22zl + 190zl ktore przelalam dzisiaj ... co po podsumowaniu nawet nie starczy zeby pokryc hotel ktory jest juz zaplacony a co dalej :placz::placz::placz: w tej chwili mamy juz 30,78zl dlugu za oplate hotelu + dni hotelowe od 23 do dzisiaj :placz::placz::placz: blagam was o pomoc !!! nie moge zostawic tego wszystkiego na glowie fundacji !!! jak tak dalej pojdzie psiak pojedzie do schroniska a naprawde nikt z nas tego nie chce :placz::placz::placz: Quote
Selket Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Wpłaciłam na Budryska 40 zł. Niestety tylko tyle mamy z TZ:oops::oops: Quote
kiiniaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Totalny kanał... u mnie to samo, myślałam ,że chociaż Budrysek grzeje zadek w domu...:shake: Quote
Alicja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tengusia napisał(a):JEST ŹLE CZY BĘDZIE JESZCZE GORZEJ !!!!!!! a wiec finansowo sprawa Budrysa wyglada nastepujaco ma on oplacony hotel do 22.XII - 380zl my na koncie fundacji uzbierane mamy 159,22zl + 190zl ktore przelalam dzisiaj ... co po podsumowaniu nawet nie starczy zeby pokryc hotel ktory jest juz zaplacony a co dalej :placz::placz::placz: w tej chwili mamy juz 30,78zl dlugu za oplate hotelu + dni hotelowe od 23 do dzisiaj :placz::placz::placz: blagam was o pomoc !!! nie moge zostawic tego wszystkiego na glowie fundacji !!! jak tak dalej pojdzie psiak pojedzie do schroniska a naprawde nikt z nas tego nie chce :placz::placz::placz: Na razie tylko podniosę .....nie jestem w stanie wspomóc finansowo :oops: Quote
basiapron Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 z ostatniego bazarku melisy coś tam zostało wiec może jeszcze raz wystawić trzeba Quote
Melisa89 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Jak dobrze pójdzie to w piątek Budrys pojedzie do nowego domu do Łodzi :multi: Wizyta juz była i wypadła pozytywnie. Teraz tylko czekamy na pana który przyjedzie odebrać Budryska. Co do bazarku to jeszcze nie dostałam wszystkich pieniążków. Ale dzisiaj wyśle to co mam. Zobaczymy jak będzie wtedy wyglądała sytuacja finansowa. Bazarek oczywiście wystawie jeszcze raz. Quote
agaga21 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Melisa89 napisał(a):Jak dobrze pójdzie to w piątek Budrys pojedzie do nowego domu do Łodzi :multi: Wizyta juz była i wypadła pozytywnie. Teraz tylko czekamy na pana który przyjedzie odebrać Budryska. Co do bazarku to jeszcze nie dostałam wszystkich pieniążków. Ale dzisiaj wyśle to co mam. Zobaczymy jak będzie wtedy wyglądała sytuacja finansowa. Bazarek oczywiście wystawie jeszcze raz. :crazyeye: nie wiedziałam że się cos szykuje! ....ćśiiiii....nie cieszmy się póki nowy pan go nie zabierze.... Quote
Recommended Posts