tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a czy oprócz allegro nie można go w jakiejś prasie lokalnej umieścić z rozreklamowaniem całego wątku na dogomanii żeby ludzie - potencjalni zainteresowani mogli śledzić los biedaka i udzielać się Quote
idusiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 jotpeg napisał(a):faktycznie :oops: no a właśnie, że ciotka idusiek z ciotką Klaudyną się interesują Jupkiem baaardzo ,aż tak bardzo ,że znalazły mu domek :multi: Domek bardzo sensowy, Jupek przezył juz pierwszą nockę. Jest bardzo terytorialny, szczeka na wszystko co obce, swoją Panią kocha podand życie. ciapnął męża Pani, ale oni mają 2 mieszkania i teraz Pan zaczyna przezwyczajac do siebie malucha. Jupek wyraznie broni i zakochuje się w osobie,która go karmi, więc Pan przynosi smakołyków co niemiara :cool3: Bardzo poważnie zaangażowali się w opiekę nad małym, jeżeli w ciągu 2 tygodni nic się nie zmieni, będziemy myśleć nad behawiorystą, ale raczej Jupek przywyknie :lol: Trzymajcie kciuki !!!!!! To musi byc jego ostatni domek, stały domek ! Aczkolwiek jestem tego pewna na 99%, bo ludzie naprawdę mądrzy i nastawieni powaznie do sprawy. Quote
jotpeg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 trzymamy kciuki za adaptacje Jupi w nowym domu!!! :multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Jupiter czyli Jupek będzie się miał dobrze, wierze w to, Bo ludzie są bardzo myślący a jednoczesnie litują się nad jego biedą i wiedzą, że pies może zgłupiec teraz na jakis czas po takich wydarzeniach. Quote
tyciaNi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 cóz za wspaniałe nowiny, elegant w swoim nowym domku :evil_lol: dziewczyny odwaliłyście kawał super roboty, wierzę że będzie dobrze ;) Quote
idusiek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ECH, NIE CHWAL DNIA PRZED ZACHODEM SŁOŃCA. ja to juz sie nie cieszę, bo potem wychodzi na odwrót.:-( Quote
idusiek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 to jak to ?dzisiaj świeciło.... :cool1: a w sobotę zaświeciło dla 2 kolejnych ostrowkich psiaków :cool3: zapomniałam dodać - potrzebne wsparcie na watku Poziomy i innyhc ostrowskich szorstkich - Zapraszam ! :lol: Quote
tyciaNi Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 łehhh, jaki tam dzień... ja słońca nie widzę :eviltong: Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 strasznie sie ciesze i trzymam kciuki za Jaupiterka by domek byl wspanialy,a Jupiter szczesliwy!!!!;):loveu: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ja równiez trzymam kciuki i każda najmniejsza informacja od Jupiterka i jego ukochanej Rodziny mnie ucieszy ;) na nowe zdjęcia z domu oszaleję :evil_lol: Quote
idusiek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 oj ciotka, poczekaj cierpliwie niech się Jupek zadomowi ;) a warto, oj warto ... Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dla Was i Jupitera wszystko :loveu: a właśnie ciekawe czy dostanie inne imię - jak myslicie? ;) Quote
idusiek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 JUPEK MAŁA ZARAZA :evil_lol: ZMIENIL SIĘ NIE DO POZNANIA ! Quote
tyciaNi Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ehhhh no tak bardzo się nie zmienił, zawsze był urodziwy i dostojny:diabloti: Quote
idusiek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Tak ,tak ...tylko teraaz to mu uszy stoją i jest pewny siebie jak nigdy, łasi się i rozwala do góry kołami na kanapie ( nawet jak zabierany był z DT to był nieufny i przestraszony non stop ) :evil_lol: . Kochana psina. Dostaje tranik, witaminki, spedza 3 godziny dziennie na spacerkach, kocha swoją panią i codziennie rano budzi, sa praktycznie nierozłączni. Pai oducza go takze szczekania;) Z resztą, zaprosiłam panią Alę na wątek, mam nadzieję, że skorzysta i sama napisze o swoim nowym przyjacielu :multi: Quote
tyciaNi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 to cudowne, ogromnie się cieszę z takich wiadomości, całuję sierściucha i pozdrawiam całą jegi Rodzinkę, bądź kochany i kochaj :loveu: Quote
idusiek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 mi sie to podobna :D ZDJĘCIE Z NOWEGO STAŁEGO DOMU JUPEK DUMNY ZE SWOICH PRZODKÓW ;) Quote
tyciaNi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 tyciaNi napisał(a):ehhhh no tak bardzo się nie zmienił, zawsze był urodziwy i dostojny:diabloti: to zacytuję sama siebie bo jak widać na wyżej załączonym obrazku całą prawdę i tylko prawdę piszę :evil_lol: Quote
Recommended Posts