Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']No i sie zmobilizowałaś:cool3:
http://i41.tinypic.com/e155ys.jpg hah :loveu: to jest takie ... takie słodkie:oops::loveu::loveu:

No bo nie ma co robić.. nikt do mnie nie pisze, chyba sie wszyscy obrazili :cool3:
A tak jem żelki to postanowiłam to wkońcu zalinkować i wkleić tu tego mojego brzydala z kumplem :evil_lol:

Posted

Witanko witanko:multi: :bigcool:
Co tam ciekawego:cool3:
U nas taka śliczna pogoda słoneczko świeci i chyba z 14 stopni jest:Cool!:
a u Was:razz:
Macie jakieś plany na niedzielny dzionek?

Posted

[quote name='Moniek193']Hej Wam :loveu:Wpadlam tylko na chwileczke wiec Wam nie przeszkadzam w produkowaniu:evil_lol:
Swietne zdjecia i tu tak ladnie spieeeewa http://i40.tinypic.com/33xkhu9.jpg:evil_lol:

Pańcia też ładnie śpiewa :evil_lol:

[quote name='Goś']Hahaha
http://i41.tinypic.com/e155ys.jpg
Bomba! Ale się uśmiałam :lol::loveu:

Ja też jak zobaczyłam niektóre fotki na kompie :cool3:

[quote name='Sweetaśna']hej:)
ale zdjec:razz::razz:
http://i39.tinypic.com/2hmmw78.jpg
on się znęca jak nie nad piłką to nad butelka:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Bo to terrorysta :cool1:

[quote name='cockermaister']Fiodorek śliczny jak zawsze:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy ;)

[quote name='Kaya93']Witanko witanko:multi: :bigcool:
Co tam ciekawego:cool3:
U nas taka śliczna pogoda słoneczko świeci i chyba z 14 stopni jest:Cool!:
a u Was:razz:
Macie jakieś plany na niedzielny dzionek?

U nas wczoraj było ślicznie, a dziś niby ciepło ale tak jakoś nie ładnie.
Jeszcze do 10 padał deszcz.
Nie ma planów bo nie fajna pogoda :cool3:
A wy coś planujecie ? ;>

Posted

Izuuus napisał(a):
U nas wczoraj było ślicznie, a dziś niby ciepło ale tak jakoś nie ładnie.
Jeszcze do 10 padał deszcz.
Nie ma planów bo nie fajna pogoda :cool3:
A wy coś planujecie ? ;>

Ooo to szkoda myślałam, że razem sie pocieszymy pogodą:cool3:
a no my palnów też nie mamy, znaczy mamy......bede Majke uczyć chodzenia przy nodze bo te spacery z nią są takie męczące ze już nie moge, w sumie ucze ją już od 3 tygodni ale tak jakoś rezultatów nie widać, a dziś postanowiłam, że sie za nią wezme i to pożadnie a i zamawiam linke 15m bede ją uczyła przychodzenia na zawołanie bo z tym to też problem mamy:roll: a że ogrodzenia nie mamy to tak jakoś na smycz skazana jest:roll:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ooo to szkoda myślałam, że razem sie pocieszymy pogodą:cool3:
a no my palnów też nie mamy, znaczy mamy......bede Majke uczyć chodzenia przy nodze bo te spacery z nią są takie męczące ze już nie moge, w sumie ucze ją już od 3 tygodni ale tak jakoś rezultatów nie widać, a dziś postanowiłam, że sie za nią wezme i to pożadnie a i zamawiam linke 15m bede ją uczyła przychodzenia na zawołanie bo z tym to też problem mamy:roll: a że ogrodzenia nie mamy to tak jakoś na smycz skazana jest:roll:

Fiodor też przy nodze nie umie dlatego z automatycznej smyczy na zwykłą przechodzimy ;)
A Maja umie jakieś komendy? ;>

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hmmm...napisałam posta, ale gdzieś go wcieło :hmmmm:
Napiszę jeszcze raz :evil_lol:

Hej wam :p
Co słychać? :razz:
Widzę dużo fotek Fiodorka, ale żadnej nie zacytuje, bo wszystkie śliczne :loveu::loveu::loveu:

Hej ;)
A nic ciekawego. Fiodor biega na podwórku, a ja siedze przed kompem i buszuje po dogo i nk.
Coś mnie głowa boli.
W ogóle ja to mam pecha. Wszyscy u mnie chorzy, a ja zdrowa jestem nic mnie nie bierze.
Śliczne bo ja robiłam, a Fiodorek ładnie pozował :loveu:
A u Was co tam?

Posted

Hmmm...napisałam posta, ale gdzieś go wcieło :hmmmm:
Napiszę jeszcze raz :evil_lol:

Hej wam :p
Co słychać? :razz:
Widzę dużo fotek Fiodorka, ale żadnej nie zacytuje, bo wszystkie śliczne :loveu::loveu::loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
Fiodor też przy nodze nie umie dlatego z automatycznej smyczy na zwykłą przechodzimy ;)
A Maja umie jakieś komendy? ;>

My najpierw zwykłą miałyśmy a teraz mamy automatyczną, ale to dlatego żeby luźniej miała i pobiegała czasem:lol:
Maja umie ''siad'' i ''przybij piątke'' a ćwiczymy nad ''podaj łape'' i slalom pomiedzy nogami - ale z nia tak ciężko mi sie pracóje :shake: ona taka uparta jest że czasem mi ręce opadają, niektóre żeczy ćwicze z nią od kąd ją mamy ale nic z tego nie wychodzi:shake:
A spuszczasz Fiodorka ze smyczy?:cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
My najpierw zwykłą miałyśmy a teraz mamy automatyczną, ale to dlatego żeby luźniej miała i pobiegała czasem:lol:
Maja umie ''siad'' i ''przybij piątke'' a ćwiczymy nad ''podaj łape'' i slalom pomiedzy nogami - ale z nia tak ciężko mi sie pracóje :shake: ona taka uparta jest że czasem mi ręce opadają, niektóre żeczy ćwicze z nią od kąd ją mamy ale nic z tego nie wychodzi:shake:
A spuszczasz Fiodorka ze smyczy?:cool3:

Jaki gamoń z tej Majeczki :loveu:
Fiodor umie więcej no ale starszy jest :cool3:
Slalomu chciałabym go nauczyć ale chyba nic z tego bo on nie chce sie naumiec 'zdechł pies' :roll:
Nie spuszczam. Tzn czasami go spuszczam nad jeziorem ale jak mam pewność, że nei ma innych psów bo nie wiem czy on by się z nimi 'dogadał' ale ja z nim biegam :cool3: Z resztą nie wiem czy by się dał odwołać bo ja go nigdy nie uczyłam przychodzenia na zawołanie :roll:

Posted

[quote name='Izuuus']Jaki gamoń z tej Majeczki :loveu:
Fiodor umie więcej no ale starszy jest :cool3:
Slalomu chciałabym go nauczyć ale chyba nic z tego bo on nie chce sie naumiec 'zdechł pies' :roll:
Nie spuszczam. Tzn czasami go spuszczam nad jeziorem ale jak mam pewność, że nei ma innych psów bo nie wiem czy on by się z nimi 'dogadał' ale ja z nim biegam :cool3: Z resztą nie wiem czy by się dał odwołać bo ja go nigdy nie uczyłam przychodzenia na zawołanie :roll:

No właśnie no to sie pochwał jakie umie:cool3:
Moja slalom robi tylko wtedy jak w ręce mam smakołyk:evil_lol:
Aha:cool3:
no a ja ją musze nauczyć ją przychodzenia i chodzenia przy nodze bo my często wyjeżdzamy na wakacje więc bez tego to wyjazdy z nią będzią jakaś udręką a nie przyjemnością:roll:
i właśnie zamawiam to:
[url=http://www.kacikpupila.pl/sklep/trixie-linka-treningowa-nylonowa-czarna-19771-p-2853.html]TRIXIE Linka treningowa nylonowa czarna 15m /19771 Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierz

Posted

[quote name='Izuuus']Hej ;)
A nic ciekawego. Fiodor biega na podwórku, a ja siedze przed kompem i buszuje po dogo i nk.
Coś mnie głowa boli.
W ogóle ja to mam pecha. Wszyscy u mnie chorzy, a ja zdrowa jestem nic mnie nie bierze.
Śliczne bo ja robiłam, a Fiodorek ładnie pozował :loveu:
A u Was co tam?

A u mnie nicc...nudy :p

Hmmm...jeśli nie masz nic przeciwko to wyślij mi na pw swoje imie i nazwisko to dodam cię do znajomych na nk :razz:

Posted

[quote name='Kaya93']No właśnie no to sie pochwał jakie umie:cool3:
Moja slalom robi tylko wtedy jak w ręce mam smakołyk:evil_lol:
Aha:cool3:
no a ja ją musze nauczyć ją przychodzenia i chodzenia przy nodze bo my często wyjeżdzamy na wakacje więc bez tego to wyjazdy z nią będzią jakaś udręką a nie przyjemnością:roll:
i właśnie zamawiam to:
[url=http://www.kacikpupila.pl/sklep/trixie-linka-treningowa-nylonowa-czarna-19771-p-2853.html]TRIXIE Linka treningowa nylonowa czarna 15m /19771 Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierz

Siad, podaj łape, podaj drugą łape, piątka, waruj, zostań, daj głos, bierz go, szukaj (tak śmiesznie sie rozgląda i szuka KOTA)
A my Fiodorka nie zabieramy bo jeździmy daleko.
Ale jak nei pojedziemy do Chorwacji to namówie rodziców, żeby gdzieś w góry pojechać albo nad jezioro i zabrać mojego złocisona :cool3:
Coś zmajstrowałaś tego linka :roll::lol:

[quote name='Karolina&Lucky']
A u mnie nicc...nudy :p

Hmmm...jeśli nie masz nic przeciwko to wyślij mi na pw swoje imie i nazwisko to dodam cię do znajomych na nk :razz:

Zaraz Ci wyślę, ale lepiej nie oglądaj fot bo to grozi nawet śmiercią i oczopląsem + paw :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Siad, podaj łape, podaj drugą łape, piątka, waruj, zostań, daj głos, bierz go, szukaj (tak śmiesznie sie rozgląda i szuka KOTA)
A my Fiodorka nie zabieramy bo jeździmy daleko.
Ale jak nei pojedziemy do Chorwacji to namówie rodziców, żeby gdzieś w góry pojechać albo nad jezioro i zabrać mojego złocisona :cool3:
Coś zmajstrowałaś tego linka :roll::lol:

Zaraz Ci wyślę, ale lepiej nie oglądaj fot bo to grozi nawet śmiercią i oczopląsem + paw :evil_lol:

Oo dobry jest:cool3:
Oj faktycznie coś taki nie teges ten link:evil_lol: trudno chciałam Ci linke okazać taka 15m czarna:cool3:

O mi też możesz :cool3: na PW podać :oops: chętnie bym sobie pooglądała pańcie Fiodorka:cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oo dobry jest:cool3:
Oj faktycznie coś taki nie teges ten link:evil_lol: trudno chciałam Ci linke okazać taka 15m czarna:cool3:

O mi też możesz :cool3: na PW podać :oops: chętnie bym sobie pooglądała pańcie Fiodorka:cool3:

Nie ma co oglądać. Blee :evil_lol: