cockermaister Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Izuuus napisał(a):Bez rękawiczek. Tak tylko chciałam zobaczyć jak to się robi, a że akurat go czesałąm to wiesz ;) Dla mnie takie 'skubanie' jest zbyt męczące. Bywam leniwa :razz: Też tak mi się wydawało ale jak już zaczełam skubać to w niecałą godzinę była Koki cała wyskubana:) Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Skubanie psa? Hm.... Chyba jestem nie w temacie ;) Quote
Kaya93 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Skubanie psa? Hm.... Chyba jestem nie w temacie ;) No właśnie ja też dlatego, tak śledze po cichutku i czekam na właściwy moment :oops:. No więc co tam porabiacie ciekawego :cool3: :evil_lol: Quote
Ania :) Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [CENTER]A widać jakieś zmiany po tym skubanku ? xd [/CENTER] Quote
Izuuus Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kaya93 napisał(a):No właśnie ja też dlatego, tak śledze po cichutku i czekam na właściwy moment :oops:. No więc co tam porabiacie ciekawego :cool3: :evil_lol: Ciekawego? Nic.. ;) Fiodor śpi a ja siedze przed kompem ;) Ania :) napisał(a):A widać jakieś zmiany po tym skubanku ? xd Nie :cool3: Quote
Izuuus Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kaya93 napisał(a):No to tak jak u nas tylko mi na dodatek ręka zdrętwiała i mi teraz ''mrówki chodzą po niej'' zapomniałam, że sobie na niej siedze :evil_lol: a Majka chrapie, tak głośno, że w drugim pokoju słychać :evil_lol: ......... chrapie i nie tylko właśnie przez sen mi pokój zasmrodziła :evil_lol: Uroki psa :evil_lol: Kochana Maja :loveu: Fiodor śpi u moich rodziców w szafie :cool3: Bo oni mają takią dużą na drzwi ae bez drzwi i Fioduń zawsze się tam wryje :cool3: Quote
Kaya93 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Izuuus napisał(a):Ciekawego? Nic.. ;) Fiodor śpi a ja siedze przed kompem ;) No to tak jak u nas tylko mi na dodatek ręka zdrętwiała i mi teraz ''mrówki chodzą po niej'' zapomniałam, że sobie na niej siedze :evil_lol: a Majka chrapie, tak głośno, że w drugim pokoju słychać :evil_lol: ......... chrapie i nie tylko właśnie przez sen mi pokój zasmrodziła :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Izuuus napisał(a):Dziś uczyłam się skubać Fiodora i powiem wam, że to męczące.. :lol: W soboter sie za niego wezmę i postaram sie zamówić ten furminator :razz: Dziś taka ładna pogoda, że poszłam się pobawić z Fiodorem.. oczywwiście on mi piłkę przytargał, a ja wolałam się z nim patyczkim pobawić i o dziwo on za nim biegał :cool3: Nawet mu się to spodobało bo przed chwilą wyszłam a on z patykiem w dziobie zaczą obok mnei biegać :evil_lol: Gorzej, że on nie chce oddawać :roll::razz: Ale nie chce oddawać i warczy czy nie chce oddawać i ucieka i chce żeby go gonić? Może spróbuj następnym razem wymienić patyka czy piłkę za smaczek. Jeśli odda, pochwała i nagroda. ;) I tak trenujcie na spacerkach do czasu, aż się nie nauczy, że warto oddawać. ;) Quote
Izuuus Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Ale nie chce oddawać i warczy czy nie chce oddawać i ucieka i chce żeby go gonić? Może spróbuj następnym razem wymienić patyka czy piłkę za smaczek. Jeśli odda, pochwała i nagroda. ;) I tak trenujcie na spacerkach do czasu, aż się nie nauczy, że warto oddawać. ;) Nie nie warczy, ale ucieka i merda tym swoim doopskiem :cool3: Z tymi smaczkami to tak myślałam ale wczoraj zbytno nie miałam na to czasu :roll: Quote
Magda&Bloom Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Fiodor śpi u moich rodziców w szafie :cool3: :sweetCyb: Tacyt też uwielbia spać w szafie jak tylko zobaczy jakąś lukę to się ryje Quote
Izuuus Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Magda&Bloom']:sweetCyb: Tacyt też uwielbia spać w szafie jak tylko zobaczy jakąś lukę to się ryje No to mają wspólne zainteresowanie - spanie w szafie :lol: Ostatnia fotka. Fotki te były robione w urodzinki Fioroa nie wiem czy już pisałam Quote
cockermaister Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Śliczny Fiodorek jak zawsze:loveu::loveu::loveu: jak smacznie sobie śpi wymiziaj go :loveu::loveu::loveu: Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum Quote
Izuuus Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='cockermaister']Śliczny Fiodorek jak zawsze:loveu::loveu::loveu: jak smacznie sobie śpi wymiziaj go :loveu::loveu::loveu: Moje czekoladowe cudo:)Koki - Dogomania Forum Dziekujemy :loveu: [quote name='jbk']Dobry wieczór ;) Dobry ;) Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Izuuus napisał(a):Nie nie warczy, ale ucieka i merda tym swoim doopskiem :cool3: Z tymi smaczkami to tak myślałam ale wczoraj zbytno nie miałam na to czasu :roll: Moja też tak robi i chce żeby ją gonić. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Moja też tak robi i chce żeby ją gonić. :evil_lol: No :lol: Kiedyś Fiodor uciekał z doniczką, a Ziutek go gonił i chciał mu zabrać tę doniczkę, a teraz jednie ze mna Fiodor może sie czymś pobawić bo z Ziutkiem to jedynie w 'ganianego' :razz: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A my w sobotę idziemy na spacerek ze spanielkiem :) Quote
Izuuus Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 jbk napisał(a):A my w sobotę idziemy na spacerek ze spanielkiem :) Oo no to super ;) Jakieś fotki będą? :razz: Quote
Shetanka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://i40.tinypic.com/51pzl4.jpg bawimy się ;* Quote
Kaya93 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Hejka hej:loveu::multi: wpadłyśmy sie przywitać:multi::cool3: Quote
Izuuus Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Shetanka']http://i40.tinypic.com/51pzl4.jpg bawimy się ;* Dołączycie do zabawy ? :razz: [quote name='Kaya93']Hejka hej:loveu::multi: wpadłyśmy sie przywitać:multi::cool3: Dzień doberek :loveu: Quote
Izuuus Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Shetanka napisał(a):Heh ja bym się chętnie pobawiła :D Podrzucę ci Fiodora to się pobawisz :cool3: Pusiakowa napisał(a):Hej. (10 znaków..) Hej ;) W ogóle.. dzień dobry wszystkim. Godzine temu wróciłam ze sql i poza tym, że nudy to nie było tak źle. Dostałam 5 i 4 z wf'u .. 5 - za zatańczenie rumby, a 4 za zaliczenie koła bo mi nie wyszło obkręcenie się z piłką zmiana ręki :roll::evil_lol: Jutro też mam dwa wf'y jak ja to wytrzymam :roll: A Fiodor właśnie był kąpany bo śmierdział :lol: I teraz mama go obcina tzn jego skołtunioną sierść bo jak byłam na nartach to go nie miałam czasu czesać , a wiadomo śniego zlepia sierść i troche mu się tego porobiło.. :roll: No cóż... moja wina wiem, ale mam nadzieję, że mu to szybko odrośnie :razz: A teraz będzie taki krzywus. PS. No to ja ide piec babeczki :loveu: Quote
Recommended Posts