Feigned Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 foty śliczne, ach :loveu: nie bój się, nie zapomnimy :cool3::diabloti: tylko szybko wracaj :razz: ja chyba też muszę ograniczyć trochę kompa i się trochę do testów przygotować, w końcu to już za tydzień .. :roll: czekaamy aż wrócisz :cool3::loveu: Quote
Izuuus Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Nie zapomnimy o tobie, jeszcze będziesz nas miała dosyć :diabloti: Ale wróć do nas niedługo :p Będziemy czekać :loveu: Nie no dosyć nie będę miałą :cool3: [quote name='Ania :)']Piękny Fiodorek. :loveu: Oczywiście, że nie zapomnimy. ;) Ale mi teraz będzie nudno na gadu bez Ciebie. :-( Wracaj szybciutko ! :*** Wrociłam Bolusiu :loveu: [quote name='sandrulka']hej!:multi: poprawiaj ocenki i wracaj jak najszybciej! A Fiodorek ma śliczną rudawą doopkę:) i miło się ją ogląda:) Fajne fotki! [quote name='cockermaister']Wszystkie foty :loveu::loveu::loveu::loveu: cud Dowidzenia kochana wracaj do nas szybciutko:-([/QUOTE Dziękujemy ;) Quote
Izuuus Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Kaya93']Moja Zuzabela nas opuszcza :placz: I tak pusto na gg będzię :shake: http://i44.tinypic.com/1zmdved.jpg ha moja dupka:loveu::loveu: http://i39.tinypic.com/1zdayvl.jpg daj mi troszke no daj:eviltong: śliczaste fotencje xD:loveu: :buzi::buzi: Zuzabela, skąd ty to wzięłaś ?:-o:evil_lol::loveu: [quote name='Moniek193']Ohohoh ale zmoklem:evil_lol: http://i44.tinypic.com/9uouww.jpg Issss wracaj szybkooooo bom z kim pospiewam przez gg bum cyk cyk:diabloti: Ze mną pośpiewasz :multi::loveu: [quote name='Onomato-Peja']ale macie fajne jeziorko :placz: ja chce jeziorkoo ! a nie jakieś głupie morze :-( a Fiodorek w wodzie mmm :loveu: Masz racje morze jest głupie :eviltong: [quote name='psiulka']Ja tu przychodzę po raz pierwszy, a tu właścicielka galerii się zmyła :placz: Ale też to znam, za tydzień mam testy i jeszcze prawie nic się nie uczyłam, muszę zacząć nadrabiać, bo zawalę. :evil_lol: Jaki złocisty ten Twój Fiodorek i jaki ma połysk :loveu::loveu: Miłej nauki życzę i wracaj szybko! :multi: Witamy ;) Ja też ma testy ale nie uczę sie do noch. Powtórzę tylko lektury :evil_lol: Zaraz do was wpadne ;) [quote name='cockermaister']Hejka:multi: Hej ;) Quote
Izuuus Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Feigned napisał(a):foty śliczne, ach :loveu: nie bój się, nie zapomnimy :cool3::diabloti: tylko szybko wracaj :razz: ja chyba też muszę ograniczyć trochę kompa i się trochę do testów przygotować, w końcu to już za tydzień .. :roll: czekaamy aż wrócisz :cool3::loveu: Jesteeem! :multi: A ja ograniczm też ale do testów nie ma co się uczyć. Jedynie co tylko lektury i wsio :evil_lol: No to ja jestem. Jutro nie ma 3 lekcji i nie ma nic do nauki poza angielskim to weszłam :cool3: Quote
Feigned Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 oo a ja już myślałam że wogle wchodzić nie będziesz przez jakiś czas :evil_lol: co taam ? :razz: Quote
Karolina. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jesteś :cool3: Co tam u was ciekawego słychać? :cool3: Quote
Izuuus Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Feigned napisał(a):oo a ja już myślałam że wogle wchodzić nie będziesz przez jakiś czas :evil_lol: co taam ? :razz: Wczoraj mnie nie było :cool3: A jestem bo we wtorek poprawiać będę i w pon :evil_lol: Karolina&Lucky napisał(a):Jesteś :cool3: Co tam u was ciekawego słychać? :cool3: Ciekawego? A nic :cool3: Dostałam dziś 5 z wf'u bo tańczyliśmy trojana :lol: No, a Fiodor leży obok mnie z wywalonym jęzorem :cool1: Quote
Kaya93 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 No mój Zazulek wrócił:loveu::loveu::loveu: Gadu coś muli i nie ma mnie na nim ;):placz: Quote
Moniek193 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Moj plemn.... wrocil:multi:To bedziemy spiewac bum cyk cyk:loveu: A teraz wiem ze mas obiadek (spaghetti) wiec smacznego:loveu: Bum cyk bum:evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Kaya93']No mój Zazulek wrócił:loveu::loveu::loveu: Gadu coś muli i nie ma mnie na nim ;):placz: Zazulek :roll: Co ja z tobą *******ino mam :evil_lol::loveu: [quote name='Moniek193']Moj plemn.... wrocil:multi:To bedziemy spiewac bum cyk cyk:loveu: A teraz wiem ze mas obiadek (spaghetti) wiec smacznego:loveu: Bum cyk bum:evil_lol: Um cyk cyk :loveu: Dzikowywać :loveu: [quote name='Ania :)']Ej ! Ja też miałam spaghetti :cool3: Anna :loveu: A ja musiałam jeść tak żebymięsa nie zjeść :evil_lol: Smacznego Boluś! :cool3: Quote
Bewarka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hejjj! :D http://i44.tinypic.com/1g3csl.jpg Świetne :) I nawet pyszczek mu widać...xDD Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Czesc Isssss:loveu: Fajny rysunek:loveu:Pomidorek ladnie jeszcze raz dziekuje:roll: Bum cyk bum mam dzis zly humorek:placz:Oj zly:placz: Quote
Izuuus Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Kasia&Rika']witamy się:multi: Hej :multi: [quote name='Karolina&Lucky']Hej łikendowo Hej :cool3: [quote name='Bewarka']Hejjj! :D http://i44.tinypic.com/1g3csl.jpg Świetne :) I nawet pyszczek mu widać...xDD Hej :cool3: A no widać :evil_lol: [quote name='Moniek193']Czesc Isssss:loveu: Fajny rysunek:loveu:Pomidorek ladnie jeszcze raz dziekuje:roll: Bum cyk bum mam dzis zly humorek:placz:Oj zly:placz: Cześć Moniś :loveu: Prosz. A co to się stało Pomidorkowi ? :placz::calus: Quote
Izuuus Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Moniek193 napisał(a):A chyba publicznie mowic nie bede:shake:Wogole nie mam sie komu wyzalic:placz: Niet:shake:Bo to nie takie proste jak sobie myslicie:placz: Chodź tu do mnie bekso :loveu: Masz! Mi :calus: Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Izuuus napisał(a):Hej :multi: Cześć Moniś :loveu: Prosz. A co to się stało Pomidorkowi ? :placz::calus: A chyba publicznie mowic nie bede:shake:Wogole nie mam sie komu wyzalic:placz: Niet:shake:Bo to nie takie proste jak sobie myslicie:placz: Quote
Kaya93 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='Moniek193']A chyba publicznie mowic nie bede:shake:Wogole nie mam sie komu wyzalic:placz: Niet:shake:Bo to nie takie proste jak sobie myslicie:placz: Ja sobie to zapamiętam! Koniec z nami!:placz: Hej Zazulku:loveu::loveu: i Fiodorku:loveu: ciam cia ram ciam:multi: Quote
Izuuus Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Moniek193 napisał(a):Ide do Cie:roll:Bede sobie plakac:placz: No nie mam sie komu wyzalic nawet Tobie nie mogem , nawet Zuzolkowi NIKOMU:placz:Nawet sobie (:evil_lol:)............Buuuu Bidna :-( :calus: czekam na Cie Ale nie mówcie tak na mnie :placz: Co za Zuzalek ? Quote
Moniek193 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Izuuus napisał(a):Chodź tu do mnie bekso :loveu: Masz! Mi :calus: Ide do Cie:roll:Bede sobie plakac:placz: Kaya93 napisał(a):Ja sobie to zapamiętam! Koniec z nami!:placz: Hej Zazulku:loveu::loveu: i Fiodorku:loveu: ciam cia ram ciam:multi: No nie mam sie komu wyzalic nawet Tobie nie mogem , nawet Zuzolkowi NIKOMU:placz:Nawet sobie (:evil_lol:)............Buuuu Quote
Izuuus Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Zaraz dam fotke tlko hopne na nową strone :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Moniek193 napisał(a): No nie mam sie komu wyzalic nawet Tobie nie mogem , nawet Zuzolkowi NIKOMU:placz:Nawet sobie (:evil_lol:)............Buuuu Jasne juz sie nie wykręcaj :placz: nie dzielisz sie ze mną to nie, ja też sobie popłacze:placz: Quote
Recommended Posts