Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA - Mały Jupiter - BITY, niesmiałY, 2 razy oddany - MA W KONCU DOM !

Recommended Posts

Posted

a czy oprócz allegro nie można go w jakiejś prasie lokalnej umieścić z rozreklamowaniem całego wątku na dogomanii żeby ludzie - potencjalni zainteresowani mogli śledzić los biedaka i udzielać się

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jotpeg napisał(a):
faktycznie :oops:

no a właśnie, że ciotka idusiek z ciotką Klaudyną się interesują Jupkiem baaardzo ,aż tak bardzo ,że znalazły mu domek :multi:

Domek bardzo sensowy, Jupek przezył juz pierwszą nockę.
Jest bardzo terytorialny, szczeka na wszystko co obce, swoją Panią kocha podand życie. ciapnął męża Pani, ale oni mają 2 mieszkania i teraz Pan zaczyna przezwyczajac do siebie malucha. Jupek wyraznie broni i zakochuje się w osobie,która go karmi, więc Pan przynosi smakołyków co niemiara :cool3: Bardzo poważnie zaangażowali się w opiekę nad małym, jeżeli w ciągu 2 tygodni nic się nie zmieni, będziemy myśleć nad behawiorystą, ale raczej Jupek przywyknie :lol:

Trzymajcie kciuki !!!!!!

To musi byc jego ostatni domek, stały domek !
Aczkolwiek jestem tego pewna na 99%, bo ludzie naprawdę mądrzy i nastawieni powaznie do sprawy.

Posted

Jupiter czyli Jupek będzie się miał dobrze, wierze w to, Bo ludzie są bardzo myślący a jednoczesnie litują się nad jego biedą i wiedzą, że pies może zgłupiec teraz na jakis czas po takich wydarzeniach.

Posted

to jak to ?dzisiaj świeciło.... :cool1:
a w sobotę zaświeciło dla 2 kolejnych ostrowkich psiaków :cool3:

zapomniałam dodać - potrzebne wsparcie na watku Poziomy i innyhc ostrowskich szorstkich - Zapraszam ! :lol:

Posted

Tak ,tak ...tylko teraaz to mu uszy stoją i jest pewny siebie jak nigdy, łasi się i rozwala do góry kołami na kanapie ( nawet jak zabierany był z DT to był nieufny i przestraszony non stop ) :evil_lol: . Kochana psina. Dostaje tranik, witaminki, spedza 3 godziny dziennie na spacerkach, kocha swoją panią i codziennie rano budzi, sa praktycznie nierozłączni. Pai oducza go takze szczekania;)

Z resztą, zaprosiłam panią Alę na wątek, mam nadzieję, że skorzysta i sama napisze o swoim nowym przyjacielu :multi:

Posted

tyciaNi napisał(a):
ehhhh no tak bardzo się nie zmienił, zawsze był urodziwy i dostojny:diabloti:

to zacytuję sama siebie bo jak widać na wyżej załączonym obrazku całą prawdę i tylko prawdę piszę :evil_lol: