Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A co Ty tak skąpisz :mad: Jedno zdjęcie, no wiesz! chyba kpisz sobie! :mad: Fiodor taki, taki męski w tym przęciąganiu :evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Feigned napisał(a):Fiodor, ach Fiodor :loveu::diabloti: Izuuus, aż dwa zdj?! nie rozpieszczaj nas :evil_lol::loveu: Siedem! I dwa filmiki :cool3: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Kaya93 napisał(a):A co Ty tak skąpisz :mad: Jedno zdjęcie, no wiesz! chyba kpisz sobie! :mad: Bo wy te foty zaraz przegadacie :cool1: A później,że ja fot nie daje :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Izuuus napisał(a):Bo wy te foty zaraz przegadacie :cool1: A później,że ja fot nie daje :evil_lol: My przegadamy my? no nie powiem kto tu najwięcej gada :evil_lol::mad: Pani Isabelko xD A jak już to gadamy o Fiodorze xD wiec dawaj reszte fot, przeciez wiem, że masz xD Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no kurczę nie wytrzymam. za każdym razem post mi skacze gdzieś na początek strony :roll: wkleje jeszcze raz, a co mi tam :diabloti: Fiodor, ach Fiodor :loveu::diabloti: Izuuus, aż dwa zdj?! nie rozpieszczaj nas :evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Feigned napisał(a):no kurczę nie wytrzymam. za każdym razem post mi skacze gdzieś na początek strony :roll: wkleje jeszcze raz, a co mi tam :diabloti: Fiodor, ach Fiodor :loveu::diabloti: Izuuus, aż dwa zdj?! nie rozpieszczaj nas :evil_lol::loveu: Babo mój także skoczył i pisałą,że dodałam 7 fotek :cool3: Quote
Pestka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://i41.tinypic.com/2v9p7ab.jpg Ładnie to tak męczyć Pana Pelikana? :mad: :lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Piękniasty Fiodorek :loveu: i dużo fot jak na Cb :diabloti: Quote
Feigned Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 ciiicho.. hopnął i nie zauważyłam :diabloti: jak tam w święta? :loveu: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Shappy']http://i41.tinypic.com/2v9p7ab.jpg Ładnie to tak męczyć Pana Pelikana? :mad: :lol: No właśnie :roll: [quote name='cockermaister']Hejka :multi::multi::multi: [quote name='Karolina&Lucky']Hej :razz: Hej :p [quote name='Onomato-Peja']Piękniasty Fiodorek :loveu: i dużo fot jak na Cb :diabloti: Staram się :cool1: Mam jeszcze 70 :cool3: [quote name='Ania :)']Cześć. :D Coo tam ? :razz: A dobrze :cool3: Rano było tak ziiimno a teraz gorąco :roll::loveu: [quote name='Feigned']ciiicho.. hopnął i nie zauważyłam :diabloti: jak tam w święta? :loveu: Ślepek. A święta ok,śniedanie było i u babci w odwiedzinach też byłam więc wszytko przebiega pomyślnie :cool3: Eh wiecie co? Byliśmy nad jeziorem .. bardzo ciepło się zrobiło to se myśle,że pozwole Fiodorowi do wody wejść. Ale on się boi :-o Zamoczy tylko łapki i dalej nie wejdzie. :roll: Może dlatego,że ja go nigdy do wody nie puszczałam? No ale sięwybiegał troche pomyczł i jesteśmy :eviltong: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 O przeszedłas:loveu:A ja jem bananka:cool3: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Moniek193']O przeszedłas:loveu:A ja jem bananka:cool3: Przec co przeszedłam? :cool3: A w ogóle zapomniałam dodać,że Fidoor nie warczał na jednego pieska, a mianowicie suczkę w typie spaniela :multi: Czyli myślę,że z suczkami by się dogadał, a z psami nei wiem bo często na nie warczy.. nie na każdego ale bywa.. :roll::cool3: Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Izuuus napisał(a):Przec co przeszedłam? :cool3: A w ogóle zapomniałam dodać,że Fidoor nie warczał na jednego pieska, a mianowicie suczkę w typie spaniela :multi: Czyli myślę,że z suczkami by się dogadał, a z psami nei wiem bo często na nie warczy.. nie na każdego ale bywa.. :roll::cool3: Kcialam napisac przyszedlas:roll: No nic:roll: A u Sary dzis jest kolega :evil_lol:Ładnie sie nawet bawia jak to sie jeszcze do zabawy zalicza:evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Moniek193']Kcialam napisac przyszedlas:roll: No nic:roll: A u Sary dzis jest kolega :evil_lol:Ładnie sie nawet bawia jak to sie jeszcze do zabawy zalicza:evil_lol::diabloti: Co to za kolega?:cool3: I myślę,że foty już porobione :evil_lol: Macie troszke Fiodorowych. Quote
Moniek193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Tak foty porobione ale nie za dobrej jakosci:placz:Ale sa:diabloti: A to jamiczek mieszka u babci ale jest taki moj:loveu: Quote
Ania :) Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 http://i42.tinypic.com/2cd7nk6.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Moniek193']Tak foty porobione ale nie za dobrej jakosci:placz:Ale sa:diabloti: A to jamiczek mieszka u babci ale jest taki moj:loveu: No to ja czekam na te foty:cool3: [quote name='Ania :)']http://i42.tinypic.com/2cd7nk6.jpg :loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='Onomato-Peja']Meczysz psa .. widziałam :cool1: Jak to? :lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 yy noo na smyczy był .. myślisz, że on lubi być na smyczy ? :cool1: to jest męczarnia dla takiego psa jak spaniel... ich się nie powinno trzymać na smyczy i szkolić :roll: Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Onomato-Peja napisał(a):yy noo na smyczy był .. myślisz, że on lubi być na smyczy ? :cool1: to jest męczarnia dla takiego psa jak spaniel... ich się nie powinno trzymać na smyczy i szkolić :roll: Co ja ci poradze,że nie mogę go spuszczać bo nie wiem czy wróci i jak inne psy zobaczy może się z nimi pogryżć. Bo ja z racji tego,że tu nie miałam możliwości socjalizowania go bo mieszkam na wsi i tu wszytskie psy to podwórkowe burki nie miałam jak. Tzn jak był mały bawił się z suczką mojej przyjaciółki (byli w podobynm wieku) ale gdy Lili podrosła to zaczęła pokazywać zęby do Fiodora i skończyły się spacerki razem.. Poza tym razem dużo biegamy na spacerach aż później on drepta za mną z wywalonym jęzorem. Czasami oczywiście jest spuszczany gdy mam pewność,że jest np mało ludzi i nie widać psa. Smycz na spacerach ma 5m, ale chcę kupić linke 15m. Jest cieplej i myślę,że coraz częściej będziemy jeździć nad jeziorko. I może za którymś razem Fiodor się przełamie i zacznie pływać :cool3: Zaraz zgram fotki ;) Quote
Izuuus Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Ania :)']Czekamy na fotki. :cool3: Proszę Quote
Recommended Posts