Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć wam :loveu: Już chyba nie załapie się na 100 stronę, ale i tak gratulacje :cool3: No i ten teges...idę już sobie uczyć się :cool1: Mizianko dla Fiodorka :loveu: Załapałaś się:razz: Miłej nauki :cool3: Quote
Magda&Bloom Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zawinięta powieka to chyba nie jest skomplikowana operacja :p czekam z niecierpliwością na zdjęcia tej słodkiej mordeczki :loveu: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Zawinięta powieka to chyba nie jest skomplikowana operacja :p czekam z niecierpliwością na zdjęcia tej słodkiej mordeczki :loveu: A nie wiesz ile może taka kosztować? Bo moi rodzice płacą mi tylko za karme, szczepienie i ewentualne leki, a tak to na operacje mam sama zapłacić. :roll: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):No nie ale wet zazwyczaj do nas przyjeżdżał no i ostatnio szczepił go przez bramkę i później wszedł zobaczył uszy przepisał krople na oczka i wziął kase i pojechał. A do innego weta potrzebuję kaganiec bo nie wiem jak Fiodor się zachowa. Wiadomo nie znane miejsce, obcy człowiek przesiąknięty zapachami lekarst i mi się pies zdenerwuje. On weta wyczuwa na kilometr i jak jest szczepiont to później obraza wielka na cały świat :evil_lol: A oczka ma chore. Zawinięta powieka do środka. A ten obecny wet mi do tej pory wmawia,że jemu żadna operacja nie jest potrzebna. Ale odkąd jestem na dogo wybieram się do innego weta żeby zobaczyć co inny nam powie :cool3: No, a tak poza tym wyślę ci zaraz taka specjalną fote :cool1: Aha chyba, że tak ;) Biede oczki :roll: To faktycznie konsultacja jeszcze jednego weta nie zaszkodzi ;) Maja miała początki tego ale wet przepisała właśnie jakieś kropelki i przeszło :p Widziała fotke śłicznego rozczochrańca:loveu: :loveu: .... :siara: tylko wiesz 1 zdjecie... :siara: wysałałabyś jeszcze z pare :siara: :oops: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):Aha chyba, że tak ;) Biede oczki :roll: To faktycznie konsultacja jeszcze jednego weta nie zaszkodzi ;) Maja miała początki tego ale wet przepisała właśnie jakieś kropelki i przeszło :p Widziała fotke śłicznego rozczochrańca:loveu: :loveu: .... :siara: tylko wiesz 1 zdjecie... :siara: wysałałabyś jeszcze z pare :siara: :oops: Wysłałam pw co do większej ilości tej pokraki :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):Wysłałam pw co do większej ilości tej pokraki :cool3: Odczytałam leniu Ty :cool3: :loveu: wiec teraz sie kuruj i do zdrowia szybko wracaj :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):Odczytałam leniu Ty :cool3: :loveu: wiec teraz sie kuruj i do zdrowia szybko wracaj :evil_lol: Zobaczę co da się zrobić. A powinnam iść z tym do lekarza? :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):Zobaczę co da się zrobić. A powinnam iść z tym do lekarza? :evil_lol: Myśle, że lekarz tu nic nie pomoże :diabloti: trzeba jakieś specjalne medoty zastosować takie .... drastyczne :evil_lol: no coż innego rozwiązania nie widze :eviltong: Quote
Dog Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Izuuus napisał(a):A nie wiesz ile może taka kosztować? Bo moi rodzice płacą mi tylko za karme, szczepienie i ewentualne leki, a tak to na operacje mam sama zapłacić. :roll: U mnie taki zabieg w tym, że korekta obu oczek wynosi 200 - 250zl. Balto niedługo będzie miał operację.. :cool1: Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hejka:loveu: widze, że temat galerii zmieniłaś :cool3::loveu: też chciałam ale nie miałam pomysłu na jakiś orginalny tekst :oops: :roll: mam 2 lizaczki truskawkowe tzn teraz już jeden :cool3: chcesz :razz: Quote
Izuuus Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Kaya93 napisał(a):Myśle, że lekarz tu nic nie pomoże :diabloti: trzeba jakieś specjalne medoty zastosować takie .... drastyczne :evil_lol: no coż innego rozwiązania nie widze :eviltong: No wiesz.. dla mnie łagodne :evil_lol: dogg napisał(a):U mnie taki zabieg w tym, że korekta obu oczek wynosi 200 - 250zl. Balto niedługo będzie miał operację.. :cool1: Muszę zapytać u siebie tylko najpierw przyzwyczajenie do kagańca :cool3: Sweetaśna napisał(a):witamy sie:p:lol: co u was słychać?:D A hej :lol: A u nas wszystko ok. Poza tym,że wnerwiaja mnie takie dwie su.. z klasy to żyje :cool3: I miałam dziś lekcje którą prowadził praktykant czyli cycuszki i oczywiście moje imie musiał poznać bo gadałąm :roll::cool3: No i.. i nie dawno wróciłam zjadłam obiad i oto jestem :cool3: Kaya93 napisał(a):Hejka:loveu: widze, że temat galerii zmieniłaś :cool3::loveu: też chciałam ale nie miałam pomysłu na jakiś orginalny tekst :oops: :roll: mam 2 lizaczki truskawkowe tzn teraz już jeden :cool3: chcesz :razz: Daj se galeria rozbestwionej Maji :evil_lol::diabloti::loveu: Chcę chcę :lol: Moniek193 napisał(a):A tu jak zwykle przegadane z 20 stron:evil_lol: Chwile czlowieka nie ma i juz...:diabloti: Hej Wam tak wogle:cool3:Ja jak zwykle cierpie na brak czasu a u Was co?? No to trzeba nie znikać nawet na chwilę :cool3: A ja nie cierpię, właśnei sobie zamulam przed kompem :lol: Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A tu jak zwykle przegadane z 20 stron:evil_lol: Chwile czlowieka nie ma i juz...:diabloti: Hej Wam tak wogle:cool3:Ja jak zwykle cierpie na brak czasu a u Was co?? Quote
Feigned Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moniek193 napisał(a):A tu jak zwykle przegadane z 20 stron:evil_lol: Chwile czlowieka nie ma i juz...:diabloti: Hej Wam tak wogle:cool3:Ja jak zwykle cierpie na brak czasu a u Was co?? mogłabym napisać dokładnie to samo, Moniek czytasz w myślach. :diabloti: Quote
Dog Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 pytaj, pytaj... u jednego weta u mnie taki zabieg 350zl - 400zl :roll: ALe mi parę osób poleciło, bardzo dobrego weta i jak widać nie drogo, jeśli chodzi o taki zabieg.. Moja koleżanka ost sterylizowała suczkę, wziął tylko 100zl :cool3:;) Quote
Izuuus Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Feigned napisał(a):mogłabym napisać dokładnie to samo, Moniek czytasz w myślach. :diabloti: Haha :evil_lol: dogg napisał(a):pytaj, pytaj... u jednego weta u mnie taki zabieg 350zl - 400zl :roll: ALe mi parę osób poleciło, bardzo dobrego weta i jak widać nie drogo, jeśli chodzi o taki zabieg.. Moja koleżanka ost sterylizowała suczkę, wziął tylko 100zl :cool3:;) A no właśnie tylko ja mieszkam w mieście, które nazwe powinno mieć 'zadupie'. Są chyba 2 kliniki i właśnie do jednej jeździłam ze świnką to 5 zł za zastrzyk no ale to świnka wiec wiesz :cool3: Ale zapytać zawsze moge ;) Pusiakowa napisał(a):Heej! :multi: złoty urwisek :evil_lol: Heeej :cool3::cool3: Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Izuuus napisał(a):No wiesz.. dla mnie łagodne :evil_lol: A hej :lol: A u nas wszystko ok. Poza tym,że wnerwiaja mnie takie dwie su.. z klasy to żyje :cool3: I miałam dziś lekcje którą prowadził praktykant czyli cycuszki i oczywiście moje imie musiał poznać bo gadałąm :roll::cool3: No i.. i nie dawno wróciłam zjadłam obiad i oto jestem :cool3: Daj se galeria rozbestwionej Maji :evil_lol::diabloti::loveu: Chcę chcę :lol: Hah chciałabyś :evil_lol: łagodne są przeznaczone tylko i wyłącznie for meee:diabloti: O jak ja kocham praktykantów:diabloti: u nas zawsze sie tacy genialni trafiają:evil_lol: rozbestwiona:lol: dlaczego ona wcale taka nie jest:diabloti: ale tak na serio możesz mi wymyśleć jakiś genialny:cool3: tekscior to masz <liiizak> :p Quote
Moniek193 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Feigned napisał(a):mogłabym napisać dokładnie to samo, Moniek czytasz w myślach. :diabloti: No widzisz rozumiemy sie bez słow:loveu: A ze cierpie na te zadka chrobe to musze juz zmykac z dogo:placz: Quote
cockermaister Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :loveu::loveu:Hejka dziołszki i chłopaczki :multi::loveu::loveu: Quote
Patisa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hejo Złotowłose! Co do sterylki, ja też płaciłam 100zł. Ale moje okolice nie sa chyba nikomu bliskie...:shake: Quote
Izuuus Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Patisa']hejo Złotowłose! Co do sterylki, ja też płaciłam 100zł. Ale moje okolice nie sa chyba nikomu bliskie...:shake: A ja nie daje na sterylke Fiodora :evil_lol: A kastrować raczej też go nie będę, ponieważ nie ma w ogóle kontaktu z sukami :cool3: Ani żadna suka do nas a podwórko nie wejdzie bo mamy dobrze 'zabiezpieczone'.Ja szczerze nie znam się na tym i nie wiem czy 100 zł to mało, czy dużo :oops: A fajnie,że do nas wpadłaś. :loveu: Fotki mam. Najpierw żele : Quote
Kaya93 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Haaa żele :lol: mniam jak ja to kocham :loveu: :evil_lol: ...czy mi sie zdaje czy kabel znalazłaś:cool3: Quote
Recommended Posts