Karolina. Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oooo fotki są :multi: Wszystkie śliczne :loveu: Hej :p Quote
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Piękny on jest :loveu: a właśnie chciałam sie spytać jak pozbyłaś się tej jego czuprynki ? bo jakoś ni pamiętam :eviltong: Quote
Pestka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mój kochany Fioduś :loveu: Pieknie jak zawsze. Quote
Moniek193 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oho ile fot :loveu: No no postaralas sie:multi: Łysolek http://i41.tinypic.com/315bqzl.jpg :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Hej :* :loveu: http://i41.tinypic.com/315bqzl.jpg aaa gdzie jest moja czuprynka:placz: http://i44.tinypic.com/35l55bb.jpg Moje najpiękniejsze:loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dziękujemy ;) Onomato - Peja .. wyskubałam mu to ;) Quote
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Izuuus napisał(a):Dziękujemy ;) Onomato - Peja .. wyskubałam mu to ;) może być Harold ;p osz ty niedobra ! biedna psina :placz: :diabloti: Quote
sandrulka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fotki z pieskami nigdy nie są byle jakie!! A jeszcze jak jest na nich Fiodorek!! pozdrawiamy! Quote
Moniek193 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Lalallalalal dziendoberek Fiodorku:multi: O i panci tez powiem czesc:loveu: Quote
Kaya93 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dżazabelo i Fiodorku:loveu: witam Was :buzi: Tak wpadam na minutke i juz zmykam zadanko pisac :placz: Quote
Feigned Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 heej wam :loveu: coo tam ? :cool3: foty świetne :loveu: Quote
cockermaister Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Monika dzisiaj śpiewająco:cool3::cool3::cool3: Quote
Moniek193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A ja mam dzis fajowski dzien:multi::multi: O czym zreszta juz wiesz:loveu: Hej hej helą:multi:nanannanananannnnaaaa Quote
Magda&Bloom Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 jak tam Fiodorek? domagam się nowych zdjęć!! :p Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hej wam środowo :p Popieram przedmówczynię - również domagam się fotek mojego złotego urwiska pozbawionego blond czuprynki :loveu: :lol: Quote
Moniek193 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 To ja popieram dwie moje przedmówczynie i tez domagam sie fot:cool3: Ale juz:mad:Isssssabelko:loveu:Do roboty lalalallalalalalla:diabloti: Quote
Izuuus Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Hej wszytskim! :cool3: U nas wszystko ok. :cool3: Właśnie sobie siedzimy z Fiodorem w domu. I na szczęście wolne, święta :multi:Fiodor ostatnio często ucieka jak ktoś nie zamknie bramki albo jak Kajtek (pies mojej ciotki) ją otwiera. Codziennie rano jest bramka otwarta bo Kajtor przybiega. A czasami rano jak psy już na podówrku też je wypuszcza. Na szczęście Fiodor wraca jak się go woła i w óle daleko od domu nie odbiega ;) Fotki chcecie? To jutro coś postaram się pstryknąć, bo nowych chyba nie mam. Więc jak zrobie jutro to jutro też wstawię :cool3: Quote
Feigned Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Izuuus napisał(a):Hej wszytskim! :cool3: U nas wszystko ok. :cool3: Właśnie sobie siedzimy z Fiodorem w domu. I na szczęście wolne, święta :multi:Fiodor ostatnio często ucieka jak ktoś nie zamknie bramki albo jak Kajtek (pies mojej ciotki) ją otwiera. Codziennie rano jest bramka otwarta bo Kajtor przybiega. A czasami rano jak psy już na podówrku też je wypuszcza. Na szczęście Fiodor wraca jak się go woła i w óle daleko od domu nie odbiega ;) Fotki chcecie? To jutro coś postaram się pstryknąć, bo nowych chyba nie mam. Więc jak zrobie jutro to jutro też wstawię :cool3: zazdroszczę, Axel by pewnie pobiegł w teren :evil_lol: czekam na foty :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hej ! a u nas nowe wieści :roll: Heh Atos jak ucieknie za bramkę to pobiegnie 10 m stoi i czeka aż ja wyjdę a wtedy idzie dalej :eviltong: ale nie zwiewa tylko jak na normalnym spacerku się zachowuje Quote
Recommended Posts