Izuuus Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Moniek193 napisał(a):No po tej przygodzie z warzywkiem na P to musialam tu wpasc:evil_lol: Sliczny ten Twoj pychol:loveu: Wogole witam sie ladnie oficjalnie:multi: Oczywiście, rozumiem Cię doskonale :evil_lol: Śliczny bo to mój spaślaczek ;) Również witam :multi: Ja do was jutro zawitam :oops: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Izuuus napisał(a):Oczywiście, rozumiem Cię doskonale :evil_lol: Śliczny bo to mój spaślaczek ;) Również witam :multi: Ja do was jutro zawitam :oops: Oczekujemy Twego przyjscia więc:evil_lol: Spaslaczek, nie spaslaczek i tak jest kochany:loveu: Zreszta spaslaczki sa slodkie:eviltong:Oj bardzo slodkie:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Oczekujemy Twego przyjscia więc:evil_lol: Spaslaczek, nie spaslaczek i tak jest kochany:loveu: Zreszta spaslaczki sa slodkie:eviltong:Oj bardzo slodkie:evil_lol: No jak rano wstane zwleke się z łóżka to odrazu do was ide :razz: A teraz.. DOBRANOC - wkońcu sobota i trzeba wcześnie iść spać :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Izuuus napisał(a):No jak rano wstane zwleke się z łóżka to odrazu do was ide :razz: A teraz.. DOBRANOC - wkońcu sobota i trzeba wcześnie iść spać :evil_lol: Dobranocek:multi:Do jutra w takim razie:multi: A ja bede mial koszmary przez te pizamke:placz:PA PA Quote
Kaya93 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Izuuus napisał(a):No jak rano wstane zwleke się z łóżka to odrazu do was ide :razz: A teraz.. DOBRANOC - wkońcu sobota i trzeba wcześnie iść spać :evil_lol: branocka:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg Super Ci wyszedł ten nochalopagus. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziendoberek:multi:Wyspala sie panienka:evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):Dziendoberek:multi:Wyspala sie panienka:evil_lol: Ba właśnie wróciłam ze spaceru :cool3: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Ba właśnie wróciłam ze spaceru :cool3: No to fajnie ( a zrobil obie rzeczy:evil_lol:) dobra na to nie odpowiadaj:evil_lol: Moja jeszcze spi (w koncu to boxer)ale zaraz ja mama zbudzi :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Patisa napisał(a):Siemka Wam Złotowłose Spanielaki :eviltong: Hej :cool3::cool3: Asia & Ginger napisał(a):http://i44.tinypic.com/21azrfc.jpg Super Ci wyszedł ten nochalopagus. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Też mi się podoba ;) Moniek193 napisał(a):No to fajnie ( a zrobil obie rzeczy:evil_lol:) dobra na to nie odpowiadaj:evil_lol: Moja jeszcze spi (w koncu to boxer)ale zaraz ja mama zbudzi :diabloti: Fiodor też śpi tak słodko obecnie :loveu: A zrobił tylko sii koo nie chciał :evil_lol: Jutro mieliśmy jechać nad jezioro, a że taka okropna pogoda dziś jest i jutro nie wiadomo czy też padać nie będzie to z naszych planów chyba nici :placz: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 U nas tez pogoda beznadziejna:shake: Wczoraj Sara przez te ulewe nie chciala mi sie zalatwic- a ja sobie cierpliwie mokłam:placz: Mam nadzieje ze jutro juz bedzie ladna pogoda:roll: Zreszta mam nowe trampki i juz tylko czekam wiosny by je zalozyc:diabloti: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Niedzielne witanko :calus: Matko nawet mi nie mowcie o pogodzie :angryy: normalnie Maja cala w blocie CAŁA uszy grzbiet bo sie z kotem draznila:evil_lol: a musze czekac na wieczor zeby ja wykapac teraz bedzie mi smierdolic pod nosem :diabloti: a wogole poszlam spac o 1 i wstalam o 5 :placz: wiec jestem wypoczeta po wszystkie czasy i jeszcze do koscioła na 16, a rodziców nie ma i na nogach musze isc:placz: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kaya dzisiaj jest sobota:loveu:Spokojnie:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):Kaya dzisiaj jest sobota:loveu:Spokojnie:evil_lol: :oops2: no tak :oops: ale fajnie czyli dzis wolne :sweetCyb: No to mi humor poprawiłaś :diabloti: do kosciola dopiero jutro :lol: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a)::oops2: no tak :oops: ale fajnie czyli dzis wolne :sweetCyb: No to mi humor poprawiłaś :diabloti: do kosciola dopiero jutro :lol: Widzisz jak nie wiele trzeba do szczescia:multi: Ja tez sie ciesze ze sobota, chociaz musze w pokoju poprzatac:evil_lol::placz: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tak właśnie dzieci, dziś sobota! :evil_lol: A ja znowu piekę babeczkiiii :loveu: W czwartek upiekłam 12, a dziś 30 :cool3: Zapraszam więc Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja chce, ja chce:multi:Wszytskie jak mozna:diabloti: To zrob im fotke i wklej zebym wiedziala co jem:evil_lol: I znow mi sie rymlo:oops: OK jeszcze tylko polewa i mufinki gotowe :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja chce, ja chce:multi:Wszytskie jak mozna:diabloti: To zrob im fotke i wklej zebym wiedziala co jem:evil_lol: I znow mi sie rymlo:oops: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Sweetaśna napisał(a):http://i42.tinypic.com/2s8mjhg.jpg nie chciałaś się z nim bawić i jest smutny a po za tym wygląda jak zbity :evil_lol::eviltong: Po za tym to podziel się ciasteczkami:lol::evil_lol::diabloti: co tam?? On był caaały czas obrażony, że go wykąpałam :evil_lol: Babeczkami! :lol: Nie ma sprawy A nic tu.. sobota i wooolne :multi: Quote
Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://i42.tinypic.com/2s8mjhg.jpg nie chciałaś się z nim bawić i jest smutny a po za tym wygląda jak zbity :evil_lol::eviltong: Po za tym to podziel się ciasteczkami:lol::evil_lol::diabloti: co tam?? Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Izuuus napisał(a):Tak właśnie dzieci, dziś sobota! :evil_lol: A ja znowu piekę babeczkiiii :loveu: W czwartek upiekłam 12, a dziś 30 :cool3: Zapraszam więc Mmmmmniam (sobotnie) babeczki :diabloti: ale pysznie :eviltong: Moniek ej no nie zapędziłąś sie może ja też chce ja wezme 28 a Wam reszte zostawie :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Mmmmmniam (sobotnie) babeczki :diabloti: ale pysznie :eviltong: Moniek ej no nie zapędziłąś sie może ja też chce ja wezme 28 a Wam reszte zostawie :evil_lol: Ale jest około 40 :evil_lol: Tzn już mniej :oops: A zawsz jedna może wziąść papierki :eviltong: Quote
Izuuus Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Sweetaśna napisał(a):hehe:evil_lol::eviltong: jak mogłaś mu to zrobić:evil_lol::diabloti: no tak babeczkami:evil_lol: no fajnie:D ja mam jeszcze lekcje i trochę do uczenia się ale mam jeszcze czas:diabloti: Ja się nie ucze w sobote. Jeszczee czego :lol: Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja też sie w sobote nie ucze :evil_lol: :cool3: zazwyczaj sie wogole nie ucze albo w niedziele wieczorkiem mi sie coś przypomni:diabloti: A ja teraz jem kiwi :loveu: dlatego, że postanowiłam sie zdrowo odzywiać i zjem tylko 25 babeczek:diabloti: Quote
Recommended Posts