Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izuuus napisał(a):
Ja robiłam :cool3:
Ale to tak z nudów bo ja też nie umiem i mi nie wychodzi :roll:

Haha, a żebyś ty widziała jak Fiodor ze schodów zbiega albo jak piję :lol:

Juz nie badzcie takie skromne:loveu::diabloti:

Hehe no to widze moja Sara nie jest sama-a juz sie martwilam:evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 napisał(a):
Haha :evil_lol: to mamy takie dwie słodkie pokraczki :eviltong: :loveu:
a moja Maja sie nie zalicza :cool3: ona potrafi w miejscu podskoczyć jak sprężynka, a na łóżko wskakuje za jednym podskokiem i to tak po ciuchutku zebym nie zauwazyla :evil_lol:.......
a przed chwilką jej lapke przyciełam drzwiami :placz: jak byłam z nią po jedzonko w garażu :wallbash: :flaming: i biedula tak pisneła, że mi coś w uchu do tej pory piszczy :roll:

Izuś jak Ci tak dobrze idzie to pisanie to może i mi jedną rozprawke napiszesz :cool3:

Mogła cie uryźć! ak niby niechcąco :mad:

Jeszcze czego bo ja nie mam co robić :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
a moja Maja sie nie zalicza :cool3: ona potrafi w miejscu podskoczyć jak sprężynka, a na łóżko wskakuje za jednym podskokiem i to tak po ciuchutku zebym nie zauwazyla :evil_lol:.......
a przed chwilką jej lapke przyciełam drzwiami :placz: jak byłam z nią po jedzonko w garażu :wallbash: :flaming: i biedula tak pisneła, że mi coś w uchu do tej pory piszczy :roll:

Izuś jak Ci tak dobrze idzie to pisanie to może i mi jedną rozprawke napiszesz :cool3:

Ooj biedna Maja :-( Ja dzisiaj wsadziłam Lakusia na łóżko, (bo mu się tak spać chciało, że aż na podłodze zwinął się w kłębek i zasnął :evil_lol:) a on w pisk! Myślę co się dzieje, on złapać mi się nie da, ja nie wiem co robić, tak się wystraszyłam :shake: Ale sprawdziłam, na łóżku nic nie było takiego co mogłoby go zranić...Nie wiem co mu się stało, ale na szczęście wszystko już dobrze :multi:

Posted

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
http://i39.tinypic.com/23ksw1w.jpg
Ale by się zjadło. :sabber:

http://i42.tinypic.com/2lnhevp.jpg
Jaki skrzywiony, pewnie babeczki nie dostał. :evil_lol:
:loveu: :loveu: :loveu:

http://i43.tinypic.com/35mejp0.jpg
Nieźle musiało wiać. :cool3: :evil_lol: :loveu:

Ziewał, ale babeczki też nie dostał :cool3:
No akurat zawiało :lol:

Magda&Bloom napisał(a):
mniam jakie ciacha :lol: tylko nie mów że to dla psa :oops:

F. ma minę nieziemską na tych fotkach :razz:

Pozdr.

Nie, nigdy nie daje Fiodorowi słodyczy, a szczególnie gdy są z czekolady lub czekoladowe mimo tych słodkich oczek i drapania łapką ;)
On jest cały nieziemski. Przed chwilą biegł, nie wychamował i w drzwi przywalił :roll::cool3:

jbk napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :(

:calus:

To zapraszamy jak znajdziesz czas. :loveu:

Feigned napisał(a):
heej! :cool3:
kiedy foty nowe? :loveu:

Wczoraj foty były! :evil_lol:

Moniek193 napisał(a):
A dziendoberek :loveu: Zawitalam do Was mimo tej brzydkiej pogody:evil_lol:

Milutko :loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Witam sie wieczorkowo:loveu:
mizianko dla Fiodorka:loveu:

Hi :loveu:
Później go wymiziam :cool3:

sandrulka napisał(a):
http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg
BOSKI nosek!!! ucałuj Fiodorka!!!! :**

Ucałowany :cool3:

Kasia&Rika napisał(a):
http://i40.tinypic.com/2zf01gw.jpg wiatr we włosach (w grzywie:diabloti:)

Taak :evil_lol:

Kaya93 napisał(a):
Hi helo :loveu:
Czo tam u Was :razz:
Jaką pogode macie :cool3: bo u nas cały dzień słoneczko :multi: wkońcu :eviltong:

Heej :loveu:
A u nas ok, mnie boli brzuch bo wypiłam sobie hot chocolate z bitą śmietaną :evil_lol: W ogóle dziś i wczoraj w szkole śmiesznie :cool3:
A Fiodor to śpi sobie na.. o jak on się przemiesza :roll: Przed chwilą spał na łóżku, a teraz u siebie na legowisku jest :evil_lol: Nawet nie zauważyłam :lol:
U nas też słonko było ale i tak wiało i tak troszkę chłodno :razz:
Czyli co? Jakieś spacerowe foteczki Maji pewnie masz :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):

Heej :loveu:
A u nas ok, mnie boli brzuch bo wypiłam sobie hot chocolate z bitą śmietaną :evil_lol: W ogóle dziś i wczoraj w szkole śmiesznie :cool3:
A Fiodor to śpi sobie na.. o jak on się przemiesza :roll: Przed chwilą spał na łóżku, a teraz u siebie na legowisku jest :evil_lol: Nawet nie zauważyłam :lol:
U nas też słonko było ale i tak wiało i tak troszkę chłodno :razz:
Czyli co? Jakieś spacerowe foteczki Maji pewnie masz :cool3:

Oj:evil_lol: ja ostatnio wymieszałam śledzia z kiwi :evil_lol: to pół dnia w WC spędziłam :diabloti:
Hih Fioduś tak jak Majka, w nocy to śpi raz na posłaniu raz pod łóżkiem, a raz na fotelu pewnie gdzieś jeszcze tylko niezauważyłam :diabloti:
fotki juz są, ale nie spacerkowe :eviltong:
Co takiego śmiesznego w szkole może być?:eviltong:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Oj:evil_lol: ja ostatnio wymieszałam śledzia z kiwi :evil_lol: to pół dnia w WC spędziłam :diabloti:
Hih Fioduś tak jak Majka, w nocy to śpi raz na posłaniu raz pod łóżkiem, a raz na fotelu pewnie gdzieś jeszcze tylko niezauważyłam :diabloti:
fotki juz są, ale nie spacerkowe :eviltong:
Co takiego śmiesznego w szkole może być?:eviltong:

Fuuj. Ja nie jem ryb ani mięsa :cool3:
Hah Fiodor śpi jeszcze u moich starszych w szafie, przy drzwiach i pod stpłem w kuchni :lol:
A w sql.. hm.. wczoraj pan mi nie pozwolił na infie tańczyć i śpiewać. Stwierdził, że mi się przedmioty pomyliły 'zasiali górale owieees' :roll: :razz:
Dziś grałam na historii z koleżanką w 'bierki'bo nam się nudziło i ogólnie śmiesznie było bo pan się ciąąągle na nas gapił i śmiał :cool3:
(właśnie mi Fiodor na biórko wskoczył) A na matmie jadłam sobie potajemnie żelkowe lody takie mini. Wiesz jak je się fajnie liże? Mmm.. później dostałam napadu śmiechu i tak się skończyło :cool3: No ok to nei jest śmieszne ale nie pamiętam co było na lekcjach mimo iż z czegoś się śmiałam :evil_lol:
Foty widziałąm ale moje posty pouciekały gdzieś i się u ciebie błąkają :placz:

Posted

Izuuus napisał(a):
Fuuj. Ja nie jem ryb ani mięsa :cool3:
Hah Fiodor śpi jeszcze u moich starszych w szafie, przy drzwiach i pod stpłem w kuchni :lol:
A w sql.. hm.. wczoraj pan mi nie pozwolił na infie tańczyć i śpiewać. Stwierdził, że mi się przedmioty pomyliły 'zasiali górale owieees' :roll: :razz:
Dziś grałam na historii z koleżanką w 'bierki'bo nam się nudziło i ogólnie śmiesznie było bo pan się ciąąągle na nas gapił i śmiał :cool3:
(właśnie mi Fiodor na biórko wskoczył) A na matmie jadłam sobie potajemnie żelkowe lody takie mini. Wiesz jak je się fajnie liże? Mmm.. później dostałam napadu śmiechu i tak się skończyło :cool3: No ok to nei jest śmieszne ale nie pamiętam co było na lekcjach mimo iż z czegoś się śmiałam :evil_lol:
Foty widziałąm ale moje posty pouciekały gdzieś i się u ciebie błąkają :placz:

Hejka dziś:multi::loveu:
Haha ja też mam NIERAZ takie napady głupawki :evil_lol:
Dziś na przykład super na w-fie było choć ja nie lubie ćwiczyć bo mi sie nie chce:oops: :diabloti:
Miałyśmy na małej sali i pani kazała nam grać w piłeke nożną ale taką że sie chodzi jak krab :angryy: i sie zdenerwowałam bo mi sie nie chciało ale potem sie rozkręciło zaczęłyśmy sie wydurniać z kolezankami i to wcale nie wyglądało na piłke nożno-krabową weszły wszstkie drużyny i zaczełyśmy sie wydurniać skakałyśmy na siebie, śmiałyśmy (koleżanka steneła przed drzwiami i zaczeła pośladkami ruszać tzn mięsniami pośladkowymi :evil_lol: myślałam że nie wytrzymam:evil_lol:) i potem niechcąca drugiej koleżance włosy wyrawałam :oops: bo sie za bardzo w gre wczułam:evil_lol: bawiłyśmy sie jeszcze w ''krowe'' i koleżanka mnie złapała tam gdzie nie powinna :eviltong: :evil_lol:, i zapasy były oczywiście wygrałam, :eviltong: jak przygniotłam kol do ziemi to Monika przykryła nas materacem i z całej siły skoczyła na nas :evil_lol:. A pani z tyłu siedziała śmiała sie i z inną nauczycielką gadała:diabloti:

A u Was jak dzień mija?

Posted

Moniek193 napisał(a):
Witam sie ladnie GADULY:diabloti:
Co tam porabiacie hmmm...?

Obecnie się lenimy :evil_lol:

Magda&Bloom napisał(a):
skąd ja to znam :evil_lol:
może Cię nie pocieszę, ale na starość to się nasila :-D

Myślisz,że to u każdego? :lol:

Feigned napisał(a):
heej wam! :cool3::loveu:

Hej :razz:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
Cześć :multi: Co słychać? :cool3:

Co słychać? Chrapanko Fiodora :evil_lol:

Kaya93 napisał(a):
Hejka dziś:multi::loveu:
Haha ja też mam NIERAZ takie napady głupawki :evil_lol:
Dziś na przykład super na w-fie było choć ja nie lubie ćwiczyć bo mi sie nie chce:oops: :diabloti:
Miałyśmy na małej sali i pani kazała nam grać w piłeke nożną ale taką że sie chodzi jak krab :angryy: i sie zdenerwowałam bo mi sie nie chciało ale potem sie rozkręciło zaczęłyśmy sie wydurniać z kolezankami i to wcale nie wyglądało na piłke nożno-krabową weszły wszstkie drużyny i zaczełyśmy sie wydurniać skakałyśmy na siebie, śmiałyśmy (koleżanka steneła przed drzwiami i zaczeła pośladkami ruszać tzn mięsniami pośladkowymi :evil_lol: myślałam że nie wytrzymam:evil_lol:) i potem niechcąca drugiej koleżance włosy wyrawałam :oops: bo sie za bardzo w gre wczułam:evil_lol: bawiłyśmy sie jeszcze w ''krowe'' i koleżanka mnie złapała tam gdzie nie powinna :eviltong: :evil_lol:, i zapasy były oczywiście wygrałam, :eviltong: jak przygniotłam kol do ziemi to Monika przykryła nas materacem i z całej siły skoczyła na nas :evil_lol:. A pani z tyłu siedziała śmiała sie i z inną nauczycielką gadała:diabloti:

A u Was jak dzień mija?

O no to nieźle :cool3:
Mi też się na wf'ie ćwiczyć nigdy nie chce :evil_lol:
A ta piłka nożna co się jak krab chodzi jest durna (graliśmy w podstawówce) wole siate i zwykłą piłkę nożna :lol: W krowe? W zapasy? Długi macie ten wf :razz:
A ja nie pamiętam za bardzo co w szkole robiłam :roll:
Wiem tylko, że goniłam koleżanke bo chciałam ją zbić, a ona później mnie bo calusieńki ołówek jej pokolorowałam korektorem :evil_lol:
I na wosie znowu grałyśmy w bierki i się biłyśmy :lol:
A przed matmą rozmawiałam z Zarodeczkim (koleżanka) i Konradem i Magdą o jedzieniu. Gdzie co jest dobre i co lubimy :razz: Apsik.
Nie mam co opowiadać. Bania mi nawala :roll:
A ej ostatnio idzie korytazem taki chłopak i się na mnie gapi (dosłownie jakby downa miał) to ja też zaczełam sie na niego beszczelnie gapić i śmiać z niego i on minął nas słyszymy takie bum bo sie wywalił :evil_lol:
A Fiodoras śpi sobie.
U nas dziś okrooopna pogoda pada i w ogóle :roll:
Apsik.