Izuuus Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Sweet napisał(a):Hej:D haha dobrze ci tak:eviltong::evil_lol: Ja wróciłam sucha;D a szłam na pieszo... ale nawet nie widziałam nikogo z wodą.. chyba w tym roku za dużego lania u mnie nie będzie.. teraz nie wychodzę już z domu:eviltong: Fajne foty z tym papugiem:evil_lol::eviltong::diabloti: Łee szkoda,że cię nie oblali :mad: Moniek193 napisał(a):To sie przeliczylas:diabloti: Bywa nie? Laajf is brulat and full of zasadzkas, sometimes kopas w dupas:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Izuuus']Haha, a ja nie mam takich opini mimo ich torturowania :evil_lol: Np kiedys taka 6 letnia dziewczyna rzuciła w moją kuzynkę kamieniem i to w czoło.. to ja też w nia rzuciłam ale w ramie :roll: Innym razem mnei zdenerwowala to jej postanowiłam zrobić karuzele ze kolanami obdzierała o asfalt .. no cóź. A w ogóle mojej kol z klasy ojciec kiedys do mnie przyszedl, ze jak nie przestane jej dokuczac to mnei na policje poda :roll: I to było chyba rok temu.. teraz to bym mu powiedziala zeby wypierda*** :evil_lol: Hah lubie tych co cię oblali :evil_lol::loveu: A nie mówie, że chuligan z Ciebie :diabloti: ja tam dzieci lubie i one mnie też :eviltong: tzn do lat 4 :loveu: a potem to masakra, raz jak byłam mała i kolega podchodził pod bramke i wołał mnie, tylko tak jakoś dziwnie nie umiał Paulina wypowiedzieć i wołał Pulina albo biedronka (bo ja je chodowałam w słoiku:diabloti:) i raz nie chciałam go wpuścić bo nie chciało mi sie z nim bawić bo zabijał mi biedronki :placz: i jak przybliżyłam sie do bramki to wziął i mi palce to oczków włożył :placz: i chyba mam uraz to takich dzieci pomimo, że kapke podrosło mi się :evil_lol: i raz jak chłopak nie chciał mojej siostrze zejść z huśtawki to go wzięłąm ta włosy on automatycznie wstał a ja go rzuciłam i o bramke i se zęby rozwalił:diabloti: (dobrze, że mleczki to były :evil_lol: bo bym jeszcze musiała płacić za proteze xD) A ja lubie tego co Ciebię oblał więęęsz! Bo powinnaś mi współczuć a nie :eviltong: przecie to straszne było:angryy: PS dodałaś 1/100 zdjęć luuz zostało Ci jeszcze 99 :evil_lol::eviltong: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Agresor z ciebie :eviltong: To dziennie będę dodawać jedno zdjęcie ;] Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Agresor z ciebie :eviltong: To dziennie będę dodawać jedno zdjęcie ;] Pfff, raczej niedozniesienia dziecki :eviltong: O hoho ale sie szarpnełaś a wstawiłabyś te 100 i bys spokoj miała na.... na 2 dni :eviltong: :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kaya93 napisał(a):Pfff, raczej niedozniesienia dziecki :eviltong: O hoho ale sie szarpnełaś a wstawiłabyś te 100 i bys spokoj miała na.... na 2 dni :eviltong: :evil_lol: Ja nie lubie dzieci, które gadać umią :cool3: Mam wyjątki, a szczególnie takie dwie 3latki (jedna jest z Niemiec, a druga z Australii) są takie kochane :cool3: Quote
Tequila1017 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://i40.tinypic.com/k4bep5.jpg jaka biel :razz: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Ja nie lubie dzieci, które gadać umią :cool3: Mam wyjątki, a szczególnie takie dwie 3latki (jedna jest z Niemiec, a druga z Australii) są takie kochane :cool3: Ja tam bobasy lubię:loveu: mogłabym niańką zostać:loveu: Ha z Niemiec i Australi :evil_lol: ja wiem dlaczego je lubisz :eviltong: bo nie umią po polskiemu gadać xD A Ty ich nie rozumiesz i masz spokoj xD zgadłam :eviltong::diabloti: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kaya93 napisał(a):Ja tam bobasy lubię:loveu: mogłabym niańką zostać:loveu: Ha z Niemiec i Australi :evil_lol: ja wiem dlaczego je lubisz :eviltong: bo nie umią po polskiemu gadać xD A Ty ich nie rozumiesz i masz spokoj xD zgadłam :eviltong::diabloti: Potrafią po polsku :cool3: A z resztą ja 'umiem' angielski i niemiecki :cool3: Quote
Izuuus Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kaya93 napisał(a):O nie zgadłam:placz: :eviltong: No tak Ty wszystko umiesz xD zapomniałam :evil_lol: No nie zgadłaś :cool3: Quote
Kaya93 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Izuuus napisał(a):Potrafią po polsku :cool3: A z resztą ja 'umiem' angielski i niemiecki :cool3: O nie zgadłam:placz: :eviltong: No tak Ty wszystko umiesz xD zapomniałam :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Z mojego podwórka dzieci nie terroryzuję bo mi uciekają :angryy: ale z sasiednich już nie raz ktoś zarobił :p raz mi w Atosa dzieciak na plaży kamieniem rzucił to ja go wrzuciłam do wody :diabloti: w ubraniu oczywiście ale z podwórka to pewnie historie wymyslają, bo słucham rapu gapię sie wzrokiem jakbym miala komuś łeb wykręcić i ubieram się jak gangsterka :eviltong: ostatnio w szkole mnie typek nazwał Lapsiarą to go przygniotłam do ściany :loveu: a przezwisko wziął z tąd, że juz raz oberwał z lapsa bo śmiecił :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Z mojego podwórka dzieci nie terroryzuję bo mi uciekają :angryy: ale z sasiednich już nie raz ktoś zarobił :p raz mi w Atosa dzieciak na plaży kamieniem rzucił to ja go wrzuciłam do wody :diabloti: w ubraniu oczywiście ale z podwórka to pewnie historie wymyslają, bo słucham rapu gapię sie wzrokiem jakbym miala komuś łeb wykręcić i ubieram się jak gangsterka :eviltong: ostatnio w szkole mnie typek nazwał Lapsiarą to go przygniotłam do ściany :loveu: a przezwisko wziął z tąd, że juz raz oberwał z lapsa bo śmiecił :evil_lol: Niech smarkacze wiedzą, kto jest górą :cool1: cockermaister napisał(a):Hejka:multi: co tam u was??:cool3: Heej ;) A wszystko ok, czekam aż mi włosy wyschną i może pójdę z Fiodorem na mały spacerek :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej Izuś :diabloti: oj tak jak ja dzieciaków nie nawidzę :angryy: ale tą asfaltową karuzelą to mnie rozbroiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak na spacerek :lol: i fotki koniecznie porób :cool3: Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Hej Izuś :diabloti: oj tak jak ja dzieciaków nie nawidzę :angryy: ale tą asfaltową karuzelą to mnie rozbroiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak na spacerek :lol: i fotki koniecznie porób :cool3: Heej :loveu: ([SIZE="1"]jok masz na imię?) :oops: wróciłam poszłam założyć mu obroże antykleszczową i poprzeciągać się sznurem. Ale wieje więc jestm spowrotem :evil_lol: Nie będę na razie fot robić mam jeszcze 100 do wsawienia Haheładnie poobdzierane kolanka miała :evil_lol: A jej ojciec to widział i słowem w jej obronie nie stnął :lol: Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Onomato-Peja odpowiedz na poprzedniej str :cool1: Foty zaległe Po powrocie ze spaceru.. nie zdążyłam mu smyczy odpiąć bo mi się wyrwał po piłke,a jak go złapałam już ja w pysku mił i chciał się bawić..:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Izuuus']Heej :loveu: (jok masz na imię?) :oops: Karolina z tej strony :evil_lol: ale wolę okreslenie Harold lub jak to uznała Pusiakowa - banan :cool3: wróciłam poszłam założyć mu obroże antykleszczową i poprzeciągać się sznurem. Ale wieje więc jestm spowrotem :evil_lol: Nie będę na razie fot robić mam jeszcze 100 do wsawienia jakbym ja mogła wyjśc na dłuższy spacer to by mnie cały dzień nie było..:eviltong: wtawiaj wstawiaj :razz: Haheładnie poobdzierane kolanka miała :evil_lol: A jej ojciec to widział i słowem w jej obronie nie stnął :lol: Hahaha ! SuperTata :diabloti: fotki świetne :loveu: Quote
cockermaister Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://i43.tinypic.com/517tx2.jpg słodziaki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej :p Co tam u was słychać? http://i41.tinypic.com/j7sqco.jpg Fioduś jak zawsze z piłką :loveu: http://i41.tinypic.com/derbf8.jpg A ten pieś to kto? Bo jakoś nie doczytałam :oops: Quote
Magda&Bloom Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Izuuus coś mu ta czupryna nie chce odrosnąć :evil_lol: słodziak z tą piłką :cool3: Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Muszę przyznać, że pięknie się komponuje zielone z rudym :)) Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dziś zrobiłam nowe fotki. Proszę niech mi kto.ś aparat zabierze bo jak ja robie foty to po 100. Ale dziś raczył do mnie podejść mój kot i także ma fotke zrobioną, mimo iż ja kotów nie lubie :cool3: Później powklejam jeszcze jakieś foteczki. W ogóle chcecie je? No bo nei wiem czy wstwiać czy nie :roll::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://i43.tinypic.com/517tx2.jpg :loveu:Słodziaczek:loveu: Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Moniek193 napisał(a):Ceeemyyy:multi: Glupie pytania wogle zadajesz:cool1: Ty jesteś głupi :mad: Mądre zadaje bo w sumie to jednak masz racje- głupie :evil_lol: Quote
Recommended Posts