Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fotki zamieszcze za jakis czas boo.. zgubilam kabel od aparatu,a czytnik mi na kompie nie dziala i musze wszytsko na laptopa zgrywac,a przewaznie uzywago albo mama albo tata xd
gdzies chyba zamieszczalam link do tego legowiska na allegro xd

Dziekujemy za odwiedzinki ^^ ;)

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak był link i chyba w niego weszłam, to jest takie legowisko - kanapa? chyba bordowe czy czerowne, coś mi się przypomina ;) :cool3:

Posted

Wiecie co? U nas spadl snieg! Taki noworoczny :razz:
Pozniej pojde z Fiodorkiem i zrobie mu śnieżne fotki, wstawie jak bedziecie komentowac ;)
ymczasem jade do zoologicznego xd

Posted

coprawda nie zaproszona ale co mi tam sama sie wprosilam :diabloti:

i moze nawet bym przemilczala moja obecnosc tutaj ale poprostu sie nie da nic nie napisac :evil_lol:

Fiodorek uroczy jest a fryz ma bombowy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Na razie jedna fotka :lol:

Musze mu wlos na ogonie skrocic.. xd W ogole chcialabym z nim do fryzjera pojechac ale z jego charakterkiem to raczej nie mozliwe, wiec musimy sami sobie radzic ... jakos z pomoca mamy dajemy :razz:

Posted

dobry fryzjer ci pieska uspokoi ;-) moja przed pierwsza wizytą na widok nożyczek zwiewała, a po fryzjerze (byłam cały czas obok niej, fryzjer najpierw się z nią przywitał a potem mógł robić co chciał - a ona była baaardzo grzeczna) sama ją obcinam bo zmieniła podejście do nożyczek:evil_lol:

Posted

Ale Fiodor by sie nie dal .. bywa agresywny -w stosunku do mnie nie-kiedys mu sie zdarzylo, jednak poradzilam sobie z tym ;) Ale niektorym osoba sie nie pozwala dotknac .. na mojego brata warczy czesto - on go zaczepia i straszy (nie ugryzl jeszcze nikogo.) Do fryzjera balabym sie go dac - zapewne okropnie by sie wyrywal, a nawet moglby ugryzc fryza.:shake: No coz, nigdy nie byl u fryzjera,bo moja mama go podcina.;)

Ale mam pytanie, czy wlos na ogonie trzeba jakos specjalnie wiedziec jak obciac ? :oops:

Jutro chyba wykąpie Fiodorka ;) :diabloti: