Melisa89 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='basiagk']Skombinowałam kilka cegiełek dla Budrysa ale chciałabym zrobić bazarek. Jak myslicie, co najlepiej idzie? Wydaje mi sie ze najchętniej schodzą akcesoria dla psów. zabawki itp. Co do guzka na głowie - zabiorę go w przyszłym tygodniu do weta. Niech ktoś to zobaczy. Byłam dzisiaj u Budrysa i wydaje mi się że ma podobnego guzka tyle że mniejszego na tylnej prawej łapie. Zdjęcia wieczorkiem :) Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tak tak,zdjecia wrzucę też później bo teraz się do nauki biorę Budrys jak się go poprosi to robi siad z nagrodą:) Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='basiapron']tak tak,zdjecia wrzucę też później bo teraz się do nauki biorę Budrys jak się go poprosi to robi siad z nagrodą:) nauka mi nie wychodzi,idzie ktoś na kebaba?głupi projekt:shake: Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mam coś na bazarek,tylko jeden problem-potrzebuje lepszego aparatu żeby sfotografować jakie to cudne:) Quote
Melisa89 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Basiu kiedy będziesz miałam czas? Może sie spotkamy i pokombinujemy z tymi fotkami? Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 mój TŻ ma dobry aparat wiec go poprosze żeby jutro mi zrobił zdjecia tego:) myśle co jeszcze moge wystawić. wiem że wam na czasie zależy wiec zrobimy bazarki expressowe. czas ogólnie mam,tylko projekty musze robic a mi nie wychodzi coś w obliczeniach wiec czas dla innych rzeczy mam w ramach przerwy od komputera na którym robie:) mozemy sie umówić jak chcesz po Twoich lekcjach albo jakos tak. Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a na zdjęciu z nim afrodyta:eviltong: Quote
Melisa89 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Zaraz ja wstawię zdjęcia z drugą Afrodytą :razz: Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 patrz i podziwiaj z mojego badziewnego aparatu nie widać szczegółów: Quote
basiapron Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Melisa89 napisał(a):Chińska? Na allegro ją trzeba też wystawić. może masz rację,moge spróbować wystawić jak zdjecia zrobie,a skad kase weźmiecie na hotel?allegro troche trwa Quote
Melisa89 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Chińska? Na allegro ją trzeba też wystawić. Quote
Tengusia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 co do hoteliku porozmawiam z Aneta co do rozliczenia, Melisa te pieniadze co masz mozesz przelac na konto fundacji juz pod dopiskiem "darowizna na hotel dla rudego asta" a najlepiej to skontaktuj sie z Jotka ona zajmuje sie ksiegowoscia fundacji jej numer gg 1252137 i poda ci pod jakim dopiskiem jej to przelac ;) ja z pewnoscia nie pozwole zeby rudzielec trafil spowrotem do schronu nie poto go wyciagalysmy :mad: takze uszka do gory i dzialamy dalej :multi: Quote
Melisa89 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Tengusiu, wczoraj jakiś pan wpłacił na konto fundacji 20 zł za cegiełki, w tytule napisał "darowizna na hotel dla asta". Ja na swoim koncie mam dopiero 10 zł z cegiełek, reszta przelewów jeszcze nie doszła. Ale z tego co mi pisali maile to wczoraj większość przelewóz została dokonana więc dzisiaj powinny dojsc do mnie. Zaraz wstawie fotki bo wczoraj wieczorem strasznie net mi mulił. Quote
basiapron Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 no z taką ilością zdjęc domek powinien się szybko znaleźć:) Quote
Alicja Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 psiak jest rewelacyjny ....kurcze musi się znaleźć jakiś prawdziwy miłośnik rasy :kciuki: Quote
Recommended Posts