Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):O to widze ze fotki lada dzien w takim zabojczym tempie:evil_lol::diabloti: Zawzieta zawzieta ktos rodzicow musi wychowywac:evil_lol: No już niedługo :cool3: Tak tak, a podobno samodzielna :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):No już niedługo :cool3: Tak tak, a podobno samodzielna :evil_lol: No bo tak:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):No bo tak:diabloti: Te bajery to wiesz :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Te bajery to wiesz :evil_lol: Nie wiem wiesz ze Ty wiesz nie musze wiedziec wiec nie pytaj czy wiem:diabloti: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie wiem wiesz ze Ty wiesz nie musze wiedziec wiec nie pytaj czy wiem:diabloti: Ok, zapamiętam. :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Izuuus napisał(a):Ok, zapamiętam. :cool3: :diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 wpadłam sie pożegnać i wyściskać Fiodorka na dobranoc:loveu::loveu: ide sie uczyć :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 kurczę, ale się rozgadałyście ja już sama nie wiem co jest głownym tematem rozmowy :evil_lol: wiem że coś o malowaniu pokoju i o farbie fioletowej ? :diabloti: hah tyle mi się udało wyłapać :razz: Quote
Izuuus Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Feigned napisał(a):kurczę, ale się rozgadałyście ja już sama nie wiem co jest głownym tematem rozmowy :evil_lol: wiem że coś o malowaniu pokoju i o farbie fioletowej ? :diabloti: hah tyle mi się udało wyłapać :razz: ak i owszem. Ja w sumie też nie wiem bo już mi sie pomieszało :cool3: Kaya93 napisał(a):wpadłam sie pożegnać i wyściskać Fiodorka na dobranoc:loveu::loveu: ide sie uczyć :evil_lol: Ojj nie zauważyłam :oops: Fiodorek wyściskany i także wyściskaj Maje :loveu: Tak, uczyć :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Okropna pogoda jest, pada słońce świeci deszcz i tak na okrągło :roll: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):Okropna pogoda jest, pada słońce świeci deszcz i tak na okrągło :roll: U nas to samo :shake: a wezz :roll: żyć sie nie chce w taka pogode :roll: leje i leje i leje..... Hej tak w ogóle:loveu: co tam porabiacie?:razz: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):U nas to samo :shake: a wezz :roll: żyć sie nie chce w taka pogode :roll: leje i leje i leje..... Hej tak w ogóle:loveu: co tam porabiacie?:razz: No i tak wiatr wieje. A co porabiamy? Ja przed tem sprzątałam teraz siedze i zamulam przed kompem, a Fiodor chyba poszedł na dwór pobiegać :evil_lol: A wy? A zapomniałam Ci napisać SMACZNEGO :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):No i tak wiatr wieje. A co porabiamy? Ja przed tem sprzątałam teraz siedze i zamulam przed kompem, a Fiodor chyba poszedł na dwór pobiegać :evil_lol: A wy? A zapomniałam Ci napisać SMACZNEGO :loveu: ....Wiatr i zimno a tata nie chce w piecu zapalić, mówi,.... że mi nawet w lecie zimno jest ... :roll: O a ja mam nawet porządek w pokoju :eviltong: Maja biega ze sztuczną kiełbasą w pyszczku :evil_lol: a ja jak widać na dogo siedze:oops: smacznego? z tego co wiem to narazie nic nie jem :cool3: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):....Wiatr i zimno a tata nie chce w piecu zapalić, mówi,.... że mi nawet w lecie zimno jest ... :roll: O a ja mam nawet porządek w pokoju :eviltong: Maja biega ze sztuczną kiełbasą w pyszczku :evil_lol: a ja jak widać na dogo siedze:oops: smacznego? z tego co wiem to narazie nic nie jem :cool3: Ale jadłaś gołąbka :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):Ale jadłaś gołąbka :cool3: Aaaa no tak ale nie skapczyłam że to o niego Ci chodzi a zresztą ja nie jadłam tylko Maja :evil_lol: ja tylko mogłam powąchać :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):Aaaa no tak ale nie skapczyłam że to o niego Ci chodzi a zresztą ja nie jadłam tylko Maja :evil_lol: ja tylko mogłam powąchać :eviltong: Ale jadłaś :mad: Po prostu jadłaś wąchając :cool3: Quote
cockermaister Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Już [SIZE="5"]100 stronka:multi::multi::multi: Quote
Sweet Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :multi::multi::multi::multi::razz: Gratulacje 100 strony :razz::multi::multi::multi::multi: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ooo faktycznie Fiodorek ma 100 str :loveu::multi: [SIZE=2]i tyyyle wielbicieli:loveu::loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Ooo.. to już 100 :crazyeye: A tak mało fotek było Bo wy tak dużo gadacie dziewczyny :cool3: :loveu: To niedługo np w czwartek, piątek lub sobote dam wam nowe fotki jak zrobie :cool3: A no i muszę się wybrać z Fiodorem po kaganiec :roll: Bo musimy do weta jechać w kwietniu zobaczyć co da się zrobić z oczkami smrodka :lol: Quote
Izuuus Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kaya93 napisał(a):My dużo gadamy :crazyeye: no chyba żartujesz :evil_lol: tylko często komentujemy zdjęcia Fiodorkowe :eviltong: A to Twój pachnioszek taki nie grzeczny, że do weta kaganiec potrzebny :diabloti: :cool3: a tak w ogóle coś mu jest z oczkami? No nie ale wet zazwyczaj do nas przyjeżdżał no i ostatnio szczepił go przez bramkę i później wszedł zobaczył uszy przepisał krople na oczka i wziął kase i pojechał. A do innego weta potrzebuję kaganiec bo nie wiem jak Fiodor się zachowa. Wiadomo nie znane miejsce, obcy człowiek przesiąknięty zapachami lekarst i mi się pies zdenerwuje. On weta wyczuwa na kilometr i jak jest szczepiont to później obraza wielka na cały świat :evil_lol: A oczka ma chore. Zawinięta powieka do środka. A ten obecny wet mi do tej pory wmawia,że jemu żadna operacja nie jest potrzebna. Ale odkąd jestem na dogo wybieram się do innego weta żeby zobaczyć co inny nam powie :cool3: No, a tak poza tym wyślę ci zaraz taka specjalną fote :cool1: Quote
Kaya93 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Izuuus napisał(a):Ooo.. to już 100 :crazyeye: A tak mało fotek było Bo wy tak dużo gadacie dziewczyny :cool3: :loveu: To niedługo np w czwartek, piątek lub sobote dam wam nowe fotki jak zrobie :cool3: A no i muszę się wybrać z Fiodorem po kaganiec :roll: Bo musimy do weta jechać w kwietniu zobaczyć co da się zrobić z oczkami smrodka :lol: My dużo gadamy :crazyeye: no chyba żartujesz :evil_lol: tylko często komentujemy zdjęcia Fiodorkowe :eviltong: A to Twój pachnioszek taki nie grzeczny, że do weta kaganiec potrzebny :diabloti: :cool3: a tak w ogóle coś mu jest z oczkami? Quote
Karolina. Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cześć wam :loveu: Już chyba nie załapie się na 100 stronę, ale i tak gratulacje :cool3: No i ten teges...idę już sobie uczyć się :cool1: Mizianko dla Fiodorka :loveu: Quote
Recommended Posts