cockermaister Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 sandrulka drużyna juz mamy stwożonom:cool3: ale myśle że jak Iza się zgodzi to możesz dołączyć:loveu::loveu::multi: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Chcecie fotki ? I tak dam. Ciąg dalszy poprzednich ;) Fiodor z Ziutkiem. Lampe miałam włączoną.. ;/ Oczywiście jak zobaczył, że idę się z nim pobawić odrazu pobiegł po piłkę I zabawa Mmm miętowy węzeł cdn. Quote
sandrulka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Widzę że Fiodor trenuje piłkę nożna:) Mój Frodo tez gra w piłkę,może jakąś drużynę piłkarską stworzymy??? Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Przy gałązkach Mmm I za drzewkiem :cool3: Koniec fotek pokraki :cool3: W piątek zrobię mu sesyjke, a może jutro ? Pomyślę :lol: Quote
sandrulka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 cockermaister napisał(a):sandrulka drużyna juz mamy stwożonom:cool3: ale myśle że jak Iza się zgodzi to możesz dołączyć:loveu::loveu::multi: Chcemy dołączyć! Frodo to naprawde bardzo dobry zawodnik:) Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Pewnie każdy może dołączyć ;) Filmik ; o View My Video Fotki - wstecz! (; Quote
Magda&Bloom Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Izuuus - wszystkie chyba nie, ale skoro twój w tym wieku tak robi to na starość będzie podobnie tyko, że łapki się bardziej rozjeżdżają i trudno zapanować nad rozpędzonym ciałkiem :lol: fajowe foty :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Izuuus - wszystkie chyba nie, ale skoro twój w tym wieku tak robi to na starość będzie podobnie tyko, że łapki się bardziej rozjeżdżają i trudno zapanować nad rozpędzonym ciałkiem :lol: fajowe foty :eviltong: Jeszcze na panelach :evil_lol: Chyba zamontuję wtedy poduszki na drzwiach i krawędziach :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Izuuus napisał(a): O no to nieźle :cool3: Mi też się na wf'ie ćwiczyć nigdy nie chce :evil_lol: A ta piłka nożna co się jak krab chodzi jest durna (graliśmy w podstawówce) wole siate i zwykłą piłkę nożna :lol: W krowe? W zapasy? Długi macie ten wf :razz: A ja nie pamiętam za bardzo co w szkole robiłam :roll: Wiem tylko, że goniłam koleżanke bo chciałam ją zbić, a ona później mnie bo calusieńki ołówek jej pokolorowałam korektorem :evil_lol: I na wosie znowu grałyśmy w bierki i się biłyśmy :lol: A przed matmą rozmawiałam z Zarodeczkim (koleżanka) i Konradem i Magdą o jedzieniu. Gdzie co jest dobre i co lubimy :razz: Apsik. Nie mam co opowiadać. Bania mi nawala :roll: A ej ostatnio idzie korytazem taki chłopak i się na mnie gapi (dosłownie jakby downa miał) to ja też zaczełam sie na niego beszczelnie gapić i śmiać z niego i on minął nas słyszymy takie bum bo sie wywalił :evil_lol: A Fiodoras śpi sobie. U nas dziś okrooopna pogoda pada i w ogóle :roll: Apsik. No przecież 45min to wieki, wiesz ile rzeczy mozna zrobić przez ten czas:evil_lol: Haha dobre a przystojny chociaż ten koleś :evil_lol: może sie chlopak zakochał i oczu od Ciebie nie mógł oderwać:eviltong: Ej weź mi też łep rozwala :roll: normalnie chyba przez tą pogode bo u nas to samo :shake: A fociaki super:loveu: http://i39.tinypic.com/2mrf7o8.jpg :loveu::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg śliczny jest:loveu::loveu::loveu: wycałuj Go ode mnie :buzi: A na filmiku udaje, że groźny czy co :evil_lol::loveu: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Kaya93 napisał(a):No przecież 45min to wieki, wiesz ile rzeczy mozna zrobić przez ten czas:evil_lol: Haha dobre a przystojny chociaż ten koleś :evil_lol: może sie chlopak zakochał i oczu od Ciebie nie mógł oderwać:eviltong: Ej weź mi też łep rozwala :roll: normalnie chyba przez tą pogode bo u nas to samo :shake: A fociaki super:loveu: http://i39.tinypic.com/2mrf7o8.jpg :loveu::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg śliczny jest:loveu::loveu::loveu: wycałuj Go ode mnie :buzi: A na filmiku udaje, że groźny czy co :evil_lol::loveu: Okropny! Taki niski psajdak :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Izuuus napisał(a):Okropny! Taki niski psajdak :evil_lol: Oj pewnie przesadzasz :evil_lol: :eviltong: Mam nadzieje ze go nie splawiłaś... wiesz że mogłaś go zranić :evil_lol:, a jak to wrażliwa dusza jest :cool3: może dasz mu szanse :cool3: chyba ze zajęta jesteś :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Kaya93 napisał(a):Oj pewnie przesadzasz :evil_lol: :eviltong: Mam nadzieje ze go nie splawiłaś... wiesz że mogłaś go zranić :evil_lol:, a jak to wrażliwa dusza jest :cool3: może dasz mu szanse :cool3: chyba ze zajęta jesteś :eviltong: To był dziecko z pierwszej klasy. Spodnie przetarte na dodatek wyyysoko i obleśny taki.Jeszcze indetyfikator miał na szyi hah. A w ogóle to nie gustuję w młodszych i niższych. :cool3: Same przeszczepy w tej budzie :shake: Oby w LO byli jacyś ładni :loveu: Lajf is brutal :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Izuuus napisał(a):To był dziecko z pierwszej klasy. Spodnie przetarte na dodatek wyyysoko i obleśny taki.Jeszcze indetyfikator miał na szyi hah. A w ogóle to nie gustuję w młodszych i niższych. :cool3: Same przeszczepy w tej budzie :shake: Oby w LO byli jacyś ładni :loveu: Lajf is brutal :evil_lol: Hejka:loveu: No faktycznie może lepiej odpuść jak młodszy i niższy, rozumiem bo też w takich nie gustuje :diabloti: O jaaa :loveu: ja też mam taką nadzieje, bo w tym gim to takie lamusy ze szok przez chwile miałam wątpliwości czy ja jakaś inna jestem czy już normalnych chłopców nie ma :evil_lol:. U mnie w podstawówce byli ładni :loveu: :loveu: ale w tedy nie ''to'' mi było w głowie :evil_lol: chociaż pare miłości przeżywałam szkoda że nie odwzajemnionych:roll: pamiętam jak to wtedy przeżywałam :eviltong: ale masz racje lajf is brutal ... oj is :diabloti: Quote
Feigned Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg jaaakie cudo :loveu::loveu: Quote
akira Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg Jejku jaki on śliczny jest :love: Quote
Izuuus Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='Kaya93']Hejka:loveu: No faktycznie może lepiej odpuść jak młodszy i niższy, rozumiem bo też w takich nie gustuje :diabloti: O jaaa :loveu: ja też mam taką nadzieje, bo w tym gim to takie lamusy ze szok przez chwile miałam wątpliwości czy ja jakaś inna jestem czy już normalnych chłopców nie ma :evil_lol:. U mnie w podstawówce byli ładni :loveu: :loveu: ale w tedy nie ''to'' mi było w głowie :evil_lol: chociaż pare miłości przeżywałam szkoda że nie odwzajemnionych:roll: pamiętam jak to wtedy przeżywałam :eviltong: ale masz racje lajf is brutal ... oj is :diabloti: Baa takie przychlasty :evil_lol: Dziś się dowiedziałam od koleżanki, że jakiemuś kolesiowi z jej klasy się podobam myślałam że padne i nawet nie chcę wiedzieć który to :grin::smokin: Ja w podstawówce biłam się z chopakami i jeden kiedyś aż się rozpłakał :evil_lol: Ale kiedy to było :roll: A Fiodor właśnie skacze dookna onaka - psu chce się pić :evil_lol: [quote name='Feigned']http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg jaaakie cudo :loveu::loveu: Bo mój :cool3: [quote name='akira']http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg Jejku jaki on śliczny jest :love: Dziękujemy ;) Quote
Kisses Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pozazdrościć takiego psiaczka :loveu: Śliczny ma uśmiech Quote
Izuuus Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Kisses_xox napisał(a):Pozazdrościć takiego psiaczka :loveu: Śliczny ma uśmiech Wdał się w pańcię :evil_lol: Oczywiście żartuje :roll::cool3: Tak w ogóle to witamy ;) Macie galeryjke? Quote
Karolina. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hej wam :p Widzę że u was śmiechowo na galeryi jest :grins: Chłopaków obgadujecie :razz: U nas też nie ma fajnych...:roll: Quote
Sweet Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hej wam:loveu: Widzę obgadywanie chłopców to ja się pochwale że w szkole mam nie jednego ładnego:razz::razz::cool3::cool3: za to mi się podobało tylko 2 i to z mojej klasy ale mi przeszło już dawno:evil_lol::eviltong: teraz wole kogoś z poza szkoły a że on nie woli mnie to się wytnie:eviltong: Quote
Feigned Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 zazdroszczę, ja chodzę do małej szkoły i nie ma nikogo ekhm ciekawego :evil_lol: Iza podpisuje sie pod twoim zdaniem, tym że masz nadzieje ze w lo jacyś przystojni bd :evil_lol: też mam taka nadzieje :diabloti::loveu: daj nowe foty :razz::loveu: Quote
Magot Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Aż ręka swędzi, żeby wyskubać ten łepek :diabloti: Quote
Karolina. Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A co jest Fiodorkowi? :-( Teledysk obejrzałam, ładnie tam macie :razz: Szczególnie to jezioro :loveu: Quote
Recommended Posts