Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no jestem w szoku:crazyeye:
Iza:crazyeye:
ile zdjęć:-o
ale super:multi::loveu:
kurka pasowałaoby wszystko skomentować:loveu: bo wszystko śliczne :loveu:
http://i43.tinypic.com/nco7ip.jpg kocham Go:loveu:

http://i42.tinypic.com/157dx6s.jpg
http://i41.tinypic.com/r871ax.jpg biedna ta piłka, Fiodor tak sie nad nią znęca :evil_lol:

http://i44.tinypic.com/25qrxxu.jpg a którz to?:cool3:

:calus:

......... ale mi post przeskoczył:angryy:

Posted

Witanko :loveu::D
....qurka miałam o coś zapytać i zapomniałam o co :angryy::oops:

no nie ważne jak mi sie przypomni to zapytam :evil_lol:

Co tam, jak tam u Was:cool3:?

Posted

Oj Paulina :evil_lol:
To niech ci się przypomni póki weszłam na dogo :cool1:

A u nas ok. Chodze z pokoju do pokoju. :eviltong: Dziś nie widziałam Fiodorka bo ja spałam do 10 a on przed 10 poszedł na podwórko i nie wiem czy siedzie w domu na dole czy biega na podwórku :eviltong:

A u was? :P

Posted

Moniek193 napisał(a):
No no ile fotek:multi::multi:
Moja Sara biegala dzis ze mna w ogrodzie i stwierdzilam po dluugich obserwacjach ze ona nie biega jak zwykly pies tylko jak .......konik:evil_lol:

Fajnie to musi wyglądać :cool1:
A jakieś fotki robiłaś? ;p

Posted

Izuuus napisał(a):
Oj Paulina :evil_lol:
To niech ci się przypomni póki weszłam na dogo :cool1:

A u nas ok. Chodze z pokoju do pokoju. :eviltong: Dziś nie widziałam Fiodorka bo ja spałam do 10 a on przed 10 poszedł na podwórko i nie wiem czy siedzie w domu na dole czy biega na podwórku :eviltong:

A u was? :P

Już zapomniałam na dobre :roll: najwyraźniej to nie było nic ważnego:eviltong::evil_lol:
Aaaaa:cool3:
A ja wczoraj poszłam o 2 spać i chciałam pospać tak troszke dłużej to nie o 11 Maja mnie obudziła, wskoczyła na łóżko i wylizała mnie po całej twarzy blee :evil_lol:, mam tylko nadzieje, że jej narzeczony nie zapomniał o niej :evil_lol: czekamy na niego, i może pare zdjęć zrobie :eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Już zapomniałam na dobre :roll: najwyraźniej to nie było nic ważnego:eviltong::evil_lol:
Aaaaa:cool3:
A ja wczoraj poszłam o 2 spać i chciałam pospać tak troszke dłużej to nie o 11 Maja mnie obudziła, wskoczyła na łóżko i wylizała mnie po całej twarzy blee :evil_lol:, mam tylko nadzieje, że jej narzeczony nie zapomniał o niej :evil_lol: czekamy na niego, i może pare zdjęć zrobie :eviltong:

Pff, kochana Maja :evil_lol::loveu:
A no nie pare tylko duuużo fot :eviltong:

Posted

Izuuus napisał(a):
Pff, kochana Maja :evil_lol::loveu:
A no nie pare tylko duuużo fot :eviltong:

:evil_lol: taaa bardzo kochana :evil_lol:
jak mi sie bedzie chciało to zrobie więcj :eviltong: narazie mam AŻ 5 domowych :p
w ogóle ostatnio Maja mnie załamuje ucze ją tego chodzenia przy nodze już od miesiąca a ona nic i tak swoje robi normalnie ide skoczyć z krawężnika :placz:

A Ty co porabiasz:cool3:?

Posted

Kaya93 napisał(a):
:evil_lol: taaa bardzo kochana :evil_lol:
jak mi sie bedzie chciało to zrobie więcj :eviltong: narazie mam AŻ 5 domowych :p
w ogóle ostatnio Maja mnie załamuje ucze ją tego chodzenia przy nodze już od miesiąca a ona nic i tak swoje robi normalnie ide skoczyć z krawężnika :placz:

A Ty co porabiasz:cool3:?

A to poczytaj na necie jak nauczyć psa. Ja czytałam,że trzyma sie smakołyk w ręce :eviltong: Ooo też lubisz skakać z krawężnika? :cool3:

A ja sobie oglądam tv w salonie i jak jest jakaś nudna scenka albo reklama to wchodze na dogo tak jak teraz :evil_lol:
I ogólnie to się nudzę :razz:

Posted

Izuuus napisał(a):
Fajnie to musi wyglądać :cool1:
A jakieś fotki robiłaś? ;p

Niestety nie aleeee ze ona tak zawsze biega to na nastepnym spacerku nagram filmik:evil_lol: Ona nie biegnie tylko lapkami ale cala glowe podrzuca i wogole ogolnie cala skacze a potem jak konik na lazy robi kolka i parska:evil_lol::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
A to poczytaj na necie jak nauczyć psa. Ja czytałam,że trzyma sie smakołyk w ręce :eviltong: Ooo też lubisz skakać z krawężnika? :cool3:

A ja sobie oglądam tv w salonie i jak jest jakaś nudna scenka albo reklama to wchodze na dogo tak jak teraz :evil_lol:
I ogólnie to się nudzę :razz:

A no widzisz ja też sie nudze i oglądam co nie bądz:cool3:
teraz maska leci na tvn ale znudziła mi sie już :eviltong:

Myslisz, że nie czytałam:roll: i smakołyki są za każdym razem :roll:
ale doszlam do wniosku, że nie ona robi cos nie tak tylko ja :roll: a nie wiem co :placz: robie wszystko zgodnie z instrukcjami i dupa za przeproszeniem,
no krawężnik jest moim ukojeniem, za każdym razem z niego skacze Ty też :evil_lol:

Posted

[quote name='sandrulka']http://i44.tinypic.com/nm13b6.jpg

urocza minka :*

http://i40.tinypic.com/4tu2e0.jpg

hehe Fiodorek gra w piłkę:) tylko czy da się grać w piłkę, piłką bez powietrza czyli właściwie nie piłką tylko flakiem??Widocznie można:)
pozdrawiamy!

Jedyna piłka jekiej nie rusza jest do rugby, ale myślę,że to kwestia czasu. Jakbym się zaczęła z nim nią bawić pewnie przestałby się jej bać ;)

[quote name='Moniek193']Niestety nie aleeee ze ona tak zawsze biega to na nastepnym spacerku nagram filmik:evil_lol: Ona nie biegnie tylko lapkami ale cala glowe podrzuca i wogole ogolnie cala skacze a potem jak konik na lazy robi kolka i parska:evil_lol::evil_lol:

W takim razie koniecznie nagraj :cool3:

[quote name='Kaya93']A no widzisz ja też sie nudze i oglądam co nie bądz:cool3:
teraz maska leci na tvn ale znudziła mi sie już :eviltong:

Myslisz, że nie czytałam:roll: i smakołyki są za każdym razem :roll:
ale doszlam do wniosku, że nie ona robi cos nie tak tylko ja :roll: a nie wiem co :placz: robie wszystko zgodnie z instrukcjami i dupa za przeproszeniem,
no krawężnik jest moim ukojeniem, za każdym razem z niego skacze Ty też :evil_lol:

No to przyjzyj się swoim błędom :cool3:
Tak krawężniki to to, co kocham :lol:
I samochody, które lubią nagle wyjeżdżać na ulice jak ja przechodzę,a szczególnie tiry z biedronki :evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']heej :lol::lol:

Heeej :eviltong:

A Fiodorek przed chwilą zjadł karme z kurczakiem :cool3:
Tzn kurczaka mu mama zrobiła i pomieszała z karmą ;)

Fotki wsteecz! Od str 117 ;)

Posted

Izuuus napisał(a):

No to przyjzyj się swoim błędom :cool3:
Tak krawężniki to to, co kocham :lol:
I samochody, które lubią nagle wyjeżdżać na ulice jak ja przechodzę,a szczególnie tiry z biedronki :evil_lol:

A Fiodorek przed chwilą zjadł karme z kurczakiem :cool3:
Tzn kurczaka mu mama zrobiła i pomieszała z karmą ;)

No ale ja ich nie widze :roll: :evil_lol:
Ha tiry z biedronki:evil_lol: u nas często jeżdzą, jak ze schronu wracamy, raz jedej ciężarówce jabłko wypadło to Monika podbiegła i podniosła, a potem je takie obłocone jadłyśmy:evil_lol:

A jaką dajesz mu karme?
Moja Maja teraz o 22 pierwszy posiłek zjadła :roll: znów coś jej odwala, matko co za pies :roll: :evil_lol: