Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Jak się ma ferie to tym bardziej powinno się znaleźć czas na spacerki i fotografowanie psiaka, a później na wklejanie tutaj fotek, żebyśmy mogli podziwiać. :eviltong: :mad: :evil_lol:

Na spacer to u nas troche niebezopiecznie bo czasami uciekają sąsiadowi 2 psy, które kiedyś pogryzły Fiodora, a jakies 2 tyg temu Ziutka.. akurat byłam z Fiodorem na spacerze i przy domu byliśmy to szybko go za bramke dałam a tamtego psa próbowałąm odgonić od Ziutka.. dobrze,że nic mu sie nie stało.:roll:
ALe jutro zabieramy chyba Fiodorka nad jeziorko to porobie foty jak wezme aparat :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Jak sie ma ferie to można :evil_lol:

Jak się ma ferie to tym bardziej powinno się znaleźć czas na spacerki i fotografowanie psiaka, a później na wklejanie tutaj fotek, żebyśmy mogli podziwiać. :eviltong: :mad: :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Na spacer to u nas troche niebezopiecznie bo czasami uciekają sąsiadowi 2 psy, które kiedyś pogryzły Fiodora, a jakies 2 tyg temu Ziutka.. akurat byłam z Fiodorem na spacerze i przy domu byliśmy to szybko go za bramke dałam a tamtego psa próbowałąm odgonić od Ziutka.. dobrze,że nic mu sie nie stało.:roll:
ALe jutro zabieramy chyba Fiodorka nad jeziorko to porobie foty jak wezme aparat :evil_lol:

To rzeczywiście nieciekawie. :shake:

A powiedziałaś o tym sąsiadowi, żeby bardziej pilnował swoich psów i że są agresywne?
Czy te jego psy były szczepione na wściekliznę?

Posted

Mój tato kiedyś im mówił jak mnei oba zaatakowały, a ja nie wiedziałam co mam robić i wybiegli ludzie z domów i akurat mój tata z miasta wracał to też do mnei podbiegł. Wzieli Fiodora na ręce (moja mama) a jeden z psow dalej na nią skakał. Mój tata psa odganiał i w wkońcu go nogą odpychał (nie żeby kopał) , a nagle właścicielka przybiegła i jeszcze sie rzucała,że moj tata go 'kopie'. Psy są raczej szczepione bo kiedyś sie rzuciły na dziewczynke 10 letnia, która ze sznaucerem szła i robili badania bo pies w ręke ją ugrzł.
A z tego co wiem to psy sa azmknięte w kojcu ale wspinają sie po ogrodzeniu i wyskakuja.. no cóż dlatego wole jeździć gdzieś albo ide z kimś. :roll:

Jutro chyba będą foteczki :lol:

Pss. Tak w ogóle to one sie nie rzucają na każdego psa, bo widuje jak czasami biegają z innym psami. Może to przez to też,że Fiodor za wszystkimi psami nie przepada i czasami nei pozwala im do siebie podejść.

Posted

Izuuus napisał(a):
Mój tato kiedyś im mówił jak mnei oba zaatakowały, a ja nie wiedziałam co mam robić i wybiegli ludzie z domów i akurat mój tata z miasta wracał to też do mnei podbiegł. Wzieli Fiodora na ręce (moja mama) a jeden z psow dalej na nią skakał. Mój tata psa odganiał i w wkońcu go nogą odpychał (nie żeby kopał) , a nagle właścicielka przybiegła i jeszcze sie rzucała,że moj tata go 'kopie'. Psy są raczej szczepione bo kiedyś sie rzuciły na dziewczynke 10 letnia, która ze sznaucerem szła i robili badania bo pies w ręke ją ugrzł.
A z tego co wiem to psy sa azmknięte w kojcu ale wspinają sie po ogrodzeniu i wyskakuja.. no cóż dlatego wole jeździć gdzieś albo ide z kimś. :roll:

Jutro chyba będą foteczki :lol:

Pss. Tak w ogóle to one sie nie rzucają na każdego psa, bo widuje jak czasami biegają z innym psami. Może to przez to też,że Fiodor za wszystkimi psami nie przepada i czasami nei pozwala im do siebie podejść.

Mimo wszystko to ich wina, bo to nie Fiodor atakuje psy i ludzi, a tamte psy. A jeszcze tym bardziej że są dwa, to się nawzajem nakręcają.

Skoro wychodzą po siatce, to jest bardzo proste rozwiązanie, pokryć siatką kojec od góry, albo przyspawać do słupków pręty zagięte w stronę wnętrza kojca i założyć na to siatkę. Przez to psy na pewno nie przejdą. Proste i skuteczne.
No nie może być tak że agresywne psy sobie wychodzą, a właściciel nic sobie z tego nie robi. :shake:

http://i42.tinypic.com/m8iwyp.jpg
Kochany kudłacz. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Mam kilka nowych fotek miedzy innymi to przy krzakach, na zamarznietym jeziorze, na plazy, u babci :razz: Jak zrzuce na kompa to wstawie - ale większość to Fiodorowa dupka :roll:

Posted

Mam fotki dla Was ;)

Brudas z kością

utaj sie bawił kręcił, aż wkońcu wpadł za legowisko i zasypiał .. xd

Podziwamy widoczki

Siku

utaj na zamarniętm jeziorze

Posted

I ciasteczka dla wszytskich piesków

KONIEC. Zdjecia nie są za dobre bo mi tata coś poprzekręcał w aparacie,a jeszcze cięzko było zrobić zdjęcia Fiodorowi bo ciągle biegał i się ręcił

ZDJECIA NA POPRZEDNIEJ STRONIE ! :lol: