Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nagadane:eviltong: Uciekam:scared: Szerokiej drogi :diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Szerokiej drogi :diabloti: Nie lubiem Ciem:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie lubiem Ciem:eviltong: Za co? :-o Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Za co? :-o Bo jestes niegrzeczna:diabloti:Zamiast mnie zatrzymywac to Ty mi zyczysz szerokiej drogi:evil_lol:Tak sie gosci nietraktuje:eviltong: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo jestes niegrzeczna:diabloti:Zamiast mnie zatrzymywac to Ty mi zyczysz szerokiej drogi:evil_lol:Tak sie gosci nietraktuje:eviltong: Ale ja cie nie wyganiałam :eviltong: Przyznaj się, że uciekasz właśnie dlatego,że nas nie lubisz :eviltong: A ja jestem grzeczna! Zawsze! Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Izuuus']Ale ja cie nie wyganiałam :eviltong: Przyznaj się, że uciekasz właśnie dlatego,że nas nie lubisz :eviltong: A ja jestem grzeczna! Zawsze! Wlasnie ze tak:eviltong::diabloti: Nie przyznaje:shake: Prawie...zawsze:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']Wlasnie ze tak:eviltong::diabloti: Nie przyznaje:shake: Prawie...zawsze:evil_lol: Włąśnie,że nie. Uciekałaś no to chciałam żeby była miła ta ucieczka :-( Nie udawaj już :eviltong: No, mejbi prawie :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Izuuus']Włąśnie,że nie. Uciekałaś no to chciałam żeby była miła ta ucieczka :-( Nie udawaj już :eviltong: No, mejbi prawie :cool3: Aha to oki:loveu: Nie udaje:cool1: Wlasnie napewno prawie:diabloti:Czy jakos tak:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']Aha to oki:loveu: Nie udaje:cool1: Wlasnie napewno prawie:diabloti:Czy jakos tak:evil_lol: A ty już mnie posądzałaś :mad: Idź na aktorkę :cool1: Hmm .. :hmmmm: Quote
Kaya93 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Izuśka:loveu: Fiodorasek:loveu: dobry Wam :D:loveu::D:loveu::D:loveu: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Shappy napisał(a):Bry piątkowo ;) Kaya93 napisał(a):Izuśka:loveu: Fiodorasek:loveu: dobry Wam :D:loveu::D:loveu::D:loveu: Hej Wam :razz: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Nie adać tyle, Gaduły jedne! Poproszę o zdjęcia Fiodorka... Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie adać tyle, Gaduły jedne! Poproszę o zdjęcia Fiodorka... Pzdr. Nie ma pogody :roll: U nas dziś co chwilę pada, a przed chwila była burza i grad padał. Teraz słoneczko świecie.. ciekawe na jak długo :cool3: Ale fotki były niedawno :D Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Izuuus napisał(a):Nie ma pogody :roll: U nas dziś co chwilę pada, a przed chwila była burza i grad padał. Teraz słoneczko świecie.. ciekawe na jak długo :cool3: Ale fotki były niedawno :D Fotki powinny byc CODZIENNIE! Niezaleznie od pogody... Pzr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Fotki powinny byc CODZIENNIE! Niezaleznie od pogody... Pzr. Może zaraz coś znajdę. :) Nie obiecuję, ale poszukam czegoś co się nadaje do pokazania Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D No ja dużo nie robiłam bo mieliśmy nad jezioro jechać, a tu proszę wczoraj padało i z jeziorka nici :-( Może w niedziele.. mam nadzieję,że wkońcu się ustabilizuje ta pogoda, a nie raz deszcz raz słońce :roll: Mam jakieś fotki, zaraz zmniejszę i zalinkuję :razz: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja to lubie nafocic a potem miec co wrzucac jak pgooda nie taka. te co ida u mnie teraz to bylo ponad 500 i z 2 maja :D Uczciwie mówiąc, to ja nie lubię miec aż takich zaległości w fotkach. Tydzien, no dwa tyodnie, ale to góra! Jak wstawia się fotki z tak dużym opóźnieniem, to mnie się wydaje, jakbym coś traciła, coś mi umykało...:cool1: Izuuus napisał(a):No ja dużo nie robiłam bo mieliśmy nad jezioro jechać, a tu proszę wczoraj padało i z jeziorka nici :-( Może w niedziele.. mam nadzieję,że wkońcu się ustabilizuje ta pogoda, a nie raz deszcz raz słońce :roll: Mam jakieś fotki, zaraz zmniejszę i zalinkuję :razz: Super!!! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Uczciwie mówiąc, to ja nie lubię miec aż takich zaległości w fotkach. Tydzien, no dwa tyodnie, ale to góra! Jak wstawia się fotki z tak dużym opóźnieniem, to mnie się wydaje, jakbym coś traciła, coś mi umykało...:cool1: Ostatnio to akurat fotki byly ale czasu wstawic juz nie bo ehzaminy koncowe.. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 No to proszę. Reszta fotek z dnia co ostatnio były.. nie dawałam ich bo mi się nie podobały Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 deer - Uciekaj na ten spacerek! A może już byłaś? Pzdr. Quote
Recommended Posts