Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Moniek193']No jak to nie dal:placz:Straszny uparciuch:diabloti: Ja kcem fotki bo ta jest cudna :loveu: http://i42.tinypic.com/2ewme0y.jpg Jak będzie więcej chętnych to dam :cool1::evil_lol: [quote name='Patisa']Easter Bunny on acapela.tv Dzięki! Świetne to ;) I życzonka od nas ;) Kolorowych jajeczek, Rozczochranych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku I mokrego ubranka W dniu świątecznego lanka! Wesołych Świąt życzy... Iza & Fiodor Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jak wiecej chetnych no jak przeciez ja sie licze za 2 os, Sara za 4 psy to juz daje 6:cool3: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No unam ze te fotki specjalnie dla mnie:cool3: Fiodor calusy dla Cie wieeelkie:loveu: Quote
Karolina. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):No unam ze te fotki specjalnie dla mnie:cool3: Fiodor calusy dla Cie wieeelkie:loveu: Ej! Nie wiesz że for you znaczy for me? Te fotki są for me proszę pani :evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja siem pierwsza poprosilam:diabloti:Ale mozemy sie podzielic:loveu: Ale Izy post był zaraz pod moim postem :diabloti: Ok, podzielmy się :loveu: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Ej! Nie wiesz że for you znaczy for me? Te fotki są for me proszę pani :evil_lol: Ja siem pierwsza poprosilam:diabloti:Ale mozemy sie podzielic:loveu: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wy sie tu kłućcie, a ja dodam filmik z dedykaciom for me:loveu: DLA MNIE oczywiście:loveu::diabloti: YouTube - 2009 0410ja0085 O jaaa:loveu: http://i42.tinypic.com/2ewme0y.jpg Kocham to zdjęcie:loveu: chyba Ci to juz mówiłam ale powtórze drugi raz:loveu::loveu: (wybacz, że nie spytałam ale może mi wybaczysz:eviltong: ukradłam to zdjęcie i mam je na tapecie:loveu:) Quote
Ania :) Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wiiiitaaaamy :multi: Fiodorek bez grzyweczki wygląda jak nie on :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i moja Madie też gdzieś tu niedawno była widziałam. :loveu: :loveu: Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 YouTube - 2009 0410ja0085 :loveu::loveu: pszestańcie siem kucić :diabloti::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Kaya93']Wy sie tu kłućcie, a ja dodam filmik z dedykaciom for me:loveu: DLA MNIE oczywiście:loveu::diabloti: YouTube - 2009 0410ja0085 O jaaa:loveu: http://i42.tinypic.com/2ewme0y.jpg Kocham to zdjęcie:loveu: chyba Ci to juz mówiłam ale powtórze drugi raz:loveu::loveu: (wybacz, że nie spytałam ale może mi wybaczysz:eviltong: ukradłam to zdjęcie i mam je na tapecie:loveu:) Traralalalal klocic sie pisze przez ó:eviltong: A filmikiem tez bys sie podzielila:mad: Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 nie no ja nie mogę z tymi hopającymi postami. :mad: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Traralalalal klocic sie pisze przez ó:eviltong: A filmikiem tez bys sie podzielila:mad: Matko kolejna co mi żyć przez ortografie nie daje :eviltong: :evil_lol: Nie podziele sie o! Bo ja jestem samolu/ób i sknera i w ogóle egoista! o! :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Matko kolejna co mi żyć przez ortografie nie daje :eviltong: :evil_lol: Nie podziele sie o! Bo ja jestem samolu/ób i sknera i w ogóle egoista! o! :evil_lol: Nie to nie:-(Tez sie z Toba nie bede dzielila więsz!!:angryy: Tararallalalallallala:cool3: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie to nie:-(Tez sie z Toba nie bede dzielila więsz!!:angryy: Tararallalalallallala:cool3: No dobra, tak koszke Ci dam ale tylko koszke:eviltong: ale sie nie obrazaj! Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kaya93 napisał(a):No dobra, tak koszke Ci dam ale tylko koszke:eviltong: ale sie nie obrazaj! :loveu::loveu:No i sweet:loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Ania :)']Wiiiitaaaamy :multi: Fiodorek bez grzyweczki wygląda jak nie on :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i moja Madie też gdzieś tu niedawno była widziałam. :loveu: :loveu: No śliczny jest :cool3: Madie przelotnie była sobie przelotnie ;) [quote name='Moniek193']Traralalalal klocic sie pisze przez ó:eviltong: A filmikiem tez bys sie podzielila:mad: Jak się Paula nie dzieli to ja ci też dam jakiś filmik :cool3: Tylko albo ci wyśle przez gg, skype albo coś bo ona mi to podlinkowywuje :evil_lol: Taki mój 'szofer' :cool1: [quote name='Kaya93']Matko kolejna co mi żyć przez ortografie nie daje :eviltong: :evil_lol: Nie podziele sie o! Bo ja jestem samolu/ób i sknera i w ogóle egoista! o! :evil_lol: [quote name='Moniek193']Nie to nie:-(Tez sie z Toba nie bede dzielila więsz!!:angryy: Tararallalalallallala:cool3: Ahh.. te dzieci :roll::roll::evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ok, dam jeszcze jedno. Dość na dziś :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Izuuus :loveu:Ale Ty jestes dobra:loveu: Dzieci dzieci ja Ci dam:mad:Chcesz byc nasza opiekunka:diabloti:?? Quote
Feigned Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Fiodor, ach Fiodor :loveu::diabloti: Izuuus, aż dwa zdj?! nie rozpieszczaj nas :evil_lol::loveu: Quote
Kaya93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Izuuus napisał(a): Jak się Paula nie dzieli to ja ci też dam jakiś filmik :cool3: Tylko albo ci wyśle przez gg, skype albo coś bo ona mi to podlinkowywuje :evil_lol: Taki mój 'szofer' :cool1: Ahh.. te dzieci :roll::roll::evil_lol::loveu: Ta i znów na mnie krzyczcie! Przecie sie podzieliłam:eviltong: juz grzeczna jestem :oops: no :evil_lol: No a jak szofer zawsze do usług :diabloti: Jakby ktos potrzebował pomocy to wiecie - wlacie xD :evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Ta, walcie walcie :evil_lol: Fiodor z ukochaną zabawką 'Panem Pelikanem' Quote
Recommended Posts