Kaya93 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):Heej :hand: Przecież on już od daaaawna czuprynki nie ma :diabloti: Ostatnio tylko mu łeb wyskubałam na łyso :D No wieeem:cool1: ale tak jakos mi tego brakuje :oops: i jak miałam nadzieje, że mu poodrasta to Ty dalej Go ciachasz :diabloti: Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Kaya93']No wieeem:cool1: ale tak jakos mi tego brakuje :oops: i jak miałam nadzieje, że mu poodrasta to Ty dalej Go ciachasz :diabloti: No ale taki łysolek ładniej wygląda, w ogóle nie mówiłam ale mamy plany go na króciutko ciachnąć :D Tylko nie wiem kiedy i czy do tego dojdzie :roll: Ale dam C fotke z czuprynką Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea Quote
LadyK Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i39.tinypic.com/qsthzm.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nie no powaga, nie zasypuj nas tak tymi fotami, bo nie nadążamy z komentowaniem :D Quote
Moniek193 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hejka:loveu::loveu: Oh ah moj Fiodor:multi::loveu: http://i39.tinypic.com/qsthzm.jpg Bruum sliczne jak ZAWSZE:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='deer_1987']Pierwsza fotka dla mnie a dalej? A dalej brak :roll: [quote name='Owczarkowa']http://i39.tinypic.com/qsthzm.jpg :loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Onomato-Peja']nie no powaga, nie zasypuj nas tak tymi fotami, bo nie nadążamy z komentowaniem :D A co.. chcecie więcej Fiodora? :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a): A co.. chcecie więcej Fiodora? :cool3: tak i Madie :loveu: :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Onomato-Peja']tak i Madie :loveu: :eviltong: Madie? :hmmmm: I jeszcze jedno Fiodorka na dobranoc : Quote
Ania :) Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i43.tinypic.com/qqspxy.jpg :loveu: :loveu: a ja już tą fotkę widziałam :loveu: :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Madie jest cudowna :loveu: zazdraszczam świnki... :-( Fiodor :loveu: Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Madie jest cudowna :loveu: zazdraszczam świnki... :-( Fiodor :loveu: Nie ma czego, teraz mój brat sie nią zajmuje :D Ania - ty wszytskie widziałaś :eviltong: prawie :siara: Quote
Ania :) Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [LEFT]Iza się leń zrobiła i przekazała ją bratu :diabloti: :mad: [/LEFT] Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Kobieto! Nie rób tego ! Ty się nią zajmuj.. Teraz tak mówisz a potem... Ja to bym zrobiła wszystko, żeby mieć znów Rudolfa Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ania :) napisał(a):Iza się leń zrobiła i przekazała ją bratu :diabloti: :mad: Nie leń tylko ja zapominałam dawać jej papu :oops: Onomato-Peja napisał(a):Kobieto! Nie rób tego ! Ty się nią zajmuj.. Teraz tak mówisz a potem... Ja to bym zrobiła wszystko, żeby mieć znów Rudolfa Ale mój brat daje jej żarcie, picie i robi czysto, a ją wyciągam i głaskam :loveu: A ja żeby miec Timona.. on był taką kochaną świnką.. caluutki czarny ale cóż .. :-( Quote
Ania :) Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ja się nie mogę zdobyć na 4 świnkę ...:roll: za szybko odchodzą świniaczki :-( szybko ? przecież niektore żyją nawet z 10 lat ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):Nie leń tylko ja zapominałam dawać jej papu :oops: Ale mój brat daje jej żarcie, picie i robi czysto, a ją wyciągam i głaskam :loveu: A ja żeby miec Timona.. on był taką kochaną świnką.. caluutki czarny ale cóż .. :-( ja się nie mogę zdobyć na 4 świnkę ...:roll: za szybko odchodzą świniaczki :-( Quote
Ania :) Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):To chyba od warunków zależy, nie? Bo ja się nie znam na świnkach No tak i od tego jak się o nią dba i w ogóle.. tak jak z psami Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ania :) napisał(a):szybko ? przecież niektore żyją nawet z 10 lat ;) To chyba od warunków zależy, nie? Bo ja się nie znam na świnkach Onomato-Peja napisał(a):ja się nie mogę zdobyć na 4 świnkę ...:roll: za szybko odchodzą świniaczki :-( A no moja szybko odeszła.. a już nie wsponę ile chomików uśmierciłam :roll: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ania :) napisał(a):szybko ? przecież niektore żyją nawet z 10 lat ;) mój żył 9 i pół :-( malutko pierwszy świniak żył tylko tydzień... paraliż drugi żył miesiąc, choroba skóry go uśmierciła.. a raczej leki :roll: rudego dostałam jak miał z 3 lata również choroba skóry ale inny wet i go wyleczyliśmy a teraz już nie chcę prośków mieć :-(może kiedyś z adopcji wezmę Quote
Izuuus Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Onomato-Peja napisał(a):mój żył 9 i pół :-( malutko pierwszy świniak żył tylko tydzień... paraliż drugi żył miesiąc, choroba skóry go uśmierciła.. a raczej leki :roll: rudego dostałam jak miał z 3 lata również choroba skóry ale inny wet i go wyleczyliśmy a teraz już nie chcę prośków mieć :-(może kiedyś z adopcji wezmę prawie 10 lat to dużo.. :roll: Moja świnka poprzednia żyła krótko bo miała wzdęcie.. A tę mam od października.. też była ciężko chora ale dostawała wit C i przeszło :roll: Quote
Izuuus Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 deer - dzięki :D Mam dla Was fotki, ale tylko 10. I prosze nie pytać czemu tak mało o są wakacje i ja obecnie mam czasu. Skomentujecie te, a będą nastepne może wieczorkeim jak zalinkuję. No i Fiodor został dziś wykąpany i obcięty :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Fioooodorek :bigcool: http://i44.tinypic.com/yj9km.jpg:loveu: Quote
Recommended Posts