Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ok, nie ma sparawy :eviltong: Ty moich też nie oglądaj, tzn. ja i tak mam jedną swoją, a dwie Lucky'ego :p Już ci wysłałam zaproszenie :cool3: Wiem wiem :cool3: Ale i tak widziałam. Śliczne foteczki :loveu: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']O nie! Teraz się załamałam :cool1: A co się staneło ? :p Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']A to, że ty jesteś ładna. A ja wyglądam jak... no dobra nie będę kończyła :evil_lol: Ehh...:cool1: Dodała mnie jeszcze Paulina. Myślę kto to jest, patrzę, a tam Maja :loveu: I już wszystko jasne :p Ładna, dobra nie skomentuje tego. A czemu nie wstawiłaś tego zdjęcia z Lakim? Ono takie słodziutkie było :cool3: Hehe fajnie :evil_lol: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ok, nie ma sparawy :eviltong: Ty moich też nie oglądaj, tzn. ja i tak mam jedną swoją, a dwie Lucky'ego :p Już ci wysłałam zaproszenie :cool3: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']A co się staneło ? :p A to, że ty jesteś ładna. A ja wyglądam jak... no dobra nie będę kończyła :evil_lol: Ehh...:cool1: Dodała mnie jeszcze Paulina. Myślę kto to jest, patrzę, a tam Maja :loveu: I już wszystko jasne :p Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Mam dla was fajne dwie foty Fiodora bo znalazłąm :cool3: Tylko stare są bo jeszcze miał stare legowisko Quote
Kaya93 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Karolina - ja Cie też poznałam dopiero kiedy Lakusia zobaczyłam :evil_lol: Iza - weź dziecko sie zastanów :evil_lol: super wyglądasz :loveu: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']Ładna, dobra nie skomentuje tego. A czemu nie wstawiłaś tego zdjęcia z Lakim? Ono takie słodziutkie było :cool3: Hehe fajnie :evil_lol: Mówisz i masz :eviltong: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Kaya93']Karolina - ja Cie też poznałam dopiero kiedy Lakusia zobaczyłam :evil_lol: Iza - weź dziecko sie zastanów :evil_lol: super wyglądasz :loveu: No właśnie Iza :cool1: Ty Paulina też jesteś ładna :cool3: Nie! Ja już nie oglądam waszych zdjęć bo tylko się dołuje :cool1: Ok, dowidzenia państwu :cool1: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://i40.tinypic.com/o5tap0.jpg Jęzorek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaya93 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tak tak Karolina ja taka pikna że sie nie moge napatrzec:evil_lol: http://i40.tinypic.com/o5tap0.jpg no nie moge taki słodziak:loveu: a właśnie mogłabys dodać na nk jedną jego fotke :cool3: No to ja sie musze pożegnać.... ide sie coś poduczyć na jutro:roll: bye bye:loveu: Quote
sandrulka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 http://i40.tinypic.com/o5tap0.jpg Fiodorek chyba jadł cos dobrego że się tak oblizuje :) cudo....:) Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 hej:D właśnie wyczytałam ze macie konto na nk a ja was wszystkich nie mam:diabloti::evil_lol: co to ma być w ogóle:eviltong: Quote
Feigned Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 jaa też :mad: eej no pochwalcie się, dawajcie adresy do nk :diabloti: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja bym wam mogła mój podać, ale znalazłybyście tam też Izę i Paulinę, a nie wiem czy one tego chcą :diabloti: :eviltong: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Sweetaśna']podawaj:D one nie mają prawa głosu bo ich teraz nie ma:evil_lol::eviltong: Hmmm...wyślę ci na pw ;) Dziewczyny mnie zastrzelą no :p Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ja bym wam mogła mój podać, ale znalazłybyście tam też Izę i Paulinę, a nie wiem czy one tego chcą :diabloti: :eviltong: podawaj:D one nie mają prawa głosu bo ich teraz nie ma:evil_lol::eviltong: Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Sweetaśna']to wysyłaj:D e tam nie zastrzelą od razu:evil_lol: To jak co to ja jestem A.M jakby ktoś dostał zaproszenie od takiej jednej o takich skrótach:evil_lol::evil_lol::diabloti: Już ci wysłałam :p Quote
Karolina. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Izuuus']Ładnie ładnie pogawędke sobie urządziliście bez nas :mad::cool3: :siara: ... Quote
Sweet Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hmmm...wyślę ci na pw ;) Dziewczyny mnie zastrzelą no :p to wysyłaj:D e tam nie zastrzelą od razu:evil_lol: To jak co to ja jestem A.M jakby ktoś dostał zaproszenie od takiej jednej o takich skrótach:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Ładnie ładnie pogawędke sobie urządziliście bez nas :mad::cool3: Jak ktoś nie widział to [SIZE="5"]OD 90 STR SĄ FOTKI (; Quote
Recommended Posts