Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcecie fotki ?
I tak dam. Ciąg dalszy poprzednich ;)

Fiodor z Ziutkiem. Lampe miałam włączoną.. ;/

Oczywiście jak zobaczył, że idę się z nim pobawić odrazu pobiegł po piłkę

I zabawa

Mmm miętowy węzeł

cdn.

Posted

cockermaister napisał(a):
sandrulka drużyna juz mamy stwożonom:cool3: ale myśle że jak Iza się zgodzi to możesz dołączyć:loveu::loveu::multi:

Chcemy dołączyć! Frodo to naprawde bardzo dobry zawodnik:)

Posted

Izuuus - wszystkie chyba nie, ale skoro twój w tym wieku tak robi to na starość będzie podobnie tyko, że łapki się bardziej rozjeżdżają i trudno zapanować nad rozpędzonym ciałkiem :lol:

fajowe foty :eviltong:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
Izuuus - wszystkie chyba nie, ale skoro twój w tym wieku tak robi to na starość będzie podobnie tyko, że łapki się bardziej rozjeżdżają i trudno zapanować nad rozpędzonym ciałkiem :lol:

fajowe foty :eviltong:

Jeszcze na panelach :evil_lol:
Chyba zamontuję wtedy poduszki na drzwiach i krawędziach :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):

O no to nieźle :cool3:
Mi też się na wf'ie ćwiczyć nigdy nie chce :evil_lol:
A ta piłka nożna co się jak krab chodzi jest durna (graliśmy w podstawówce) wole siate i zwykłą piłkę nożna :lol: W krowe? W zapasy? Długi macie ten wf :razz:
A ja nie pamiętam za bardzo co w szkole robiłam :roll:
Wiem tylko, że goniłam koleżanke bo chciałam ją zbić, a ona później mnie bo calusieńki ołówek jej pokolorowałam korektorem :evil_lol:
I na wosie znowu grałyśmy w bierki i się biłyśmy :lol:
A przed matmą rozmawiałam z Zarodeczkim (koleżanka) i Konradem i Magdą o jedzieniu. Gdzie co jest dobre i co lubimy :razz: Apsik.
Nie mam co opowiadać. Bania mi nawala :roll:
A ej ostatnio idzie korytazem taki chłopak i się na mnie gapi (dosłownie jakby downa miał) to ja też zaczełam sie na niego beszczelnie gapić i śmiać z niego i on minął nas słyszymy takie bum bo sie wywalił :evil_lol:
A Fiodoras śpi sobie.
U nas dziś okrooopna pogoda pada i w ogóle :roll:
Apsik.

No przecież 45min to wieki, wiesz ile rzeczy mozna zrobić przez ten czas:evil_lol:
Haha dobre a przystojny chociaż ten koleś :evil_lol: może sie chlopak zakochał i oczu od Ciebie nie mógł oderwać:eviltong:
Ej weź mi też łep rozwala :roll: normalnie chyba przez tą pogode bo u nas to samo :shake:

A fociaki super:loveu:
http://i39.tinypic.com/2mrf7o8.jpg :loveu::loveu::loveu:
http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg śliczny jest:loveu::loveu::loveu:
wycałuj Go ode mnie :buzi:

A na filmiku udaje, że groźny czy co :evil_lol::loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No przecież 45min to wieki, wiesz ile rzeczy mozna zrobić przez ten czas:evil_lol:
Haha dobre a przystojny chociaż ten koleś :evil_lol: może sie chlopak zakochał i oczu od Ciebie nie mógł oderwać:eviltong:
Ej weź mi też łep rozwala :roll: normalnie chyba przez tą pogode bo u nas to samo :shake:

A fociaki super:loveu:
http://i39.tinypic.com/2mrf7o8.jpg :loveu::loveu::loveu:
http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg śliczny jest:loveu::loveu::loveu:
wycałuj Go ode mnie :buzi:

A na filmiku udaje, że groźny czy co :evil_lol::loveu:

Okropny! Taki niski psajdak :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Okropny! Taki niski psajdak :evil_lol:

Oj pewnie przesadzasz :evil_lol: :eviltong: Mam nadzieje ze go nie splawiłaś... wiesz że mogłaś go zranić :evil_lol:, a jak to wrażliwa dusza jest :cool3: może dasz mu szanse :cool3: chyba ze zajęta jesteś :eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oj pewnie przesadzasz :evil_lol: :eviltong: Mam nadzieje ze go nie splawiłaś... wiesz że mogłaś go zranić :evil_lol:, a jak to wrażliwa dusza jest :cool3: może dasz mu szanse :cool3: chyba ze zajęta jesteś :eviltong:

To był dziecko z pierwszej klasy. Spodnie przetarte na dodatek wyyysoko i obleśny taki.Jeszcze indetyfikator miał na szyi hah. A w ogóle to nie gustuję w młodszych i niższych. :cool3:
Same przeszczepy w tej budzie :shake: Oby w LO byli jacyś ładni :loveu:
Lajf is brutal :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
To był dziecko z pierwszej klasy. Spodnie przetarte na dodatek wyyysoko i obleśny taki.Jeszcze indetyfikator miał na szyi hah. A w ogóle to nie gustuję w młodszych i niższych. :cool3:
Same przeszczepy w tej budzie :shake: Oby w LO byli jacyś ładni :loveu:
Lajf is brutal :evil_lol:

Hejka:loveu:
No faktycznie może lepiej odpuść jak młodszy i niższy, rozumiem bo też w takich nie gustuje :diabloti:
O jaaa :loveu: ja też mam taką nadzieje, bo w tym gim to takie lamusy ze szok przez chwile miałam wątpliwości czy ja jakaś inna jestem czy już normalnych chłopców nie ma :evil_lol:. U mnie w podstawówce byli ładni :loveu: :loveu: ale w tedy nie ''to'' mi było w głowie :evil_lol: chociaż pare miłości przeżywałam szkoda że nie odwzajemnionych:roll: pamiętam jak to wtedy przeżywałam :eviltong:
ale masz racje lajf is brutal ... oj is :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Hejka:loveu:
No faktycznie może lepiej odpuść jak młodszy i niższy, rozumiem bo też w takich nie gustuje :diabloti:
O jaaa :loveu: ja też mam taką nadzieje, bo w tym gim to takie lamusy ze szok przez chwile miałam wątpliwości czy ja jakaś inna jestem czy już normalnych chłopców nie ma :evil_lol:. U mnie w podstawówce byli ładni :loveu: :loveu: ale w tedy nie ''to'' mi było w głowie :evil_lol: chociaż pare miłości przeżywałam szkoda że nie odwzajemnionych:roll: pamiętam jak to wtedy przeżywałam :eviltong:
ale masz racje lajf is brutal ... oj is :diabloti:

Baa takie przychlasty :evil_lol:
Dziś się dowiedziałam od koleżanki, że jakiemuś kolesiowi z jej klasy się podobam myślałam że padne i nawet nie chcę wiedzieć który to :grin::smokin:
Ja w podstawówce biłam się z chopakami i jeden kiedyś aż się rozpłakał :evil_lol: Ale kiedy to było :roll:
A Fiodor właśnie skacze dookna onaka - psu chce się pić :evil_lol:

[quote name='Feigned']http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg jaaakie cudo :loveu::loveu:

Bo mój :cool3:

[quote name='akira']http://i40.tinypic.com/eafvy0.jpg Jejku jaki on śliczny jest :love:

Dziękujemy ;)

Posted

Kisses_xox napisał(a):
Pozazdrościć takiego psiaczka :loveu: Śliczny ma uśmiech

Wdał się w pańcię :evil_lol:
Oczywiście żartuje :roll::cool3:

Tak w ogóle to witamy ;)
Macie galeryjke?

Posted

Hej wam:loveu:
Widzę obgadywanie chłopców to ja się pochwale że w szkole mam nie jednego ładnego:razz::razz::cool3::cool3: za to mi się podobało tylko 2 i to z mojej klasy ale mi przeszło już dawno:evil_lol::eviltong:
teraz wole kogoś z poza szkoły a że on nie woli mnie to się wytnie:eviltong:

Posted

zazdroszczę, ja chodzę do małej szkoły i nie ma nikogo ekhm ciekawego :evil_lol:
Iza podpisuje sie pod twoim zdaniem, tym że masz nadzieje ze w lo jacyś przystojni bd :evil_lol: też mam taka nadzieje :diabloti::loveu:

daj nowe foty :razz::loveu: