Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To zostało jeszcze 60 podwórkowych :roll:
I z jeziorka - ale tylko kilka bo mój tata stwierdził,że jedno wystarczy, a ja musiałam trzymać Fiodorka. I z resztą na wszytskich fotachjest jego doopa :mad:

Posted

Izuuus napisał(a):
Co ja ci poradze,że nie mogę go spuszczać bo nie wiem czy wróci i jak inne psy zobaczy może się z nimi pogryżć. Bo ja z racji tego,że tu nie miałam możliwości socjalizowania go bo mieszkam na wsi i tu wszytskie psy to podwórkowe burki nie miałam jak. Tzn jak był mały bawił się z suczką mojej przyjaciółki (byli w podobynm wieku) ale gdy Lili podrosła to zaczęła pokazywać zęby do Fiodora i skończyły się spacerki razem..
Poza tym razem dużo biegamy na spacerach aż później on drepta za mną z wywalonym jęzorem. Czasami oczywiście jest spuszczany gdy mam pewność,że jest np mało ludzi i nie widać psa. Smycz na spacerach ma 5m, ale chcę kupić linke 15m. Jest cieplej i myślę,że coraz częściej będziemy jeździć nad jeziorko. I może za którymś razem Fiodor się przełamie i zacznie pływać :cool3:

Zaraz zgram fotki ;)

przecie ja żartuje :lol:

haah Fiodorek po kąpieli boski :loveu:

a ja jutro Atosa wykąpie :evil_lol:

Posted

sandrulka napisał(a):
hej:multi: a mnie nikt nie oblał:) Chodzę zakamarkami!

Szczęście masz, a ja wracałam z ojcem i on do mnie 'zarazm im powiem żeby cie oblali' i nagle coś tam słysze 'to przy okazji tate oblejcie' i mój ojciec zaczyna biec,a ja ptrze biegną na mnie i też uciekam .. może z 40m przebiegłam i hluuup .. cała mokra.. :-o:placz:

Posted

[quote name='Moniek193']Izuuus Dlatego ja do kosciola jechalam autem:diabloti:Bo kolo nas jezdza maluchem i wylewaja na ludzi wiadra:cool1: w tamtym roku braklo im 5 cm i bylabym cala mokra:eviltong:Mingus Dyngus :evil_lol: Ja im kiedys urzadze Mingusa:diabloti::mad:

A moja ma teź chciała mnei zawieźć ale myśle sobie,że ludzi co do kościoła idą nie będą lać wodą :roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a ja jestem po spacerze z psem i jakos mi sie udało i sucha jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hah zazdroszczę. Ale jak tam zaraz wpadneto już sucha nie będziesz :evil_lol:

W goóle znowu się robi ładnie i ciepło. Poszłabym porobić Fiodorowi foty ale mam ich za dużo narazie :cool3:

Posted

Izuuus Dlatego ja do kosciola jechalam autem:diabloti:Bo kolo nas jezdza maluchem i wylewaja na ludzi wiadra:cool1: w tamtym roku braklo im 5 cm i bylabym cala mokra:eviltong:Mingus Dyngus :evil_lol: Ja im kiedys urzadze Mingusa:diabloti::mad:

Posted

A ja myślałam, że jak wyjdę o 8:30 z psami to nikt mnie nie obleje.
Wychodzę i cisza, a idę z psami dalej i na mnie całeee wiadro :roll:
Tak zaczęliśmy się lać wodą do 11:00 .
Ja całe włosy mokre i praktycznie całe ubranie, a moja kumpela z jajkiem na wodę :evil_lol: uciekła potem do domu.
Fiona i Tequila były też mokre . :eviltong:
Ale jak uciekłam do domu to nie spodziewałam się tego po moich rodzicach :roll:
Wchodzę a oni jeszcze mnie oblewają :angryy:

Posted

Hej:D
haha dobrze ci tak:eviltong::evil_lol:
Ja wróciłam sucha;D
a szłam na pieszo...
ale nawet nie widziałam nikogo z wodą.. chyba w tym roku za dużego lania u mnie nie będzie..
teraz nie wychodzę już z domu:eviltong:
Fajne foty z tym papugiem:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

A ja zostałam oblana tylko rano przez mame ale się wytarłam i git bo u mnie na podwórku same dzieci a ja mam opinię jak ast xD więc usłyszałam tylko takie cuś : - A może ją oblejemy ?
- Nie, bo jeszcze nam w mordę strzeli i będzie :eviltong:

:D
Nie wiem jak taką opinie zrobiłam - bo jakoś nie pamiętam, żeby dzieciaka pobić, ale... Podoba mi się to ! :diabloti:

Posted

Heloo:loveu: Babiszony :diabloti:
Ja to w ogóle pierwszy raz miałąm takiego dyngusa :angryy: :placz:
rano szklanaka od siostry
potem wiadro od 3 kolesi w drodze do kościoła
a na koniec na spacerze z Majką balon z wodą
:placz::placz::placz::placz:
Mam dość dziś wody... nawet sie myć nie będe, jutro sie umyje jak mi trauma przejdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']A ja zostałam oblana tylko rano przez mame ale się wytarłam i git bo u mnie na podwórku same dzieci a ja mam opinię jak ast xD więc usłyszałam tylko takie cuś : - A może ją oblejemy ?
- Nie, bo jeszcze nam w mordę strzeli i będzie :eviltong:

:D
Nie wiem jak taką opinie zrobiłam - bo jakoś nie pamiętam, żeby dzieciaka pobić, ale... Podoba mi się to ! :diabloti:

[SIZE="1"]Haha, a ja nie mam takich opini mimo ich torturowania :evil_lol:
Np kiedys taka 6 letnia dziewczyna rzuciła w moją kuzynkę kamieniem i to w czoło.. to ja też w nia rzuciłam ale w ramie :roll:
Innym razem mnei zdenerwowala to jej postanowiłam zrobić karuzele ze kolanami obdzierała o asfalt .. no cóź. A w ogóle mojej kol z klasy ojciec kiedys do mnie przyszedl, ze jak nie przestane jej dokuczac to mnei na policje poda :roll: I to było chyba rok temu.. teraz to bym mu powiedziala zeby wypierda*** :evil_lol:

Może oni się Atosa boją ? :cool3:
Ale fajnie masz.. mnei obal jakis 25 latek :roll:
Inni nawet chyba nie próbowali gdyż to knypki, a ja wyskoka jestem wieć najwyżej dupe mgli mi oblać :evil_lol:

[quote name='Kaya93']Heloo:loveu: Babiszony :diabloti:
Ja to w ogóle pierwszy raz miałąm takiego dyngusa :angryy: :placz:
rano szklanaka od siostry
potem wiadro od 3 kolesi w drodze do kościoła
a na koniec na spacerze z Majką balon z wodą
:placz::placz::placz::placz:
Mam dość dziś wody... nawet sie myć nie będe, jutro sie umyje jak mi trauma przejdzie :evil_lol:

Hah lubie tych co cię oblali :evil_lol::loveu: