Goś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nie chcę dublować postów,ale mam bardzo ważną sprawę,a do miejsca, w którym wstawiłam ogłoszenie niewiele osób zagląda :sad: Z powodu dysplazji mojej sunii (dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/forum/f326/15mies-spaniel-dysplazja-pomozcie-126235/) i czekającej nas operacji, chciałabym zwrócić się do Was z prośbą o pożyczenie klatki na spanielka (jeśli ktoś takową posiada)... Po TPO będę musiała Frycie unieruchomić na miesiąc,a niestety nie dysponuję odpowiednią klatką :-( W razie konieczności kupię nową,ale w obecnej sytuacji wolałabym uniknąć dodatkowego wydatku... Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Goś']Nie chcę dublować postów,ale mam bardzo ważną sprawę,a do miejsca, w którym wstawiłam ogłoszenie niewiele osób zagląda :sad: Z powodu dysplazji mojej sunii (dla zainteresowanych: http://www.dogomania.pl/forum/f326/15mies-spaniel-dysplazja-pomozcie-126235/) i czekającej nas operacji, chciałabym zwrócić się do Was z prośbą o pożyczenie klatki na spanielka (jeśli ktoś takową posiada)... Po TPO będę musiała Frycie unieruchomić na miesiąc,a niestety nie dysponuję odpowiednią klatką :-( W razie konieczności kupię nową,ale w obecnej sytuacji wolałabym uniknąć dodatkowego wydatku... Może zmień tytuł wątku, że szukasz klatki dla psa do pożyczenia. ;) Jesteś z Wrocławia jak widzę, możesz napisać jeszcze w dziale spotkań: http://www.dogomania.pl/forum/f59/spacer-we-wroclawiu-489/ Możesz też zarejestrować się na forum spanielowym i tam napisać ogłoszenie: www.spaniele.pl ;) Quote
Goś Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kompletnie zapomniałam o spanielowym forum :crazyeye: Jutro mam zabieg mojej dużej suki-jakiś paskudny tłuszczak jej się na łapie pojawił... Za dużo na raz na głowie.Przydałaby mi się nowa kostka pamięci :lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Goś napisał(a):Kompletnie zapomniałam o spanielowym forum :crazyeye: Jutro mam zabieg mojej dużej suki-jakiś paskudny tłuszczak jej się na łapie pojawił... Za dużo na raz na głowie.Przydałaby mi się nowa kostka pamięci :lol: Jak chcesz to napiszę ogłoszenie na spanielowym w Twoim imieniu, jeśli nie jesteś zalogowana. ;) Quote
Goś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Już jestem :cool3: Ogłoszenie dałam,ale jakoś odzewu nie ma :sad: Może na Twoje ogloszenie ktoś by zwrócił uwagę-Ciebie to już tam dobrze znają,prawda? ;) Dzięki Quote
Asia & Ginger Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Goś napisał(a):Już jestem :cool3: Ogłoszenie dałam,ale jakoś odzewu nie ma :sad: Może na Twoje ogloszenie ktoś by zwrócił uwagę-Ciebie to już tam dobrze znają,prawda? ;) Dzięki Napisałam ogłoszenie na spanielowym w dziale o kennel klatkach, podałam linka do Twoich postów. ;) Oby coś się znalazło. :kciuki: :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Goś, jak wygląda sprawa z klatką? Ktoś zaoferował pomoc? Quote
Recommended Posts