Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniek193 napisał(a):
O to widze ze fotki lada dzien w takim zabojczym tempie:evil_lol::diabloti:
Zawzieta zawzieta ktos rodzicow musi wychowywac:evil_lol:

No już niedługo :cool3:
Tak tak, a podobno samodzielna :evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurczę, ale się rozgadałyście ja już sama nie wiem co jest głownym tematem rozmowy :evil_lol: wiem że coś o malowaniu pokoju i o farbie fioletowej ? :diabloti: hah tyle mi się udało wyłapać :razz:

Posted

Feigned napisał(a):
kurczę, ale się rozgadałyście ja już sama nie wiem co jest głownym tematem rozmowy :evil_lol: wiem że coś o malowaniu pokoju i o farbie fioletowej ? :diabloti: hah tyle mi się udało wyłapać :razz:

ak i owszem. Ja w sumie też nie wiem bo już mi sie pomieszało :cool3:

Kaya93 napisał(a):
wpadłam sie pożegnać i
wyściskać Fiodorka na dobranoc:loveu::loveu:
ide sie uczyć :evil_lol:

Ojj nie zauważyłam :oops:
Fiodorek wyściskany i także wyściskaj Maje :loveu:
Tak, uczyć :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Okropna pogoda jest, pada słońce świeci deszcz i tak na okrągło :roll:

U nas to samo :shake: a wezz :roll: żyć sie nie chce w taka pogode :roll: leje i leje i leje.....

Hej tak w ogóle:loveu:
co tam porabiacie?:razz:

Posted

Kaya93 napisał(a):
U nas to samo :shake: a wezz :roll: żyć sie nie chce w taka pogode :roll: leje i leje i leje.....

Hej tak w ogóle:loveu:
co tam porabiacie?:razz:

No i tak wiatr wieje.
A co porabiamy?
Ja przed tem sprzątałam teraz siedze i zamulam przed kompem, a Fiodor chyba poszedł na dwór pobiegać :evil_lol:
A wy? A zapomniałam Ci napisać SMACZNEGO :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
No i tak wiatr wieje.
A co porabiamy?
Ja przed tem sprzątałam teraz siedze i zamulam przed kompem, a Fiodor chyba poszedł na dwór pobiegać :evil_lol:
A wy? A zapomniałam Ci napisać SMACZNEGO :loveu:

....Wiatr i zimno a tata nie chce w piecu zapalić, mówi,.... że mi nawet w lecie zimno jest ... :roll:
O a ja mam nawet porządek w pokoju :eviltong:
Maja biega ze sztuczną kiełbasą w pyszczku :evil_lol:
a ja jak widać na dogo siedze:oops:
smacznego? z tego co wiem to narazie nic nie jem :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
....Wiatr i zimno a tata nie chce w piecu zapalić, mówi,.... że mi nawet w lecie zimno jest ... :roll:
O a ja mam nawet porządek w pokoju :eviltong:
Maja biega ze sztuczną kiełbasą w pyszczku :evil_lol:
a ja jak widać na dogo siedze:oops:
smacznego? z tego co wiem to narazie nic nie jem :cool3:

Ale jadłaś gołąbka :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale jadłaś gołąbka :cool3:

Aaaa no tak ale nie skapczyłam że to o niego Ci chodzi a zresztą ja nie jadłam tylko Maja :evil_lol: ja tylko mogłam powąchać :eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Aaaa no tak ale nie skapczyłam że to o niego Ci chodzi a zresztą ja nie jadłam tylko Maja :evil_lol: ja tylko mogłam powąchać :eviltong:

Ale jadłaś :mad:
Po prostu jadłaś wąchając :cool3:

Posted

Ooo.. to już 100 :crazyeye: A tak mało fotek było
Bo wy tak dużo gadacie dziewczyny :cool3:

:loveu:

To niedługo np w czwartek, piątek lub sobote dam wam nowe fotki jak zrobie :cool3: A no i muszę się wybrać z Fiodorem po kaganiec :roll:
Bo musimy do weta jechać w kwietniu zobaczyć co da się zrobić z oczkami smrodka :lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
My dużo gadamy :crazyeye: no chyba żartujesz :evil_lol: tylko często komentujemy zdjęcia Fiodorkowe :eviltong:
A to Twój pachnioszek taki nie grzeczny, że do weta kaganiec potrzebny :diabloti: :cool3: a tak w ogóle coś mu jest z oczkami?

No nie ale wet zazwyczaj do nas przyjeżdżał no i ostatnio szczepił go przez bramkę i później wszedł zobaczył uszy przepisał krople na oczka i wziął kase i pojechał. A do innego weta potrzebuję kaganiec bo nie wiem jak Fiodor się zachowa. Wiadomo nie znane miejsce, obcy człowiek przesiąknięty zapachami lekarst i mi się pies zdenerwuje. On weta wyczuwa na kilometr i jak jest szczepiont to później obraza wielka na cały świat :evil_lol:
A oczka ma chore. Zawinięta powieka do środka. A ten obecny wet mi do tej pory wmawia,że jemu żadna operacja nie jest potrzebna. Ale odkąd jestem na dogo wybieram się do innego weta żeby zobaczyć co inny nam powie :cool3:

No, a tak poza tym wyślę ci zaraz taka specjalną fote :cool1:

Posted

Izuuus napisał(a):
Ooo.. to już 100 :crazyeye: A tak mało fotek było
Bo wy tak dużo gadacie dziewczyny :cool3:

:loveu:

To niedługo np w czwartek, piątek lub sobote dam wam nowe fotki jak zrobie :cool3: A no i muszę się wybrać z Fiodorem po kaganiec :roll:
Bo musimy do weta jechać w kwietniu zobaczyć co da się zrobić z oczkami smrodka :lol:

My dużo gadamy :crazyeye: no chyba żartujesz :evil_lol: tylko często komentujemy zdjęcia Fiodorkowe :eviltong:
A to Twój pachnioszek taki nie grzeczny, że do weta kaganiec potrzebny :diabloti: :cool3: a tak w ogóle coś mu jest z oczkami?

Posted

Cześć wam :loveu:
Już chyba nie załapie się na 100 stronę, ale i tak gratulacje :cool3:

No i ten teges...idę już sobie uczyć się :cool1:

Mizianko dla Fiodorka :loveu: