Kaya93 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Izuuus napisał(a):Nmzc :) Długo szła ta kartka :roll: Zdjęcie do zwrotu :diabloti: O nie, nie mam mowy :diabloti::mad: wiesz, że kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Moniek193']Hejo:loveu: Nie poznaje Cie przez ten nowy avatar i banner:cool3::evil_lol: Ale sliczne som:loveu::loveu: Bruuuum moj Ty moj:loveu: -Zrobie dla Ciebie wszytsko -Nie trzeba wszytsko -Tylko co? -Tylko mnie kochaj:eviltong::multi: Naumiałaś się :multi: A ja zaraz idę spać bo od 3 dni siedze do 02 przed kompem :evil_lol: Dawałam tę fotkę? Quote
Izuuus Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Kaya93 napisał(a):O nie, nie mam mowy :diabloti::mad: wiesz, że kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera :evil_lol: Piekło :loveu: Dawak zdjęcie! Odsyłaj :D Quote
Moniek193 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Sliczna fotka:multi::loveu: Ja jej nie widzialam:eviltong: Naumialam sie widzisz dla Cie:multi::loveu: Quote
Izuuus Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Sliczna fotka:multi::loveu: Ja jej nie widzialam:eviltong: Naumialam sie widzisz dla Cie:multi::loveu: Tak wiem, bo dla mnie wszytsko, ale nie trzeba mi wszystko :evil_lol::loveu: Quote
cockermaister Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dawno mnie tu nie było a tu tyle fotek :-o Fiodor przepiękny :loveu::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/2iue5jr.jpg śliczna ta tęcza :cool3: [SIZE="1"]ps. bannerek piękny Quote
Karolina. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Fajna tęcza :p U nas wczoraj też była :cool3: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='cockermaister']Dawno mnie tu nie było a tu tyle fotek :-o Fiodor przepiękny :loveu::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/2iue5jr.jpg śliczna ta tęcza :cool3: [SIZE="1"]ps. bannerek piękny Hej :) Dzięki :cool1: [quote name='Justy$ka']Fakrycznie - piękne zdjęcie.! :loveu: Takie sobie, robione z samochodu :) [quote name='Mqrtynq']Ale tęcza :cool3: ;) :cool3: [quote name='halgre58']Piękna tęcza ... :loveu::loveu::loveu: A no, piękna była :loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Fajna tęcza :p U nas wczoraj też była :cool3: U nas była dawno. Tzn w niedziele jak wracałam z Opola nagle zaczęło okropnie padać, chwile nawet grad. Niektóre samochody stały na poboczach, a reszta jechała z prędkością może 20 km/h :-o No, ale później taki ładny widoczek, śliczna tęcza :loveu: [quote name='Shappy']Tęczaa :D........ :D:D --- U nas rano dziś taka ładna pogoda, słońce, a teraz co? Pada :roll: Mam nadzieję,że jeszcze wyjdzie słoneczko bo nie mam ochoty całego dnia w domu spędzić :roll: A poza tym czuję się już jakby były wakacje :loveu: No i zaraz idę po Fiodorka bo na podwórku biega, nie chce widzieć jak wygląda :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A ku ku:multi: Izuuus napisał(a):Piekło :loveu: Dawak zdjęcie! Odsyłaj :D :mad: Moje już:loveu: nikomu nie oddam! :mad: Fiodorasek z czuprynką:loveu: ach :loveu: Ale tenca :loveu: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):A ku ku:multi: :mad: Moje już:loveu: nikomu nie oddam! :mad: Fiodorasek z czuprynką:loveu: ach :loveu: Ale tenca :loveu: No dobra, ja mam ładniejsze zdjęcia :cool3::cool3: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):No dobra, ja mam ładniejsze zdjęcia :cool3::cool3: Ekhem... przepraszam bo nie wiem jak mam do odebrać :mad: Nie no, nie powiem miła jesteś:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Ekhem... przepraszam bo nie wiem jak mam do odebrać :mad: Nie no, nie powiem miła jesteś:evil_lol: Hahahaha :diabloti: A jak to odebrałaś? To ci powiem czy dobrze, czy nie :cool3: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Hahahaha :diabloti: A jak to odebrałaś? To ci powiem czy dobrze, czy nie :cool3: Ej Ty sobie nie pozwalaj mała :diabloti: Ja Ci tu ładnie dziękuje, a Ty z takimi tekstami :mad: Nieodebrałam tego w ogóle :cool1: o :eviltong: żeby nie było :diabloti: ... a poza tym chce Ci powiedzieć, że sie nie znasz :evil_lol: Fiodor na każdym zdjęciu ładnie wygląda! Ile razy mam Ci to powtarzać :mad: A to zdjęcie leży mi koło łóżeczka:loveu: i jest teraz mój:loveu: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Ej Ty sobie nie pozwalaj mała :diabloti: Ja Ci tu ładnie dziękuje, a Ty z takimi tekstami :mad: Nieodebrałam tego w ogóle :cool1: o :eviltong: żeby nie było :diabloti: ... a poza tym chce Ci powiedzieć, że sie nie znasz :evil_lol: Fiodor na każdym zdjęciu ładnie wygląda! Ile razy mam Ci to powtarzać :mad: A to zdjęcie leży mi koło łóżeczka:loveu: i jest teraz mój:loveu: Mała? :-o Ja Ci ładnie proszuję :loveu: Chodziło mi bowiem o to, że jak tak bardzo chcesz to POZWALAM Ci zatrzymać zdjęcie, a ja sobie wywołam nowe, ładniejsze :loveu: Jak ty tak, to ja tak :evil_lol: A ja Mai nie mam koło łóżeczka :-( To się też niedługo zmieni :loveu: Jeszcze sobie ukradnę Sarulke :diabloti: I i... jeszcze kilka innych :eviltong: Twój jest tylko na zdjęciu, mój jest na reala :loveu::loveu: Kajaczku :lol: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Mała? :-o Ja Ci ładnie proszuję :loveu: Chodziło mi bowiem o to, że jak tak bardzo chcesz to POZWALAM Ci zatrzymać zdjęcie, a ja sobie wywołam nowe, ładniejsze :loveu: Jak ty tak, to ja tak :evil_lol: A ja Mai nie mam koło łóżeczka :-( To się też niedługo zmieni :loveu: Jeszcze sobie ukradnę Sarulke :diabloti: I i... jeszcze kilka innych :eviltong: Twój jest tylko na zdjęciu, mój jest na reala :loveu::loveu: Kajaczku :lol: A co duża:crazyeye::evil_lol: Powiedzmy, że Ci wierze :evil_lol: wywołasz i zrobisz dla mnie odbitki:cool3::eviltong: Nie masz Mai bo nie chcesz mi podać adresu gopku!:cool1: Tylko albo aż :eviltong::loveu::loveu: Izuśu:loveu: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kaya93 napisał(a):A co duża:crazyeye::evil_lol: Powiedzmy, że Ci wierze :evil_lol: wywołasz i zrobisz dla mnie odbitki:cool3::eviltong: Nie masz Mai bo nie chcesz mi podać adresu gopku!:cool1: Tylko albo aż :eviltong::loveu::loveu: Izuśu:loveu: Ja nie muszę wywoływać, od czego mam drukarkę? Maje też sobie wydrukuję tylko kupię papier fotograficzny bo się skończył :cool3: No to już jak wolisz :evil_lol: Kajaczku :diabloti: ;* Quote
sandrulka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 witanko czwartkowe ! dawno mnie tu nie było ale juz nadrabiam! :cool3: http://i41.tinypic.com/2vuzima.jpg jak ładnie Fiodor wygląda http://i43.tinypic.com/zmxt86.jpg hehe...slodki nochalek! pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Asiaczki przydreptały i tutaj! Ale od razu mówię, że całej Galerii (203 strony) nie nadrobię:shake:. Będę za to na bieżąco!:lol: Pzdr. Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Ja nie muszę wywoływać, od czego mam drukarkę? Maje też sobie wydrukuję tylko kupię papier fotograficzny bo się skończył :cool3: No to już jak wolisz :evil_lol: Kajaczku :diabloti: ;* No tak :p ja takiego urządzenia nie posiadam, więc w ogóle pierwszy raz słysze, że można zdjęcia drukować :oops: :hmmmm:... dobra bez komentarza:evil_lol: :mad: do czego to doszło :mad: ta jeszcze bedziesz mi psa drukować :evil_lol: A wole:cool3: Izuśu:loveu::diabloti: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='sandrulka']witanko czwartkowe ! dawno mnie tu nie było ale juz nadrabiam! :cool3: http://i41.tinypic.com/2vuzima.jpg jak ładnie Fiodor wygląda http://i43.tinypic.com/zmxt86.jpg hehe...slodki nochalek! pozdrawiam! [quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :p hej:) [quote name='Asiaczek']Asiaczki przydreptały i tutaj! Ale od razu mówię, że całej Galerii (203 strony) nie nadrobię:shake:. Będę za to na bieżąco!:lol: Pzdr. My u was też nie nadrobiliśmy całej :shake: Zapraszamy częściej :p [quote name='Kaya93']No tak :p ja takiego urządzenia nie posiadam, więc w ogóle pierwszy raz słysze, że można zdjęcia drukować :oops: :hmmmm:... dobra bez komentarza:evil_lol: :mad: do czego to doszło :mad: ta jeszcze bedziesz mi psa drukować :evil_lol: A wole:cool3: Izuśu:loveu::diabloti: Bo ty jesteś niedokształcona. Otóż istnieją takie drukarki :evil_lol: Mojego Ci wydrukowałam :eviltong: To wol :cool1: Kajaczku :diabloti::loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts