Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Nawet mi nie mow o jakichkolwiek obowiazkach :angryy: plisssssssss Przepraszam :oops: Quote
Moniek193 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Przepraszam :oops: :loveu:No mozna powiedziec ze zapomnialam ze musze posprzatac caly dom, wyprowadzic Sare (ktora dostala cieczke) zrobic 30 zadan na matme i uczyc sie wiersza, czytac ksiazke i jeszcze nie byc pewnym czy pojde do kina:shake:Dzien zapowiada sie cudownie:placz: A teraz robie Sarze nowy bannerek:multi: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Moniek193 napisał(a)::loveu:No mozna powiedziec ze zapomnialam ze musze posprzatac caly dom, wyprowadzic Sare (ktora dostala cieczke) zrobic 30 zadan na matme i uczyc sie wiersza, czytac ksiazke i jeszcze nie byc pewnym czy pojde do kina:shake:Dzien zapowiada sie cudownie:placz: A teraz robie Sarze nowy bannerek:multi: Ja tylko swój pokój musze posprzątać i w salonie :cool3: Ooo i jak idzie robienie banerka? :razz: Znalazłam kabel od aparatu :roll::cool1: Quote
Moniek193 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Ja tylko swój pokój musze posprzątać i w salonie :cool3: Ooo i jak idzie robienie banerka? :razz: Znalazłam kabel od aparatu :roll::cool1: Bannerek mi nie wyszedl wiec dzis juz go nie zrobie:placz: Wogole mi sie prgram zwalil:placz: No to wsatwiaj foty:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Bannerek mi nie wyszedl wiec dzis juz go nie zrobie:placz: Wogole mi sie prgram zwalil:placz: No to wsatwiaj foty:diabloti: Bu.. a ja nie umiem robić :roll: Zrobiłam jeden w życiu dla KOKI ale i tak nie wyszedł. Ale ja fot nie mam :evil_lol: Bynajmniej Fiodorka nie mam, ale ładna pogoda dziś więc moooże :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Hej:loveu: Krejzole :evil_lol: Izuuus napisał(a): Hej hej, a ja ide sprzątać :evil_lol: A ja już posprzątałam :multi:.... cały dom :shake: bo musiałam sie tacie podlizać żeby mi kare zniosł :cool1: normalnie od 8 rano sprzątam już mnie plecy tak bolą, że ledwo siedze i wogole jestem zla :roll: Kabel znalazłaś:crazyeye: o ja nie wierze :evil_lol: teraz wiesz - schowaj go w bezpieczne miesce :evil_lol: i rób foty miśkowi:loveu: O spadnie i buty... szaleństwo :diabloti: mi spodni też potrzeba :oops: ale narazie rodzice są nie w humorze i czekam na odpowiedni moment :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej:loveu: Krejzole :evil_lol: A ja już posprzątałam :multi:.... cały dom :shake: bo musiałam sie tacie podlizać żeby mi kare zniosł :cool1: normalnie od 8 rano sprzątam już mnie plecy tak bolą, że ledwo siedze i wogole jestem zla :roll: Kabel znalazłaś:crazyeye: o ja nie wierze :evil_lol: teraz wiesz - schowaj go w bezpieczne miesce :evil_lol: i rób foty miśkowi:loveu: O spadnie i buty... szaleństwo :diabloti: mi spodni też potrzeba :oops: ale narazie rodzice są nie w humorze i czekam na odpowiedni moment :diabloti: oO Witaj :cool3: A ja już w sumie też posprzątałam :evil_lol: A za co kara? :cool3: I na co ?Xd No musze terraz kabel przywiązać na łańcuch i będzie przy budzie :evil_lol: Hehe a mi nie było potrzeba ale chciałam i weszłam z mamą do hausa i se zobaczyłam spodnie i przymiezylam i kupił mi tata :evil_lol: W ogóle jak to możliwe,że teraz coraz więcej szerokich spodni robią? :placz: Tak mało ładnych rurek jest,że masakra.. A to licze,że twoi rodzice szybko odzyskają humor i ci spodnie kupią, a może nawet 2 pary :cool3::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):oO Witaj :cool3: A ja już w sumie też posprzątałam :evil_lol: A za co kara? :cool3: I na co ?Xd No musze terraz kabel przywiązać na łańcuch i będzie przy budzie :evil_lol: Hehe a mi nie było potrzeba ale chciałam i weszłam z mamą do hausa i se zobaczyłam spodnie i przymiezylam i kupił mi tata :evil_lol: W ogóle jak to możliwe,że teraz coraz więcej szerokich spodni robią? :placz: Tak mało ładnych rurek jest,że masakra.. A to licze,że twoi rodzice szybko odzyskają humor i ci spodnie kupią, a może nawet 2 pary :cool3::evil_lol: Kara jak dla mnie bez powodu :roll:, mam zakaz wychodzenia gdziekolwiek do końca miesiąca (naszczęście już nie długo zostało) bo chciałam iść dziś do kina a w zorzy seanse dziś są tylko o 11.15 i 21.15 no i na 11.15 bym sie nie wyrobiła i chciałam iśc na 21, a oni mi nie pozwolili, a bylam pewna ze mi pozwola bo nigdy nie mają nic przeciwko, i sie z lekka wkurzyłam i niby mnie poniosło i kara za pyskowanie:roll: no wezz :angryy: właśnie też zauważyłam:crazyeye:ostatnio wogóle ładych spodni znależć nie moge już mi było obojętne czy rurki czy szerokie ale nic ładnego nie znalazłam:angryy: tacie powoili złość przechodzi i mnie nawet pochwalił z posprzątanie :loveu::oops:, a mama jest w pracy i jak wróci zobacze jej reakcje, bo ja jeszcze nigdy całego domu nie posprzątałam zawsze to mama robi :evil_lol: musi im szybko przejść bo mi z 4 pary są potrzebne, teraz jakiś kryzys mam bo nie mam sie w co ubrać :placz: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Kara jak dla mnie bez powodu :roll:, mam zakaz wychodzenia gdziekolwiek do końca miesiąca (naszczęście już nie długo zostało) bo chciałam iść dziś do kina a w zorzy seanse dziś są tylko o 11.15 i 21.15 no i na 11.15 bym sie nie wyrobiła i chciałam iśc na 21, a oni mi nie pozwolili, a bylam pewna ze mi pozwola bo nigdy nie mają nic przeciwko, i sie z lekka wkurzyłam i niby mnie poniosło i kara za pyskowanie:roll: no wezz :angryy: właśnie też zauważyłam:crazyeye:ostatnio wogóle ładych spodni znależć nie moge już mi było obojętne czy rurki czy szerokie ale nic ładnego nie znalazłam:angryy: tacie powoili złość przechodzi i mnie nawet pochwalił z posprzątanie :loveu::oops:, a mama jest w pracy i jak wróci zobacze jej reakcje, bo ja jeszcze nigdy całego domu nie posprzątałam zawsze to mama robi :evil_lol: musi im szybko przejść bo mi z 4 pary są potrzebne, teraz jakiś kryzys mam bo nie mam sie w co ubrać :placz: Aha.. a mnie codziennie ponosi, pyskuje ale nigdy kary za nic nie miałam :cool3: Tylko mój tato jest na mnie często zły za zachowanie albo jak nei ide do sql.. :razz: A ja właśnie nie cierpie szerokich spodni źle się w nich czuje i muszę mieć rurki, a tu co? Moda na jakieś brzydkie spodnie wchodzi :roll: No to mama też cię pochwali i na zakupy jutro :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Aha.. a mnie codziennie ponosi, pyskuje ale nigdy kary za nic nie miałam :cool3: Tylko mój tato jest na mnie często zły za zachowanie albo jak nei ide do sql.. :razz: A ja właśnie nie cierpie szerokich spodni źle się w nich czuje i muszę mieć rurki, a tu co? Moda na jakieś brzydkie spodnie wchodzi :roll: No to mama też cię pochwali i na zakupy jutro :evil_lol: No mam nadzieje:evil_lol: a teraz gadaj co u Was:cool3: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):No mam nadzieje:evil_lol: a teraz gadaj co u Was:cool3: A spoko, siedze z ręcznikiem na głowie i no siedze :evil_lol: Poza tym,że buszuje po dogo to oglądam foty ze wczoraj. No, a Fiodor biega na dworze i pewnie zaczepia Ziutka :loveu: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Moniek193 napisał(a):Przyszlam powiedziec a propo sprzatanaka jeszcze ze mam nowy odkurzacz i 5 min caly parter wyodkurzalam ( a jak szybko wszytskie klaczki Sary znikly:diabloti:) jestem zadowolniona:multi::loveu:haha No to gratulejszyn :cool3::cool3: Quote
Moniek193 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przyszlam powiedziec a propo sprzatanaka jeszcze ze mam nowy odkurzacz i 5 min caly parter wyodkurzalam ( a jak szybko wszytskie klaczki Sary znikly:diabloti:) jestem zadowolniona:multi::loveu:haha Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Aha to ciekawe :evil_lol: Ziuteek:evil_lol: hah jaki hoooligan z Fiodorka a tato znów sie mnie czepił i wydar, powiedział, że mam jeszcze godzine a potem net odłancza bo codziennie siedze na dogo:roll: Przecież weekend jest. CO ty masz z tym tatą :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):A spoko, siedze z ręcznikiem na głowie i no siedze :evil_lol: Poza tym,że buszuje po dogo to oglądam foty ze wczoraj. No, a Fiodor biega na dworze i pewnie zaczepia Ziutka :loveu: Aha to ciekawe :evil_lol: Ziuteek:evil_lol: hah jaki hoooligan z Fiodorka a tato znów sie mnie czepił i wydar, powiedział, że mam jeszcze godzine a potem net odłancza bo codziennie siedze na dogo:roll: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Przecież weekend jest. CO ty masz z tym tatą :cool3: Ale już jestem :cool3: a tak w ogóle to nudzi mi sie i nie mam nic do ciekawego do robienia :roll: może coś wymyślisz:cool3: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Ja przed chwilą płakałam :lol: Bo przerabiam foty, które robiłam sobie wczoraj z kol. i nie moge z nich :lol: Nie wiem co mam ci wymyśleć .. :cool3: Pogadaj z kimś na gg albo skype :cool3: Haha to sie podziel:eviltong: ja chętnie popłacze z Tobą:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Ale już jestem :cool3: a tak w ogóle to nudzi mi sie i nie mam nic do ciekawego do robienia :roll: może coś wymyślisz:cool3: Ja przed chwilą płakałam :lol: Bo przerabiam foty, które robiłam sobie wczoraj z kol. i nie moge z nich :lol: Nie wiem co mam ci wymyśleć .. :cool3: Pogadaj z kimś na gg albo skype :cool3: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha to sie podziel:eviltong: ja chętnie popłacze z Tobą:evil_lol: Nie bo to ściśle tajne :cool1::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Izuuus napisał(a):Nie bo to ściśle tajne :cool1::evil_lol: O ja :evil_lol: teraz to mnie dopiero pokusiłaś :eviltong: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 to co jest tajne bardziej kusi:razz::diabloti: teraz to musisz powiedzieć czemu płakałaś... Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Sweetaśna napisał(a):to co jest tajne bardziej kusi:razz::diabloti: teraz to musisz powiedzieć czemu płakałaś... hmmm ja zrozumiałam, że płakała... ze śmiechu w sensie że z tych zdjęć:roll: ale teraz to nie wiem .... Ada zmyliłaś mnie :roll: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kaya93 napisał(a):hmmm ja zrozumiałam, że płakała... ze śmiechu w sensie że z tych zdjęć:roll: ale teraz to nie wiem .... Ada zmyliłaś mnie :roll: tak? ja nie wiem tylko doczytałam ze płakała:eviltong: EDIT: doczytałam czemu płakała:eviltong: z fot co sobie z kol zrobiła ostatnio:evil_lol: pokaz te fotki Iza;D:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Sweetaśna napisał(a):tak? ja nie wiem tylko doczytałam ze płakała:eviltong: EDIT: doczytałam czemu płakała:eviltong: z fot co sobie z kol zrobiła ostatnio:evil_lol: pokaz te fotki Iza;D:diabloti: No uff myślałąm, że znów jakąś gafe puściłam :evil_lol: Już ją prosiłam o foty to mówi, że ściśle tajne :angryy: nie noo tak być nie może :evil_lol: najpierw kusi a potem nie daje :roll: Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Nie mogę wam pokazać bo zarodeczek by mnie zabił :evil_lol: Ale dajcie mi swoje fotki to wam pokaże czemu płakałam ze śmiechu :cool3: Ktoś odważny ? :razz: Quote
Recommended Posts