Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hej wam :p
Widzę że u was śmiechowo na galeryi jest :grins:
Chłopaków obgadujecie :razz: U nas też nie ma fajnych...:roll:

No bywa śmiesznie ;)

[quote name='Sweetaśna']Hej wam:loveu:
Widzę obgadywanie chłopców to ja się pochwale że w szkole mam nie jednego ładnego:razz::razz::cool3::cool3: za to mi się podobało tylko 2 i to z mojej klasy ale mi przeszło już dawno:evil_lol::eviltong:
teraz wole kogoś z poza szkoły a że on nie woli mnie to się wytnie:eviltong:

W mojej klasie to nie dość,że tylko 4 to jeszcze takie ryje,że masakra :roll:

[quote name='Feigned']zazdroszczę, ja chodzę do małej szkoły i nie ma nikogo ekhm ciekawego :evil_lol:
Iza podpisuje sie pod twoim zdaniem, tym że masz nadzieje ze w lo jacyś przystojni bd :evil_lol: też mam taka nadzieje :diabloti::loveu:

daj nowe foty :razz::loveu:

Ja chodze do największego (chyba xd) gima w mieście :cool3:
Ale jeszcze tylko 2 miechy, wakacje i LO.. nauczyciele gadają, że się rozbestwiłyśmy (zawsze mówią jalkby były same dziewczyny bo dla 4 chłopaków im się przekształcać nie chce:evil_lol:). A do tego lo co ide chodzi dużo przystojniaków :loveu:

Fot nie dam bo mi net coś muli. Nowych z resztą na kompie też nie mam ale chciałam dać wam fotki z pażdziernika :eviltong:

[quote name='Magot']Aż ręka swędzi, żeby wyskubać ten łepek :diabloti:

Myślałam żeby mu wyskubać ale stwierdziłam, że dopiero jak się cieplutko zrobi i będą luzy w szkole. Albo ci go podrzuce :evil_lol:

W ogóle zbieram kase na zoperowanie oczek Fiodora.
Nie wiecie ile taka operacja kosztuje i jak się 'odbywa'?
I postanawiam zmienić weta (obecny ciągle przepisywał kropelki) ale do tego potrzebny nam kaganiec - niedługo zakupimy, a jak już go naucze do chodzenia w nim to pojedziemy do weta i zapytam czy w ogóle jest możliwość skorygowania mu tego bo ja mieszkam na takim małym zadupiu i są beznadziejne kliniki weterynaryjne. :cool1:

A fotki nowe mam w aparacie :razz:

[SIZE="1"]A tak nawiasem to zobaczcie sobie teledysk Feela coś z listem nagrywał go w moim mieście :razz:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Wdał się w pańcię :evil_lol:
Oczywiście żartuje :roll::cool3:

Tak w ogóle to witamy ;)
Macie galeryjke?

Będziemy mieć. Tzn. ja i moja niespłodzona sucz :loveu: Już pod koniec lipca :loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):

W mojej klasie to nie dość,że tylko 4 to jeszcze takie ryje,że masakra :roll:

u mnie jest 15:eviltong: wiekszośc tez brzydka ale nie kazdemu sie dogodzi:diabloti: chyba w sumie to mamy ze 4 ładnych w klasie:) w szkole znalazło by sie jeszcze troche:razz:

a co do lo to ja nie wiem czy tam gdzie chce isc to sa jacys ładni:evil_lol: w kazdym razie sie zobaczy:D w sumie to żadko do dobrych lo ida ładni chłopacy:evil_lol: ale mówi sie trudno:D dużo autobusem jezdzi tez:diabloti:

a ty idziesz na jaki profil do lo? i do jakiego ? a i ile pkt zeby sie dostac potrzebujesz? ale cie zasypałam pytaniami:evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Nie widzisz jego oczek?
Ma zawiniętą powieke do środka oka.. mało, ale ma.
Czasami ma dni, że w ogóle mu nie łzawia, a czasami łzawią mocno.

