Feigned Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No na zdjęcia :evil_lol: Iza, ja nie wiem co z tym photoblogiem się dzieję, ale ucina mi końcówki komentów na Twoim profilu :eviltong: tam miało być "<3" :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Onomato-Peja napisał(a):hej, hej, hej , hej ! Pozdrrro dla Fiodora Jou :cool1: :multi: Sialalalalala nie wiem co pisać xD No ale przejdźmy do rzeczy :cool3: Jak mijają Wam wakacje ? :lol: Umieram słuchając wywiadów z dziećmi :diabloti: 'a jak ktoś siedzi tak długo na jednej pupie to wraca zmęczony jak placek i może mu się zrobić hemorojd' :D:D Feigned napisał(a):No na zdjęcia :evil_lol: Iza, ja nie wiem co z tym photoblogiem się dzieję, ale ucina mi końcówki komentów na Twoim profilu :eviltong: tam miało być "<3" :evil_lol: Nie ma :roll: No bo tego '<' chyba dawać się nie da :shake: Quote
Feigned Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Izuuus napisał(a): Nie ma :roll: No bo tego '<' chyba dawać się nie da :shake: jak to nie ma :mad: to zrobić trzeba :razz: zobacz na fbl swoim, dałam Ci kilka komentów i każdego ucięło :shake: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Feigned napisał(a):jak to nie ma :mad: to zrobić trzeba :razz: zobacz na fbl swoim, dałam Ci kilka komentów i każdego ucięło :shake: Mam kilka ale obecnie siedze na łóżku i mi się kompa nie chce włączać :D A dawałaś ten znak '<' ? :roll: Zaraz zobaczę :) C&B napisał(a):O, tu są pogaduchy:mad::diabloti: No :diabloti: Quote
C&B Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Onomato-Peja napisał(a):C&B a co? Chcesz dołączyć ? :lol::cool3: Chętnie:evil_lol: Quote
Feigned Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 no właśnie nie w każdym :eviltong: ale ucinało wyrazy normalnie :cool3: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 C&B napisał(a):Chętnie:evil_lol: :D:D Feigned napisał(a):no właśnie nie w każdym :eviltong: ale ucinało wyrazy normalnie :cool3: Widziałam :roll: W jednym nic nie dało :shake: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ania :) napisał(a):Ojj dziewuchy xD "<" można dawać ten znak :evil_lol: tylko jak np ma wyjść serduszko to musi być oddzielone spacją od 3 xD czyli ... "< 3" :diabloti::diabloti: A mówiłąś mi, że nie można tego - < :mad: Quote
Feigned Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ania :) napisał(a):Ojj dziewuchy xD "<" można dawać ten znak :evil_lol: tylko jak np ma wyjść serduszko to musi być oddzielone spacją od 3 xD czyli ... "< 3" :diabloti::diabloti: ale to słowa też ucinało nie tylko <3 :diabloti: głupi ten fbl :evil_lol: zbuntował mi się :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a ja nie wiem o co Wam wszystkim chodzi :shake: :D Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ojj dziewuchy xD "<" można dawać ten znak :evil_lol: tylko jak np ma wyjść serduszko to musi być oddzielone spacją od 3 xD czyli ... "< 3" :diabloti::diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 O niet ale nagadane:-o:evil_lol::evil_lol: Hejaski:loveu::multi: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a ja nie wiem o co Wam wszystkim chodzi :shake: :D Ehm.. o pb :D Moniek193 napisał(a):O niet ale nagadane:-o:evil_lol::evil_lol: Hejaski:loveu::multi: Hej :loveu: Kisses napisał(a):Nie wolno tak pisać szybko, bo nie nadążam! :mad: Hejo Wam :loveu: Szybko? :-o Hej :loveu:;) Quote
Kisses Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Nie wolno tak pisać szybko, bo nie nadążam! :mad: Hejo Wam :loveu: Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Izuuus napisał(a):A mówiłąś mi, że nie można tego - < :mad: ja tak wcale nie mówiłam :lol: Feigned napisał(a):ale to słowa też ucinało nie tylko <3 :diabloti: głupi ten fbl :evil_lol: zbuntował mi się :diabloti: A to coś Ci się chrzani :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ania :) napisał(a):ja tak wcale nie mówiłam :lol: mówiłaś :diabloti: Quote
cockermaister Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hej :) co tam u Fiodorka ?? :cool3::cool3: Quote
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 deer_1987 napisał(a):A gdzie foty? Przyłączam się do tego pytania :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dołączam się do oczekiwania :lol: :cool3: Quote
Ania :) Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Izuuus napisał(a):mówiłaś :diabloti: coś Ci się chyba przesłyszało :evil_lol::evil_lol: Właśnie właśnie .. jakieś fotki by się przydały :loveu: i Madulca też :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts