Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Melisa89']Tengusiu, wczoraj jakiś pan wpłacił na konto fundacji 20 zł za cegiełki, w tytule napisał "darowizna na hotel dla asta". Ja na swoim koncie mam dopiero 10 zł z cegiełek, reszta przelewów jeszcze nie doszła. Ale z tego co mi pisali maile to wczoraj większość przelewóz została dokonana więc dzisiaj powinny dojsc do mnie.

Zaraz wstawie fotki bo wczoraj wieczorem strasznie net mi mulił.

zawsze to jakies pieniadze jest dobrze, choc mogloby byc lepiej ;)

co do wplat to trzeba je rozgraniczyc bo jak ludzie zaczna placic dla obu z tym samym dopiskiem to klapa bedzie wiec mysle ze dla Omena damy dopisek "darowizna na bialego Omena" a dla Budrysa "darowizna na hotel dla amstaffa - Budrys"

Posted

kochana Melisko,bede wdzięczna jeśli albo wpadniesz do mnie w piatek albo się jakoś umówimy,dam Ci na bazarek dla Budrysa ten zestaw,ja narazie musze się zająć psem którego mi dziś przywiozą.Chodzi o sukę mojej siostry-Kudłatą o której Ci opowiadałam,pojawiły się pewne niepokojące objawy i dziś na gwałt jadą do weta żeby zrobić badania.potem pies zostanie już u mnie na jakis czas.

Posted

allegro cegielkowe Budrysa sie ruszylo naszczescie :multi:

Melisa prosze zapytaj w hotelu jak bedziesz jak Budrys sie zachowuje w kojcu, czy jest spokojny i nie klopotliwy ? czy szczeka i domaga sie uwagi ? niestety jego niszczycielskie zapedy jesli takowe ma mozna by sprawdzic tylko na DT a o tym nawet nie marze :placz:

Posted

na Budrysa na chwile obecna na koncie mam 70zl :multi: (niewiele ale dobre i to ;) ) allegro trwa jeszcze 5 dni mam nadzieje ze jeszcze sprzedadza sie jakies cegielki i ze wszyscy co kupili juz cegielki zaplaca wtedy pieniazkow bedzie jeszcze wiecej :grins:

Posted

Tengusia napisał(a):
na Budrysa na chwile obecna na koncie mam 70zl :multi: (niewiele ale dobre i to ;) ) allegro trwa jeszcze 5 dni mam nadzieje ze jeszcze sprzedadza sie jakies cegielki i ze wszyscy co kupili juz cegielki zaplaca wtedy pieniazkow bedzie jeszcze wiecej :grins:

Na bazarku też się troszkę uzbierało.

Posted

specjalnie wstałam tak wcześniej żeby tu zajrzeć:)
pies się na mnie obraził-Kudłata- że co to w ogóle za pora na budzenie i poszła spać gdzie indziej.
edit: ale to dogo dziwne,pokazuje że jest 6:26 a jest po 5,o 6:26 to ja już w autobusie jadę:)