Izuuus Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Owczarkowa napisał(a):Chcemy fotki :D Nie mam nowcyh .. może jutro zrobie temu śmierdzielkowi :evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Jak się ma ferie to tym bardziej powinno się znaleźć czas na spacerki i fotografowanie psiaka, a później na wklejanie tutaj fotek, żebyśmy mogli podziwiać. :eviltong: :mad: :evil_lol: Na spacer to u nas troche niebezopiecznie bo czasami uciekają sąsiadowi 2 psy, które kiedyś pogryzły Fiodora, a jakies 2 tyg temu Ziutka.. akurat byłam z Fiodorem na spacerze i przy domu byliśmy to szybko go za bramke dałam a tamtego psa próbowałąm odgonić od Ziutka.. dobrze,że nic mu sie nie stało.:roll: ALe jutro zabieramy chyba Fiodorka nad jeziorko to porobie foty jak wezme aparat :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Izuuus napisał(a):Jak sie ma ferie to można :evil_lol: Jak się ma ferie to tym bardziej powinno się znaleźć czas na spacerki i fotografowanie psiaka, a później na wklejanie tutaj fotek, żebyśmy mogli podziwiać. :eviltong: :mad: :evil_lol: Quote
Ania :) Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No właśnie ! nie zaniedbuj galerii bo Fiodorek chce się pokazać ! :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Izuuus napisał(a):Na spacer to u nas troche niebezopiecznie bo czasami uciekają sąsiadowi 2 psy, które kiedyś pogryzły Fiodora, a jakies 2 tyg temu Ziutka.. akurat byłam z Fiodorem na spacerze i przy domu byliśmy to szybko go za bramke dałam a tamtego psa próbowałąm odgonić od Ziutka.. dobrze,że nic mu sie nie stało.:roll: ALe jutro zabieramy chyba Fiodorka nad jeziorko to porobie foty jak wezme aparat :evil_lol: To rzeczywiście nieciekawie. :shake: A powiedziałaś o tym sąsiadowi, żeby bardziej pilnował swoich psów i że są agresywne? Czy te jego psy były szczepione na wściekliznę? Quote
Izuuus Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Mój tato kiedyś im mówił jak mnei oba zaatakowały, a ja nie wiedziałam co mam robić i wybiegli ludzie z domów i akurat mój tata z miasta wracał to też do mnei podbiegł. Wzieli Fiodora na ręce (moja mama) a jeden z psow dalej na nią skakał. Mój tata psa odganiał i w wkońcu go nogą odpychał (nie żeby kopał) , a nagle właścicielka przybiegła i jeszcze sie rzucała,że moj tata go 'kopie'. Psy są raczej szczepione bo kiedyś sie rzuciły na dziewczynke 10 letnia, która ze sznaucerem szła i robili badania bo pies w ręke ją ugrzł. A z tego co wiem to psy sa azmknięte w kojcu ale wspinają sie po ogrodzeniu i wyskakuja.. no cóż dlatego wole jeździć gdzieś albo ide z kimś. :roll: Jutro chyba będą foteczki :lol: Pss. Tak w ogóle to one sie nie rzucają na każdego psa, bo widuje jak czasami biegają z innym psami. Może to przez to też,że Fiodor za wszystkimi psami nie przepada i czasami nei pozwala im do siebie podejść. Quote
Ania :) Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Moje złotko :loveu: kochane :loveu: dziękuje ;) :loveu: Quote
Izuuus Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Macie na wieczór jedną fote, robiona jakoś hm.. pździernik/listopad.. Z dedykacją dla Ani :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Izuuus napisał(a):Mój tato kiedyś im mówił jak mnei oba zaatakowały, a ja nie wiedziałam co mam robić i wybiegli ludzie z domów i akurat mój tata z miasta wracał to też do mnei podbiegł. Wzieli Fiodora na ręce (moja mama) a jeden z psow dalej na nią skakał. Mój tata psa odganiał i w wkońcu go nogą odpychał (nie żeby kopał) , a nagle właścicielka przybiegła i jeszcze sie rzucała,że moj tata go 'kopie'. Psy są raczej szczepione bo kiedyś sie rzuciły na dziewczynke 10 letnia, która ze sznaucerem szła i robili badania bo pies w ręke ją ugrzł. A z tego co wiem to psy sa azmknięte w kojcu ale wspinają sie po ogrodzeniu i wyskakuja.. no cóż dlatego wole jeździć gdzieś albo ide z kimś. :roll: Jutro chyba będą foteczki :lol: Pss. Tak w ogóle to one sie nie rzucają na każdego psa, bo widuje jak czasami biegają z innym psami. Może to przez to też,że Fiodor za wszystkimi psami nie przepada i czasami nei pozwala im do siebie podejść. Mimo wszystko to ich wina, bo to nie Fiodor atakuje psy i ludzi, a tamte psy. A jeszcze tym bardziej że są dwa, to się nawzajem nakręcają. Skoro wychodzą po siatce, to jest bardzo proste rozwiązanie, pokryć siatką kojec od góry, albo przyspawać do słupków pręty zagięte w stronę wnętrza kojca i założyć na to siatkę. Przez to psy na pewno nie przejdą. Proste i skuteczne. No nie może być tak że agresywne psy sobie wychodzą, a właściciel nic sobie z tego nie robi. :shake: http://i42.tinypic.com/m8iwyp.jpg Kochany kudłacz. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LadyK Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://i42.tinypic.com/m8iwyp.jpg Śliczny Fidorek :loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Mam kilka nowych fotek miedzy innymi to przy krzakach, na zamarznietym jeziorze, na plazy, u babci :razz: Jak zrzuce na kompa to wstawie - ale większość to Fiodorowa dupka :roll: Quote
Ania :) Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Fiodor ma seksowną dupkę :evil_lol: Czekam na zdjęcia ^^ Quote
Izuuus Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Mam fotki dla Was ;) Brudas z kością utaj sie bawił kręcił, aż wkońcu wpadł za legowisko i zasypiał .. xd Podziwamy widoczki Siku utaj na zamarniętm jeziorze Quote
Izuuus Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 u tez .. A tu trzeba sie napic Lód Ktoś łowił rybki xd Jezioro Quote
Izuuus Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 I znowu Na plaży.. na plaży fajnie jest! Quote
Izuuus Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 I ciasteczka dla wszytskich piesków KONIEC. Zdjecia nie są za dobre bo mi tata coś poprzekręcał w aparacie,a jeszcze cięzko było zrobić zdjęcia Fiodorowi bo ciągle biegał i się ręcił ZDJECIA NA POPRZEDNIEJ STRONIE ! :lol: Quote
Ania :) Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ale superaśne te zdjęcia :cool3: i jaki lód :evil_lol: Fiooduś :loveu: Quote
Izuuus Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ania :) napisał(a):Ale superaśne te zdjęcia :cool3: i jaki lód :evil_lol: Fiooduś :loveu: SUperaśne bo moje i mój pies :loveu: Quote
Pestka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://i44.tinypic.com/iveucj.jpg Boskie zdjęcie. Lubię zdjecia psów na plaży... Quote
LadyK Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [CENTER]Fidorek :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
akira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak on ślicznie się prezentuje :loveu: cudny jest :loveu: Quote
Izuuus Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: ps. Mógłby nam ktoś zrobić nowy banerek i avek?:razz: Quote
LadyK Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Izuuus napisał(a): ps. Mógłby nam ktoś zrobić nowy banerek i avek?:razz: Ja mogę :diabloti: Jutro :diabloti: O ile oczywiście chcesz :eviltong: Quote
Recommended Posts