Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Nie mogę wam pokazać bo zarodeczek by mnie zabił :evil_lol: Ale dajcie mi swoje fotki to wam pokaże czemu płakałam ze śmiechu :cool3: Ktoś odważny ? :razz: Hmm kusząca propozycja :evil_lol: mam pare ale z Moniką a ona raczej sie nie zgodzi na opublikowanie :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Hmm kusząca propozycja :evil_lol: mam pare ale z Moniką a ona raczej sie nie zgodzi na opublikowanie :diabloti: Hehe :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ej no gdzie tam publicznie :evil_lol: Ja tam bym powstawaiła jak by ktoś chciał :diabloti: Psiulka ma moich mnustwo bo sie na mnie uwzieła i w schronisku mi robi a ja wychodze jak down :evil_lol: noo dawaj przełam sie to może być jedyna okazja :eviltong: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Nie mogę wam pokazać bo zarodeczek by mnie zabił :evil_lol: Ale dajcie mi swoje fotki to wam pokaże czemu płakałam ze śmiechu :cool3: Ktoś odważny ? :razz: ej no daj... a ja zamrz albo cos:evil_lol: co ja mam ci dawać moje fotki:evil_lol: jakbyś nie widziała:evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Bo ja się nie lubię ukazywać publicznie :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Widziałaś moje foty :cool3: Więc czego chcesz dziecko ? :evil_lol: Haha śmieszno mi z niczego :lol: Ale tylko na nk :cool3: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Ej no gdzie tam publicznie :evil_lol: Ja tam bym powstawaiła jak by ktoś chciał :diabloti: Psiulka ma moich mnustwo bo sie na mnie uwzieła i w schronisku mi robi a ja wychodze jak down :evil_lol: noo dawaj przełam sie to może być jedyna okazja :eviltong: Widziałaś moje foty :cool3: Więc czego chcesz dziecko ? :evil_lol: Haha śmieszno mi z niczego :lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):I czego chcieć więcej :cool3: Hah, no ewentualnie mogłabym wam na pw pokazać.. ;) Ale bez kol, inne zdjęcie i nie takie fajne .. :eviltong: Ok :cool3::multi: czekamy:evil_lol: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Bo ja się nie lubię ukazywać publicznie :cool3: e tam gdzie publicznie tylko mi bedziemy widziec:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Ok wyślę wam, ale ostrzegam przed przerobieniem wyglądało to całkiem inaczej :cool3: I tak nie jest fajne,a jutro Fiodorkowe fotki dam :loveu: Już widziałąm :evil_lol: A teraz czekam na Fiodorka :loveu: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Ale tylko na nk :cool3: I czego chcieć więcej :cool3: Sweetaśna napisał(a):e tam gdzie publicznie tylko mi bedziemy widziec:evil_lol: Hah, no ewentualnie mogłabym wam na pw pokazać.. ;) Ale bez kol, inne zdjęcie i nie takie fajne .. :eviltong: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a): Hah, no ewentualnie mogłabym wam na pw pokazać.. ;) Ale bez kol, inne zdjęcie i nie takie fajne .. :eviltong: to dawaj na pw;D ej no wiesz przecież my jej do neta nie wstawimy ani nic:p Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No to ja sie grzecznie żeganm :cool3: bo Maja ma potrzebe wiec nocny spacerek musze zaliczyć :roll: dobrej nocki:calus: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ok wyślę wam, ale ostrzegam przed przerobieniem wyglądało to całkiem inaczej :cool3: I tak nie jest fajne,a jutro Fiodorkowe fotki dam :loveu: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Patisa napisał(a):To pokazuj, pokazuj :cool3: Ten post mi się zgubił i nie zauważyłam i nie wiem do czego i nei wiem co pokazać :oops::evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Patisa napisał(a):Jak pokazywać to zawsze foty :cool3: Dopiero jutro Fiodorkowi zrobię ;) Oby była ładna pogoda bo inaczej będziecie skazani na domowe foty ;) A u was kiedy foteczki ? Quote
cockermaister Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No to czekamy na fotencje:multi::multi::multi::multi: [SIZE="1"]u nas nowe foty!!! zapraszamy Quote
Izuuus Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Wrr..! Wiecie co? W piątek kupiłam buty ale w domu jakimś cudem okazały się za małe no to ok dziś pojechaliśmy wymienić i przed chwilą wróciłam.. patrze w dumu OBA BUTY SĄ PRAWE .. no myślałam,że się zabije :angryy: I teraz znowu 45 km moi rodzice jadą żeby je wymienić, a ja już nie mam siły do tych butów :angryy: A fotki chyba wieczorem zrobie domowe bo zimno na zewnątrz Quote
Feigned Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Izuuus napisał(a):Wrr..! Wiecie co? W piątek kupiłam buty ale w domu jakimś cudem okazały się za małe no to ok dziś pojechaliśmy wymienić i przed chwilą wróciłam.. patrze w dumu OBA BUTY SĄ PRAWE .. no myślałam,że się zabije :angryy: I teraz znowu 45 km moi rodzice jadą żeby je wymienić, a ja już nie mam siły do tych butów :angryy: A fotki chyba wieczorem zrobie domowe bo zimno na zewnątrz to maasz szczęście :evil_lol: a jakie buuty ? :razz: to ja czekam na foty :loveu: Quote
Izuuus Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Feigned napisał(a):to maasz szczęście :evil_lol: a jakie buuty ? :razz: to ja czekam na foty :loveu: Pojeb.ne :angryy: A takie brązowe .. No czekaj :cool3: Quote
cockermaister Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 O nie zazdroszcze tyle razy jeździć po takie same buty:razz: Quote
sandrulka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ja bym się niezle wkurzyła;// masakra z tymi butami! pozdrawiam!! Quote
Recommended Posts