Izuuus Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale cedzisz tych fot pomidorkowi:placz:Tak po 1:placz: Plemn*czku...:roll: Nie wiem czy komuś tutaj chce się oglądać te fotki. Wkońcu przeważnie są z piłką :roll: Quote
cockermaister Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hejka:multi: śliczny Fiodorek:loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wiem czy komuś tutaj chce się oglądać te fotki. Wkońcu przeważnie są z piłką :roll: Mi sie chce ZAWSZE:loveu:W koncu te z pilka sa najlepsze:evil_lol: Dla pomidorka mozesz i ze 100wstawic:loveu: Quote
Karolina. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wiem czy komuś tutaj chce się oglądać te fotki. Wkońcu przeważnie są z piłką :roll: Ale masz problemy :cool1: Wstawiaj te fotki :p Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://i44.tinypic.com/ab6luu.jpg ahh to zamiłowanie do piłki :diabloti: dawaj więcej fot :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Isuuś:loveu: Fiodor:loveu: ...A fotek nie ma:icon_roc: Quote
Izuuus Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Domka_Czika']To czekamy, może tym sobie humora poprawię... No to proszę. Później więcej dam, a raczejk resztkę tych ;) Quote
C&B Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Izuuus napisał(a):Zaraz jakąś fotke wstawie :cool3: To czekamy, może tym sobie humora poprawię... Quote
Moniek193 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Isssss az jedna fota:crazyeye:Kiedy ja to wszytsko oglądne:roll: Dawaj nam tu tego koffanego Fiodora:loveu::multi: Quote
Kalunia_C Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ufff, nadrobiłam zaległości. Widzę, że Fiodorek spaceruje nad jeziorem nyskim. To świetny teren dla wodołazów. Mam nadzieję, że uda nam się tam Armina zabrać w wakacje chociaż raz jak będziemy u rodziców. Pozdrawiam i życzę powodzenia w szkole!!! Quote
Patisa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cześc Złociaki. Widze, że Fiordo maltretował piłkę?:evil_lol: Quote
C&B Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Tylko jenda? Toś mi humora poprawiła:mad: ja tu czekałam, że sobie kawalera zobaczę, a tu tak ubogo... Quote
Onomato-Peja Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 co się dzieje w państwie duńskim ? czemu tylko jedna ? u nas 8 :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Moniek193 napisał(a):Isssss az jedna fota:crazyeye:Kiedy ja to wszytsko oglądne:roll: Dawaj nam tu tego koffanego Fiodora:loveu::multi: Nie narzekaj :loveu: Kalunia_C napisał(a):Ufff, nadrobiłam zaległości. Widzę, że Fiodorek spaceruje nad jeziorem nyskim. To świetny teren dla wodołazów. Mam nadzieję, że uda nam się tam Armin zabrać w wakacje chociaż raz jak będziemy u rodziców. Pozdrawiam i życzę powodzenia w szkole!!! A no spaceruje. Dla niego to jednak woda nie jest fajna. Nie chciał pływać i taki delikatny co by się bardziej nie zamoczyć :cool3: O to rodzice w nysie mieszkają? Ja mam do jeziorka kilka km i czasami rowerem jeżdżę z koleżankami ;) Patisa napisał(a):Cześc Złociaki. Widze, że Fiordo maltretował piłkę?:evil_lol: No bo co innego Fiodor może robić :cool1: Domka_Czika napisał(a):Tylko jenda? Toś mi humora poprawiła:mad: ja tu czekałam, że sobie kawalera zobaczę, a tu tak ubogo... Zaraz dam więcej to ci poprawię ten twój nieszczęsny humor :cool3: Onomato-Peja napisał(a):co się dzieje w państwie duńskim ? czemu tylko jedna ? u nas 8 :evil_lol: A ja zaraz więcej dam :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Dam wam kilka starych fotek. Jeszcze z grzywą :roll::cool3: Moja piłka :-( Teraz flak :roll: Fiodor bawiący się jakimś misiem :p :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Te fotki mogły już być. Bo mi się wszytsko pomieszało :angryy: Coś nie wiem co. Jakieś gałązki? :cool3: I badyl Fiodora Quote
Karolina. Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Hej wam :loveu: Fotki przystojniaka śliczne :loveu: Wczoraj ktoś z Nysy wygrał telefon komórkowy na Eska Music Awards :cool3: To nie ty przypadkiem?! :p :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :loveu: Fotki przystojniaka śliczne :loveu: Wczoraj ktoś z Nysy wygrał telefon komórkowy na Eska Music Awards :cool3: To nie ty przypadkiem?! :p :evil_lol: Nie, ale moi rodzice wczoraj na na gali Plusa wygrali telefon komórkowy. Taki beznadziejny więc dzadzą go babci chyba :evil_lol: Quote
Recommended Posts