Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a):Ja robiłam :cool3: Ale to tak z nudów bo ja też nie umiem i mi nie wychodzi :roll: Haha, a żebyś ty widziała jak Fiodor ze schodów zbiega albo jak piję :lol: Juz nie badzcie takie skromne:loveu::diabloti: Hehe no to widze moja Sara nie jest sama-a juz sie martwilam:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha :evil_lol: to mamy takie dwie słodkie pokraczki :eviltong: :loveu: a moja Maja sie nie zalicza :cool3: ona potrafi w miejscu podskoczyć jak sprężynka, a na łóżko wskakuje za jednym podskokiem i to tak po ciuchutku zebym nie zauwazyla :evil_lol:....... a przed chwilką jej lapke przyciełam drzwiami :placz: jak byłam z nią po jedzonko w garażu :wallbash: :flaming: i biedula tak pisneła, że mi coś w uchu do tej pory piszczy :roll: Izuś jak Ci tak dobrze idzie to pisanie to może i mi jedną rozprawke napiszesz :cool3: Mogła cie uryźć! ak niby niechcąco :mad: Jeszcze czego bo ja nie mam co robić :cool3: Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kaya93 napisał(a):Haha :evil_lol: to mamy takie dwie słodkie pokraczki :eviltong: :loveu: a moja Maja sie nie zalicza :cool3: ona potrafi w miejscu podskoczyć jak sprężynka, a na łóżko wskakuje za jednym podskokiem i to tak po ciuchutku zebym nie zauwazyla :evil_lol:....... a przed chwilką jej lapke przyciełam drzwiami :placz: jak byłam z nią po jedzonko w garażu :wallbash: :flaming: i biedula tak pisneła, że mi coś w uchu do tej pory piszczy :roll: Izuś jak Ci tak dobrze idzie to pisanie to może i mi jedną rozprawke napiszesz :cool3: Ooj biedna Maja :-( Ja dzisiaj wsadziłam Lakusia na łóżko, (bo mu się tak spać chciało, że aż na podłodze zwinął się w kłębek i zasnął :evil_lol:) a on w pisk! Myślę co się dzieje, on złapać mi się nie da, ja nie wiem co robić, tak się wystraszyłam :shake: Ale sprawdziłam, na łóżku nic nie było takiego co mogłoby go zranić...Nie wiem co mu się stało, ale na szczęście wszystko już dobrze :multi: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Haha :evil_lol: to mamy takie dwie słodkie pokraczki :eviltong: :loveu: a moja Maja sie nie zalicza :cool3: ona potrafi w miejscu podskoczyć jak sprężynka, a na łóżko wskakuje za jednym podskokiem i to tak po ciuchutku zebym nie zauwazyla :evil_lol:....... a przed chwilką jej lapke przyciełam drzwiami :placz: jak byłam z nią po jedzonko w garażu :wallbash: :flaming: i biedula tak pisneła, że mi coś w uchu do tej pory piszczy :roll: Izuś jak Ci tak dobrze idzie to pisanie to może i mi jedną rozprawke napiszesz :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i39.tinypic.com/23ksw1w.jpg Ale by się zjadło. :sabber: http://i42.tinypic.com/2lnhevp.jpg Jaki skrzywiony, pewnie babeczki nie dostał. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: http://i43.tinypic.com/35mejp0.jpg Nieźle musiało wiać. :cool3: :evil_lol: :loveu: Quote
Magda&Bloom Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mniam jakie ciacha :lol: tylko nie mów że to dla psa :oops: F. ma minę nieziemską na tych fotkach :razz: Pozdr. Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Moniek193 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A dziendoberek :loveu: Zawitalam do Was mimo tej brzydkiej pogody:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Asia & Ginger napisał(a):http://i39.tinypic.com/23ksw1w.jpg Ale by się zjadło. :sabber: http://i42.tinypic.com/2lnhevp.jpg Jaki skrzywiony, pewnie babeczki nie dostał. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: http://i43.tinypic.com/35mejp0.jpg Nieźle musiało wiać. :cool3: :evil_lol: :loveu: Ziewał, ale babeczki też nie dostał :cool3: No akurat zawiało :lol: Magda&Bloom napisał(a):mniam jakie ciacha :lol: tylko nie mów że to dla psa :oops: F. ma minę nieziemską na tych fotkach :razz: Pozdr. Nie, nigdy nie daje Fiodorowi słodyczy, a szczególnie gdy są z czekolady lub czekoladowe mimo tych słodkich oczek i drapania łapką ;) On jest cały nieziemski. Przed chwilą biegł, nie wychamował i w drzwi przywalił :roll::cool3: jbk napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: To zapraszamy jak znajdziesz czas. :loveu: Feigned napisał(a):heej! :cool3: kiedy foty nowe? :loveu: Wczoraj foty były! :evil_lol: Moniek193 napisał(a):A dziendoberek :loveu: Zawitalam do Was mimo tej brzydkiej pogody:evil_lol: Milutko :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witam sie wieczorkowo:loveu: mizianko dla Fiodorka:loveu: Quote
sandrulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg BOSKI nosek!!! ucałuj Fiodorka!!!! :** Quote
Kasia&Rika Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://i40.tinypic.com/2zf01gw.jpg wiatr we włosach (w grzywie:diabloti:) Quote
Kaya93 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hi helo :loveu: Czo tam u Was :razz: Jaką pogode macie :cool3: bo u nas cały dzień słoneczko :multi: wkońcu :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Witam sie wieczorkowo:loveu: mizianko dla Fiodorka:loveu: Hi :loveu: Później go wymiziam :cool3: sandrulka napisał(a):http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg BOSKI nosek!!! ucałuj Fiodorka!!!! :** Ucałowany :cool3: Kasia&Rika napisał(a):http://i40.tinypic.com/2zf01gw.jpg wiatr we włosach (w grzywie:diabloti:) Taak :evil_lol: Kaya93 napisał(a):Hi helo :loveu: Czo tam u Was :razz: Jaką pogode macie :cool3: bo u nas cały dzień słoneczko :multi: wkońcu :eviltong: Heej :loveu: A u nas ok, mnie boli brzuch bo wypiłam sobie hot chocolate z bitą śmietaną :evil_lol: W ogóle dziś i wczoraj w szkole śmiesznie :cool3: A Fiodor to śpi sobie na.. o jak on się przemiesza :roll: Przed chwilą spał na łóżku, a teraz u siebie na legowisku jest :evil_lol: Nawet nie zauważyłam :lol: U nas też słonko było ale i tak wiało i tak troszkę chłodno :razz: Czyli co? Jakieś spacerowe foteczki Maji pewnie masz :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a): Heej :loveu: A u nas ok, mnie boli brzuch bo wypiłam sobie hot chocolate z bitą śmietaną :evil_lol: W ogóle dziś i wczoraj w szkole śmiesznie :cool3: A Fiodor to śpi sobie na.. o jak on się przemiesza :roll: Przed chwilą spał na łóżku, a teraz u siebie na legowisku jest :evil_lol: Nawet nie zauważyłam :lol: U nas też słonko było ale i tak wiało i tak troszkę chłodno :razz: Czyli co? Jakieś spacerowe foteczki Maji pewnie masz :cool3: Oj:evil_lol: ja ostatnio wymieszałam śledzia z kiwi :evil_lol: to pół dnia w WC spędziłam :diabloti: Hih Fioduś tak jak Majka, w nocy to śpi raz na posłaniu raz pod łóżkiem, a raz na fotelu pewnie gdzieś jeszcze tylko niezauważyłam :diabloti: fotki juz są, ale nie spacerkowe :eviltong: Co takiego śmiesznego w szkole może być?:eviltong: Quote
Izuuus Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kaya93 napisał(a):Oj:evil_lol: ja ostatnio wymieszałam śledzia z kiwi :evil_lol: to pół dnia w WC spędziłam :diabloti: Hih Fioduś tak jak Majka, w nocy to śpi raz na posłaniu raz pod łóżkiem, a raz na fotelu pewnie gdzieś jeszcze tylko niezauważyłam :diabloti: fotki juz są, ale nie spacerkowe :eviltong: Co takiego śmiesznego w szkole może być?:eviltong: Fuuj. Ja nie jem ryb ani mięsa :cool3: Hah Fiodor śpi jeszcze u moich starszych w szafie, przy drzwiach i pod stpłem w kuchni :lol: A w sql.. hm.. wczoraj pan mi nie pozwolił na infie tańczyć i śpiewać. Stwierdził, że mi się przedmioty pomyliły 'zasiali górale owieees' :roll: :razz: Dziś grałam na historii z koleżanką w 'bierki'bo nam się nudziło i ogólnie śmiesznie było bo pan się ciąąągle na nas gapił i śmiał :cool3: (właśnie mi Fiodor na biórko wskoczył) A na matmie jadłam sobie potajemnie żelkowe lody takie mini. Wiesz jak je się fajnie liże? Mmm.. później dostałam napadu śmiechu i tak się skończyło :cool3: No ok to nei jest śmieszne ale nie pamiętam co było na lekcjach mimo iż z czegoś się śmiałam :evil_lol: Foty widziałąm ale moje posty pouciekały gdzieś i się u ciebie błąkają :placz: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam sie ladnie GADULY:diabloti: Co tam porabiacie hmmm...? Quote
Magda&Bloom Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Przed chwilą biegł, nie wychamował i w drzwi przywalił :roll::cool3: skąd ja to znam :evil_lol: może Cię nie pocieszę, ale na starość to się nasila :-D Quote
Kaya93 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Izuuus napisał(a):Fuuj. Ja nie jem ryb ani mięsa :cool3: Hah Fiodor śpi jeszcze u moich starszych w szafie, przy drzwiach i pod stpłem w kuchni :lol: A w sql.. hm.. wczoraj pan mi nie pozwolił na infie tańczyć i śpiewać. Stwierdził, że mi się przedmioty pomyliły 'zasiali górale owieees' :roll: :razz: Dziś grałam na historii z koleżanką w 'bierki'bo nam się nudziło i ogólnie śmiesznie było bo pan się ciąąągle na nas gapił i śmiał :cool3: (właśnie mi Fiodor na biórko wskoczył) A na matmie jadłam sobie potajemnie żelkowe lody takie mini. Wiesz jak je się fajnie liże? Mmm.. później dostałam napadu śmiechu i tak się skończyło :cool3: No ok to nei jest śmieszne ale nie pamiętam co było na lekcjach mimo iż z czegoś się śmiałam :evil_lol: Foty widziałąm ale moje posty pouciekały gdzieś i się u ciebie błąkają :placz: Hejka dziś:multi::loveu: Haha ja też mam NIERAZ takie napady głupawki :evil_lol: Dziś na przykład super na w-fie było choć ja nie lubie ćwiczyć bo mi sie nie chce:oops: :diabloti: Miałyśmy na małej sali i pani kazała nam grać w piłeke nożną ale taką że sie chodzi jak krab :angryy: i sie zdenerwowałam bo mi sie nie chciało ale potem sie rozkręciło zaczęłyśmy sie wydurniać z kolezankami i to wcale nie wyglądało na piłke nożno-krabową weszły wszstkie drużyny i zaczełyśmy sie wydurniać skakałyśmy na siebie, śmiałyśmy (koleżanka steneła przed drzwiami i zaczeła pośladkami ruszać tzn mięsniami pośladkowymi :evil_lol: myślałam że nie wytrzymam:evil_lol:) i potem niechcąca drugiej koleżance włosy wyrawałam :oops: bo sie za bardzo w gre wczułam:evil_lol: bawiłyśmy sie jeszcze w ''krowe'' i koleżanka mnie złapała tam gdzie nie powinna :eviltong: :evil_lol:, i zapasy były oczywiście wygrałam, :eviltong: jak przygniotłam kol do ziemi to Monika przykryła nas materacem i z całej siły skoczyła na nas :evil_lol:. A pani z tyłu siedziała śmiała sie i z inną nauczycielką gadała:diabloti: A u Was jak dzień mija? Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Witam sie ladnie GADULY:diabloti: Co tam porabiacie hmmm...? Obecnie się lenimy :evil_lol: Magda&Bloom napisał(a):skąd ja to znam :evil_lol: może Cię nie pocieszę, ale na starość to się nasila :-D Myślisz,że to u każdego? :lol: Feigned napisał(a):heej wam! :cool3::loveu: Hej :razz: Quote
Izuuus Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Cześć :multi: Co słychać? :cool3: Co słychać? Chrapanko Fiodora :evil_lol: Kaya93 napisał(a):Hejka dziś:multi::loveu: Haha ja też mam NIERAZ takie napady głupawki :evil_lol: Dziś na przykład super na w-fie było choć ja nie lubie ćwiczyć bo mi sie nie chce:oops: :diabloti: Miałyśmy na małej sali i pani kazała nam grać w piłeke nożną ale taką że sie chodzi jak krab :angryy: i sie zdenerwowałam bo mi sie nie chciało ale potem sie rozkręciło zaczęłyśmy sie wydurniać z kolezankami i to wcale nie wyglądało na piłke nożno-krabową weszły wszstkie drużyny i zaczełyśmy sie wydurniać skakałyśmy na siebie, śmiałyśmy (koleżanka steneła przed drzwiami i zaczeła pośladkami ruszać tzn mięsniami pośladkowymi :evil_lol: myślałam że nie wytrzymam:evil_lol:) i potem niechcąca drugiej koleżance włosy wyrawałam :oops: bo sie za bardzo w gre wczułam:evil_lol: bawiłyśmy sie jeszcze w ''krowe'' i koleżanka mnie złapała tam gdzie nie powinna :eviltong: :evil_lol:, i zapasy były oczywiście wygrałam, :eviltong: jak przygniotłam kol do ziemi to Monika przykryła nas materacem i z całej siły skoczyła na nas :evil_lol:. A pani z tyłu siedziała śmiała sie i z inną nauczycielką gadała:diabloti: A u Was jak dzień mija? O no to nieźle :cool3: Mi też się na wf'ie ćwiczyć nigdy nie chce :evil_lol: A ta piłka nożna co się jak krab chodzi jest durna (graliśmy w podstawówce) wole siate i zwykłą piłkę nożna :lol: W krowe? W zapasy? Długi macie ten wf :razz: A ja nie pamiętam za bardzo co w szkole robiłam :roll: Wiem tylko, że goniłam koleżanke bo chciałam ją zbić, a ona później mnie bo calusieńki ołówek jej pokolorowałam korektorem :evil_lol: I na wosie znowu grałyśmy w bierki i się biłyśmy :lol: A przed matmą rozmawiałam z Zarodeczkim (koleżanka) i Konradem i Magdą o jedzieniu. Gdzie co jest dobre i co lubimy :razz: Apsik. Nie mam co opowiadać. Bania mi nawala :roll: A ej ostatnio idzie korytazem taki chłopak i się na mnie gapi (dosłownie jakby downa miał) to ja też zaczełam sie na niego beszczelnie gapić i śmiać z niego i on minął nas słyszymy takie bum bo sie wywalił :evil_lol: A Fiodoras śpi sobie. U nas dziś okrooopna pogoda pada i w ogóle :roll: Apsik. Quote
cockermaister Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Śliczny Fiodorek i zdjęcia super :loveu::loveu: mizianko dla niego od Koki :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts