Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sweet napisał(a):
Hej:D
haha dobrze ci tak:eviltong::evil_lol:
Ja wróciłam sucha;D
a szłam na pieszo...
ale nawet nie widziałam nikogo z wodą.. chyba w tym roku za dużego lania u mnie nie będzie..
teraz nie wychodzę już z domu:eviltong:
Fajne foty z tym papugiem:evil_lol::eviltong::diabloti:

Łee szkoda,że cię nie oblali :mad:

Moniek193 napisał(a):
To sie przeliczylas:diabloti:

Bywa nie?
Laajf is brulat and full of zasadzkas, sometimes kopas w dupas:evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Haha, a ja nie mam takich opini mimo ich torturowania :evil_lol:
Np kiedys taka 6 letnia dziewczyna rzuciła w moją kuzynkę kamieniem i to w czoło.. to ja też w nia rzuciłam ale w ramie :roll:
Innym razem mnei zdenerwowala to jej postanowiłam zrobić karuzele ze kolanami obdzierała o asfalt .. no cóź. A w ogóle mojej kol z klasy ojciec kiedys do mnie przyszedl, ze jak nie przestane jej dokuczac to mnei na policje poda :roll: I to było chyba rok temu.. teraz to bym mu powiedziala zeby wypierda*** :evil_lol:

Hah lubie tych co cię oblali :evil_lol::loveu:

A nie mówie, że chuligan z Ciebie :diabloti: ja tam dzieci lubie i one mnie też :eviltong:
tzn do lat 4 :loveu: a potem to masakra, raz jak byłam mała i kolega podchodził pod bramke i wołał mnie, tylko tak jakoś dziwnie nie umiał Paulina wypowiedzieć i wołał Pulina albo biedronka (bo ja je chodowałam w słoiku:diabloti:) i raz nie chciałam go wpuścić bo nie chciało mi sie z nim bawić bo zabijał mi biedronki :placz: i jak przybliżyłam sie do bramki to wziął i mi palce to oczków włożył :placz: i chyba mam uraz to takich dzieci pomimo, że kapke podrosło mi się :evil_lol: i raz jak chłopak nie chciał mojej siostrze zejść z huśtawki to go wzięłąm ta włosy on automatycznie wstał a ja go rzuciłam i o bramke i se zęby rozwalił:diabloti: (dobrze, że mleczki to były :evil_lol: bo bym jeszcze musiała płacić za proteze xD)

A ja lubie tego co Ciebię oblał więęęsz! Bo powinnaś mi współczuć a nie :eviltong: przecie to straszne było:angryy:

PS dodałaś 1/100 zdjęć luuz zostało Ci jeszcze 99 :evil_lol::eviltong:

Posted

Izuuus napisał(a):
Agresor z ciebie :eviltong:

To dziennie będę dodawać jedno zdjęcie ;]

Pfff, raczej niedozniesienia dziecki :eviltong:

O hoho ale sie szarpnełaś a wstawiłabyś te 100 i bys spokoj miała na.... na 2 dni :eviltong: :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Pfff, raczej niedozniesienia dziecki :eviltong:

O hoho ale sie szarpnełaś a wstawiłabyś te 100 i bys spokoj miała na.... na 2 dni :eviltong: :evil_lol:

Ja nie lubie dzieci, które gadać umią :cool3:
Mam wyjątki, a szczególnie takie dwie 3latki (jedna jest z Niemiec, a druga z Australii) są takie kochane :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja nie lubie dzieci, które gadać umią :cool3:
Mam wyjątki, a szczególnie takie dwie 3latki (jedna jest z Niemiec, a druga z Australii) są takie kochane :cool3:

Ja tam bobasy lubię:loveu: mogłabym niańką zostać:loveu:

Ha z Niemiec i Australi :evil_lol: ja wiem dlaczego je lubisz :eviltong: bo nie umią po polskiemu gadać xD
A Ty ich nie rozumiesz i masz spokoj xD zgadłam :eviltong::diabloti:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ja tam bobasy lubię:loveu: mogłabym niańką zostać:loveu:

Ha z Niemiec i Australi :evil_lol: ja wiem dlaczego je lubisz :eviltong: bo nie umią po polskiemu gadać xD
A Ty ich nie rozumiesz i masz spokoj xD zgadłam :eviltong::diabloti:

Potrafią po polsku :cool3:
A z resztą ja 'umiem' angielski i niemiecki :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Potrafią po polsku :cool3:
A z resztą ja 'umiem' angielski i niemiecki :cool3:

O nie zgadłam:placz: :eviltong:
No tak Ty wszystko umiesz xD zapomniałam :evil_lol:

Posted

Z mojego podwórka dzieci nie terroryzuję bo mi uciekają :angryy:

ale z sasiednich już nie raz ktoś zarobił :p raz mi w Atosa dzieciak na plaży kamieniem rzucił to ja go wrzuciłam do wody :diabloti: w ubraniu oczywiście
ale z podwórka to pewnie historie wymyslają, bo słucham rapu gapię sie wzrokiem jakbym miala komuś łeb wykręcić i ubieram się jak gangsterka :eviltong:

ostatnio w szkole mnie typek nazwał Lapsiarą to go przygniotłam do ściany :loveu: a przezwisko wziął z tąd, że juz raz oberwał z lapsa bo śmiecił :evil_lol:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Z mojego podwórka dzieci nie terroryzuję bo mi uciekają :angryy:

ale z sasiednich już nie raz ktoś zarobił :p raz mi w Atosa dzieciak na plaży kamieniem rzucił to ja go wrzuciłam do wody :diabloti: w ubraniu oczywiście
ale z podwórka to pewnie historie wymyslają, bo słucham rapu gapię sie wzrokiem jakbym miala komuś łeb wykręcić i ubieram się jak gangsterka :eviltong:

ostatnio w szkole mnie typek nazwał Lapsiarą to go przygniotłam do ściany :loveu: a przezwisko wziął z tąd, że juz raz oberwał z lapsa bo śmiecił :evil_lol:

Niech smarkacze wiedzą, kto jest górą :cool1:

cockermaister napisał(a):
Hejka:multi:

co tam u was??:cool3:

Heej ;)
A wszystko ok, czekam aż mi włosy wyschną i może pójdę z Fiodorem na mały spacerek :evil_lol:

Posted

Hej Izuś :diabloti:

oj tak jak ja dzieciaków nie nawidzę :angryy:

ale tą asfaltową karuzelą to mnie rozbroiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak na spacerek :lol: i fotki koniecznie porób :cool3:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hej Izuś :diabloti:

oj tak jak ja dzieciaków nie nawidzę :angryy:

ale tą asfaltową karuzelą to mnie rozbroiłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak na spacerek :lol: i fotki koniecznie porób :cool3:

Heej :loveu: ([SIZE="1"]jok masz na imię?) :oops:

wróciłam poszłam założyć mu obroże antykleszczową i poprzeciągać się sznurem. Ale wieje więc jestm spowrotem :evil_lol:
Nie będę na razie fot robić mam jeszcze 100 do wsawienia

Haheładnie poobdzierane kolanka miała :evil_lol:
A jej ojciec to widział i słowem w jej obronie nie stnął :lol:

Posted

Onomato-Peja odpowiedz na poprzedniej str :cool1:

Foty zaległe

Po powrocie ze spaceru.. nie zdążyłam mu smyczy odpiąć bo mi się wyrwał po piłke,a jak go złapałam już ja w pysku mił i chciał się bawić..:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Heej :loveu: (jok masz na imię?) :oops:

Karolina z tej strony :evil_lol: ale wolę okreslenie Harold lub jak to uznała Pusiakowa - banan :cool3:

wróciłam poszłam założyć mu obroże antykleszczową i poprzeciągać się sznurem. Ale wieje więc jestm spowrotem :evil_lol:
Nie będę na razie fot robić mam jeszcze 100 do wsawienia

jakbym ja mogła wyjśc na dłuższy spacer to by mnie cały dzień nie było..:eviltong:
wtawiaj wstawiaj :razz:

Haheładnie poobdzierane kolanka miała :evil_lol:
A jej ojciec to widział i słowem w jej obronie nie stnął :lol:

Hahaha ! SuperTata :diabloti:

fotki świetne :loveu:

Posted

Dziś zrobiłam nowe fotki. Proszę niech mi kto.ś aparat zabierze bo jak ja robie foty to po 100. Ale dziś raczył do mnie podejść mój kot i także ma fotke zrobioną, mimo iż ja kotów nie lubie :cool3:

Później powklejam jeszcze jakieś foteczki. W ogóle chcecie je?
No bo nei wiem czy wstwiać czy nie :roll::evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ceeemyyy:multi:
Glupie pytania wogle zadajesz:cool1:

Ty jesteś głupi :mad:
Mądre zadaje bo w sumie to jednak masz racje- głupie :evil_lol: