Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Przepraszam :oops:

:loveu:No mozna powiedziec ze zapomnialam ze musze posprzatac caly dom, wyprowadzic Sare (ktora dostala cieczke) zrobic 30 zadan na matme i uczyc sie wiersza, czytac ksiazke i jeszcze nie byc pewnym czy pojde do kina:shake:Dzien zapowiada sie cudownie:placz:
A teraz robie Sarze nowy bannerek:multi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
:loveu:No mozna powiedziec ze zapomnialam ze musze posprzatac caly dom, wyprowadzic Sare (ktora dostala cieczke) zrobic 30 zadan na matme i uczyc sie wiersza, czytac ksiazke i jeszcze nie byc pewnym czy pojde do kina:shake:Dzien zapowiada sie cudownie:placz:
A teraz robie Sarze nowy bannerek:multi:

Ja tylko swój pokój musze posprzątać i w salonie :cool3:
Ooo i jak idzie robienie banerka? :razz:

Znalazłam kabel od aparatu :roll::cool1:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja tylko swój pokój musze posprzątać i w salonie :cool3:
Ooo i jak idzie robienie banerka? :razz:

Znalazłam kabel od aparatu :roll::cool1:

Bannerek mi nie wyszedl wiec dzis juz go nie zrobie:placz: Wogole mi sie prgram zwalil:placz:

No to wsatwiaj foty:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Bannerek mi nie wyszedl wiec dzis juz go nie zrobie:placz: Wogole mi sie prgram zwalil:placz:

No to wsatwiaj foty:diabloti:

Bu.. a ja nie umiem robić :roll:
Zrobiłam jeden w życiu dla KOKI ale i tak nie wyszedł.

Ale ja fot nie mam :evil_lol: Bynajmniej Fiodorka nie mam, ale ładna pogoda dziś więc moooże :cool3:

Posted

Hej:loveu: Krejzole :evil_lol:

Izuuus napisał(a):

Hej hej, a ja ide sprzątać :evil_lol:

A ja już posprzątałam :multi:.... cały dom :shake: bo musiałam sie tacie podlizać żeby mi kare zniosł :cool1: normalnie od 8 rano sprzątam już mnie plecy tak bolą, że ledwo siedze i wogole jestem zla :roll:

Kabel znalazłaś:crazyeye: o ja nie wierze :evil_lol: teraz wiesz - schowaj go w bezpieczne miesce :evil_lol: i rób foty miśkowi:loveu:

O spadnie i buty... szaleństwo :diabloti:
mi spodni też potrzeba :oops: ale narazie rodzice są nie w humorze i czekam na odpowiedni moment :diabloti:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Hej:loveu: Krejzole :evil_lol:

A ja już posprzątałam :multi:.... cały dom :shake: bo musiałam sie tacie podlizać żeby mi kare zniosł :cool1: normalnie od 8 rano sprzątam już mnie plecy tak bolą, że ledwo siedze i wogole jestem zla :roll:

Kabel znalazłaś:crazyeye: o ja nie wierze :evil_lol: teraz wiesz - schowaj go w bezpieczne miesce :evil_lol: i rób foty miśkowi:loveu:

O spadnie i buty... szaleństwo :diabloti:
mi spodni też potrzeba :oops: ale narazie rodzice są nie w humorze i czekam na odpowiedni moment :diabloti:

oO Witaj :cool3:

A ja już w sumie też posprzątałam :evil_lol:
A za co kara? :cool3: I na co ?Xd

No musze terraz kabel przywiązać na łańcuch i będzie przy budzie :evil_lol:

Hehe a mi nie było potrzeba ale chciałam i weszłam z mamą do hausa i se zobaczyłam spodnie i przymiezylam i kupił mi tata :evil_lol:
W ogóle jak to możliwe,że teraz coraz więcej szerokich spodni robią? :placz:
Tak mało ładnych rurek jest,że masakra..

A to licze,że twoi rodzice szybko odzyskają humor i ci spodnie kupią, a może nawet 2 pary :cool3::evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
oO Witaj :cool3:

A ja już w sumie też posprzątałam :evil_lol:
A za co kara? :cool3: I na co ?Xd

No musze terraz kabel przywiązać na łańcuch i będzie przy budzie :evil_lol:

Hehe a mi nie było potrzeba ale chciałam i weszłam z mamą do hausa i se zobaczyłam spodnie i przymiezylam i kupił mi tata :evil_lol:
W ogóle jak to możliwe,że teraz coraz więcej szerokich spodni robią? :placz:
Tak mało ładnych rurek jest,że masakra..

A to licze,że twoi rodzice szybko odzyskają humor i ci spodnie kupią, a może nawet 2 pary :cool3::evil_lol:

Kara jak dla mnie bez powodu :roll:, mam zakaz wychodzenia gdziekolwiek do końca miesiąca (naszczęście już nie długo zostało) bo chciałam iść dziś do kina a w zorzy seanse dziś są tylko o 11.15 i 21.15 no i na 11.15 bym sie nie wyrobiła i chciałam iśc na 21, a oni mi nie pozwolili, a bylam pewna ze mi pozwola bo nigdy nie mają nic przeciwko, i sie z lekka wkurzyłam i niby mnie poniosło i kara za pyskowanie:roll: no wezz :angryy:

właśnie też zauważyłam:crazyeye:ostatnio wogóle ładych spodni znależć nie moge już mi było obojętne czy rurki czy szerokie ale nic ładnego nie znalazłam:angryy:

tacie powoili złość przechodzi i mnie nawet pochwalił z posprzątanie :loveu::oops:, a mama jest w pracy i jak wróci zobacze jej reakcje, bo ja jeszcze nigdy całego domu nie posprzątałam zawsze to mama robi :evil_lol:
musi im szybko przejść bo mi z 4 pary są potrzebne, teraz jakiś kryzys mam bo nie mam sie w co ubrać :placz:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Kara jak dla mnie bez powodu :roll:, mam zakaz wychodzenia gdziekolwiek do końca miesiąca (naszczęście już nie długo zostało) bo chciałam iść dziś do kina a w zorzy seanse dziś są tylko o 11.15 i 21.15 no i na 11.15 bym sie nie wyrobiła i chciałam iśc na 21, a oni mi nie pozwolili, a bylam pewna ze mi pozwola bo nigdy nie mają nic przeciwko, i sie z lekka wkurzyłam i niby mnie poniosło i kara za pyskowanie:roll: no wezz :angryy:

właśnie też zauważyłam:crazyeye:ostatnio wogóle ładych spodni znależć nie moge już mi było obojętne czy rurki czy szerokie ale nic ładnego nie znalazłam:angryy:

tacie powoili złość przechodzi i mnie nawet pochwalił z posprzątanie :loveu::oops:, a mama jest w pracy i jak wróci zobacze jej reakcje, bo ja jeszcze nigdy całego domu nie posprzątałam zawsze to mama robi :evil_lol:
musi im szybko przejść bo mi z 4 pary są potrzebne, teraz jakiś kryzys mam bo nie mam sie w co ubrać :placz:

Aha.. a mnie codziennie ponosi, pyskuje ale nigdy kary za nic nie miałam :cool3: Tylko mój tato jest na mnie często zły za zachowanie albo jak nei ide do sql.. :razz:

A ja właśnie nie cierpie szerokich spodni źle się w nich czuje i muszę mieć rurki, a tu co? Moda na jakieś brzydkie spodnie wchodzi :roll:

No to mama też cię pochwali i na zakupy jutro :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Aha.. a mnie codziennie ponosi, pyskuje ale nigdy kary za nic nie miałam :cool3: Tylko mój tato jest na mnie często zły za zachowanie albo jak nei ide do sql.. :razz:

A ja właśnie nie cierpie szerokich spodni źle się w nich czuje i muszę mieć rurki, a tu co? Moda na jakieś brzydkie spodnie wchodzi :roll:

No to mama też cię pochwali i na zakupy jutro :evil_lol:

No mam nadzieje:evil_lol:
a teraz gadaj co u Was:cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No mam nadzieje:evil_lol:
a teraz gadaj co u Was:cool3:

A spoko, siedze z ręcznikiem na głowie i no siedze :evil_lol:
Poza tym,że buszuje po dogo to oglądam foty ze wczoraj.
No, a Fiodor biega na dworze i pewnie zaczepia Ziutka :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Przyszlam powiedziec a propo sprzatanaka jeszcze ze mam nowy odkurzacz i 5 min caly parter wyodkurzalam ( a jak szybko wszytskie klaczki Sary znikly:diabloti:) jestem zadowolniona:multi::loveu:haha

No to gratulejszyn :cool3::cool3:

Posted

Przyszlam powiedziec a propo sprzatanaka jeszcze ze mam nowy odkurzacz i 5 min caly parter wyodkurzalam ( a jak szybko wszytskie klaczki Sary znikly:diabloti:) jestem zadowolniona:multi::loveu:haha

Posted

Kaya93 napisał(a):
Aha to ciekawe :evil_lol: Ziuteek:evil_lol: hah jaki hoooligan z Fiodorka
a tato znów sie mnie czepił i wydar, powiedział, że mam jeszcze godzine a potem net odłancza bo codziennie siedze na dogo:roll:

Przecież weekend jest. CO ty masz z tym tatą :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
A spoko, siedze z ręcznikiem na głowie i no siedze :evil_lol:
Poza tym,że buszuje po dogo to oglądam foty ze wczoraj.
No, a Fiodor biega na dworze i pewnie zaczepia Ziutka :loveu:

Aha to ciekawe :evil_lol: Ziuteek:evil_lol: hah jaki hoooligan z Fiodorka
a tato znów sie mnie czepił i wydar, powiedział, że mam jeszcze godzine a potem net odłancza bo codziennie siedze na dogo:roll:

Posted

Izuuus napisał(a):
Przecież weekend jest. CO ty masz z tym tatą :cool3:

Ale już jestem :cool3:
a tak w ogóle to nudzi mi sie i nie mam nic do ciekawego do robienia :roll:
może coś wymyślisz:cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja przed chwilą płakałam :lol:
Bo przerabiam foty, które robiłam sobie wczoraj z kol. i nie moge z nich :lol:
Nie wiem co mam ci wymyśleć .. :cool3:
Pogadaj z kimś na gg albo skype :cool3:

Haha to sie podziel:eviltong: ja chętnie popłacze z Tobą:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ale już jestem :cool3:
a tak w ogóle to nudzi mi sie i nie mam nic do ciekawego do robienia :roll:
może coś wymyślisz:cool3:

Ja przed chwilą płakałam :lol:
Bo przerabiam foty, które robiłam sobie wczoraj z kol. i nie moge z nich :lol:
Nie wiem co mam ci wymyśleć .. :cool3:
Pogadaj z kimś na gg albo skype :cool3:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
to co jest tajne bardziej kusi:razz::diabloti:
teraz to musisz powiedzieć czemu płakałaś...

hmmm ja zrozumiałam, że płakała... ze śmiechu w sensie że z tych zdjęć:roll: ale teraz to nie wiem .... Ada zmyliłaś mnie :roll:

Posted

Kaya93 napisał(a):
hmmm ja zrozumiałam, że płakała... ze śmiechu w sensie że z tych zdjęć:roll: ale teraz to nie wiem .... Ada zmyliłaś mnie :roll:

tak?
ja nie wiem tylko doczytałam ze płakała:eviltong:

EDIT:
doczytałam czemu płakała:eviltong:
z fot co sobie z kol zrobiła ostatnio:evil_lol:

pokaz te fotki Iza;D:diabloti:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
tak?
ja nie wiem tylko doczytałam ze płakała:eviltong:

EDIT:
doczytałam czemu płakała:eviltong:
z fot co sobie z kol zrobiła ostatnio:evil_lol:

pokaz te fotki Iza;D:diabloti:

No uff myślałąm, że znów jakąś gafe puściłam :evil_lol:

Już ją prosiłam o foty to mówi, że ściśle tajne :angryy: nie noo tak być nie może :evil_lol: najpierw kusi a potem nie daje :roll:

Posted

Nie mogę wam pokazać bo zarodeczek by mnie zabił :evil_lol:

Ale dajcie mi swoje fotki to wam pokaże czemu płakałam ze śmiechu :cool3:
Ktoś odważny ? :razz: