Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
A mi sie tez takie swinki i sliczne malutkie kroliczki podobaja:roll: Ale takich miec nie moge poniewaz iz gdyz moi rodzice nie chca miec gryzoni w domu:placz:O i tylo:placz:
Branoc Issss:loveu:

Mi też nie pozwalali ale ja im żyć nie dawałam.
Teraz czasami świnki mam dość strasznie upierdliwa jest, a poza tym dziś wlazła mi do plecaka i tam siedziała, a później się tam zesikałą :angryy:
Dobranoć Pysiu :loveu: :cool1:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A mi sie tez takie swinki i sliczne malutkie kroliczki podobaja:roll: Ale takich miec nie moge poniewaz iz gdyz moi rodzice nie chca miec gryzoni w domu:placz:O i tylo:placz:
Branoc Issss:loveu:

Z gryzoniami jest więcej roboty niż z psem. Ja mam królika i wiecznie nie mam czasu na wymienianie klatki, bo wolę wąchać świeże powietrze na spacerze z psem niż odchody królika przy śmietniku.

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale one sa takie słodkie:loveu:Strasznie mi siem podobaja, a Twoja to juz szczegolnie i do tego jeszcze taki mini mini bialutkie kroliczki ahh:loveu:
A ze ona Ci wlazla do plecaka to znaczy ze chciala isc do szkoly z Toba i juz:eviltong::loveu:A ze sie zsikala to juz nie wiem:evil_lol::diabloti:Musialas jej dokuczac:eviltong:

Kalunia C No w sumie to jest najgorsze:placz:Ale moze by tak z bratem na spolke kupic to by on sprzatal:evil_lol: Bo one som takie ciudne:loveu::evil_lol:

To jest sposób :) U mnie udało się męża wrobić :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Mi też nie pozwalali ale ja im żyć nie dawałam.
Teraz czasami świnki mam dość strasznie upierdliwa jest, a poza tym dziś wlazła mi do plecaka i tam siedziała, a później się tam zesikałą :angryy:
Dobranoć Pysiu :loveu: :cool1:

Ale one sa takie słodkie:loveu:Strasznie mi siem podobaja, a Twoja to juz szczegolnie i do tego jeszcze taki mini mini bialutkie kroliczki ahh:loveu:
A ze ona Ci wlazla do plecaka to znaczy ze chciala isc do szkoly z Toba i juz:eviltong::loveu:A ze sie zsikala to juz nie wiem:evil_lol::diabloti:Musialas jej dokuczac:eviltong:

Kalunia C No w sumie to jest najgorsze:placz:Ale moze by tak z bratem na spolke kupic to by on sprzatal:evil_lol: Bo one som takie ciudne:loveu::evil_lol:

Posted

Qwik jest prosiak :multi::loveu:

ja kocham prosiaki ale NIGDY WIĘCEJ !
przy psie śwince i kocie niestarcza mi czasem czasu zwłaszcza przez świnię :shake: ale i tak go kocham:loveu:

ja poproszę więcej prosiaka !

Posted

Hej wszytskim. To ja dam kilka fotek. Niestety tylko prosiaka bo Fiodorka nie mam.

A jednak mam kilka Fiodorowych:

Innych nie mam:roll:, ale na dniach postaram się coś zrobić ;)

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
kontakcik superowy :)

a Fiodorek nie chce zjeść tej świnki? :evil_lol:

Oj zjeść to może nie ale zadusić albo pobawić się nią to tak.
Dlatego świnke wypuszczam tylko wtedy gdy wiem,że Fiodora nie ma w ogóle w domu :evil_lol: Już raz ja łapałam Madie, a Fiodora mama.

sandrulka napisał(a):
hejo!!
http://i39.tinypic.com/2u91nuq.jpg
słodki nochalek:loveu: nic tylko calować i całować!
koniecznie zrób jakieś fotki Fiodorkowi,będziemy cierpliwie czekać

http://i41.tinypic.com/2wh3ryw.jpg
jaka ona jest cudna:loveu:

Lubi Fiodor Madie?

Nie raczej. Zagryzłby ją.
A co do fotek to właśnie zrobiłam mu jak śpi, a spał przed chwilką tak słkodko na pleckach :loveu: