Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hejka hej:multi: A u nas sniezyca:placz: Jestem zalamana:placz: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dzień doberek:loveu: Ale Wam dobrze słoneczko macie :lol: u nas przedwczoraj i wczoraj deszcz i bloto dziś śnieg normalnie ehhh:placz: a ja chce już lato i wakacje :diabloti: Czekam na krzywuskowo - piękne fotencje :loveu: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Owczarkowa napisał(a):[SIZE="2"]Pewnie jeszcze śpicie, bo takiej wyżerce :evil_lol::diabloti: Od 9 nie śpimy :cool3: Kinguska napisał(a):Witamy :D i na fotki czekamy ;) czekajcie :cool3: Moniek193 napisał(a):Hejka hej:multi: A u nas sniezyca:placz: Jestem zalamana:placz: :calus: Oby u nas nie padało :roll: Kaya93 napisał(a):Dzień doberek:loveu: Ale Wam dobrze słoneczko macie :lol: u nas przedwczoraj i wczoraj deszcz i bloto dziś śnieg normalnie ehhh:placz: a ja chce już lato i wakacje :diabloti: Czekam na krzywuskowo - piękne fotencje :loveu: Też chcę wakacje.. OK, czekajcie :cool3: Karolina&Lucky napisał(a):Hej wam Hej ;) Oznajmiam, iż mam fotki! :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a): Oznajmiam, iż mam fotki! :loveu: :bigcool:No to na co czekasz :eviltong: dawaj je tutaj :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kaya93 napisał(a)::bigcool:No to na co czekasz :eviltong: dawaj je tutaj :diabloti: W aparacie jeszcze są :-o Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a):W aparacie jeszcze są :-o :crazyeye: No to nie wzbudzaj nadzieji :evil_lol: a ja już sie napaliłam a pewnie jeszcze sobie TROCHE poczekam :cool1: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O jaaa :eating: nie mów mi że to te babeczki .... te Twojej roboty:cool3: Mniamm Quote
cockermaister Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mniam mniam babeczki pychota:cool3::cool3: aż mi z Koki ślinka na nie cieknie:loveu: Quote
cockermaister Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a): Więcaj nie dam :eviltong: Śliczny on jest:loveu: pozdrów go :cool3: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Te babeczki to gotowiec tylko 2 jajka dałam tam :evil_lol: Fiodor to taka pokraka :roll::loveu: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O ja gratuluje babeczek wyglądają mmmmmm wyśmienicie (ciekawe czy tak samo smakowały) :evil_lol: :cool3: Ja w kuchni mam dwie lewe rece wiec moge tylko pozazdrościc :eviltong: Aaaaaaaaaaaaa wiosenny Fiodo:loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/2lnhevp.jpg :evil_lol: jaka minaka taka ... taka słodka :loveu::loveu: http://i43.tinypic.com/2gxof3q.jpg Normalnie wyśmienity :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a):Te babeczki to gotowiec tylko 2 jajka dałam tam :evil_lol: Fiodor to taka pokraka :roll::loveu: A ja myślałam, że Ty taka zdolna jesteś :evil_lol: Jaka pokraka, już krzywusek ładniej:diabloti:, On jest śliczny te minki mu właśnie dodają uroku :loveu: :loveu: :loveu: oj Izuś nie znasz sie :diabloti: PS mam pytanko:oops: w jakim programie bannerki robisz:cool3:? Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kaya93 napisał(a):A ja myślałam, że Ty taka zdolna jesteś :evil_lol: Jaka pokraka, już krzywusek ładniej:diabloti:, On jest śliczny te minki mu właśnie dodają uroku :loveu: :loveu: :loveu: oj Izuś nie znasz sie :diabloti: PS mam pytanko:oops: w jakim programie bannerki robisz:cool3:? Ciamajd :cool3: Ps. Nie robie bannerków, sąd ci to do głowy przyszło? :cool3: gimp [SIZE="5"]ZDJĘCIA NA WSECZU Quote
Sweet Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hej:) super te fotki:D słoneczna pogoda dzisiaj była u was:loveu: u mnie tez było ładnie:) a te babeczki mmm.... :loveu::lol::diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Izuuus napisał(a):Ciamajd :cool3: Ps. Nie robie bannerków, sąd ci to do głowy przyszło? :cool3: gimp ZDJĘCIA NA WSECZU No a cockermaistrowi kto zrobił :cool3: chyba, że Iza która robiła jej ten bannerek to nie Ty :oops: jak tak to sorki :oops: pytam sie bo chce sobie jakiś nowy zrobić :eviltong: i nie wiem na jakim programie ....a gimpa mam ale cos mi na nim nie wychodzi :diabloti::oops: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i39.tinypic.com/23ksw1w.jpg Mmmmm mniamu mniamu:loveu: Jak nazywasz Fiodorka pokraka to poznaj moja Sare:diabloti:Ona nawet na kanape wejsc nie umie tylko sie pol godziny gramoli:evil_lol:Juz nie mowiac jak je ryz:oops: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kaya93 napisał(a):No a cockermaistrowi kto zrobił :cool3: chyba, że Iza która robiła jej ten bannerek to nie Ty :oops: jak tak to sorki :oops: pytam sie bo chce sobie jakiś nowy zrobić :eviltong: i nie wiem na jakim programie ....a gimpa mam ale cos mi na nim nie wychodzi :diabloti::oops: Ja robiłam :cool3: Ale to tak z nudów bo ja też nie umiem i mi nie wychodzi :roll: Feigned napisał(a):jaka pokraka?! toż on wspaniały jest :loveu: Bo to wspaniała pokraka :cool3: Moniek193 napisał(a):http://i39.tinypic.com/23ksw1w.jpg Mmmmm mniamu mniamu:loveu: Jak nazywasz Fiodorka pokraka to poznaj moja Sare:diabloti:Ona nawet na kanape wejsc nie umie tylko sie pol godziny gramoli:evil_lol:Juz nie mowiac jak je ryz:oops: Haha, a żebyś ty widziała jak Fiodor ze schodów zbiega albo jak piję :lol: Sweetaśna napisał(a):hej:) super te fotki:D słoneczna pogoda dzisiaj była u was:loveu: u mnie tez było ładnie:) a te babeczki mmm.... :loveu::lol::diabloti: No ładnie :cool3: Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 My się u was dzisiaj witaliśmy? :hmmmm: Chyba nie. No to: cześć wam 'wspaniałe pokraki':grins: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):My się u was dzisiaj witaliśmy? :hmmmm: Chyba nie. No to: cześć wam 'wspaniałe pokraki':grins: Heeeeeej ;) :loveu: Quote
Recommended Posts