Karolina. Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://i42.tinypic.com/20uqqed.jpg Aaaa...padłam :mdleje: :loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://i42.tinypic.com/20uqqed.jpg :evil_lol::evil_lol: śpioch :eviltong::eviltong: fantastyczną ma minę:evil_lol: heh:D Quote
Izuuus Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Może dzisiaj będzie więcej fotek bo ładnie słonko świeci :) Ale zobaczymy bo to dopiero ranek, wszytko może się zminić :roll: Quote
Izuuus Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 U nas też już zimno :roll: A w ogóle dzisiaj obudziłam się z Fiodora tylnymi łapami przed nosem! :angryy: Spał sobie na plecach na moim łóżku wyciągnięty wzdłuż mnie i zadowolony :roll::eviltong: Jeszcze jak powiedziałam mu 'Fiodor spadaj' to się na mnie gapił jak na głupią :mad: Quote
Kaya93 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hejaski:loveu: Ale fajnie, a u nas zimno:placz: czekamy na Fiodoraska:loveu: Quote
halgre Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witaj ...:multi: Przyszłam z rewizytą :mdrmed::mdrmed: Widzę tu ślicznego spanielka - zupełnie jak Hektorek z naszej ferajny ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem, jak twój Fiodorek - ale Hektor to taki niespokojny duch :evil_lol: i jest bardzo nieposłuszny :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='halgre58']Witaj ...:multi: Przyszłam z rewizytą :mdrmed::mdrmed: Widzę tu ślicznego spanielka - zupełnie jak Hektorek z naszej ferajny ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem, jak twój Fiodorek - ale Hektor to taki niespokojny duch :evil_lol: i jest bardzo nieposłuszny :diabloti: Witamy :cool3: Dziękujemy,a co do nieposłuszeństwa to różnie bywa :cool3: Zależy od nastroju :diabloti: Mam dla Was takie małe coś: [SIZE="4"]Dlaczego warto mieć psa? 1. Nareszcie zmienisz mieszkanie na dom z ogrodem – on lubi dużo przestrzeni. :cool3: 2. Namiętnie zastępuje ogrodnika np.: przesadza kwiaty i podlewa najczęściej w jednym miejscu, ale za to idealnie zwalcza chwasty. :loveu: 3. Im większy pies, tym okazalszy płot- żeby nie pogryzł go zły pies sąsiada. :cool1: 4. Będziesz miał przyjaciela od serca- on święcie wierzy, że jego obecność jest zawsze pożądana, pierwszy wchodzi do łóżka, a ostatni z niego wychodzi. :diabloti: 5. Nie grozi Ci nadwaga mimo zawsze pełnej lodówki- on wyjada najlepsze kąski, mając na uwadze Twoje zdrowie :loveu: 6. Dba o Twoją kondycję- codzienny spacer to 2500 karolii mniej. :razz: 7. Pies nie sprawia żadnych problemów podarunkiem, że: - Drapiesz go po grzbiecie,kiedy on tego chce. - Bawisz się z nim, gdy on ma na to ochotę - Zawdze wychodzisz z nim na spacer, gdy on tego potrzebuje. :loveu: Quote
halgre Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 hahaha ... dobre ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='halgre58']hahaha ... dobre ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Domka_Czika']Fajne to :evil_lol: Mam jeszcze 15 przykazań grzecznego psa :cool3: [quote name='Moniek193']Hahaha podobalo mi sie:D:D Czekam na foteczki Izulku:loveu: I nie smutaj:placz: Fotek nie będzie bo pogoda się zepsuła :cool3: Nie smutam ;) Ale wróć :-( Quote
Moniek193 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Hahaha podobalo mi sie:D:D Czekam na foteczki Izulku:loveu: I nie smutaj:placz: Quote
Izuuus Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Błyskotka - heej ;) [quote name='Darianna']dawaj te 15 przykazań :diabloti: Już daję :cool3: 15 przykazań grzecznego psa : 1. Nie będę się tarzał w zdechłych rybach, mewach i resztach jedzenia tylko dlatego, że tak ładnie pachną. 2. Nigdy nie pogryzę szczoteczki do zębów bez pozwolenia, bo pan i pani nie chcą później ich używać 3. Kanapa nie służy do wycierania pyska, kolana pańci i pana – także nie. 4. Kot nie jest gumową zabawką, więc kiedy zacznie piszczeć podczas zabawy to zły znak. 5. Nię będę gryzł policjanta, kiedy wkłada rękę do samochodu i sięga po prawo jazdy bądź dowód rejestracyjny. 6. Nie będę kradł bielizny pańci i roznosił jej po ogródku. 7. Nie będę żuł kredek i pisaków, szczególnie tych czerwonych żeby państwo nie myśleli, że mam krwotok. 8. Nie będę się tarzał w brudach, szczególnie po wyjściu z kąpieli. 9. Muszla klozetowa nie jest źródełkiem, a to, że woda w niej jest błękitna nie znaczy, że jest czysta. 10. Pies otrząsa się z wody przed wejściem do domu, a nie PO. 11. Nię będę gubił zabawek za lodówką, pod łóżkiem lub kanapą. 12. Nie mamy w domu dzwonka przy drzwiach, nie będę szczekał za każdym razem, gdy usłyszę go w TV. 13. Zawartość kociej kuwety choć smakowita i chrupiąca nie sł€ży do jedzenia. 14. Żeby zwymiotować nie muszę szukać ostatnich czystych miejsc na dywanie. 15. Jedzenie dla kotów należy dla kotów, jak jedzenie dla rybek do rybek, a kolba z nasionami dla świnki morskiej. Fiodor niesety tych przykazań się nie trzyma. Robi wszytsko odwrót, a co do kotków to kilka straciło swe krótkie życie :roll::eviltong: Quote
cockermaister Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Izuuus'] 15 przykazań grzecznego psa : 1. Nie będę się tarzał w zdechłych rybach, mewach i resztach jedzenia tylko dlatego, że tak ładnie pachną. 2. Nigdy nie pogryzę szczoteczki do zębów bez pozwolenia, bo pan i pani nie chcą później ich używać 3. Kanapa nie służy do wycierania pyska, kolana pańci i pana – także nie. 4. Kot nie jest gumową zabawką, więc kiedy zacznie piszczeć podczas zabawy to zły znak. 5. Nię będę gryzł policjanta, kiedy wkłada rękę do samochodu i sięga po prawo jazdy bądź dowód rejestracyjny. 6. Nie będę kradł bielizny pańci i roznosił jej po ogródku. 7. Nie będę żuł kredek i pisaków, szczególnie tych czerwonych żeby państwo nie myśleli, że mam krwotok. 8. Nie będę się tarzał w brudach, szczególnie po wyjściu z kąpieli. 9. Muszla klozetowa nie jest źródełkiem, a to, że woda w niej jest błękitna nie znaczy, że jest czysta. 10. Pies otrząsa się z wody przed wejściem do domu, a nie PO. 11. Nię będę gubił zabawek za lodówką, pod łóżkiem lub kanapą. 12. Nie mamy w domu dzwonka przy drzwiach, nie będę szczekał za każdym razem, gdy usłyszę go w TV. 13. Zawartość kociej kuwety choć smakowita i chrupiąca nie sł€ży do jedzenia. 14. Żeby zwymiotować nie muszę szukać ostatnich czystych miejsc na dywanie. 15. Jedzenie dla kotów należy dla kotów, jak jedzenie dla rybek do rybek, a kolba z nasionami dla świnki morskiej. hehe fajne :razz: hej j Quote
Izuuus Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzisiaj planuję zabrać Fiodora nad jeziorko :) Ale jak zacznie padać no to niestety nie pojedziemy .. :( Dziękujemy za odwiediznki :cool3: Quote
halgre Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Strasznie dużo tych przykazań ma do zapamiętania Fiodorek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale dobre są ... :evil_lol: Napisz mu kartkę - niech się uczy ... :megagrin: Quote
fuksowata Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='halgre58']Strasznie dużo tych przykazań ma do zapamiętania Fiodorek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale dobre są ... :evil_lol: Napisz mu kartkę - niech się uczy ... :megagrin: A jakby inaczej, a jak nie bedzie chetny do nauki to lopata go po lbie :evil_lol:hihi, moze wtedy zrozumie, ze nauka to potegi klucz Quote
halgre Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='fuksowata']A jakby inaczej, a jak nie bedzie chetny do nauki to lopata go po lbie :evil_lol:hihi, moze wtedy zrozumie, ze nauka to potegi klucz Ćsjeeeeeeee... :crazyeye::crazyeye: uważaj, żeby ci nie oddał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dobry:loveu::multi: Haha :evil_lol: genialne :evil_lol: musze sobie to skopiować i gdzieś zapisać :diabloti: Oj czeka Maje nauka czeka :loveu::diabloti: Fodoraskowe fotki poprosze:eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu: a wgl to jak tam dzionek mija:razz:? Quote
Recommended Posts