To wpadnij na wakcje nad jeziorko bo przy nim są domki do wynajęcia i pole namiotowe wokoło dużo drzew i możesz zobaczyć katerde - kościól z najstromszym dachem w Polsce i rynek :evil_lol:
A ogólnie nic tu nie ma. Takie zadupie ;]

A dużo taka operacja kosztuje?

Phi...jeszcze kasę będę tracić na domki letniskowe. Do ciebie się wproszę :eviltong:
Odrazu wezmę Lucky'ego i zobaczę się z Fiodorkiem :loveu:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
u mnie jest 15:eviltong: wiekszośc tez brzydka ale nie kazdemu sie dogodzi:diabloti: chyba w sumie to mamy ze 4 ładnych w klasie:) w szkole znalazło by sie jeszcze troche:razz:

a co do lo to ja nie wiem czy tam gdzie chce isc to sa jacys ładni:evil_lol: w kazdym razie sie zobaczy:D w sumie to żadko do dobrych lo ida ładni chłopacy:evil_lol: ale mówi sie trudno:D dużo autobusem jezdzi tez:diabloti:

a ty idziesz na jaki profil do lo? i do jakiego ? a i ile pkt zeby sie dostac potrzebujesz? ale cie zasypałam pytaniami:evil_lol:

Nie wiem na jaki profil myślałam nad językowym ale się zobaczy bo w czwartek tam idziemy, nie wiem ile trzeba punktów w każdym razie jest o podobnym poziomie jak najlepsze LO czyli Carolinum. Ale tam trzeba mnieć super zachowanie i wspaniałe oceny więc nei dla mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']A co jest Fiodorkowi? :-(

Teledysk obejrzałam, ładnie tam macie :razz: Szczególnie to jezioro :loveu:

Nie widzisz jego oczek?
Ma zawiniętą powieke do środka oka.. mało, ale ma.
Czasami ma dni, że w ogóle mu nie łzawia, a czasami łzawią mocno.

To wpadnij na wakcje nad jeziorko bo przy nim są domki do wynajęcia i pole namiotowe wokoło dużo drzew i możesz zobaczyć katerde - kościól z najstromszym dachem w Polsce i rynek :evil_lol:
A ogólnie nic tu nie ma. Takie zadupie ;]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']
A dużo taka operacja kosztuje?

Phi...jeszcze kasę będę tracić na domki letniskowe. Do ciebie się wproszę :eviltong:
Odrazu wezmę Lucky'ego i zobaczę się z Fiodorkiem :loveu:

Nie mam pojęcia.

A no tak to zapraszam :evil_lol:
To może mi go zostawisz? :cool3:

Posted

No witam sie nareszcie:multi:Tak dlugo mnie nie bylo a Wyscie tu tyle przegadaly:placz:A to wszytsko przez szkole:angryy:Ja chce wakacje teraz juz:mad:

Urodzony piłkarz http://i41.tinypic.com/54um0w.jpg:loveu:

PS Dzis na spotkaniu do bierzmowania mielismy z jakims zboczencem co sie na dziewczyny dziwnie patrzyl:roll:I wogole:roll:I mowil o pozadaniu i milosci:roll: Wiec ja nie wiem co o tym myslec:evil_lol:

Posted

ja chce na biol.- chem. to też pewnie mało chłopaków będzie :evil_lol:
najczęściej dziewczyny na ten profil idą :cool3:
ale do tego lo co chce to tez sie pewnie nie dostane :eviltong:

a co tam u Was słychać nowego? :razz:

Posted

[quote name='Moniek193']No witam sie nareszcie:multi:Tak dlugo mnie nie bylo a Wyscie tu tyle przegadaly:placz:A to wszytsko przez szkole:angryy:Ja chce wakacje teraz juz:mad:

Urodzony piłkarz http://i41.tinypic.com/54um0w.jpg:loveu:

PS Dzis na spotkaniu do bierzmowania mielismy z jakims zboczencem co sie na dziewczyny dziwnie patrzyl:roll:I wogole:roll:I mowil o pozadaniu i milosci:roll: Wiec ja nie wiem co o tym myslec:evil_lol:

No nei było Cie.
Też chce wakacje..

Ja już na szczęscie po bierzmowaniu. Ale ten zbok to ksiądz?
Mnie i moje koleżanki kiedyś taki pijak zaczepił i opowaidał nam o spuszczaniu się :roll:

[quote name='Feigned']ja chce na biol.- chem. to też pewnie mało chłopaków będzie :evil_lol:
najczęściej dziewczyny na ten profil idą :cool3:
ale do tego lo co chce to tez sie pewnie nie dostane :eviltong:

a co tam u Was słychać nowego? :razz:

Też na bio-chem. miałam iść ale zrezygnowałąm.
Ja nie wiem czy sie dosyane ale bądzmy dobrej myśli. :evil_lol:

Nowego? Nic.. ja żyje iFiodor też . Właśnie śpi. xd

Posted

Izka nie to nie byl ksiadz:evil_lol:Ksiadz nas z tym gosciem zostawil, nie wiedzial co czyni:evil_lol:
I do tego ten gosc sie nas spytal czy chcemy zeby jeszcze raz do nas przyszedl (ja nie chce) i kazal wstac tym co chca no i wszyscy wstali(chociaz nikt nie chcial) no i teraz mamy:placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Izka nie to nie byl ksiadz:evil_lol:Ksiadz nas z tym gosciem zostawil, nie wiedzial co czyni:evil_lol:
I do tego ten gosc sie nas spytal czy chcemy zeby jeszcze raz do nas przyszedl (ja nie chce) i kazal wstac tym co chca no i wszyscy wstali(chociaz nikt nie chcial) no i teraz mamy:placz:

Haha no to miłego. :evil_lol:
Nie pękaj będzie miło :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Lajf is brutal :diabloti:
Popłaczemuy razem :placz:

No dobra to placzmy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No dobra to placzmy:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

I zapomniałam

Posted

Wpadła, żeby sobie psiurka pooglądać, a tu same pogaduchy :mad: Nieźle musiałam nagrzebać, żeby się do Fiodorka dostać ;) I co zobaczyłam - grzywacza zamiast spaniela :evil_lol: :crazyeye: Z tego, co on ma na głowie, możnaby pluszaka zrobić... Lew normalnie! :lol: Dawno takiego spaniela nie widziałam - BOMBA :loveu:
A tak zapytam z ciekawości...czy kiedykolwiek skubałaś mu łepek? Jak długo się takie czupryny hoduje?

Posted

[quote name='Moniek193']Nie moze innym razem:diabloti:

Jak sobie życzysz :evil_lol:

[quote name='Goś']Wpadła, żeby sobie psiurka pooglądać, a tu same pogaduchy :mad: Nieźle musiałam nagrzebać, żeby się do Fiodorka dostać ;) I co zobaczyłam - grzywacza zamiast spaniela :evil_lol: :crazyeye: Z tego, co on ma na głowie, możnaby pluszaka zrobić... Lew normalnie! :lol: Dawno takiego spaniela nie widziałam - BOMBA :loveu:
A tak zapytam z ciekawości...czy kiedykolwiek skubałaś mu łepek? Jak długo się takie czupryny hoduje?

Hah lew tak tak :evil_lol:
Nie, nigdy mu nie skubałam [SIZE="1"](nawet nie wiedziałam, że się skubie- dowiedziałam się na dogo:oops:) A nie wiem ile to się hoduje on zawsze był kudłaty i szybko mu sierść rosła ;) A teraz nie widze zmian na tej czuprynie czy to rośnie czy co. Może jak będzie ciepło, a mi się nudzić będzie t mu to wyskubie chociaż szkoda mi tego 'grzywacza' :cool3: