Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):On był caaały czas obrażony, że go wykąpałam :evil_lol: Babeczkami! :lol: Nie ma sprawy A nic tu.. sobota i wooolne :multi: hehe:evil_lol::eviltong: jak mogłaś mu to zrobić:evil_lol::diabloti: no tak babeczkami:evil_lol: no fajnie:D ja mam jeszcze lekcje i trochę do uczenia się ale mam jeszcze czas:diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wpadlam na te babeczki i oznajamiam ze ja pierwsza sobie je zajelam wiec spadac:mad: No babeczki chodzcie do mnie Mmmm.....:loveu: Quote
Feigned Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 eej ja też chce babeczke, Moniek odstąp jedną no :diabloti::loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Feigned napisał(a):eej ja też chce babeczke, Moniek odstąp jedną no :diabloti::loveu: No chyba zartujesz:eviltong: A co za to dostane??:diabloti: Bo jak mnie przekonasz to dam Ci 1:diabloti: Quote
Feigned Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):No chyba zartujesz:eviltong: A co za to dostane??:diabloti: Bo jak mnie przekonasz to dam Ci 1:diabloti: a co chcesz w zamian? :cool3::diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek Ty se nie pozwalaj za duzo:mad: :evil_lol: nie liczysz sie z uczuciami innych więsz:placz: :evil_lol: Moze inni tez chca babeczki, wlasnie mnie zranilas i to bardzo boli nie wiedzialam ze taka sknera z Ciebie :diabloti: Izuuus nie dawaj jej wszystkich, przechowaj tak ze 35 dla mnie :diabloti: no 32 ja nie bede taka i sie z Feigned podziele :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Feigned napisał(a):a co chcesz w zamian? :cool3::diabloti: Hmmm... powiedzmy ze komputer, aparat, samochód, i wieże:evil_lol: No dobra zartuje-przywiez mi swojego psiaka do wymiziania i jestesmy kwita:loveu::diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):Nie dajcie sie nabrac na jej sztuczki:diabloti:Ona tak tylko molwi a potem Wam rachunek wystawi:evil_lol: I nie jedz tyle bo to moja porcja trzeba sie w koeljce ustawic o!:eviltong: Na jakie sztuczki :diabloti: poprostu jestem uczynna i ja sie zawsze dziele :diabloti: (mogłaś o tym rachunku nie mówić powiedziałam Ci to w tajemnicy:evil_lol:) No ok ale ja w kolejce jestem pierwsza!:diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Moniek Ty se nie pozwalaj za duzo:mad: :evil_lol: nie liczysz sie z uczuciami innych więsz:placz: :evil_lol: Moze inni tez chca babeczki, wlasnie mnie zranilas i to bardzo boli nie wiedzialam ze taka sknera z Ciebie :diabloti: Izuuus nie dawaj jej wszystkich, przechowaj tak ze 35 dla mnie :diabloti: no 32 ja nie bede taka i sie z Feigned podziele :eviltong: Nie dajcie sie nabrac na jej sztuczki:diabloti:Ona tak tylko molwi a potem Wam rachunek wystawi:evil_lol: I nie jedz tyle bo to moja porcja trzeba sie w koeljce ustawic o!:eviltong: Quote
cockermaister Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Iza wielkie dzięki za banerek:loveu::loveu::loveu: śliczny jest http://i41.tinypic.com/28ipbew.jpg Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 cockermaister napisał(a):A jak go wstawić ???? Napiszę Ci u Ciebie w galerii ;) Quote
cockermaister Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :loveu::loveu:Fiodorek śliczny:loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 cockermaister napisał(a):Dobra:loveu: pozdrów Fiodorka Już ;) Pozdrowiony :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Kaya93, Moniek193 i Feigned a.. i Sweetaśa jak kogoś pominęłam to się upominać. Każdy dostanie po 3 :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Kaya93, Moniek193 i Feigned a.. i Sweetaśa jak kogoś pominęłam to się upominać. Każdy dostanie po 3 :evil_lol: jupi:multi::multi: zawsze cos:multi: Quote
Feigned Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):Hmmm... powiedzmy ze komputer, aparat, samochód, i wieże:evil_lol: No dobra zartuje-przywiez mi swojego psiaka do wymiziania i jestesmy kwita:loveu::diabloti: hahaha :evil_lol: aa no dobra, co to było mi do Rzeszowa jechać. :diabloti: Kaya, aach dzięki :loveu: przynajmniej jedna się dzieli :diabloti: Izuuus, ok dla mnie supcio :evil_lol:, to jak je odebrać? :diabloti: ps. Magda jestem miło mi. :cool3: Quote
Patisa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a): http://i42.tinypic.com/2s8mjhg.jpg I niuchacz : http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg Jaka blond czupryna :lol: Piękny kinol:loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przeslij mi babeczki poczta:loveu: Nie wiem czy bedzie ta impreza czy nie ( mnie niestety nie bedzie wybywam na telewizorek i kapiel) ale przynioslam Wam cos PS No przeciez sie dziele:diabloti: 3 babeczki-mhmmm niech bedzie:multi: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Widze, że impreza pęnął parą :eviltong: :evil_lol: Quote
LadyK Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [SIZE="2"]Pewnie jeszcze śpicie, bo takiej wyżerce :evil_lol::diabloti: Quote
Izuuus Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Witam wszystkich ;) U nas dziś słoneczko :loveu: Może później wyjdę porobić krzywusowi fotki no, chyba że już słoneczka nie będzie :eviltong: Pozdrawiamy ;) Quote
Recommended Posts